giotti
|
Crvicek, Tane, vse moje drage pupe... hvala, hvala, res super za tele vzpodbudne besede. Ma, saj moj največji problem niti ni, da ne bi mogla športat ali kaj takega. Ravno ob pravem času je prišel še en Pušenjakov odgovor na to temo in me je res še enkrat pomiril (mislim, da tudi tek ni noben problem). Tule je: http://med.over.net/forum5/read.php?19,4938076 ampak, največji problem tiči v tem, ali sploh imeti otroke ali raje iti kam za več let in tam skrbeti za otroke, za katere nihče ne skrbi... ampak to je dolga zgodba, brez veze tule razpravljat o tem... Kakorkoli, danes se itak spet čisto drugače počutim. Čeprav imam vneto grlo in ušesa in sploh sem samo za v posteljo, pa ravno 4 dni pred dopustom Špikanje v joških pa je že prav hecno, tega do zdaj sploh nisem poznala, in ne rečem, da je to kak znak za karkoli, smo rekle, da se s tem sploh ne ukvarjamo, samo tko, ful je hecno, da se ti kar neki dogaja, kar do zdaj nisi poznal. Danes je v moji službi norišnica, zato ne morem več klepetat, moram pa tudi jaz povedat, da sem ful za to, da se preimenuje naslov teh tem, kot je predlagala Anonimna. Žal mi je za tiste, ki vas je rdečka obiskala , in navijam, da je zdaj pa res bilo zadnjič! Nič, pupe, čuvajte se, zdravo jejte in veliko se gibajte Polno ljubezni
|