Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 10:17:36
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: Abra Zarja, super, da si stara ti nazaj. Če bo še kdaj kaka frka, kar povej, da uletimo. Jeznih nosečk se je za bat, kajne Shukec? Ja sploh pr teh hormonih, smo kot stampedo goved na dveh nogah tebe pa moram enkrat v "živo" spoznat......
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 2.9.2008 10:19:02 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 10:17:44
|
|
|
|
blanč
|
Hvala punce. Abra zato nisem šla včeraj v bolnico, ker sem tuji jaz razmišljala o tem, da v celju s tem nimajo izkušenj. Klicala sem ata in je rekel, da 13 jajčk ni kar tako ( za moja leta) in, da gre verjetno za lažjo obliko hiperce in naj počivam in pijem ogromne količine tekočine in zraven sledim, da je gre toliko tudi ven. Saj bo, saj bo... V četrtek pa ima, da me čaka cela četa .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 10:18:16
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: Abra Zarja, super, da si stara ti nazaj. Če bo še kdaj kaka frka, kar povej, da uletimo. Jeznih nosečk se je za bat, kajne Shukec? Ja sploh pr teh hormonih, smo kot stampedo goved na dveh nogah milo rečeno
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 10:18:35
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Zarja, si ti na sestanku? Jaz kao delam, pa ne folgam brat. pa ja, nek ma prezentacijo in mi je dolgčas.....ni luštkan, kaj češ
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 10:21:46
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Abra Zarja, si ti na sestanku? Jaz kao delam, pa ne folgam brat. pa ja, nek ma prezentacijo in mi je dolgčas.....ni luštkan, kaj češ jest bi tud mela tako službo
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 10:24:11
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Abra Zarja, si ti na sestanku? Jaz kao delam, pa ne folgam brat. pa ja, nek ma prezentacijo in mi je dolgčas.....ni luštkan, kaj češ jest bi tud mela tako službo ja saj sem kar garala, da sem prišla do nje zdaj pa grem na kavico v bližnjo kavarnico na mal cajt..... se beremo kasneje!!!!!! Bodite pridne
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 10:24:13
|
|
|
|
Abra
|
Blanč, če lepo odvajaš, pol bo že ok. Jaz sem v 2. posopku tudi imela blažjo hiperco, sicer ne takoj po punkciji. Sem pa imela težave z odvajanjem vode, sem šla zelo težko na wc. Me pa želodec takrat ni bolel. Jaz sem imela 10 celic, ne vem pa, koliko je bilo foliklov. Nikoli ne štejem, kokrat me piči. Je pa stranski učinek velikokrat nosečnost jaz sem tudi takrat zanosila, sta se oba prijela. Do četrtka se lepo pocartaj, ker bojo otročki ziher čakali
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 10:25:57
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Abra Zarja, si ti na sestanku? Jaz kao delam, pa ne folgam brat. pa ja, nek ma prezentacijo in mi je dolgčas.....ni luštkan, kaj češ še dobro, da imaš rr dolgčas v službi je pa res težko prenašat
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 10:26:30
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Abra Zarja, si ti na sestanku? Jaz kao delam, pa ne folgam brat. pa ja, nek ma prezentacijo in mi je dolgčas.....ni luštkan, kaj češ jest bi tud mela tako službo ja saj sem kar garala, da sem prišla do nje zdaj pa grem na kavico v bližnjo kavarnico na mal cajt..... se beremo kasneje!!!!!! Bodite pridne Ti si kar privošči, če je bla prezentacija res tolk dolgočasna, pol rabš eno sprostitev
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 10:28:03
|
|
|
|
netka34
|
Jutro pupke... Prej kukr se lotim zlagat stoštirideset slik v poročni album ( se pravi delat), naj vam sporočim, da je moja prišla, ko strela z jasnega, mislim d malčk prezgodi, ma samo d je. Sm že doklicala v lj, kar se mi je zdelo tko uaaaau, d sm dobila TAKOJ!! , d sm skor pozabla kam kličem in zakaj. - zmeda!! Ja, Blanč, kukr je rekla Dejzika! 7 je pravljično število in mi itak verjamemo v pravljice, pa čudeže pa take reči, tko d čestitkam!! Kr naprimer meni je št. 6, ki je itak kao slabo št. - -, prineslo eno merdo in mega razočaranje, ane.... No, dobila sem datum za sestanek s sestro Blanko....23.9. Z NAPOTNICO!! Brrrr No, pa še to...a veš mišmiš, to je moj ŽE!! 3. postopek. In zej sm že netka 35 (no ampak to sam tko mal za info!!) No pupke, js tut nestrpno čakam kako novo info od današnjih bork!!Srečno pupke! Zej pa pejmo delat, kr čene ne bo niti za bencin za v lj.! Lp, D
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 10:33:29
|
|
|
|
Shuka
|
Netka vse najboljše za rojstni dan in za poroko, pa to da je rdečka pršla, pa da se bo začelo. Vsaka številka je srečna sam tko jih mormo gledat pa bo
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 10:35:48
|
|
|
|
sonček33
|
Netka -jupi, a vidiš, da je svet poln lepih rožic tete Pehte? Shuka - Netka se ni poročila, ona je fotografinja in proke fotografira potem pa še album naredi...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 10:41:15
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Netka -jupi, a vidiš, da je svet poln lepih rožic tete Pehte? Shuka - Netka se ni poročila, ona je fotografinja in proke fotografira potem pa še album naredi... Aja, no verjetno je poročena pa ji za nazaj voščim Pa škoda k se ne bom nikol poročila, bi jo najela za fotografiranje
< Sporočilo je popravil Shuka -- 2.9.2008 10:43:21 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 10:48:52
|
|
|
|
T1979
|
Bozza čestitke za veliko število foliklov in stopko. Bravo punca.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 10:50:23
|
|
|
|
sonček33
|
T1979 - a sem jaz spregledala al kaj, kje se je bozza javila?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 11:07:39
|
|
|
|
netka34
|
ojli!! Ja, hvala sonček, d daš kako brzo info! Poročena nisem, no, že 6 let ločena (shukca, sprejmem čestitke za to pametno odločitev )...pa tut ne vem, če se bom kdaj še poročila....eniwej, je že ok tko!! Z veseljem pa pofotkam srečneže, ki se poročajo, pa pol nardim tak krasen izdelek!!(uh sm važna!! ) Kako pa je z našo Glorio, ki se danes še ni nč javila? D ni slučajno šla prav potihema v rim?? D
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 11:14:27
|
|
|
|
T1979
|
Soncek33 Bozza se je javila, ja. Nekaj strani nazaj, mislim da okoli 9 ure zjutraj. Ko smo pa take čveke , da mimgrede par strani napišemo. Lp
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 11:26:43
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Netka vse najboljše za rojstni dan in za to da je rdečka pršla, pa da se bo začelo. Vsaka številka je srečna sam tko jih mormo gledat pa bo Se pridružujem! jaz tudiiiiiiiii
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 11:37:31
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: netka34 Poročena nisem, no, že 6 let ločena (shukca, sprejmem čestitke za to pametno odločitev )...pa tut ne vem, če se bom kdaj še poročila....eniwej, je že ok tko!! No pa tko kt si rekla Ja gloria se res še ni javla dons
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 11:38:48
|
|
|
|
sonček33
|
Bozza - ja superca no, rezultat je krasen, danes stopka pol pa naprej...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 11:43:37
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Ja gloria se res še ni javla dons seveda se je, zjutraj nam je že coffee skuhala.......
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 2.9.2008 11:44:44 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 11:57:09
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Ja gloria se res še ni javla dons seveda se je, zjutraj nam je že coffee skuhala....... je bela cesta, tolk čvekanja pol se pa bistvo zamudi
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 11:59:05
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: netka34 ojli!! Ja, hvala sonček, d daš kako brzo info! Poročena nisem, no, že 6 let ločena (shukca, sprejmem čestitke za to pametno odločitev )...pa tut ne vem, če se bom kdaj še poročila....eniwej, je že ok tko!! Z veseljem pa pofotkam srečneže, ki se poročajo, pa pol nardim tak krasen izdelek!!(uh sm važna!! ) Kako pa je z našo Glorio, ki se danes še ni nč javila? D ni slučajno šla prav potihema v rim?? D Netka, sva že dve s takim veselim hobijem !!!!!!!!! Hepi bršdej punca !!!!!!!!!!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 12:08:17
|
|
|
|
Sisy
|
čaw bejbe a se loh mal uštulim z enim vprašanjem ....A je še kateri po Dipherelinu menstruacija zamujala? No men se to ravno dogaja, sem besna kot ris, Reško mi je svetoval naj se zdej z Dipherelinom raje špikam samo vsaki drugi dan (po mojem se boji da bi se predozirala ), v glavnem....tema, ko jo pa hočeš dobit je pa ni Študiram če slučaj Dipherelin zavira to da je ne dobim... aja pa noseča nisem vaše izkušnje?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?