Putka
|
VSM 13.9. ob 14h Arboretum Putka Ancka1 kjava Bambina felicia Majchi Eca Rožica81 tejč Petrinja kaya2007 Evo, Petrinja Sem sugar srečala danes, pa imajo tisti vikend že splanirano. Vall je bil v šopingu za nove čevlje, pa tudi on jutri začenja z novim vrtcem. Tako da je jutrišnji dan za Majčice kar pomemben! Veliko se nas uvaja v vrtec (tudi pri nas gre Katja z očkatom), pa nove igralnice (k sreči Vesna ostaja pri istih vzgojiteljicah, nova pa bo igralnica), precej prvošolčkov poznam, pa eno učiteljico, za katero vem da se bodo nad njo prvčki hitro navdušili (tejč mislim), nove službe... Bravo punce ! Tudi za tiste ki ste še doma, pa pridno študirate, pa službe iščete, se z otročki crkljate in ukvarjate.. No, še kar se odstavljanja tiče. Je šlo res lepo skozi, najprej joška sploh ni porajtala, potem je malo utrujena postala in se je hotla crkljat. Majico mi je gor vlekla, popek ni bil dolgo zanimiv, je malo pojokala, pa se je po 5 minutah že z nečim drugim zamotila . Edino za zaspat je problem, noče v posteljo! Pa se potem na tla meče (dobesedno), pa z glavo ob tla buta, hoče na rokah zaspat, pa pika! Zaenkrat popustim, ker je tudi Vesna istočasno v postelji (pa si potem prste v ušesa tlači), ampak jo vsak dan 5 minut dlje v postelji pustim tulit. Saj tako hitro dojame zadeve, da me prav preseneča. No, dve noči je prespala brez težav in flaške, danes celo do 10h zjutraj ! Tako da sem res vesela zanjo in zame, mami hvaležna da se je žrtvovala tistih nekaj dni... Zdaj gre pa na morje, v Dalmacijo, končno na taprav dopust Mi imamo v službi našponano, neko novo zadevo pa so nam take plane postavili , tako da bo zame september kar precej naporen.. Ja, Petrinja, na Lunin festival pridemo, sem se tudi že z mojo sestro zmenila (se je celo sama ponudila ). Pa si bom malo urnik pogledala, se lahko kje zmenimo! AjdaN, v arboretumu so tako fenomenalna igrala in brezhibni travniki, da vam ne bo prav nič žal, če pridete tja namesto na vikend!
|