Anonimen
|
ćer freycha, morm rečt, da jaz tudi bolj po rumbinem sistemu delujem, tko da nimam kakega pametnega nasveta. okoli stolčka ji posteljem ko prašičku, pa na sredo kunje, da ne pride do sten, pa je sej otrok ne ve, da se to sme, oz. zakaj naj bi se ne smelo mi vemo, ker so nas pač naučili, samo včasih so pa tko jedli ko prasci, pa čez ramo metali ostanke tko da bohve... lohk pa rečem, da naš otrok hodi se mi zdi ker sicer meni to ni podobno hoji ampak dejstvo je, da po nogicah obhodi celo stanovanje, pol je to to, a ne o umetniškem vtisu pa nebi....je pa faca, ker ona misli, da je veliki đejms zdej, pa bi v vsaki roki držala ene tri stvari, pa flašo v ustih, pa po možnosti še kak servet čez glavo in bi tko ona hodla prej je celo letet že hotla, me je konc skor, rit mejhna ji gre pa zob ven, tko da je božček... ayvi moje tanovo dete je tud čist divjo se fajn čutijo brce, pri Uli je blo v 20. tednu se mi zdi, zdej pa že kar en čas čutim dogajanje, no zdej so pa to že čisto konkretne brce in norenje, mi je tolk fajn, to bom celo življenje pogrešala aja, pa super za uvajanje Ula je hvalabogu že uvedena aja, pa kaj je to, da je treba na CSD javit za vrtec prvič čujem, dejte me mal razsvetlit....
|