|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
1.9.2008 21:44:48   
BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
A ima katera podobne probleme s previsoko nogico???user posted image

A to misliš nart? Jp, naš ima zelo visokega, zato pa grem rada v Ciciban, kjer so svetovne prodajalke (vsaj v Celju). Vsakič zmerijo dolžino nogice, preverijo kakšna oblika nogice je (vsakič poudarijo, da ima zelo visok nart) in kater model čevljčka bi bil najbolj primeren. Za jesen smo že kupili ene. Zadnjič sem pa bila v Deichmanu (ali kako se napiše:-) in slučajno videla ene Nike-ce. So imeli samo še zadnji par, pa ravno Griševo številko, pa še v akciji so bile (19 €), pa sem jih bolj za hec vzela in ti rečem, da mu strašno odgovarjajo.
kjava user posted image si faca. Za VSM pa itaq pravim, da bom poskušala takrat na vsak način biti prosta. Ampak saj veš, ni odvisno od mene user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 926
1.9.2008 21:45:46   
dodi
Jaz bi že prišla..samo to je sobota a ne?user posted image
Če bi bila nedelja,bi jaz mojga že zvlekla od doma...sobota pa ni govora...ker čez teden hodi v službo,potem ob sobotah in v popoldnevih hodi v gozd holcat,da dobimo kaj everčkov ,če hočemo dokončat to našo hišo,ki je ena velika jama brez dna....
Bi pa šla na nedeljo v ZOO...ker je bilo že vse zmenjeno,da gremo 24.avg. pa je potem zbolela Vida in je vse padlo v vodo...tako,da to imamo še v dobrem...če bi bila katera za,se potem lahko takrat dobimo tam....

Žan je šel v sredo v šolo v naravi...so šli v Savudrijo in se vračajo jutri...
Baje se imajo super...več pa bom vedela jutri....user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 927
1.9.2008 21:49:49   
dodi
Visoke nogice...visok nart...ja,to je pri nas standerd...in potem bodi pameten,da dobiš kje kake prave čevlje....
Ko sem jih kupovala Nacetu,me je trgovka nadrla,da jih ne znam obutuser posted image user posted image potem mu je poskusla ona,pa ni šlo...in šele potem priznala,da ima res visoko nogico....user posted image
Kupila sva jih potem v Massu...dala zanje 60 evrov...samo so bili pa super,in mi je bilo  kar žal,ko jih je prerastel,ker smo imeli potem isto zgodbo....

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 928
1.9.2008 21:54:34   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

user posted image  

user posted image
Lej, jaz imam pa pravega konja user posted image Ti se pa kar igračkaj s tistole palico user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 929
1.9.2008 21:56:07   
Eca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 930
1.9.2008 21:58:53   
petrazg
Čevlji - Nart je problem ja. Geox sva mu kupila poleti opanke in superge, pa jih je že prerastel. Sedaj nimajo pa še nobenih pametnih za jesen. Bom jutri še enkrat pogledala. Ciciban - niam smisla , vedno tam začneva, pa mu še nikoli niso bili nobeni prav.user posted image Zdej smo ene od CAP kupili, bolj čeveljčke, zdej bi pa res rada še ene supergice. Tudi Nike je že imel, pa so bile super (tudi kupljene v Deichmanu), sedaj mu pa noben model ne odgovarja...SEj vam pravim, da poznam vse trgovine z otroškimi čevlji...

Kaya - kar se tiče plačila za vrtec. V Ljubljani so jasli v najvišjem razredu 281 eur. Imaš pa 8 razredov, odvisno od dohodkov in premoženja, ki ga imata... A tiste, ki imate otroke prvič v vrtcih, ste že dobile odločbe? Mi še ne...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 931
1.9.2008 21:59:02   
dodi
IZVIRNO SPOROČILO: Eca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa je zdaj to???

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 932
1.9.2008 22:00:18   
petrazg
Kjava in Bambina vidve sta pa res eni faci....user posted image user posted image user posted image  

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 933
1.9.2008 22:00:58   
Eca
Dodi - komentar na dialog Bambina - Kjava

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 934
1.9.2008 22:02:26   
Eca
UUUUUU ženske, danes pa ful čvekamo.......user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 935
1.9.2008 22:07:26   
dodi
A ni to lepo,da se spet kdaj mal čveka...user posted image user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 936
1.9.2008 22:08:44   
juniorka
Pozdravljene vse! Upam, da je bilo tudi pri ostalih uvajanje ok!
Moram povedat, da je po manj kot 2 mesecih vrtca naš fant popolnoma drugačen. Pusti se požulit vsemu osebju v vrtcu ( če ni ene 15 folka, so pa tri igralnice), z ostalimi otroci se celo igra, ne pa prej, ko se je jokat začel, če se ga je ker dotaknil! Tako da mi ni žal za tiste funte! Sedaj ga bomo za cel dan vpisali, pa upam, da najdem službo, ker pol nam vrnejo 80% za vrtec, drugače bomo pa 500 funtom plačali... to je pa malo preveč, glede na to, da moj dela samo 24 ur na teden!
Drugače smo pa okoli hodili čez vikend- soboto preživeli v Ikei- je še večja, kot v Grazu.. Sem nekaj malenkosti nakupila, kot vok za 3 funte, pa blazino za malega- si mi Eca dala idejo, pa postle za malega sva gledala, samo ne vem, kaj naj naredim! Sedaj ima 150cm krat 130 cm jogija, pa mi še zmeraj dol zleti- na blazino! Se ful obrača, kot urni kazalec- ne vem, a ne najde prave lege... tako da še ne upam postle kupit, ker bo verjetno takoj na tleh. Zaradi tega obračanja tudi kinderpeta ni trpel, takoj ko je prerastel 70cm in se zagozdil.. Ja očitno bo še nekaj časa jogi na tleh v igri!
Oblačila... jaz mu tudi bodyja 92 iz C&A ne zapnem več, ima dolgi trup, noge pa krajše, tako da hlače so mu pa 86 še prav ( iz Hoferja, na gumico ala nosečniške), tukaj pa nosi cote od 18- 24 mesecev!
Bambina- jaz imam isti problem...zvečer mu je vroče, mu dam na plenico tankega pajaca s stopali, pol ga pa, ko grem jaz spat, v spalko položim! Imam eno tanjšo, če je pa bolj hladno, pa debelejšo! Ko bo pa zima ( beri: kakšno stopinjo hladnejeuser posted image ), bo pa še body spodaj imel! To sem sprakticirala po različnih poskusih, ko mu je blo vroče, zjutraj cel mrzel, tudi pod plenico...zdaj je pa ok!
Eca, ti pa le glej, da ti ne prinesem ene gore cunj v sušilcauser posted image ! Ne vem, če je stroj čist zanič al posteljnina- moram satenasto nabavit- je bla zadnjič iz 60 na 6 funtov znižana, pa ne vem, zakaj je nisem kupilauser posted image  Sem pa na filtr tudi najprej pomislila, pa sem cel stroj prešraufala in obrnila, pa ga nisem najdla! Ta user posted image tehnika!
No dečve, lepo delajte, nam, ki pa iščemo, pa da čimprej ugodno možnost zagledamo!
Vsem, ki vas nisem komentirala- bom drugič!
A ja, kaya- kolk majo tu lušnih stvari za punčke.... vse velikosti, ma, ogromno, cene so pa itak smešne! Saj za fante tudi, samo dost manj izbire, tako kot drugje!
pozdravček

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 937
1.9.2008 22:10:11   
kaya2007
bambina, pri nas je pa prodajalka v cicibanu katastrofa...enkiat samo zaradi nje nisem kupila čevljev, sem jih potem v splitu user posted image

hvala za informacije o vrtcu...tolk da vem koliko prišparam, če sem doma user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 938
1.9.2008 22:18:35   
juniorka
Hehe, sem čvek zamudila, ko tolk dolg pišem!
Kaya- zanimivo, a ne? Tukaj pa pršparaš, če oba starša delata, vsak najmanj 16 ur na teden, ker s plačilom podpirajo zaposlene starše!!! Seveda je meja, če zaslužek obeh ne presega 16.000 funtov na leto! Če zaslužiš več, pol pa ne vem točno, kako, koliko, če sploh...user posted image  
Če pa samo eden dela, pa ne dobiš nič.

< Sporočilo je popravil juniorka -- 1.9.2008 22:19:14 >

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 939
1.9.2008 22:22:55   
Eca
Juniorka - nisi zamudila čveka.....jaz še vedno tukaj bluzim. Se psihično pripravljam, da grem kuhinjo spucatuser posted image user posted image user posted image , pa v noge me zebe, kot da sem jih v zmrzovalnik dala za 6 uruser posted image

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 940
1.9.2008 22:31:55   
BAMBINA_
U lej, še rogljiček je pokukala goruser posted image Danes pa res imamo en tak virtualni VSM user posted image user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 941
1.9.2008 22:34:07   
BAMBINA_
juniorka a me ti povabiš 1x malo k sebi, pa bova šli malo šopingirat, ko praviš, da so določene stvari tako poceni user posted image Mogoče, ko bo brat šel na kakšno tekmo, pa se mu pridužim. Samo, ko zdaj ziher dolgo ne bo šel, ko je frišni oči postal...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 942
1.9.2008 22:39:12   
rogljicek
Ha, Mambina si me nasla user posted image  Saj vas zadnje case kar redno prebiram, samo pisem redko. Smo imeli podaljsan vikend, sli malo na podezelje, Reya je uzivala na vodi, ob vodi, pohajanju; fajn je blo. Jaz mam se jutri frej, en kup opravkov in veliko crkljanja z Reyo.

Nic, sem vas samo pozdravit hotla user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 943
2.9.2008 10:51:41   
juniorka
Bambina, ti kar pridi, pa boš vidla! Sem pa bila tako razočarana v Mothercare... sem kr nekaj prebrala tu na rr, zdaj pa vidim v živo... OK, za novorojenčke majo lušne zadeve, tudi za punčke se najde kaj, za fante pa NIČ pametnega, isto kot v najcenejši štacuni, jeans trd in debel, izire nobene, edino cene imajo visoke. Za primerjavo- jaz dam za 3 pižame pajac 3,75funta, tam pa imajo 2 za 10 funtov! Dlje nisem raziskovala! No, igrača se najde kakšna, ki je drugje ni. To je pa vse.
rogljiček- kako se ima pa Reya v vrtcu? Lepo, da uživate!

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 944
2.9.2008 11:59:25   
kaya2007
juniorka, a imate tudi kakšen baby gap v bližini?? jaz bi tooooooooooolk imela ene par stvari user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 945
2.9.2008 19:52:07   
BAMBINA_
Eno vprašanje.. A ve že kregate svoje malčke? Mislim, tako, čisto zares. Da uporabite strog ton, namrščite obraz in pač vse kar spada h temu? Jaz našemu vedno povem, kaj je prav in kaj ne, pa ga opozarjam itd. Ampak, da bi ga pa tako čisto čisto zares kregala, ga pa še nisem. Se mi zdi, da sploh ne bi vedel, kaj se dogaja in zakaj... Pa saj, tudi še ni kaj takšnega (zaenkrat) ušpičil, da bi bilo potrebno. V bistvu sem ravno čitala eno temo, kjer ena uporabnica pravi, da mami svojega 15-mesečnika sploh ni okarala, ko je nekaj ušpičil, ampak mu je "samo" povedala, da se to ne dela. Sem se prav zamislila, a so naši mulčki že res toliko dojemljivi... Mislim, da bi vedeli, zakaj je mami tako huda? Ali pa, da jih kaznujete? Npr. je nekaj ušpičil in je za kazen pri nečem tisti dan prikrajšan? Hočem reči, da mu še vedno vse povem na lep način, tudi ni kakorkoli kaznovan, če ga kaj pobiksa, pa moram reči, da nam z vztrajnostjo kar uspeva, da ga odvadimo tistega, kar se ne sme (npr. ko je imel fazo metanja flaške). Madona sem zatežila.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 946
2.9.2008 20:38:15   
kjava
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Madona sem zatežila.

Aha.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 947
2.9.2008 20:41:03   
kjava
user posted image Zezam te, Bamba.

Erike sploh ni treba kregat, ker ji samo rečeš to pa ne smeš, pa je užaljena do konca in tuli kot bi blo ne vem kaj.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 948
2.9.2008 20:43:44   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: kjava

user posted image  

user posted image
Lej, jaz imam pa pravega konja user posted image Ti se pa kar igračkaj s tistole palico user posted image

Huh, a tole kljuse je konj? Pejt enkrat z mano na teren, da boš vidla kaj je konj user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 949
2.9.2008 20:46:08   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: Eca

Se opravičujem, ker ne znam več postov hkrati citirat, pol moram pa vsakič novga napisat.

Eca, nič jasno ne? Jest mam vedno tako srečo, da najdem nekoga s katerim se zezam tko, da drugim ni nič jasnouser posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.