giotti
|
Dober dan še malo zaspan ne, v bistvu je fenomenalen dan danes, prav nič zaspan, in končno se spet super počutim, nič ne špika, tišči, boli, nobene vročine, ništa, vse na svojem mestu, skratka, bolje ne bi moglo bit. Tako da sem že odločena, da grem v soboto še na en mini, mini maratonček, jupi Čeprav neskončno rada, ne morem vsaki odgovorit, ker saj veste že zakaj, da ne bom spet jamrala o sovjem projektu... Pa vendar, najmanj dvema moram napisati vsaj par vrstic. Tropical, bravo, bravo, faca si, da ti je že v 6. krogu uspelo!!!! To naj nam da vsem, ki smo manj kot šest mesecev stare, novo upanje in moč, ok??? Martina, draga Martina, spomnim se te na temi o pregradi. In močno navijam zate, še sanja se ti ne, kako. Pomisli, koliko je bil najdaljši cikel v zadnjem letu?? Ti v skladu s tem res zamuja? Veš, jaz sem imela v zadnjih petnasjtih mesecih samo dvakrat cikel 30 dni (ostale mesece manj), prvič nekaj mesecev nazaj, drugič pa, ne boš verjela, ravno prejšnji mesec, ko smo začeli delati bebico. Tako da iskreno nisem mogla rečt, da mi je zamujala, čeprav imam daleč največkrat cikel do 26 dni in sem prejšnji mesec kar vse, kar je bilo nad 26 dni, štela za zamudo. No, malo razmisli in poglej koledarček za nazaj, če si si pisala, kdaj je prišla, pa si lahko zračunaš razmake. Skratka, upanje ostaja, navijamo dalje, in če ne bo božjega darila ta, bo pa drugi mesec. Saj je še toliko možnosti za ta božji čudež in darilo!!! Anonimna , hvala bogu, da sem končno dojela te slikice zraven tega tako neosebnega imena na A, zdaj bom končno lahko začela povezovati poste med seboj. Res imam ful probleme z vsemi anonimnimi pupami, čeprav iskreno so zame vse anonimne, pa čeprav imajo neko ime, ker je itak imzišljeno. Samo je pa ful lažje nekako povezati poste med seboj... Se ti da mogoče na kratko razložiti, v čem je fora, da se tako imenuješ, ker saj si itak lahko zmisliš neko ime, pa si ravno tako anonimen? To me res zanima. No, ampak zdaj je slikica zraven, tako da zdaj je to čisto druga pesem in ni več treba odgovorit Aja, drugače pa te ne najdem na seznamu Kdaj bosta dve črtici pri tebi Crvicek in Tane, , kaj ve veste, da smo čisto skupaj ta mesec Kaj ve veste, kaj to pomeni?? Al vse tri al pa nobena , takšen je naš dogovor, al si mal zmišljujem zdajle Komaj čakam, da prva sporoči novičko, potem drugi dve sploh ne rabita delat testka. Mogoče pa bo Tane v soboto prekršila osemindvajseto božjo zapoved, ki pravi, ne delaj testa preden rdeča kapica ne zamuja vsaj en dan. To, da sem jaz včeraj delala test, pa prosm resetirajmo, okje? Ker to je bila samo višja sila. Forget about it, ok Pupe, novim zmagam naproti.
|