Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 18:48:40
|
|
|
|
blanč
|
Lara, ne jaz ta postopek abstiniram od vsega, tj., vitaminov, aspirina... samo nujno potrebno in se trudim živeti čimbolj normalno. Jaz tudi upam, da naju bo jutri pri atu kaj čakalo
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 18:54:08
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: M.L.B.K. Zarja - ne klič hudiča - pol bo pa ziher pršu No, drage moje, mene je pa tale Menogon čisto uničil - če odmislim flek, ki sem ga pridelala na trebuhu, in tiste malo manjše a vseeno boleče na ritki me je včeraj čisto povozili - imela sem povišano temperaturo, bilo mi je slabo - skratka za umret. Danes je sicer nekoliko bolje, sam sem še vedno kot cunja - no upam, da se bo stanje kmalu izboljšalo mlbk dan dva pa bo boljše, jaz sem bila na gonalu pa mi je blo tud slabo........sem celo klicala v bolnico, če je to ok, pa sem dobila odgovor, češ da sem prva, ki je kaj takega doživela. Če verješ......jaz sem bolj občutljiva Glede pa maš mogoče res prav. Že ponavljam NOČEM JE NOČEM JE -TEH MANTR MAM ŽE TOLK
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 18:55:08
|
|
|
|
blanč
|
Zarja kolk ti pa zamuja?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 18:55:51
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Lara, ne jaz ta postopek abstiniram od vsega, tj., vitaminov, aspirina... samo nujno potrebno in se trudim živeti čimbolj normalno. Jaz tudi upam, da naju bo jutri pri atu kaj čakalo kaj je zdaj to neka negativna energija....jaz copram in cumpram za vaju, da bodo jutri vsi vajini .......dajta mal
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 18:58:46
|
|
|
|
lara light
|
le kje jih stakneš? Blanč, pa ti je aspirin predpisal? In Prometrij? Gloria, ti si največja faca...ona pa še k frendici po cotke, pa sem, pa ke...super si!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 18:58:49
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Zarja kolk ti pa zamuja? ja morala bi prit 29/8. Do zdaj je bla točna ko urca. Res vedno zjutraj ob 9. (obvezno med kakim sestankom, kjer je treba stat) na 30 dni. To pomeni, da zdaj zamuja malo.....sam jaz sem tooooooolk sitna, da vam bom živce tu gor spila
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 19:00:55
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light , ti si največja faca...ona pa še k frendici po cotke, pa sem, pa ke...super si!! Gloria, le kaj si tvoj srček misli...... mal jo moram zbrcat..pa bo
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 19:03:21
|
|
|
|
blanč
|
lara, ja mam predpisam prometrium in estrofem vsakih 8 ur. Zarja obljubim, da jo jutri dobiš že cumpram
< Sporočilo je popravil blanč -- 3.9.2008 19:04:31 >
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 19:05:11
|
|
|
|
Pija76
|
Drage moje, ju3 je akcija, tudi jaz močno močno navijam za vse jutrišnje akterke, pa za vse čakalke, naš mamilašice in trepetalko. Ena ki čaka da se jutri ulije, una k se je danes nakazala, upam, da je le lažnji preplah. Dajamaja , to nekaj pomeni ti rečem! Malemu lubčke od mene za RD. A si pol v petek pri atu zjutraj? Hvala vsem za vzpodbude, se mi zdi da smo tolk optimistične kot še nikoli! Pa sej imamo za kaj bit, ta mesec bo dobeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr!!!! Pozdravček do kasneje.....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 19:05:31
|
|
|
|
arneja
|
MLBK, potem verjetno že dobro reagiraš na Menogon, če imaš takšne stranske učinke. Te po jajčnikih že kaj špika? Mene kao nekaj, samo ne vem, če ni to bolj še moja domišljija . Kako si pa na Gonal odreagirala? Bolje kot na Menopur? Koliko celic si imela? Glava me je zdaj na srečo nehala boleti. Mogoče je pa vreme krivo. Lara in Blanč, tudi jaz naviiiijam za jutri .
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 19:12:15
|
|
|
|
arneja
|
Hedi, se strinjam, da sta tvoja cukrčka prekrasna . In tudi jaz bi takoj imela takšne slikce . Abra, ti pa že skoraj pet mesecev srečka nosečka ? Uau . Gloria, tvoj bebek bo pa res zdaj zdaj tu . Blanč, ti pa tokrat nič vitaminov nisi jedla, pa si imela tako dober rezultat? Zarja, tvoje slikce so res hudo zabavne . Tole je pa sploh lepo videti .
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 19:14:02
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč lara, ja mam predpisam prometrium in estrofem vsakih 8 ur. Blanč kako prenašaš estrofem?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 19:14:30
|
|
|
|
arneja
|
Iščem novo slikco zase, pa sem našla tole [link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.knaresborough.co.uk/hdns/ladybrd.jpg&imgrefurl=http://www.pesnik.net/component/option,com_fireboard/Itemid,128/func,view/id,10136/catid,10/limit,50/limitstart,50/&h=211&w=250&sz=8&hl=sl&start=502&sig2=SV2kWYFYQUfjCB19pK6TmQ&um=1&usg=__VW6yQHhTtFxywHi24hfnnIX6Nu4=&tbnid=2RqAvjXgfZ8Q2M:&tbnh=94&tbnw=111&ei=ucW-SK2hAYm-1wb_4aCMDw&prev=/images%3Fq%3D%25C5%25A1torklja%26start%3D500%26ndsp%3D20%26um%3D1%26hl%3Dsl%26rlz%3D1T4PCTA_enSI285%26sa%3DN][/link]. Dejzi, ti je všeč ?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 19:14:58
|
|
|
|
arneja
|
Ah, ni uspelo .
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 19:16:04
|
|
|
|
zarja1
|
Arneja ne vem, če ti že imaš kakšnega doma. A najbolj na svetu si želim glih tisto slikco doživet. Saj jo bova, a ne?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 19:16:51
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Ah, ni uspelo . probaj si jo kam drugam skopirat ali pa najprej 2 x klikni in jo samo navidezni copy.....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 19:17:27
|
|
|
|
arneja
|
Nimam še bebike . Itak, da bova tisto slikco doživeli. Mogoče ne bosta dva otročička, eden bo pa sigurno . Kaj pa zdaj, mi bo uspelo kopirati? [link=http://www.knaresborough.co.uk/hdns/ladybrd.jpg][/link]
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 19:18:26
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Nimam še bebike . Itak, da bova tisto slikco doživeli. Mogoče ne bosta dva otročička, eden bo pa sigurno . Kaj pa zdaj, mi bo uspelo kopirati? [/link] ja to tvojo štorkljo bo treba poklicat.......katera je iz Murske????? NAJ SE TAKOJ JAVI[
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 3.9.2008 19:20:21 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 19:20:23
|
|
|
|
dobrovoljčica
|
Ooj. Da se malo oglasim. Pri nas imamo UZ po testu 16.09. Ti dnevi se vlečejo kot kačice. Še celih 13 dni. Počutje čisto drugačno kot pred pol leta. Ej babe ne vem kaj je to, me peče po grlu kot zgaga. Spim kot dojenček vsak dan po šihtu potrebuje dve uri, da pridem k sebi. Zvečer pa tudi v posteljo s kurami. Vsak dan prestrašena gledam na mini vložek kakšen je izcedek, saj se mi je prejšnjič pojavil na dan testa, naprej pa že veste. Dobro, da sem v službi in malo manj mislim na slabe stvari. Še ena vesela novica. Potem greva z dragim eno dojenčico zapit ( jaz s sokom se razume), se je včeraj kolegici rodila hčerka Anika. Jupi. Imejte se lepo. Lara L. držim pesti, da jutri pobereš tvoje korenjake in jih pripelješ domov. Kot vse ostale pravijo ni važna kvantiteta, ampak kvaliteta. Boš vidla, da bo. Bo bo, verjemi v to. Oktavija naredi test,ker me že prov firbec matra kaj se dogaja pri tebi Pa pa
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 19:21:03
|
|
|
|
arneja
|
Mogoče, če vse naenkrat pokličemo štorkljo, nas pa res usliši . Prekmurke, boste pomagale klicati ? Še enkrat poskusim prilepiti, potem pa neham. Aha, zdajle pa bo . Torej, Dejzi, ti je všeč?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 19:21:38
|
|
|
|
sonček85
|
navijam za jutri
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 19:22:45
|
|
|
|
arneja
|
Dobrovoljčica, zgaga je menda tipičen nosečniški znak. Tako, da kar pozabi na to, da bi kaj šlo lahko narobe, in zapij Aniko .
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 19:23:24
|
|
|
|
zarja1
|
Lara in Blanč nič ne mučita Reškotove ritke....zdaj vama bo ratalo, pol ga bosta pa morale
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 19:24:22
|
|
|
|
DaisyE
|
Jaz vas ne folgam. Bom mogla očitno kak pir popit, pol bo šlo pa lažje. Al kako? Pija, čestitam za dober vmesni rezultat. Larica ljubica, sem brala in brala in se mi kar smiliš. Pa ne zaradi treh jajčk, pač pa zaradi boleče in tečne punkcije. Tista tri jajčka so pa čisto ok. Če si prebrala sisy, je ona napisala, da je mela tri, ko je zanosila. Malo nad tabo. A boš jutri kar vse tri pohopsala. Jaz sem se že v prejšnjem postopku odločila, da če mi kdaj po slučaju rata prit do trej zarodkov na dan ETja, hočem vse tri. Sanja svinja kukuruz. Obema, tebi in blanchy želim, da jutri lepo prevzameta otroke, da lepo počvekata, atetu pa povejta, naj malo oladi. Ga čaka še veliko dela v septembru in oktobru. Dajči, čestitke za . Pol si jutri zjutraj pri atetu? Bom navijala, ko se bom mem vaju peljala? Al se kar sama pičiš doma, ko si že zverzirana. Saj se ful sfalila, ampak dejansko...to je tumač zame. Navijam ko pri norcih
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 19:25:24
|
|
|
|
DaisyE
|
Zelo všeč arnejča.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?