|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembra pričakujemo ||
3.9.2008 14:10:19   
žabica00
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

upam d ste se znajdl.. vazn je namen a ne user posted image

user posted image  user posted image  je pa fajn tale tvoj navijalski ples; res je važen namen

little angel user posted image , čimprej v nove boje ko bo možno.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 576
   RE: Septembra pričakujemo dve črtici
3.9.2008 14:16:18   
Arual
Ojla.

Tudi mi smo že v akciji user posted image user posted image user posted image .
Čeprav bo ta mesec oteženo slončkanje, zaradi mojega dela, mi je moj dragi povedal in potem tudi pokazal, da bo vse nardil da bo user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image
Tako do zdaj pa ta mesec res pričakujem user posted image user posted image .

Lp

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 577
3.9.2008 15:54:56   
sončki
little angel sej bo user posted image user posted image takrat ko najmanj pričakuješ
se zgodi

Moji Sončki

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 578
3.9.2008 16:00:27   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

upam d ste se znajdl.. vazn je namen a ne user posted image

Pikiiii, zakon si!!!!

Lp

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 579
3.9.2008 16:07:21   
...Martina...
hei, moje tetke še niiii....mogoče pa je zdaj res moj čas. po službi takoj v lekarno in jutri zjutraj naredimo test in pričakujemo +++.

srčno upam da nam tokrat uspe.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 580
3.9.2008 16:18:03   
ptejka
Hej Martina sem se že kar spraševala kje si?! Moje user posted image  še ni - a ti boš že jutri test delala? Držim pesti in seveda poročaj!!! Hej kakšne imaš pa kaj simptome - a ti je še slabo?

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 581
3.9.2008 16:22:27   
tane
...Martina... in ptejka, super če je danes ni, se pravi jutri pričakujemo user posted image , držim pesti, da vama je uspelo.

in da vam ostale sledimouser posted image

(odgovor članu ptejka)
Neposredna povezava do sporočila: 582
3.9.2008 16:28:26   
sončki
Martina... in ptejka držim pest za vaju
user posted image user posted image

Moji Sončki

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 583
3.9.2008 17:54:18   
drašika
Živjo punce!

Nisem na tekočem s sporočili, talo da vsem en velik user posted image  ki ste že dobile user posted image , in vsem srečkam nosečkam želim prijetno nosečnost.

Jaz sem že pred dnevi dobila user posted image  in sem bla tako slabe volje, da sploh nisem hotela več na forum...no, zdaj pa vam javljam da grem v nove boje!!! Ne dam se samo tak!

M ne pričakujem 27.semptembra.To pa bo moj 4.krog.

Pa vso srečo vsem!!!

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 584
3.9.2008 17:57:18   
Anya22
Drage moje soborke. Mene je danes obiskala ta hudičevka. sem tako razoočarana da tur res ni!!!!! Torej bi prosila, če me date med navijačice!!user posted image user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu drašika)
Neposredna povezava do sporočila: 585
3.9.2008 18:28:39   
crvicek
...Martina in ptejka, močno držim pesti, da je na poti vajin user posted image !!!

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 586
3.9.2008 19:00:45   
cuddy
...Martina in ptejka tudi jaz močno močno držim pesti.

Samo spotoma, tudi jaz sem bila na seznamu že, pa me je en škratek zbrisal.
Ne pričakujem je 21.9. Najin 7 krog.

I'm not always RIGHT, but I'm never WRONG!

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 587
3.9.2008 19:26:33   
sonček85
little angel:objemčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ptejca in ...martina....držim velike pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu cuddy)
Neposredna povezava do sporočila: 588
3.9.2008 20:19:14   
Tejchy25
Hojla! En velik user posted image  vsem, ki vas je nepričakovano obiskala user posted image  in navijam, da boste vse po vrsti čimprej postale srečke user posted image !!!
Mene user posted image  še vedno ni obiskala, danes je 11 dan zamude...Zj pa resnično upam, da se končno enkrat že prikaže, da grem pol loh v nove boje...
Tole čakanje ko veš da nisi user posted image  je še bolj utrujajoče in žalostno, kot tisto, ko je ne pričakuješ, pa vseeno pride...takrat vsaj veš, da je vse ok in greš lahko že kmal v nove boje...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 589
3.9.2008 20:41:44   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: tane

...Martina... in ptejka, super če je danes ni, se pravi jutri pričakujemo user posted image , držim pesti, da vama je uspelo.

Tako jeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 590
3.9.2008 20:59:41   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: tane

Tako jeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 591
3.9.2008 21:33:23   
giotti
Čav..
pupe, jaz še kar delam user posted image , me je pa začelo tako "tiščat", ne znam točno povedat z eno besedo, kaj, v prsih in trebuhu oziroma kar cel sprednji del trupa, da komaj diham. user posted image  Res nenavadno, kakšni fatamorganski in psiho znaki se mi pa ta mesec pojavljajo... no, ja, sam da je to zaradi tako velike želje, ki je očitno skrita ful nekje v globinah podzavesti, če že ne nezavesti...  user posted image  Seveda, itak da bi bila neskončno srečna, če bi bil plusek, kdo ne bi bil, kljub cel kup pomislekov.
Prejšnji mesec močne bolečine v maternici, da sem se ponoči zbudila, ta mesec pa tole sranje, ne morem uporabit druge besede. Nosečka pa, test pravi, da nisem, ma, brez veze. Hočem nazaj telo, kot sem ga poznala še 4 mesece nazaj, ko me je samo kri na hlačkah spomnila, da je treba spet uno reč nalepit gor.

Se opravičujem za moj izpad zdajle, ampak res me ful tišči in seveda nočem mojemu nič potožit, ker sva zmenjena, da mu ne povem ama ništa, niti za M. Pa naj že pride, jaz si jo pa ful želim ta mesec, in to čim prej, da se ta čudna napetost sprosti in da se zmenim sama s seboj, kako naprej...

Martina, Ptejka, komaj čakam vajine pluske jutri. Najmanj mene bosta totalno osrečili user posted image

Ah, little angel, kako ne paše tvoje sporočilce k tako lepemu imenu. user posted image  Zdaj se pa zmeni s svojo neprijateljico za en kompromis. Zate in seveda za vse user posted image  user posted image  user posted image

Lahko noč, pa tri bolhe na pomoč user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 592
3.9.2008 21:53:24   
Gwendolen
Oj, babuške!!!

Mene še vedno matra vse sorte, temperatura okrog ali malo nad 37, špika me v trebuhu, zgaga me peče, pravkar me je pa tako špiknilo v joških, da česa takega sploh nikoli še nisem čutila. Kaj za vraga je zdaj to!!!!! Če sem rekla, da nočem nobenih znakov opazit!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer se prepričujem, da preveč polagam na te bolečine itd., da sem verjetno samo kaj fasala, ampak upanje zadaj pa tli, da se je kaj prijelo.

Sem vsa mlahava in komaj čakam, da grem spat.

Lepo se imejte, pupike.

Ln,
Gwdln

We're walking in the air

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 593
3.9.2008 22:42:31   
*alina*
Pozdravljene!
Tudi jaz sem nova med vami in bi bila vesela, če me dodate na vaš seznam! Torej... 28.9. pričakujem user posted image .
Drugače pa vse pohvale, res ste super!

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 594
3.9.2008 22:56:16   
tropical
Zdaj sem prišla iz službe, full sem zaspana, in user posted image  tetke še ni. Popoldan sem ponovila test BC in zopet se je pokazala črtica. Tako, da zagotovo sem noseča. Končnouser posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 595
4.9.2008 7:27:10   
Anonimen
tropical user posted image user posted image user posted image  želim ti lepo nosečnost user posted image user posted image

Za vse, ki vas je obiskala user posted image  pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes ponoči sanjala, da sem noseča. Da sem zagledala plus na CB-ju. Pa tista sreča, ki sem jo občutila user posted image ...le kdaj mi bo spet namenjen še en otročiček????

A user posted image

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 596
4.9.2008 7:29:56   
S*
Tropical user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image .
Iskrene čestitke! želim ti lepo user posted image , pa čuvaj svojo user posted image .

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 597
4.9.2008 7:33:32   
Štručka1
Jaz bom ta mesec srečka nosečka, he,he,.......user posted image !

Tako majhna si moja zlata hči, pa mi pomeniš ves svet!

Eno sončiko imam, čakamo na vnovični +!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 598
4.9.2008 7:43:48   
ptejka
Tropical čeessstttiiiiiiiiittttaaaaaaaammmmmmm!!!!! Čuvaj sebe in svojo malo pikico!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Štručka tebi pa vso srečo!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Štručka1)
Neposredna povezava do sporočila: 599
4.9.2008 7:49:22   
Gwendolen
tropicaaaaaaaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

We're walking in the air

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?