Majchi
|
Heej! Jaz sem pa za v rit sunit glede pisanja, ne?! Moram priznat, da me je služba totalno okupirala in počutim se nekako tako, kot da sem komaj še nad gladino in hlastam za zrakom. V službi sem min. 9-10 ur, pa še zvečer delam (prej sem pa vedno na RR visela), vmes sem z Lano, z njo tudi opravim nujne opravke, v glavnem tudi med vikendi še kaj za službo naredim. Hm, moj pravi, da sem neumna, jaz pa sem očitno res tak tip, da mi sedejo odgovornosti in stresi. V resnici mi je mal prehud tempo, po drugi strani me pa izpolnjuje in osrečuje. Načeloma uživam, včasih vam bom pa tud pojamrala . Putka, občudujem te, kako imaš vse pod kontrolo. Otroke, izlete, organizacijo VSM-ja, zaslužene kavice, čevlje po internetu, in še in še bi lahko naštevala... Moj na VSM verjetno ne bo prišel. On ni za take štose. Še vedno me zafrkava s tem RR-jem in se mi posmehuje, kadar gor visim. Sploh ne razume takšnega načina sklepanja prijateljstev, kaj šele tega, kok velik fajn punc lahko tkole spoznaš. Da še ostalim povem, če vas zanima (Tejč sem pa kar na sms napisala, ko je bolj fenica ). Vsako soboto je zdaj DVD od Pujse Peppe zraven Dnevnika. Tokrat je bla že druga sobota in mi smo ta vikend sam to gledal . Končno bom spet risanke spoznavala! Z Lano sem bla dons pri zdravniku. Od sobote namreč driska in bruha. Drugače ji ni nič, je zdrava, se dobro počuti, nima vročine, ampak ko je pa dons pred šihtom spet vse pobruhala, mi je blo pa dost ugibanja. Itak, da zdravniki spet nič ne vejo, poleg tega je bla spet una nadomestna zdravnica (k pojma nima), k mi je zadnjič rekla, da je Lana na nekaj alergična zarad izpuščajev. Domov smo šli z "nasvetom" naj čimveč pije . Mah, saj ne da sem kaj druzga pričakovala. Kaj pa ve mislite, je možno, da je kaj narobe zaradi mleka? Bruha ponavadi zjutraj, ko z veseljem popije flašo mleka, driska pa potem parkrat čez dan (ni prehudo). Zvečer, ko ji spet ponudim mleko, ga zavrne. Nič mi ni jasno . Kok mleka 15-mesečniki sploh še rabijo? Razmišljam, da ji ga ukinem. Ah Putka, še najlažje je bilo prvih 6 mesecev, ko je dojenje na polno laufalo in ni blo treba za nič skrbet. Tud jaz pogrešam dojenje in mi je blo precej hudo, ko sem Lano odstavila. Sem ji pa zadnjič za foro ponudila jošk, pa se mi je samo smejala. Pojma nima, za kaj bi jih ponucala . Čevlji-mi smo kupili ene benettonove, pa so lušni in mehki. Drugače pa so ji še vedno prov tiste prve pedipedke. Seveda postajajo neuporabne, sploh v dežju . Razmišljam pa o novih seveda, ker so mi ti čevlji res fenomenalni. Juniorka, sploh si ne predstavljam vozit po levi strani. Takrat, ko sem jaz bila v Londonu, sem že imela izpit, ampak se tud pod razno nisem upala vozit. Tko da nikol nisem probala. Svaka ti čast, če voziš! Tam je še peš nevarno it-ko greš čez cesto, moraš najprej na desno pogledat . Me je po 4ih mesecih v Londonu prijatelj za las iz ceste nazaj na pločnik potegnil. Kaya, moj mi je letos za rd šopek prinesel, potem je pa rekel, da mi bo kupil kolesarske hlače. Pri nama je tko, da se vedno vprašava, kaj rabiva, in potem eden drugemu kaj praktičnega kupiva. Seveda od maja teh hlač še nisem dobila . To mu tud ne pozabim povedat, tko da mi bo zdaj verjetno kakšno lepo srajco za v službo kupil. Nalašč ga bom peljala v Nara Camice, pa naj se mal stegne . Joj, zraven Armagedona gledam in me bo pobral, tok je napet film. Saj sem ga že gledala in že ta prvič sem bla čist fertig od napetosti.
|