giotti
|
Čav.. pupe, jaz še kar delam , me je pa začelo tako "tiščat", ne znam točno povedat z eno besedo, kaj, v prsih in trebuhu oziroma kar cel sprednji del trupa, da komaj diham. Res nenavadno, kakšni fatamorganski in psiho znaki se mi pa ta mesec pojavljajo... no, ja, sam da je to zaradi tako velike želje, ki je očitno skrita ful nekje v globinah podzavesti, če že ne nezavesti... Seveda, itak da bi bila neskončno srečna, če bi bil plusek, kdo ne bi bil, kljub cel kup pomislekov. Prejšnji mesec močne bolečine v maternici, da sem se ponoči zbudila, ta mesec pa tole sranje, ne morem uporabit druge besede. Nosečka pa, test pravi, da nisem, ma, brez veze. Hočem nazaj telo, kot sem ga poznala še 4 mesece nazaj, ko me je samo kri na hlačkah spomnila, da je treba spet uno reč nalepit gor. Se opravičujem za moj izpad zdajle, ampak res me ful tišči in seveda nočem mojemu nič potožit, ker sva zmenjena, da mu ne povem ama ništa, niti za M. Pa naj že pride, jaz si jo pa ful želim ta mesec, in to čim prej, da se ta čudna napetost sprosti in da se zmenim sama s seboj, kako naprej... Martina, Ptejka, komaj čakam vajine pluske jutri. Najmanj mene bosta totalno osrečili Ah, little angel, kako ne paše tvoje sporočilce k tako lepemu imenu. Zdaj se pa zmeni s svojo neprijateljico za en kompromis. Zate in seveda za vse Lahko noč, pa tri bolhe na pomoč
|