mismis
|
Dobro jutro... hvala vsem za kavico, full je pasala. Zarja, kaj je sedaj s to tvojo tečko, te pa full matra. Želvica, a ti tudi sedaj treniraš za naslednje OI, ko praviš da se moraš po psihični utrujenosti še fizično zmatrati. Jaz sem ugotovila, da s temi mojimi sprehodi/tekom zelo dobro blažim stres. Tisto uro in pol, se ukvrajam samo z mojim psom, sva v naravi brez telefononov in brez kakršnihkoli misli na službo. Gloria in Lučka, vidve sta pa tako pridni, da nam že na vse zgodaj postrežeta s kavico. Sonček33, kakšne so to neumnosti, da ti ne pašeš k nam , vedno si in vedno boš pasala k nam. Seznam bom pa popravila takoj, ko se javita še Bozza in LL. M.L.B.K., čestitike za prvo špiko v rito, še malo pa boš pravi ritošpik Žiži, kje si, ti spet net nagaja? Oktavija, kako si mi ti, kdaj pa imaš namen delati test. Močno držim pesti, da vama je tokrat uspelo Ajsi, srečno pot in spij še kakšnega na moj račun v Bruslju Arneja, ti pa tako sanjsko doživljaš naše težave in tegobe. Še dobro, da si na Gonalu gretka, kje si mi ti, zadnje časa te nič ni tukaj gor, kaj imaš tako smotan urnik v službi? Hedi, žal včeraj si spregledala, jaz sem že na seznamu, v petek imam Blanko. zdaj moram pa delati, ampak seveda pozdravljam tudi vse ostale: Daisy, Mlinčka, Marjetka Cvetka, Dakec, Pikoivt, Pija, Pika, Nokes, in še in še in še....Babe lep dan vam želim