|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 10:43:48
|
|
|
|
lara light
|
Lepotičke moje, zlate ste! Hvala za vse lepe želje, misli... Zdaj pa, da še razložim, zakaj sem bila/sem tako žalostna. Ni problem v 3 celicah, čeprav sem iemla zadnjič 4 z manjšimi dozami. Kakorkoli, ni to. Endometrioza je zajela jajčnike zgleda in namesto, da bi bila tam tekoča snov, je našel gosto zmes, ki je nikakor ni mogel potegnit ven. Številni vbodi, res, ni bilo konca, najprej je mislil, da aparat ne dela....skratka zelo dolgo in boleče. Mehur sem pred tem izpraznila, pa je bil videti na UZ poln...ne vem, če ni malo hiperce zraven...ju3 grem nazaj gor, na et...ne vem, kako bom prenesla niti to, ker me vse boli...upam, da danes malo mine. Mene je bolj kot vse ta enometrioza zelo presenetila v neg. smislu...nisem še požrla dol tega kislega knedla...sem mislila, da se je stvar potuhnila. Bom še govorila z Rešem, kaj bi natanko to bilo...slabo se počutim, noge me bolijo, kot bi imela gripo, da ne govorimo trebuh...hodim sključeno, ker me vse veže noter...boh pomagej sem. Punkcija, ki sem jo imela zadnjič ni bila nič. Malo neprijetno, zdaj pa hudo Navijam za vse Moram še prebrat za nazaj...hvala vam za vso podporo. Ju3 vas spet rabim ...grem se malo stegnit na posteljo, ker mi ta pozicija ne paše. Pa pa
|