|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Septembra
1.9.2008 16:06:33   
Cari
No gremo gremo punce, katera bo otvorila september s user posted image user posted image  .

Jaz že komaj čakam za vse pozitine testke tukaj gori (bi se morala še pod navijačice vpisat, kajne user posted image ).

No apmak zdej pa čist resno - kje so pozitivni testki?

PS: September bo najboljši mesec v letošnjem letu in bodo preseženi vsi rekordi.

Cari

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 451
1.9.2008 19:15:42   
D.Mateja
Ojla punce! Navijam da boste vse user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 452
1.9.2008 19:17:44   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 453
1.9.2008 19:39:11   
Inčika
Ojla punce, jaz se že selim k vam - tokrat je ne pričakujem 29.9!

Gremo punce - september je pravi mesec za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 454
1.9.2008 21:01:46   
Lopona
Hoj,punce...
Evo selim se zdaj že k vam....Iz meseca v mesec v novo temo...mi je kar hudo, k vidim po mestu mnogo nosečnic zdaj te dni....in tudi kar nekaj znank je nosečih in potem ko vprašam koliko hitro jim je uspelo,vsi pravijo tam mesec, dva ali največ tri....
No, jaz M ne pričakujem septembra sploh!!!
Lopona-M ne pričakujem 21.09.2008-7.krog

Zdaj sem malo manj na ringa raji in malo manj razmišljam o nosečnosti in o vsem tem, ker se mi zdi da ravno psiha dela svoje..
Tako,da gremo zdaj v september sporščeno in brez kakšnih velikih pričakovanj...saj če preveč pričakuješ, si pol toliko bolj razočaran...in mene lahko to že zlo potre. Toda vem,da mi bo uspelo in da še ni krize. Vem, da ni nič narobe in,da bo kmalu user posted image , ko bo ravno pravi čas za vse. Vem, da imajo nekatere punce res problem zanositi in spoštujem vse njih, ker so tako močne!user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijam za vse nas, ki ne pričakujemo septembra in za vse, ki čakamo user posted image user posted image user posted image !!!

Zdaj pa le pridnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Loponca**

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 455
2.9.2008 6:15:16   
Anonimen
Dobro jutro.

Moja M je prišla, tako, da se selim v oktober.

(odgovor članu Lopona)
  Neposredna povezava do sporočila: 456
2.9.2008 7:01:20   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 457
2.9.2008 7:28:41   
mama afrika
Skuštrana suzi sočustvujem s teboj.
Kljub vsem znakom, da se v meni nekaj prebuja, me je danes zjutraj presenetila M user posted image . Še vedno pa ostajam v septembru. M ne pričakujem 29.09!

Držim pesti da ste vse ostale nosečke!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 458
2.9.2008 8:02:01   
Tiki55
Jutro dečve! Naj vas na hitro pozdravim... Nisem pozabila na vas, le v službi so me zasuli z delom, pa se ven ne vidimuser posted image

aquica mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tane kako kaj... tale teden se pa vleče, kajne? Držim pesti, da bo september tvoj mesecuser posted image user posted image user posted image

pokica_ se že dolgo nisva tipkale... superca, da si se imela lepo na dopustu! A vi tud ovulirate? Mi smo tud maksimalno pridniuser posted image user posted image user posted image Ni vrag, da nam ne bo ta mesec ratalo...

urša30 kuku, kje se skrivaš?

Vsem puncam, ki vas je obiskala grdoba en kamionuser posted image user posted image user posted image . Naj vam uspe v naslednjem kroguuser posted image user posted image user posted image

Naj bo september roooza!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tiki55 -- 2.9.2008 8:04:38 >

(odgovor članu mama afrika)
Neposredna povezava do sporočila: 459
2.9.2008 8:12:33   
žabica00
    user posted image         

user posted image SEPTEMBERSKE BORKE user posted image  

xx.09. - iskrica 976
xx.09. - sonček10
xx.09. - ursa30
xx.09. - bambinca

xx.09. - liam(5.krog)
xx.09. - bingo
xx.09. - nataša28
xx.09. - majch(9.krog)
xx.09. - Cari(15.krog)
xx.09. - miklaromuser posted image
xx.09. - pravoda(1.krog)

xx.09. - monty
xx.09. - a.jrad
xx.09. - M1987(7.krog)
xx.09. - katka11(1.krog)
xx.09. - nia*
xx.09. - Ylenia
xx.09. - db
01.09. - Drašika
01.09. - aqua77(15.krog) user posted image user posted image  v nove boje
01.09. - Anya22(9.krog)
01.09. - rebeka_(2.krog)

01.09. - murkica(12 krog)
02.09. - skuštrana suzi user posted image user posted image  v nove boje
03.09. - dulcinea
03.09. - ...Martina...

03.09. - ptejka(2.krog)
03.09. -Anonimna slončicauser posted image
04.09. - A user posted image (4.krog)
04.09. - little angel

05.09. - kalaxy
06.09. - Živa25(19.krog)
06.09. - nhaya(24.krog)

06.09. - Anonimnauser posted image
06.09. - MašiKaši(2.krog)
07.09. - žabica00(2.krog)
09.09. - gwendolen
09.09. - giotti (2.krog)

09.09. - Muca83(11.krog)
10.09. - obayifo 
10.09. - tane
10.09. - tetka5
11.09. - pikachu

11.09. - abika
13.09. - didikaa(6.krog)
14.09. - ulsi25(2.krog) 
15.09. - Mojcak27
15.09. - s@nny
15.09. - malaštruca(1.krog)
16.09. - Tiki55(13.krog)

17.09. - natasa28(1.krog)
18.09. - M1987
18.09. - andre3a

18.09. - METULJ1(21krog)
19.09. - pokica_
20.09. - mi3=
20.09. - tejč76

20.09. - luna80
21.09. - Lopona(7.krog)
22.09. - MiSka_82(7.krog)
22.09. - LunaLuna
23.09. - yoliee
24.09. - Štručka1(3krog
24.09. - ziva1(10krog)
27.09. - ursa30(25.krog)

27.09. - DannyS(1.krog)
27.09. - BEBIII
28.09. - Arual(12.krog)

29.09. - Inčika
29.09. - mama afrika(9.krog)
30.09. - Jane77

user posted image

user posted image

user posted image  NAVIJAČICEuser posted image

* spps user posted image
* aqua77
* trinity22
user posted image
* jjasna
user posted image
* KaTkA24
user posted image
* Tiki55
*skrivnost
*sonček85user posted image
user posted image
* pikicao 
* bambinca
* *kinnie*
* D.Mateja
* lucy86
* S*

* luna80
* monty
* tinuška

user posted image     

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

SEPTEMBERSKA STAVNICA

sonček85user posted image   - 30%

aqua77 - 24%  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR.................................. 19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL....................................... 23,7% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ.........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ .........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST......................................??,?% srečk nosečk
SEPTEMBER.................................--,--% srečk nosečk

< Sporočilo je popravil žabica00 -- 2.9.2008 8:24:02 >

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 460
2.9.2008 8:15:01   
S*
Skuštrana suzi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Mogoče bo pa oktober naš mesec.

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 461
2.9.2008 8:29:14   
žabica00
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Skuštrana suzi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Mogoče bo pa oktober naš mesec.

tudi z moje strani user posted image user posted image .

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 462
2.9.2008 8:34:53   
crvicek
...Martina, držim pesti da so to znaki user posted image ! Drugače pa nič obupat, če pride user posted image , saj bo kmalu prišel tudi naš trenutek sreče ko bomo zagledale user posted image !

Srečno!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 463
2.9.2008 8:49:04   
crvicek
Draga Giotti, to tvoje razpoloženje je pa čisto razumljivo. En trenutek se ful veseliš nosečnosti, naslednji trenutek pa se jo bojiš in te spravlja v dvome. Mislim da smo se vse punce tukaj gor vsaj enkrat znašle v taki situaciji. Jaz sem se sicer lani, potem ko mi je test pokazal +, tako da vem kako ti je.
Saj bo vse vredu, tudi če bo ta mesec user posted image , veš da boš izpolnila vse plane, z malo več prilagajanja, ma brez odrekanja. Ne razmišljaj tako, da se moraš v nosečnosti odrekati stvrem, ki te veselijo! Še sama praviš da nosečnost ni bolezen in točno tako je. Vse skupaj bo samo še lepše, ko boš vse stvari lahko delala s svojim otročkom. Mogoče tek v nosečnosti res ni priporočljiv, tako da se boš malo prilogadila svojemu stanju in bož izbrala temu tudi primeren šport. Ne rabi pa se ti odrekati športu. Ko bo pa enkrat otroček rojen, pa te jaz že vidim na rolerjih z vozičkomuser posted image user posted image user posted image ! Joj tako so mi luštne mamice na rolerjih z vozičkih. Ko to vidim me kar zgrabi, da bi se naučila rolat.
Zdaj sem malo zašla...

Giotti, jaz verjamem, da ti bo otroček samo še dodal moč, s katero boš dosegala svoje cilje! Kar korajžno, saj veš da bo vse ok.

Pošiljam ti en velik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 464
2.9.2008 8:52:04   
crvicek
aqua user posted image user posted image user posted image

Ne obupaj, saj veš da bo prišel tudi tvoj dan!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 465
2.9.2008 8:55:33   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vsem ostalim, ki se borite: ena skrivnost pozitivnega mišljenja - mislite pozitivno! user posted image  Resno mislim. Primer: x.sept. bom dočakala user posted image . Primer neg. mišljenja bi bil: x.sept. ne bom dobila user posted image . Isti rezultat, počutje ob izreku pa popolnoma nasprotno. V prvem primeru vizualizirate nekaj dobrega, v drugem pa kljub temu, da je ne čakate, vidite tisto grdo packo. V tem smislu bi bil tudi naslov debate "M ne pričakujemo v septembru" deloval bolj pozitivno, če bi se imenoval "user posted image pričakujem septembra" user posted image

Sem zakomplicirala? Upam, da ne. Mislite pozitivno, veselite se lepih jesenskih dni, ki prihajajo in uživajte v svojem življenju!

Morda pa se v septembru posreči tudi nama user posted image  (a zaenkrat ostajam samo navijačica)

LP, user posted image

Ta naslov naše teme pa mi je zelo všeč in res deluje veliko bolj pozitivno. Kaj če bi ga preimenovale? Kaj pravite?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 466
2.9.2008 8:59:05   
ulsi25
jst sem takoj ZA. res bolj pozitivno deluje.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 467
2.9.2008 9:04:29   
crvicek
Tane , ker smo zmenjene, da se o znakcih ne bomo pogovarjale, bom to upoštevala in te bom raje spraševala druge stvari.

Srečka, še ta teden delaš in potem dopust. Upam vsaj da bo pravi dopust in ne delovni. No, pa tudi če bo, bo občutek še vedno lep, ko veš da delaš nekaj zase, a ne.

Zdaj, ko ni Elle, pa moramo kar me okarat Giotti in ji dat kakšen cvekuser posted image user posted image user posted image . Ello pa je pomoje njen dragi peljal na obljubljeno potovanje, ker sta bila pridna!user posted image Tudi me si moramo umisliti kakšno nagrado, ko bomo dočakale user posted image , tako vsaj ne bomo nonstop razmišljale o zamudi user posted image , temveč o nagradi! To bi blo pa res dobro! Hmmm, že razmišljam o moji nagradi.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 468
2.9.2008 9:05:23   
žabica00
tudi jaz se strinjam user posted image  user posted image

(odgovor članu ulsi25)
Neposredna povezava do sporočila: 469
2.9.2008 9:05:40   
tane

"M ne pričakujemo v septembru" deloval bolj pozitivno, če bi se imenoval "user posted image pričakujem septembra" user posted image

jaz sem ZA, Anonimnauser posted image , to je pa res dobra ideja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 470
2.9.2008 9:10:39   
Gwendolen
Vse, ki vas je obiskala user posted image - one huge bear user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lp,
Gwdln

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 471
2.9.2008 9:13:52   
crvicek
Torej punce, katera je pooblaščena za urejanje seznamčka? Najbolje da ga kar ona preimenuje.

Takoj se že bolje počutimo, kajne Tane, Žabica, Ulši, anonimna,...?

Upajmo, da nam bo to prineslo srečo. Držim pesti za vse nas septemberke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 472
2.9.2008 9:24:27   
Anonimen
Bravo, punce, that's the spirit!

Mene pa prosim med navijačice. Naviiiijaaaam!!!

LP, user posted image

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 473
2.9.2008 9:44:14   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Tane , ker smo zmenjene, da se o znakcih ne bomo pogovarjale, bom to upoštevala in te bom raje spraševala druge stvari.

Srečka, še ta teden delaš in potem dopust. Upam vsaj da bo pravi dopust in ne delovni. No, pa tudi če bo, bo občutek še vedno lep, ko veš da delaš nekaj zase, a ne.

Zdaj, ko ni Elle, pa moramo kar me okarat Giotti in ji dat kakšen cvekuser posted image user posted image user posted image . Ello pa je pomoje njen dragi peljal na obljubljeno potovanje, ker sta bila pridna!user posted image Tudi me si moramo umisliti kakšno nagrado, ko bomo dočakale user posted image , tako vsaj ne bomo nonstop razmišljale o zamudi user posted image , temveč o nagradi! To bi blo pa res dobro! Hmmm, že razmišljam o moji nagradi.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

crvicek, ja o znakcih se ne pogovarjamo in tudi ne razmišljamo (no vsaj ne tako intenzivno kot prejšnji mesec), te ne bom spraševala kako tebi teče čas... jaz imam srečo, ker je ful dela v službi in pa še doma, tako, da samo ko sem na RR vidim, da imam še 6dni do dneva D.  Ravno danes pa sem si rekla super še ta teden potem pa 14 dni doma ali pa morda kakšno kratko 3dnevno potovanje, mogoče v Sarajevo na čevapeuser posted image . bomo še videli kako bo s financami, če ne pa 6 dni do testka in bom naredila tako kot bambinca, se naročim k frizerju pol pa če bo razočaranje bom mela vsaj novo frizuro, če bo pa user posted image  bo pa dvojno uživanje. skratka v vsakem primeru se naslednjih 14dni malo razvajam tako ali drugače.
ella. se pa res že dolgo ni oglasila, no, če je na potovanju kot ji je obljubil user posted image  ji res privoščim. upam, da nas pride še kaj pogledat zdaj kot naša navijačica pa, da nas kdaj v 'rit brcne' al pa 'okrega' če bomo preveč komplicirale in paničarile.

ti se verjetno že v polnem zagonu back to work, sploh ne bom vprašala kako je bilo 'doma' ker vem, da sta 100% uživala. no, tile prijetni (žal) že jesenski dnevi so pa enkratni za šport in uživanje v naravi, tako, da vidva kar pridno športajta in mislita samo pozitivne misli.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 474
2.9.2008 9:49:16   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: tane

"M ne pričakujemo v septembru" deloval bolj pozitivno, če bi se imenoval "user posted image pričakujem septembra" user posted image

Se strinjam user posted image   user posted image   user posted image

jaz sem ZA, Anonimnauser posted image , to je pa res dobra ideja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?