Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 9:44:40
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: blanč Grethen- pejd spat. Punce, kdaj se je treba pri hiperstimulaciji odpravit proti bolnici. Včeraj me je zagrabla tako, da sem mislila, da je z mano konec. spila sem anormne količine tekočine. danes je za odtenek bolje, vsaj vstanem lahko in se odvlečem do wc-ja. Blanči sem ti že včeraj rekla, da pojdi!!!!!!NE ČAKAT!!!!!!! BLANČ dej ubogaj Zarjo ona najbolje ve kako je to !!!!!!! Pojdi PROSIM zdravniku, da se ti kaj ne zakomplicira!!!!!!! To niso igrice ampak zelo resne zadeve!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 9:44:55
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka oktavija - upam, da je šla tvoja sračka res en điro di svet in da je en let ne bo jaz tudi jaz tudi draga mislim na tebe in držim pesti!!!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 9:47:18
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Torek, 02.09. Lara Light - punkcija Bozza - UZ NAŠE NOSEČKE Torek, 02.09. Sonček85 - pregled Punce, dobro opravite. Popoldan pa preberem, kaj boste poročale. Glejte, da bodo samo vesele novice. Se kar podpišem. Zarja a tebe pa tečka še kar zafrkava. To je verjetno res zaradi tega, ker ni blo prave ovulacije. Blanči a si že kaj bolje?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 9:47:51
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Grethen- pejd spat. Punce, kdaj se je treba pri hiperstimulaciji odpravit proti bolnici. Včeraj me je zagrabla tako, da sem mislila, da je z mano konec. spila sem anormne količine tekočine. danes je za odtenek bolje, vsaj vstanem lahko in se odvlečem do wc-ja. Če je hiperca pol je nujno treba v bolnico, če si pa bolje in da lahko vstaneš pol hiperce ni, ampak pomisli, 13x te je zbodel, tko da je kar za pričakovat, da te bo bolelo. Jest pri prvi punkciji ko me je zbodel 9x če se ne motim, sem cel teden ležala doma, tolk sem bla boga, ampak hiperce ni blo, v drugo me je 11x pa ni blo tolk hudo, sam ti lepo počivaj, a baby aspirin jemlješ, a prometrium si tud že vstavljaš? Če bi mela pa res nenormalne krče pol pa nujno v bolnico.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 9:48:37
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka zarja - mantraš kej? pa ja non stop, mi še sodelavke pomagajo....smo se tolk nasmejale tej pesmici...Z Laro sta res tapravi za našo službo..... Drgač ti pa povem, men ni pri zmrznjenčkih nč zamujala, k sem začela z Estrofemom je bla pa sam 2 dni prisotna tretji dan pa kot, da se je zmotila, jest pa upam, da se je tvoja tolk zmotila, da je res še dolg ne bo
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 9:50:29
|
|
|
|
Shuka
|
Sej sem vedla, čim me je Telekom poklicu, me je net začel zaje.bavat
< Sporočilo je popravil Shuka -- 2.9.2008 9:51:16 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 9:50:42
|
|
|
|
dajamaja
|
Jutro bejbe! Jaz vas definitivno ne morem dohajat.... Sem za Blanch pogledala in vidim da 7 celic . Upam pa, da tole vseeno ni hiperca!!!! Držim pesti in šibam nazaj na barikade. Vsem ostalim lep pozdrav!!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 9:51:23
|
|
|
|
gigi1
|
Gretka stiskam pestke, da bo mužiču dohtar reku, da je velik boljš. Pri meni tudi tečke še ni, vendar jo pričakujem šele v četrtek. Upam, da bo tokrat točna. Zarjica a so tebi dali kaj za sprožitev? Sem malo raztresena zadnje dni, pa se ne spomnim Šukica moja draga. Mah,...prav vesela bom ko bo ta teden mimo. Drug teden bo še gužva in pestro, samo čisto druge vrste . Kako si mi ti? Kaj bolje spančkaš? Čufte padle včeraj? Pri meni bo danes pljučna, pa brokoli (ga v nedeljo pol nisem skuhala). Bambika kako si ti?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 9:52:19
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Sej sem vedla, čim me je Telekom poklicu, me je net začel zaje.bavat boga........jih bom jaz poklicala...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 9:54:00
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka zarja - mantraš kej? pa ja non stop, mi še sodelavke pomagajo....smo se tolk nasmejale tej pesmici...Z Laro sta res tapravi za našo službo..... Drgač ti pa povem, men ni pri zmrznjenčkih nč zamujala, k sem začela z Estrofemom je bla pa sam 2 dni prisotna tretji dan pa kot, da se je zmotila, jest pa upam, da se je tvoja tolk zmotila, da je res še dolg ne bo ja, sam zdaj naj pride pol pa je zarad mene ni treba cel let. Če nam bo to detece dano, bomo šli kar v naslednji boj........tak da rdečke ne bi bilo kakih 3 leta
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 9:55:33
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarjica a so tebi dali kaj za sprožitev? Sem malo raztresena zadnje dni, pa se ne spomnim ne niso. Pa včasih mi zamuja, ampak le dan ali dva, tu pa je že kar malo več. Po moje so me živčki izdali. Če pa že tak komaj čakam ta ET.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 9:55:36
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka zarja - mantraš kej? pa ja non stop, mi še sodelavke pomagajo....smo se tolk nasmejale tej pesmici...Z Laro sta res tapravi za našo službo..... Drgač ti pa povem, men ni pri zmrznjenčkih nč zamujala, k sem začela z Estrofemom je bla pa sam 2 dni prisotna tretji dan pa kot, da se je zmotila, jest pa upam, da se je tvoja tolk zmotila, da je res še dolg ne bo ja, sam zdaj naj pride pol pa je zarad mene ni treba cel let. Če nam bo to detece dano, bomo šli kar v naslednji boj........tak da rdečke ne bi bilo kakih 3 leta Tako se govori
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 9:56:47
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Šukica moja draga. Mah,...prav vesela bom ko bo ta teden mimo. Drug teden bo še gužva in pestro, samo čisto druge vrste . Kako si mi ti? Kaj bolje spančkaš? Čufte padle včeraj? Pri meni bo danes pljučna, pa brokoli (ga v nedeljo pol nisem skuhala). Sej bo bejbi tud ta gužva minila, sej pol pa kot je v navadi bo druga prišla . Ne včeri niso ble čufte je bla pa sarma, vem da je še poletje ampak men je tolk zapasala, sej dons me pa trebuh boli pa si mislim, da ni kaj narobe, pol k ga pa je pa kuj boljše Sam ne garaj preveč, prav
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 9:57:03
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Torek, 02.09. Lara Light - punkcija - naj bo neboleča, pridelek pa čim boljši1Bozza - UZ - naj se vidi čim več folikelčkov! NAŠE NOSEČKE Torek, 02.09. Sonček85 - pregled - naj srček utripa na vso moč! naviiiiiijaaaaaam tud jeeest Larči - da bi videl čimveč lepih foliklov pa, da ga bleščice naujo zaslepile tut jst se pridružim navijaškemu timu RR in upam, da boste tut zame držale pesti in to čim prej... čeprav zaenkrat nič ne kaže na to... včeraj sem klicala Reša in mu omenila, da že 15 dni snifam Suprefact, da je to že 37. dan ciklusa in da še vedno ni pa je sam reku, naj nč ne skrbim, da se to včasih zgodi, da zamuja tudi več kot teden dni in naj se narišem ko bo čas za prvo špiko... včeraj sem gledala dokumentarec z naslovom The Secret in zdaj si ponavljam v glavi: hočem M, želim si jo... mogoče pa rata in je kaj na tem... Zarja vidim, da tvoja tut štrajka ampak te gladko šišam Dajamaja kako kaže, kateri od naju bo prej uspelo? Naj bo preostanek dneva lep.... Se beremo...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 9:57:49
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka zarja - mantraš kej? pa ja non stop, mi še sodelavke pomagajo....smo se tolk nasmejale tej pesmici...Z Laro sta res tapravi za našo službo..... Drgač ti pa povem, men ni pri zmrznjenčkih nč zamujala, k sem začela z Estrofemom je bla pa sam 2 dni prisotna tretji dan pa kot, da se je zmotila, jest pa upam, da se je tvoja tolk zmotila, da je res še dolg ne bo ja, sam zdaj naj pride pol pa je zarad mene ni treba cel let. Če nam bo to detece dano, bomo šli kar v naslednji boj........tak da rdečke ne bi bilo kakih 3 leta Tako se govori jaaaaaaaaaaaaaaaaa imava malo preveliko hišo, ki jo je treba napolnit z otroškim smehom, razbijanjem,.......vsaj tri bi imela, če bi nama bili dani.......
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 9:59:31
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček tut jst se pridružim navijaškemu timu RR in upam, da boste tut zame držale pesti in to čim prej... čeprav zaenkrat nič ne kaže na to... Naj bo preostanek dneva lep.... Se beremo... Seveda bomo zate tud navijale sej že zdej navijamo, da ti tečka že enkrat pride, pa da se postopek že ornk začne.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 9:59:59
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Bambika kako si ti? Žiži sem že precej bolje. Danes gredo šivi ven in jaz se bom končno lahko Bozza za stopko.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 10:00:48
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka zarja - mantraš kej? pa ja non stop, mi še sodelavke pomagajo....smo se tolk nasmejale tej pesmici...Z Laro sta res tapravi za našo službo..... Drgač ti pa povem, men ni pri zmrznjenčkih nč zamujala, k sem začela z Estrofemom je bla pa sam 2 dni prisotna tretji dan pa kot, da se je zmotila, jest pa upam, da se je tvoja tolk zmotila, da je res še dolg ne bo ja, sam zdaj naj pride pol pa je zarad mene ni treba cel let. Če nam bo to detece dano, bomo šli kar v naslednji boj........tak da rdečke ne bi bilo kakih 3 leta Tako se govori jaaaaaaaaaaaaaaaaa imava malo preveliko hišo, ki jo je treba napolnit z otroškim smehom, razbijanjem,.......vsaj tri bi imela, če bi nama bili dani....... Pol si pa mal premal rekla 3 leta , dejva rečt 6 let, tolk ti privoščim, da zapolnita tiste prazne stene s poslikavami, k bi jih mulci naredil
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 10:07:30
|
|
|
|
Abra
|
Dan pupke! Jaz čakam danes samo lepe novice Oktavija, lahko bi tudi ti test naredila mislim, da ti zelo dobro kaže Blanč, za hiperco se meni zdi malo čudno, ker vseeno nisi imela veliko jajčk, vsaj za tako hudo obliko takoj po punkciji. Se mi zdi bolj verjetna tista varianta o dveh naklofenih na tešče. Jaz imam bolj slab želodec in vem, da bi mene to zvilo. In na to ne bi prenesla ogromne količine vode. Po požirkih pij otroški čaj, jej prepečenec, nadaljuj pa s kuhano zelenjavo. Tko si jaz želodec zdravim. Za vsak slučaj pa Reša kliči. Če greš v CE v bolnico, tam najbrž nimajo ravno izkušenj s hiperco, Reš ti bo ziher prav svetoval, kaj naredit oz kam it. bozza za stopko! MLBK, bravo za drugo špiko Zdaj ko je šla na pravo mesto ni več težav un flek bo pa najbrž še par dni ostal Gigi, a lahko pridem na kosilo doma se še vedno ne sme nč pečt, gostilen sem se pa tut že naveličala mami predaleč. Vsak dan razmišljam kaj bi, pa nič mi ne paše, lačna pa ful. Zarja, super, da si stara ti nazaj. Če bo še kdaj kaka frka, kar povej, da uletimo. Jeznih nosečk se je za bat, kajne Shukec? Lara, kje si??? Zdaj si ziher že doma Čakamo. Sonček2, kdaj imaš pregled? Pozdravček vsem!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 10:11:13
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Zarja, super, da si stara ti nazaj. Če bo še kdaj kaka frka, kar povej, da uletimo. Jeznih nosečk se je za bat, kajne Shukec? Saj mi brez vas lubik to ne bi ratalo. Rulate, kaj naj drugega rečem!!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 10:12:48
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Oktavija, lahko bi tudi ti test naredila mislim, da ti zelo dobro kaže Oktavija a te res nič ne mika.......navijam za
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 10:13:54
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Blanč, za hiperco se meni zdi malo čudno, ker vseeno nisi imela veliko jajčk, vsaj za tako hudo obliko takoj po punkciji. Se mi zdi bolj verjetna tista varianta o dveh naklofenih na tešče. Jaz imam bolj slab želodec in vem, da bi mene to zvilo. In na to ne bi prenesla ogromne količine vode. Po požirkih pij otroški čaj, jej prepečenec, nadaljuj pa s kuhano zelenjavo. Tko si jaz želodec zdravim. Za vsak slučaj pa Reša kliči. Če greš v CE v bolnico, tam najbrž nimajo ravno izkušenj s hiperco, Reš ti bo ziher prav svetoval, kaj naredit oz kam it. Blanč lahko da si dobila tud sam vnetje od punkcije.....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 10:15:03
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka zarja - mantraš kej? pa ja non stop, mi še sodelavke pomagajo....smo se tolk nasmejale tej pesmici...Z Laro sta res tapravi za našo službo..... Drgač ti pa povem, men ni pri zmrznjenčkih nč zamujala, k sem začela z Estrofemom je bla pa sam 2 dni prisotna tretji dan pa kot, da se je zmotila, jest pa upam, da se je tvoja tolk zmotila, da je res še dolg ne bo ja, sam zdaj naj pride pol pa je zarad mene ni treba cel let. Če nam bo to detece dano, bomo šli kar v naslednji boj........tak da rdečke ne bi bilo kakih 3 leta Tako se govori jaaaaaaaaaaaaaaaaa imava malo preveliko hišo, ki jo je treba napolnit z otroškim smehom, razbijanjem,.......vsaj tri bi imela, če bi nama bili dani....... Pol si pa mal premal rekla 3 leta , dejva rečt 6 let, tolk ti privoščim, da zapolnita tiste prazne stene s poslikavami, k bi jih mulci naredil Ja Schukica moja, to mi delaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 10:16:17
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Zarja, super, da si stara ti nazaj. Če bo še kdaj kaka frka, kar povej, da uletimo. Jeznih nosečk se je za bat, kajne Shukec? Ja sploh pr teh hormonih, smo kot stampedo goved na dveh nogah
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 2.9.2008 10:17:28
|
|
|
|
Abra
|
Zarja, si ti na sestanku? Jaz kao delam, pa ne folgam brat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?