|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 18:11:58
|
|
|
|
taraji
|
Zarja - ne klič hudiča - pol bo pa ziher pršu Dajamaja - tebi pa uspešno špikanje Oktavija - ne obupat, močno stiskam pesti zate Gigi - tudi ti že imaš datum za dan D - lepo, naj ti čas do takrat mine čimhitreje in čimlepše Mismis - ti si pa verjetno že čist redy, da sprejmeš svoje pingvinčke Pika - lepo da si szopila iz anonime, bomo lahko navijali zate Arneja - a tebe pa glava boli - no mene je po Gonalu tudi večkrat bolela, pa je ata Reš rekel, ko sem mu to omenila - ja veste, saj mene tudi včasih boli, pa kaj čem Ledenka - kaj pa ti - si že začela sama sebe z iglo napadat Stjan, Goldy, sabsa - kako pa kaj ve napredujete s špikami - gre vse po lanu Naše drage nosečke, 2x sonček, Orto, Jadrnica, Abra, Shuka, Hedviga, Zvezdica, Gloria, Dakec..- čimbolj uživajte - lepo, da ste še vedno z nami borkami, ampak tudi me enkrat pridemo za vami - ene hitreje, ostale počasnjeje....ampak pridemo Pa seveda pozdrav vsem navijačicam, Želva, Lučka, GertyDaiswy, Milinčka, Netka....ma vas je tolk, da nimam časa vseh naštevat - ampak je pa dobra stran tega, da je potem navijanje bolj uspešno No, drage moje, mene je pa tale Menogon čisto uničil - če odmislim flek, ki sem ga pridelala na trebuhu, in tiste malo manjše a vseeno boleče na ritki me je včeraj čisto povozili - imela sem povišano temperaturo, bilo mi je slabo - skratka za umret. Danes je sicer nekoliko bolje, sam sem še vedno kot cunja - no upam, da se bo stanje kmalu izboljšalo lep preostanek dneva želim prav vsem
< Sporočilo je popravil M.L.B.K. -- 3.9.2008 18:15:17 >
|