|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
31.8.2008 21:17:03   
Eca
Hej!

Mi smo že tudi pripravljeni za novo šolsko leto....beri: mama je spedinala svoje otroke za jutri.
Mark ima novo vzgojiteljico in novo igralnico, Dorian ima pa uvajanje pri Markovih "bivših" vzgojiteljicahuser posted image . Mama pa dobi od svoje kolegice tamalega za pazituser posted image . Še sreča, da samo ta teden, ker drugače bi bilo pa za žile rezat. Se mojih dveh "znebim" pa dobim še enega za pazit.

Glede službe nič....zgleda sem čisto iz konkurence padlauser posted image . No, jutri je zadnje upanje, da me kdo pokliče (ena prošnja bo jutri obravnavana) za službo, ki mi niti slučajno ni pisana na kožo in mi bo muka celo leto. Mi je kolegica že možgane oprala, kako moram to službo vzet in kako mi bo ona pomagala (opravlja enako delo samo na drugi šoli).

Dorian je ta vikend spet imel svetle trenutke, zgleda da sem končno postala mamauser posted image user posted image user posted image (danes me je večkrat poklical: mamaaaaaa).

Tiste, ki ste dale oz. boste dale otroke v vrtec: a boste jih nezgodno zavarovale?
Jaz sem moja dva lumpa že dala zavarovat, ker smo lani res imeli smolo z Markom in tisto poškodbo gležnja. Še sreča, da sem ga zavarovala lani.

Vsem želim uspešen začetek tedna in hkrati začetek šolskega leta. Vse naj naj naj!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 901
31.8.2008 21:20:50   
lex
Uspešno uvajanje tudi iz moje strani. Tud meni srce razbija 100 na uro zaradi Aline. Kar ne morem verjet, da je moja mala že tako velika. No tud Vita bo imela uvajanje, ker bo šla z nama. Se dojiva pa je nimam srca doma pustit. Danes dopoldan se je dojila na uro, popoldan pa cel prespala. Pol pa vedi kak ritem si bo zmislila jutri.

Punce, saj ni tako hudo imet 3, samo organiziran moreš bit, pa znat orng na obe očki zamižat in čezkakšne nepospravljene igrače sopit, pa vedet, da včasih enostavno zmanjka časa za generalno čiščenje, pri nas pač smo srečni že če uspemo vse posesat.

uživajte

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 902
31.8.2008 22:27:16   
kaya2007
mi smo pa nazaj, smo bili 3 dni na iloviku, je bilo full luštno, ker smo bili za spremembo na boji in ne v marini user posted image

drugače se moram pa ta teden full učit za še en beden izpit user posted image

držim pesti vsem jutri za vrtce!!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 903
31.8.2008 22:30:32   
petrinja
evo še meeeeneeee...

ja, ja dolgo me že ni bilo tukaj, ampak lahko pa rečem da sem dodobra izkoristila svojo ''brezposelnost'' in to v najlepšem letnem času, in preživela veliko časa na morju z matevžem. zato en velik pardon za neoglašanjeuser posted image .

dodi- vse naj naj za tvojih 25. let, neuser posted image ?

bambina- kaj ni luštno spet malo štručko popestovatuser posted image . zdaj ko so naši že taki gavnarjiuser posted image .

tudi mi se uvajamo jutri, ampak sem kar navdušena, saj bo za matevža kot neka nova igralnica- izredno rad posnema druge otroke in različne igrače( še najraje tiste z gumbi ), tako da bo tam le dobil ducat novih prijateljev, in čisto novo igralno sobouser posted image .

jaz pa imam sedajle kar nekaj stvari na kupu- ta teden zadnja 2 izpita, potem pa diploma ( aja btw: rožica -ČESTITKEuser posted image user posted image ) , pa pošiljanje prošenj za delo, pa morda tudi kakšen razgovor, pa malo generalnega pucanja,pa... ta seznam gre naprej, in naprejuser posted image .

4ke imamo zunaj kar je super fino, saj meljemo sedaj ko nori vsako hrano. vse odlično razume, govori pa jezik, za katerega jaz žal nimam dovolj IQuser posted image . itak je on največja brihta, mi pa samo kimamo zraven.user posted image

se vidimo še kaj na luninemu festivalu?

za VSM pa tudi za naju načeloma kar velja, četudi me niste dodale na seznamuser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 904
31.8.2008 23:06:30   
Putka

VSM  13.9. ob 14h Arboretum
Putka
Ancka1
kjava
Bambina
felicia
Majchi
Eca
Rožica81
te

Petrinja

kaya2007

user posted image
Evo, Petrinjauser posted image

Sem sugar srečala danes, pa imajo tisti vikend že splanirano. Vall je bil v šopingu za nove čevlje, pa tudi on jutri začenja z novim vrtcem.

Tako da je jutrišnji dan za Majčice kar pomemben! Veliko se nas uvaja v vrtec (tudi pri nas gre Katja z očkatom), pa nove igralnice (k sreči Vesna ostaja pri istih vzgojiteljicah, nova pa bo igralnica), precej prvošolčkov poznam, pa eno učiteljico, za katero vem da se bodo nad njo prvčki hitro navdušili (tejč mislim), nove službe...
Bravo punceuser posted image ! Tudi za tiste ki ste še doma, pa pridno študirate, pa službe iščete, se z otročki crkljate in ukvarjate..

No, še kar se odstavljanja tiče. Je šlo res lepo skozi, najprej joška sploh ni porajtala, potem je malo utrujena postala in se je hotla crkljat. Majico mi je gor vlekla, popek ni bil dolgo zanimiv, je malo pojokala, pa se je po 5 minutah že z nečim drugim zamotilauser posted image . Edino za zaspat je problem, noče v posteljo!

Pa se potem na tla meče (dobesedno), pa z glavo ob tla buta, hoče na rokah zaspat, pa pika! Zaenkrat popustim, ker je tudi Vesna istočasno v postelji (pa si potem prste v ušesa tlači), ampak jo vsak dan 5 minut dlje v postelji pustim tulit. Saj tako hitro dojame zadeve, da me prav preseneča. No, dve noči je prespala brez težav in flaške, danes celo do 10h zjutrajuser posted image !

Tako da sem res vesela zanjo in zame, mami hvaležna da se je žrtvovala tistih nekaj dni... Zdaj gre pa na morje, v Dalmacijo, končno na taprav dopustuser posted image

Mi imamo v službi našponano, neko novo zadevo pa so nam take plane postaviliuser posted image , tako da bo zame september kar precej naporen..

Ja, Petrinja, na Lunin festival pridemo, sem se tudi že z mojo sestro zmenila (se je celo sama ponudilauser posted image ). Pa si bom malo urnik pogledala, se lahko kje zmenimo!

AjdaN, v arboretumu so tako fenomenalna igrala in brezhibni travniki, da vam ne bo prav nič žal, če pridete tja namesto na vikend!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 905
1.9.2008 13:21:01   
rožica81
Živjo!

Ste vse po službah, kaj, da je tako zatišje med majčicami... Blagor vam, jaz bi tudi že kaj rada našla!!! Sedaj pošiljam prošnje, pa upam, da kaj kmalu kaj dobim... Je danes kar čudno, tako zatišje povsod...

Še enkrat hvala punce za čestitke za diplomsko. Sem jo pisala pol leta, vsak dan popoldan par uric, včasih tudi zvečer, med vikendi pa bolj redko kdaj. Na koncu sem pa v zadnjih 14 dneh naredila skoraj polovico vsega, ker je bilo treba hitro oddat in na morje šibat user posted image  Tko da... Samo pljunit v roke, pa bo, petrinja. pa saj tebi bo itak ratalo, to sploh ne dvomim, Petrazg, ko se bo š enkrat lotila, bo itak zlaufalo. No, pa kaj naj vam jaz zdaj pamet solim user posted image

Nace se je pa prehladil, ker je tako čudno vreme... Ali je gul hladno ali pa ful toplo, pa zapiha, pa...user posted image  Ponoči imamo nore boje, ker ne pusti noska čistit, dere se tako, da kar pozabi dihat user posted image  S tem da spleza iz svoje posteljice user posted image  Sem mu sedaj spustila eno stran ograjice in čakam, ali bo šel lepo na veliko posteljo in dol ali ne...

Za VSM vas bom pa spet razočarala, ampak imava z mojim planirano žurko in bo treba še marsikaj postoriti tisti dan, tako da... user posted image  Again, saj vem... Iatk bo pa taka akcija, da me sploh ne boste pogrešale user posted image

se je zbudil...

LP, se oglasim še kaj

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 906
1.9.2008 15:18:20   
kjava
Sranje, ven me je fliknilo, una putkina metoda pa ne prime, oz. je ne znam uporabit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom kasneje še enkrat

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 907
1.9.2008 19:18:51   
BAMBINA_
Upam, da so vsi tisti majčki, ki so se danes uvajali v vrtec bili pogumni in vam želim, da vam fino steče. Nas to čaka prihodnje leto. Zadnjič se je Griša 1. cepil. HB ni bilo nobene reakcije. Rožica se strinjam, da je tale prehod ful smotan, ko ne veš kaj malemu obleči. Jaz imam predvsem za spat probleme. Ker, ko ga dam spat, mu je ful vroče, potem se pa ponoči ohladi in ga zebe, če je v kr. rokavi in hlačkah s stopalci. Tako, da smo zaenkrat prešli že kar na pajacka...
Za VSM nisem več čisto 100%, ker bo tisti teden MOS, kjer se kot vsako leto predstavlja tudi naše podjetje in bom jaz tudi morala tam svetiti user posted image Upam, da si bom za soboto vseeno lahko kako uredila, da bom fraj..

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 908
1.9.2008 20:03:25   
Eca
Bambina - potem se pa na MOS-u srečava, če ne v Arboretumuuser posted image .

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 909
1.9.2008 21:00:07   
kaya2007
Rožica se strinjam, da je tale prehod ful smotan, ko ne veš kaj malemu obleči. Jaz imam predvsem za spat probleme.

kaji pa ni nič prav user posted image  pri nas v benettonu imajo ok stvari samo od 74 naprej in so ji vse hlače/kikle v pasu preširoke...nimam kaj naredit. upam da bom v italiji kaj našla, pa da bom sploh našla čas za skok čez mejo.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 910
1.9.2008 21:01:31   
petrazg
Čer mamike...

No vrtec smo preživeli, mami se je dobro držala, Anže je bil pa spolh priden. Imamo dve super vzgojiteljici, pa samo 4 otročki se trenutno uvajajo. Drugih še ni, pridejo enkrat do novega leta še vsi ostali. Tako, da jutroi bom z njim 1 in pol, potem ga pustim pa do kosila, pa bomo videli kako bo. Smo se tako kar mamice dogovorile, ker so se vsi štirje lumpi super ujeli in ni bilo nekega zanimanja kaj me počnemo. Poročam jutri kako je bilo...

Lex - meni že pri enemu organizacija včasih zataji, tako da te res občudujem. Pospravljeno pa že zdaj skoraj nikoli več ne rata več kot 1 uro user posted image

Putka - očitno mene ne misli napisat na seznam, ampak kaj čmo... mogoče se me usmili... :) Jutri gremo šopat v Mercator, čre boste kaj tam pokliči....

Grem še malo po forumih pogledat kaj se dogaja...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 911
1.9.2008 21:04:36   
Eca
Petrazg - a bo vredu?

VSM  13.9. ob 14h Arboretum
Putka
Ancka1
kjava
Bambina
felicia
Majchi
Eca
Rožica81
te

Petrinja

kaya2007

Petrazg
user posted image

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 912
1.9.2008 21:04:54   
petrazg
Kar se cotk tiče- jst imam tudi full probleme za hlače. Ali so mu prevelike ali pa premajhne, števbilke 92 pa skoraj nikjer ne najdem. Imajo kar številko 92-104 kar mu je pa občutno preveč. 86 je pa že zdavnaj prerastel.

Pa čevljev tudi ne najdem nikjer... ima samo ene bogi revček, bognedaj da dežuje in stopi v kakšno lužo... A ima katera podobne probleme s previsoko nogico???user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 913
1.9.2008 21:09:29   
Eca
Petrazg - ja kakšnega velikana pa imašuser posted image ? A ima 90 cm?
Pri nas gre vse v promet od Marka, edino s čevlji je problem.

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 914
1.9.2008 21:21:07   
rožica81
Petrazg, midva imava tudi nekaj težav s čevlji, sploh supergami. Se mi zdi, da nikakor ne najdem pravih, ali so prenizke in se skoz sezuva ali jih pa ful hitro preraste. Zadnjič sva mu pa škorenjčke kupila in je bil najbolj srečen, ko jih je nosil - pa ni ravno deževalo user posted image

z oblačili je pa tako, da nekaj trenirk in kavbojk fura že kar en lep cajt, pa se še nekako da... Sem mu pa kupila v H&M ene hlače št. 92, ampak pozabi, da bi jih nosil, ker so v pasu takoooo šitroke... Sedaj pa sploh še nisem šla nič gledat, kaj imajo...

Aja, da se popravim... Sva se z mojim zmenila, da bo žurka en teden kasneje, pa še na petek, tako da... Prideva, če ne bova šla z mojim sama (!!!!) za vikend v Pulo... Nisva še Naceta nikoli pustila samega čez noč, kaj šele dve ali tri, ampak enkrat bo treba. Fora je v tem, da se ponoči skoz zbuja, pomiri se samo na joški, ampak... Jaz imam dojenja res dosti in hočem nehat. Upam, da bo ratalo... Pa zdele mu res vsi zobje, ki še niso pokukali ven, rinejo ven 100 na uro... Tako da je res ful ful malo poje, popije pa še kar...

Nič, grem pospravit kuhinjo

pa pa

Aja, lex, kapo dol!!! Tolk luštne fotke, dobra si, da spedenaš vse tri! user posted image

Pa saj bi mogla še mal pokomentirat, pa se mi zdele ne da... Bom , saj še vedno mislim na vas!

Pa upam, da ste imele uspešna uvajanja in prve delovne dneve user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 915
1.9.2008 21:25:51   
kjava
No, pa probajmo še enkrat.

Andrej je uvajanje uspešno prestal. Pravzaprav sem bla z njim le 10 minut; ker se mi je že mudilo, pa po kosilu je že šel domov. Jutri bo mogoče že prespal, bom vidla.

Jest sem na terenu fuuuul uživala. Petrazg, ti si mi rekla naj poročam o kakih fajn lastnikih konj. A veš, je dohtar, s katerim delam, tok mučo simpatiko, da ne sfolgam, še rejcev gledat user posted image

Putka, škoda za uno kavo zadnč, ti bom poslala cifro na ZS, če bo še kdaj taka priiložnost. Kai sem pa res srečala prejšnji teden, pa sem ji pozabila VSM oment. Ji sporočim.

Dodi, zakaj pa misliš, da sem z vašga konca? Nisem. Sem iz Horjula.

Eca, na zavarovanje vrtcu pa še pomislila nisem, na sestanku pa tud niso nič omenili user posted image Mogoče pa ni slaba ideja...

BAMBINA user posted image user posted image

Petrinja, super, da prideta z Matevžem!

Rožica user posted image  ti pa ne. BAMBINA, ne zamoči zdaj še ti.user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 916
1.9.2008 21:30:39   
dodi
HOJLA!

sAMO TOLIKO,DA SE JAVIM...user posted image

Prvi šolski dan je minil brez posebnosti...v šoli je še vedno peterica,isto kot lani....tri gospodične hodijo na podružničnoi šolo,dva pa na centralno...jutri se vrne Žan,je tudi pisal,pravi,da se imajo super,le mojo kuho pa pogreša....vsi ga zelo pogrešamo,saj je tako,kot da bi manjkal en prst na roki,ko ga ni....

Naši dve gospodični sta popolnoma različni....tako vizualno kot karakterno....
Ena je bravi ravbar...druga pa nežna dušica....
Ena gre k vsakemu....druga je samo moja in od nikogar več....včasih zgleda,kot da se še vedno drživa na popkovini....user posted image user posted image
Ena je bol močna(po mamici)....druga je šlang...(ima pravo ime vitka Vidka)user posted image user posted image

Tukaj je še ena slikica z našega izleta na morje...mene ni na njej...in imamo še enega fantka več...je izposojen....user posted image

user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 917
1.9.2008 21:31:57   
dodi
Kjava-kar tako...sem mislila,da je bil enkrat govor nekaj o Škofji Loki?user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 918
1.9.2008 21:37:16   
rožica81
Dodi, kolk ste luštni user posted image  user posted image  user posted image  Kje pa je Žan? Sem firbčna, a ne user posted image

Eca, jaz pa berem tvoj podpis, pa mi sploh ni šlo v račun... Kako 3. letnik in 1. letnik (beri tretji in prvi letnik), a nista tvoja mulčka še bolj mala user posted image  user posted image  user posted image Trapasta sem, a ne user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 919
1.9.2008 21:37:57   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Kjava-kar tako...sem mislila,da je bil enkrat govor nekaj o Škofji Loki?user posted image user posted image user posted image

Aja, ne, to je putka zadnč na dolgo razlagala, od kje do kje se je peljala, vmes bi pa k men prišlauser posted image

Slikca je pa huda!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 920
1.9.2008 21:38:39   
Eca
Rožica - ne nisi trapasta, jaz sem trapasto napisala in grem zdaj takoj popravituser posted image

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 921
1.9.2008 21:39:48   
petrazg
Eca- niti ne raste več tako hitro kot je na začetku. Se je kar malo ustavil, pa shujšal je malo, ker tako divja. Samo številke za oblačila so tolk čudne, pa se mi zdi, da smo zdej glih v nekem čudnem obdobju, ko nam ni nič prav. Veliki smo pa 86,5 cm , niti ne tako zelo veliko... Smo pa še vedno povsod največji, pa najtežji tudi mislim user posted image

Kjava - sem jst vedla, da ti okol gledaš namesto, da bi se izpopolnjevala... user posted image user posted image user posted image

Dodi - zdej bo pa pri vas spet pestro , a ne? Pridete na VSM?

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 922
1.9.2008 21:40:11   
kaya2007
kar se čevljev tiče...smo danes probali ene luštne geox supergice, full mehke, pa so ji bile res precej široke user posted image  bom šla jutri še enkrat s štumfi v mercator probat, danes so nas že ven metali, ker so zapirali btc. ej, nič nam ne rata kupit za jesen, prav smešno-zaenkrat še.

pa še to-me zanima čisto informativno,  ali kdo ve koliko cca. se plača vrtec, če padeš v kakšen bolj drag ali najdražji plačilni razred?

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 923
1.9.2008 21:43:35   
kjava
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Kjava - sem jst vedla, da ti okol gledaš namesto, da bi se izpopolnjevala... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Dobrauser posted image user posted image
Tud opazovanje je del izobraževanjauser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 924
1.9.2008 21:44:05   
Eca
Kaya - plačaš 80%cene programa vrtca, če si v zadnjem plačilnem razredu. Ne vem koliko so pri vas jaslice, pri nas so mendauser posted image slabih 500 eur, torej 80% od 500 eur.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.