Majchi
|
Oj! Evo, jaz sem nazaj doma. Sem bila 3 dni na Ptuju na službeni zadevi in je blo FENOMENALNO dobro. Tok dobrih prezentacij, showov, presenečenj,... pa res že dolg nisem vidla. Sem čist fascinirana in še vedno pod močnim vplivom. Blo je tok natrpano, da sploh nisem imela časa Lane pogrešat. Zanimivo, zadnjič, ko je bla ona na morju, jaz sem pa doma tužila, sem jo pa noro pogrešala. Zgleda se mora fejst dogajat, pa je v redu. Sva ble pa fuuul vesele, ko sva se spet vidle. Ja, tud naša bejbika gre v ponedeljek v vrtec. Moram priznat, da imam kar mešane občutke. Uvajal jo bo moj, ampak sem se dons odločila, da grem v ponedeljek zjutraj z njima za pol ure, potem bo pa on ostal, jaz bom šla pa na šiht. Še vedno sem namreč v poskusni dobi in nočem težit za dopust, sem ful vesela, da so mi ga sploh poleti dal. Petra a, AjdaN, lepo, da sta se oglasili. Upam, da prideta na VSM. Juniorka, super za tvojo odločitev! Tud mene zanima, boš potem vzgojiteljica? Ti bodo tud pri nas priznali? Bambina, čestitke za nečaka Domna !!! Feliška, kako pa je drugač v službi? Si se vpeljala? Eca, ti pa ne izgubi upanja. Saj si vidla, kako sem jaz kar naenkrat job dobila, pa kako so Feliško kar na lepem poklicali,... Ma ni vrag, da tud tebe ne bo kdo poklical . Dodi, vse najboljše ti želim!
|