|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI september, oktober
2.9.2008 9:44:40   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Grethen- pejd spat.
Punce, kdaj se je treba pri hiperstimulaciji odpravit proti bolnici. Včeraj me je zagrabla tako, da sem mislila, da je z mano konec. spila sem anormne količine tekočine. danes je za odtenek bolje, vsaj vstanem lahko in se odvlečem do wc-ja.

Blanči sem ti že včeraj rekla, da pojdi!!!!!!NE ČAKAT!!!!!!!

BLANČ dej ubogaj Zarjo ona najbolje ve kako je to !!!!!!!
Pojdi PROSIM zdravniku, da se ti kaj ne zakomplicira!!!!!!!
To niso igrice ampak zelo resne zadeve!!!!!!!!!!!!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 376
2.9.2008 9:44:55   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

oktavija
- upam, da je šla tvoja sračka res en điro di svet in da je en let ne bouser posted image

jaz tudi jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  draga mislim na tebe in držim pesti!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 377
2.9.2008 9:47:18   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Torek, 02.09.
Lara Light - punkcija
Bozza - UZ

NAŠE NOSEČKE   
Torek, 02.09.
Sonček85 - pregled

user posted image
user posted image
user posted image

Punce, dobro opravite. Popoldan pa preberem, kaj boste poročale. Glejte, da bodo samo vesele novice. user posted image

Se kar podpišem.

Zarja a tebe pa tečka še kar zafrkava. To je verjetno res zaradi tega, ker ni blo prave ovulacije.

Blanči a si že kaj bolje?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 378
2.9.2008 9:47:51   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Grethen- pejd spat.
Punce, kdaj se je treba pri hiperstimulaciji odpravit proti bolnici. Včeraj me je zagrabla tako, da sem mislila, da je z mano konec. spila sem anormne količine tekočine. danes je za odtenek bolje, vsaj vstanem lahko in se odvlečem do wc-ja.
Če je hiperca pol je nujno treba v bolnico, če si pa bolje in da lahko vstaneš pol hiperce ni, ampak pomisli, 13x te je zbodel, tko da je kar za pričakovat, da te bo bolelo. Jest pri prvi punkciji ko me je zbodel 9x če se ne motim, sem cel teden ležala doma, tolk sem bla boga, ampak hiperce ni blo, v drugo me je 11x pa ni blo tolk hudo, sam ti lepo počivaj, a baby aspirin jemlješ, a prometrium si tud že vstavljaš? Če bi mela pa res nenormalne krče pol pa nujno v bolnico.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 379
2.9.2008 9:48:37   
Shuka

zarja - mantraš kej?user posted image

pa ja non stop, mi še sodelavke pomagajo....smo se tolk nasmejale tej pesmici...Z Laro sta res tapravi za našo službo.....user posted image user posted image user posted image
Drgač ti pa povem, men ni pri zmrznjenčkih nč zamujala, k sem začela z Estrofemom je bla pa sam 2 dni prisotna tretji dan pa kot, da se je zmotila, jest pa upam, da se je tvoja tolk zmotila, da je res še dolg ne bo

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 380
2.9.2008 9:50:29   
Shuka
Sej sem vedla, čim me je Telekom poklicu, me je net začel zaje.bavat  user posted image  

< Sporočilo je popravil Shuka -- 2.9.2008 9:51:16 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 381
2.9.2008 9:50:42   
dajamaja
Jutro bejbe!

Jaz vas definitivno ne morem dohajat.... Sem za Blanch pogledala in vidim da 7 celic user posted image user posted image user posted image . Upam pa, da tole vseeno ni hiperca!!!! Držim pesti in šibam nazaj na barikade. Vsem ostalim lep pozdrav!!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 382
2.9.2008 9:51:23   
gigi1
Gretka stiskam pestke, da bo mužiču dohtar reku, da je velik boljš. Pri meni tudi tečke še ni, vendar jo pričakujem šele v četrtek. Upam, da bo tokrat točna.

Zarjica a so tebi dali kaj za sprožitev? Sem malo raztresena zadnje dni, pa se ne spomnim user posted image

Šukica moja draga. Mah,...prav vesela bom ko bo ta teden mimo. Drug teden bo še gužva in pestro, samo čisto druge vrste user posted image . Kako si mi ti? Kaj bolje spančkaš? Čufte padle včeraj? Pri meni bo danes pljučna, pa brokoli (ga v nedeljo pol nisem skuhala).

Bambika kako si ti?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 383
2.9.2008 9:52:19   
zarja1

Sej sem vedla, čim me je Telekom poklicu, me je net začel zaje.bavat  user posted image  

boga........jih bom jaz poklicala...

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 384
2.9.2008 9:54:00   
zarja1

pa ja non stop, mi še sodelavke pomagajo....smo se tolk nasmejale tej pesmici...Z Laro sta res tapravi za našo službo.....user posted image user posted image user posted image
Drgač ti pa povem, men ni pri zmrznjenčkih nč zamujala, k sem začela z Estrofemom je bla pa sam 2 dni prisotna tretji dan pa kot, da se je zmotila, jest pa upam, da se je tvoja tolk zmotila, da je res še dolg ne bo

ja, sam zdaj naj prideuser posted image  pol pa je zarad mene ni treba cel let. Če nam bo to detece dano, bomo šli kar v naslednji boj........tak da rdečke ne bi bilo kakih 3 letauser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 385
2.9.2008 9:55:33   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zarjica a so tebi dali kaj za sprožitev? Sem malo raztresena zadnje dni, pa se ne spomnim user posted image

ne niso. Pa včasih mi zamuja, ampak le dan ali dva, tu pa je že kar malo več. Po moje so me živčki izdali. Če pa že tak komaj čakam ta ET.

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 386
2.9.2008 9:55:36   
Shuka

ja, sam zdaj naj prideuser posted image  pol pa je zarad mene ni treba cel let. Če nam bo to detece dano, bomo šli kar v naslednji boj........tak da rdečke ne bi bilo kakih 3 letauser posted image user posted image user posted image
Tako se govori user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 387
2.9.2008 9:56:47   
Shuka

Šukica moja draga. Mah,...prav vesela bom ko bo ta teden mimo. Drug teden bo še gužva in pestro, samo čisto druge vrste user posted image . Kako si mi ti? Kaj bolje spančkaš? Čufte padle včeraj? Pri meni bo danes pljučna, pa brokoli (ga v nedeljo pol nisem skuhala).

Sej bo bejbi tud ta gužva minila, sej pol pa kot je v navadi bo druga prišla user posted image .
Ne včeri niso ble čufte je bla pa sarma, vem da je še poletje ampak men je tolk zapasala, sej dons me pa trebuh boli pa si mislim, da ni kaj narobe, pol k ga pa user posted image je pa kuj boljšeuser posted image user posted image user posted image

Sam ne garaj preveč, prav user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 388
2.9.2008 9:57:03   
mojsonček

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Torek, 02.09.
Lara Light - punkcija - naj bo neboleča, pridelek pa čim boljši1
Bozza - UZ - naj se vidi čim več folikelčkov!

NAŠE NOSEČKE   
Torek, 02.09.
Sonček85 - pregled - naj srček utripa na vso moč!
user posted image
user posted image
user posted image

naviiiiiijaaaaaam user posted image user posted image user posted image
tud jeeest user posted image user posted image user posted image Larči - da bi videl čimveč lepih foliklov pa, da ga bleščice naujo zaslepileuser posted image user posted image

tut jst se pridružim navijaškemu timu RR in upam, da boste tut zame držale pesti in to čim prej... čeprav zaenkrat nič ne kaže na to...
včeraj sem klicala Reša in mu omenila, da že 15 dni snifam Suprefact, da je to že 37. dan ciklusa in da še vedno ni user posted image  pa je sam reku, naj nč ne skrbim, da se to včasih zgodi, da zamuja tudi več kot teden dni in naj se narišem ko bo čas za prvo špiko... včeraj sem gledala dokumentarec z naslovom The Secret in zdaj si ponavljam v glavi: hočem M, želim si jo...
mogoče pa rata in je kaj na tem...
Zarja vidim, da tvoja tut štrajka ampak te gladko šišam
Dajamaja kako kaže, kateri od naju bo prej uspelo?

Naj bo preostanek dneva lep....
Se beremo...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 389
2.9.2008 9:57:49   
zarja1

jaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image
imava malo preveliko hišo, ki jo je treba napolnit z otroškim smehom, razbijanjem,.......vsaj tri bi imela, če bi nama bili dani.......

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 390
2.9.2008 9:59:31   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

tut jst se pridružim navijaškemu timu RR in upam, da boste tut zame držale pesti in to čim prej... čeprav zaenkrat nič ne kaže na to...
Naj bo preostanek dneva lep....
Se beremo...
Seveda bomo zate tud navijale user posted image sej že zdej navijamo, da ti tečka že enkrat pride, pa da se postopek že ornk začne. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 391
2.9.2008 9:59:59   
bambi75

Bambika kako si ti?

Žiži sem že precej bolje. Danes gredo šivi ven in jaz se bom končno lahko user posted image

Bozza user posted image  za stopko.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 392
2.9.2008 10:00:48   
Shuka

imava malo preveliko hišo, ki jo je treba napolnit z otroškim smehom, razbijanjem,.......vsaj tri bi imela, če bi nama bili dani.......
Pol si pa mal premal rekla 3 leta user posted image , dejva rečt 6 let, tolk ti privoščim, da zapolnita tiste prazne stene s poslikavami, k bi jih mulci narediluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 393
2.9.2008 10:07:30   
Abra
Dan pupke!
Jaz čakam danes samo lepe novice user posted image

Oktavija, lahko bi tudi ti test naredila user posted image mislim, da ti zelo dobro kaže user posted image

Blanč, za hiperco se meni zdi malo čudno, ker vseeno nisi imela veliko jajčk, vsaj za tako hudo obliko takoj po punkciji. Se mi zdi bolj verjetna tista varianta o dveh naklofenih na tešče. Jaz imam bolj slab želodec in vem, da bi mene to zvilo. In na to ne bi prenesla ogromne količine vode. Po požirkih pij otroški čaj, jej prepečenec, nadaljuj pa s kuhano zelenjavo. Tko si jaz želodec zdravim.
Za vsak slučaj pa Reša kliči. Če greš v CE v bolnico, tam najbrž nimajo ravno izkušenj s hiperco, Reš ti bo ziher prav svetoval, kaj naredit oz kam it.

bozza user posted image user posted image za stopko!

MLBK, bravo za drugo špiko user posted image Zdaj ko je šla na pravo mesto ni več težav user posted image un flek bo pa najbrž še par dni ostal

Gigi, a lahko pridem na kosilo user posted image user posted image doma se še vedno ne sme nč pečt, gostilen sem se pa tut že naveličala user posted image mami predaleč. Vsak dan razmišljam kaj bi, pa nič mi ne paše, lačna pa ful.

Zarja, super, da si stara ti nazaj. Če bo še kdaj kaka frka, kar povej, da uletimo. Jeznih nosečk se je za bat, kajne Shukec? user posted image user posted image

Lara, kje si??? Zdaj si ziher že doma user posted image Čakamo.

Sonček2, kdaj imaš pregled?

Pozdravček vsem!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 394
2.9.2008 10:11:13   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Zarja, super, da si stara ti nazaj. Če bo še kdaj kaka frka, kar povej, da uletimo. Jeznih nosečk se je za bat, kajne Shukec? user posted image user posted image

Saj mi brez vas lubik to ne bi ratalo. Rulate, kaj naj drugega rečem!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 395
2.9.2008 10:12:48   
zarja1

Oktavija, lahko bi tudi ti test naredila user posted image mislim, da ti zelo dobro kaže user posted image

Oktavija a te res nič ne mika.......navijam za user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 396
2.9.2008 10:13:54   
zarja1

Blanč, za hiperco se meni zdi malo čudno, ker vseeno nisi imela veliko jajčk, vsaj za tako hudo obliko takoj po punkciji. Se mi zdi bolj verjetna tista varianta o dveh naklofenih na tešče. Jaz imam bolj slab želodec in vem, da bi mene to zvilo. In na to ne bi prenesla ogromne količine vode. Po požirkih pij otroški čaj, jej prepečenec, nadaljuj pa s kuhano zelenjavo. Tko si jaz želodec zdravim.
Za vsak slučaj pa Reša kliči. Če greš v CE v bolnico, tam najbrž nimajo ravno izkušenj s hiperco, Reš ti bo ziher prav svetoval, kaj naredit oz kam it.

Blanč lahko da si dobila tud sam vnetje od punkcije.....

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 397
2.9.2008 10:15:03   
zarja1

Pol si pa mal premal rekla 3 leta user posted image , dejva rečt 6 let, tolk ti privoščim, da zapolnita tiste prazne stene s poslikavami, k bi jih mulci narediluser posted image user posted image user posted image

Ja Schukica moja, to mi delaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 398
2.9.2008 10:16:17   
Shuka

user posted image

Ja sploh pr teh hormonih, smo kot stampedo goved na dveh nogahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 399
2.9.2008 10:17:28   
Abra
Zarja, si ti na sestanku? user posted image Jaz kao delam, pa ne folgam brat. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?