|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
27.8.2008 12:24:33   
Eca
Evo mene s kratkih počitnic....

Berem in se čudim, kako ste pridne in pišete.....sem imela včeraj zvečer veliko za bratiuser posted image user posted image user posted image .

Dodi - čestitke tudi iz moje strani in naj se ti izpolnijo skrite želje (pa ne vse!!!!, kakšno si pusti še za naslednje letouser posted image )

AjdaN - halooooo, pa saj si majčica07, a ne bi prišla nas malo pogledat svoje "soimenjakinje" na VMS?

Majči - enak deloholik si kot jaz....samo jaz še vedno nimam službe, pa zato doma furam perkfekcionizem na 2user posted image

Putka - a res, a Travelerja so že lani sukali? Pa piše da je letnik 2007user posted image Ko je moj to dol vlačil, še ni bilo 2 sezoneuser posted image , mogoče je treba sedaj v jeseni spet kontrolo nareditiuser posted image
Juniorka - sem zelo vesela zate user posted image user posted image user posted image user posted image . Se še kaj na z.s. beremauser posted image

Bambina - ja škoda za dež v sobotouser posted image , ampak je tudi nam bilo fajn....drugače so sobota pri mojih tako vleče......kot dolgi ponedeljekuser posted image . No naslednjič pa res kje v Celju za Savinjo, bo bolj prijetnouser posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa še letim kaj narediti po bajti, Dorian je ravno zaspal.....pegler pa kliče.....

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 876
27.8.2008 13:39:05   
kaya2007
no, mi smo bili pa ravno v razvojni...zdravnica-kot vedno-meni da je s kajo vse ok in imamo naslednji pregled, ko bo stara 4 leta user posted image  smo imeli pa dolgo debato o čevljih in je ona prepričana, da so vseeno boljši čevlji brez podprtega loka-torej ravno nasprotno kot nam je rekla fizioterapevtka. zanimivo, pa full sta prijateljici user posted image  eh, itak sem vedela da bo tako, saj vedno naletim na nasprotujoča si mnenja. bom verjetno upoštevala slednjo, že zato, ker je večja izbira čevljev brez podpore user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 877
27.8.2008 15:28:55   
BAMBINA_
Jaz sem pa danes postala teta malemu Domnu user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 878
27.8.2008 16:54:44   
petra a
ja super,končno ratalo,ČESTITKE Bambina...pa staršem seveda tudi :)
pa čestitke tudi Lexuser posted image ...zdaj pa le pazi na četrtega! :)

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 879
27.8.2008 16:55:39   
petra a
pa za rdečelaskino službo tudiuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 880
27.8.2008 16:57:37   
petra a
komaj čakam septembra in novega vrtca,pravo olajšanje zame in za Tjašo...čeprav stari vrtec je bil super :)

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 881
27.8.2008 16:58:16   
petra a
pozdravček iz zadnjega dopusta

se kaj beremo

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 882
27.8.2008 16:59:09   
juniorka
Čestitke teticauser posted image ! Jaz bom tudi kmalu, moževa sestra namreč pričakuje konec leta!
Eca, Dodi, vse najboljše za RD! Sem pozna, vem, mi uide iz glaveuser posted image  

No, vam moram povedat...ne, nisem nosečauser posted image .... vpisala sem se v šolo! En program, ko lahko pol v šoli ali v vrtcu delam, sem se čist navdušila tukaj nad sistemom, pa otroci me imajo radi, mi pridejo sedet v naročje.... Najprej imam stopnjo 2 eno leto, pol pa še 3 eno leto. Je pa 3 ure predavanj na teden, pa 10 ur prakse! Tako da sem spet študentka! Za službo bom pa še vidla, če najdem kaj primernega.
Zdaj pa moram po malega. Se javim! 

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 883
27.8.2008 22:45:57   
Putka
Hojla petra a in AjdaN!

Eca,
Travelerja ni 2. sezone, tistih 8 delov je vse, pa tako napeto se konča!

Včeraj sva šla z dragim v kino, pa na tortice, kavo, kokice, kokakolo.... X Filesov definitivno ne priporočam, mi je žal, da sem ga prepričala, je hotel Mumijo gledat, pa je popustil. Jaz bi pa tudi kaj imela od tega, bi vsaj Brendan fraserja gledala, pa tudi akcije so mi fajn. Ah, šment! Pa drugo letouser posted image

Kje si tejč?

ČESTITKE DOMNU!
Dobrodošel med nami!

< Sporočilo je popravil Putka -- 27.8.2008 22:46:28 >

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 884
28.8.2008 13:00:54   
kjava
BAMBINA, čestitke za nečaka! user posted image user posted image

Juniorka, tebi pa za študij. Super!

Putka, žal se moram opravičit za v nedeljo oz. soboto, ker sem pozabila, da bomo v soboto praznovali zlato poroko od mojih starih staršev, pa v nedeljo dopoldne najbrž ne bomo preveč navdušeni za kake hribe. Pa še v prst na nogi sem se včeraj tolk brcnila, da šepam, pa ne vem, če bo dober do takrat. Sranje, že spet nič, no. Pa sej bo kmalu VSM, pa se vidmo.

Petra a, dobrodošla nazaj. A prideš na VSM?

AjdaN, kot je rekla putka- saj si nazadnje napisala, da nas redno bereš, sem vedla, da se boš vsaj tako kaj javila user posted image . In odgovor je...?

Eca, a ti si mela pa mene za eno levo kuharco al kaj si bla tok začudena tam na kuhariji user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 885
28.8.2008 21:53:51   
Eca
Hej!

Ja punce, kje pa ste vse? A služba tako zdeluje?????

Jaz še vedno čakam, če me bo kdo poklical na razgovor....upanja nimam več, sekiram se pa tudi ne.

Juniorka - bravo!!!!! a pol postaneš vzgojiteljica? A ti ta izobrazba velja pri nas tudi?
Jaz bi še tudi malo bila študentka.....pa ata ne da financ za podiplomcauser posted image , je rekel, da prvo selitev potem pa vse ostalouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Bambina - čestitke teta!!!!Jaz verjetno ne bom nikoli imela tega naziva user posted image user posted image user posted image , svak in sestra sta oba samska in nič kaj navdušena nad otroci, razen mojimiuser posted image

Petra a - a prideš na VMS. Tebe še nisem v živo spoznalauser posted image .

Kjava - a boma kaj recepte izmenjale? Se opravičujem, ker sem spet pozabila ampak katera je rekla da ima vrt? Mislim da tiuser posted image

Kaya - super za zadnji obisk razvojne. Glede čevljev pa si tako sama že "dojela" da ima vsak svoje mnenje in se na koncu moraš sama odločituser posted image . Jaz recimo ne vem kaj naj naredim s starejšim Markom, zaradi njegovih "super" sklepov....a naj vzamem copate Ciciban ali da vseeno poiskusim Robeez (al kako se že reče). Tamali pa žal vse "podeduje" če je le letni čas čevlju ustrezen, tako da nima "prava na glasovanje". Aja, pa mi še imamo sigurno en obisk razvojne v oktobru, pa defektologa zdaj septembra in pedopsihiatra enkrat decembrauser posted image user posted image user posted image .
Evo, mi bomo še kar malo aktivni pri teh dohtarjih.

Dorian ima dobre in "slabe" dneve. Danes je stalno nekaj čebljal....in tudi ko sem ga "testirala" naj nekaj prinese ali vklopi glasbo je vse razumel in naredil user posted image user posted image user posted image . So pa dnevi, ko so "naredi" neumnega ali gluhega. Saj ga bom pogruntala tega lumpa....Pa non stop bi jedel, pravi: am am am in leti v kuhinjo in že kaže na kakšno stvar. Obožuje grozdje (tisto iz Hoferja, ki ima male grozde in je brez koščic) in pomfri (zgled od velikega brata) in pravi: njam, njam.
Včeraj sva bila na pregledu za vrtec in so ga stehtali: 11,4kg, višine pa niso izmeriliuser posted image , no vsekakor je večji od 81cm in manjši od 86cm. Ima 10 zob, čakamo še levo stran štirke, ampak trenutno se ne slini, tako da verjetno ne bo še nič.
Hodi kot tank, nobena ovira ga ne zmoti, stopi nanjo in če pade pade. Rad ima pliškote in se hodi valjat na posteljo - vseeno katero samo da se valja in smeji. Dudo imamo samo za spanje.
Kaj še?

Eh, saj je dosti za danesuser posted image . Uživajte!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 886
28.8.2008 23:03:44   
lex
Alina ima 11kg in 81cm tako, da Eca sta kar pri glihiuser posted image user posted image user posted image , pa naša je ko buldožer, ni važno kaj je na tleh ona gre čez. Je pa zato skoz potolčena in buškasta. Aleks niti v sanjah ni bil tak. Pa voda in v luft je pa njena strast. Samo, da vidi vodo pa je že cela mokra, ko pa lahko kam zleze je pa itak čist paf. Ko mam Vito na mizi v ležalniku, se niti cmevknit ne sme je že na mizi in ji tiši dudo v usta. No včeraj pa previjam Vito Alina pa zleze na zgornjo posteljo, sama in to tako, da je stopila na stranico najine postelje in hop z nogami na zgornjo posteljo (spodnji rob). Skor me je kap. Res komaj akam 1. september, da se vsaj malo razbremenim, ker bi me tak tempo ubil.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 887
28.8.2008 23:05:27   
lex
pa čestitke vsem za diplome, rojstne dneve,..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 888
29.8.2008 8:37:46   
felicia
ahoj

lex- tebi pa čestitke tako trije doma uf maš pa res velik dela.

No jaz pa v ponedeljek začnem s službo tudi uradno, danes moram pa vse poštimat na zavodu pa banki. Pa v nuk bi morala.

Drugač pa Uroš tudi v ponedeljek prvič v vrtec me prav zanima kako bo to zgledalo. Pa sej bo. Glede plezanja je tudi pri nas noro na čisto vse možne stvari spleza, zdej se po ta novem sam povzpne na toboga in se tudi sam po njem spusti ne glede na višino, postle so itak zakon pa zdej stoli in mize ajoj. Govor je pa še vedno dojenščina s tem da zna reči konjuser posted image , pada (dež), pie (žejen) in to je to, pa s psom sta vedno večja prijatelja , ga je začel hranit (Uroš psa) pa žogico mu metat.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 889
29.8.2008 15:10:10   
Putka
Eh, Eca, otroci - en dan tako drugi drugače.. Da nam mi dolgčas.

Veš, Kjava, sem se danes preklinjala, da nimam tvoje cifre v mobiju shranjene, sem bila zihr da imam. Sem bila že ob 7h v Šk.loki, pa čez hribčke in ovinke mimo horjula na avtocesto proti Primorski. Se mi je tako kave pilo, sem se hotla tam malo čez 8 kar pri tebi narisat, pa ne bi brez pomoči našla.

Mimgrede, a kaj kai vidiš, da jo na VSM spomniš?

No, saj pogrešane se počasi javljajo, s petrozg sem na vezi, tudi sugar bom obvestila... Kaj pa je z našo iwo?

Čakam, da mi otroke pripeljejo! Sem prav uživala telih nekaj dni brez, priznam! Kakšen dan sem se šele popoldne spomnila poklicat... Poročam kako bo katja reagirala, ker jošk je še vedno polnuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 890
29.8.2008 21:59:00   
Majchi
Oj!
Evo, jaz sem nazaj doma. Sem bila 3 dni na Ptuju na službeni zadevi in je blo FENOMENALNO dobro. Tok dobrih prezentacij, showov, presenečenj,... pa res že dolg nisem vidla. Sem čist fascinirana in še vedno pod močnim vplivom.
Blo je tok natrpano, da sploh nisem imela časa Lane pogrešat. Zanimivo, zadnjič, ko je bla ona na morju, jaz sem pa doma tužila, sem jo pa noro pogrešala. Zgleda se mora fejst dogajat, pa je v redu. Sva ble pa fuuul vesele, ko sva se spet vidle.

Ja, tud naša bejbika gre v ponedeljek v vrtec. Moram priznat, da imam kar mešane občutke. Uvajal jo bo moj, ampak sem se dons odločila, da grem v ponedeljek zjutraj z njima za pol ure, potem bo pa on ostal, jaz bom šla pa na šiht. Še vedno sem namreč v poskusni dobi in nočem težit za dopust, sem ful vesela, da so mi ga sploh poleti dal. 

Petra a, AjdaN, lepo, da sta se oglasili. Upam, da prideta na VSM.

Juniorka, user posted image user posted image  super za tvojo odločitev! Tud mene zanima, boš potem vzgojiteljica? Ti bodo tud pri nas priznali?

Bambina, čestitke za nečaka Domnauser posted image !!!

Feliška, kako pa je drugač v službi? Si se vpeljala? Eca, ti pa ne izgubi upanja. Saj si vidla, kako sem jaz kar naenkrat job dobila, pa kako so Feliško kar na lepem poklicali,... Ma ni vrag, da tud tebe ne bo kdo poklicaluser posted image .

Dodi, vse najboljše ti želim!user posted image user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 891
29.8.2008 22:37:13   
dodi
Hvala vsem za čestitke...ja pa sem spet starejša za eno leto...user posted image user posted image

Vidim,da ste že vse po službah...razen midve z Lex,ki sva še na porodniški...in men prov paše...

Kjava-iz kje sio ti doma?Pa ja ne kje bliz mene tukaj?

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 892
30.8.2008 11:45:24   
felicia
pucam, pucam, pucam......pucam kakor Fata user posted image  

grem pucat user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 893
30.8.2008 20:04:11   
BAMBINA_
feliška, še vedno pučeš? user posted image
Joj punce, kako je pa moj nečak eno luštno bitjece. Pri porodu je tehtal celih 4040 g user posted image , ampak meni je, ko sem ga držala v naročju bil takooooo lahek. Jasno, ko sem pa našega bumbarja velikega navajenauser posted image Sem pa že čisto izgubila občutek, kako prijeti tako drobčkano, nebogljeno detece. No, danes sta že prišla domov.
Majchi kako je pa s tisto drisko? Ma te prav občudujem, meni je pa takšnaaa muka hoditi na vsa ta izobraževanja, pa poslovna kosila itd. Mami mi vedno pravi, kako sem nora, ker mi je smotano tisto, kar je najboljše v zvezi s službo. Saj take interne imam rada, ampak tiste z ostalimi partnerji..  Sem se ravno včeraj z enim izgovorom izmaknila IBMovem pikniku.
kjava helouuser posted image user posted image
petra a lepo, da si se spet malo oglasila user posted image

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 30.8.2008 20:05:24 >

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 894
30.8.2008 22:23:19   
Majchi
Čer!

Bambina, ko sem jaz od ene prijateljice dojenčka držala, sem se tud kar začudila, kako sem lahko v tako kratkem času pozabila, kako majhni in lahki souser posted image .
Poslovna kosila in potovanja? Hm, tud jaz se jih prov nič ne veselim, odkar imam Lano, ampak je blo res tok zanimivo in fajn, da je minilo kot bi mignil. Imaš pa čist prov, kar si mi zadnjič rekla o tem, da se ne smemo preveč predat službam. Kdor več in  bolje dela, samo še več dela dobi, denarja ima pa čisto malo več kot tisti, ki neobremenjen pride na šiht, odbrenka svojih 8 ur in gre s čisto glavo domov. Pa glih jaz bi mogla to najbolj vedet, ko so me v prejšnji firmi tako grdo izkoristiliuser posted image . Ampak me je spet delo noter potegnilo. Srčno upam, da ne bom spet razočarana.
Lex, ful si dobra, da vse tole sfolgašuser posted image . Madoniš, kar trije!

Lana že par dni nima več driske. Upam, da bo zdaj mir s tem. Dons smo ji kupili copatke in ruzak za v vrtec. Copatke smo kar super fitke vzeli. Me kar mal stiska tale vrtec, čeprov vem, da otroci uživajo, ko se navadijo.
Dons smo bli pa na 70 letnici od moje babice, potem pa še na enem pikniku. Sama hrana, sladkarije, dobrote, torte,...

Zdej grem pa spat, sem tok zaspana. Zgleda, da tile trije dnevi službene poti za mano prihajajo. Sem se ga tud nažurala namrečuser posted image . In to obe nočiuser posted image .

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 895
30.8.2008 22:47:26   
Majchi
Putka, kako gre vama s Katjo? Dojenje oz. nedojenje in pa nočno spanje?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 896
31.8.2008 11:23:30   
petrazg
ojla babike ...

Vidim, da ste nekatere full pridne postale s pisanjem in imam malo več delo , ko me 14 dni dni... user posted image Malo sem preletela in vidla , da se vsem dogaja...

Čestitke Eriki in Kayi za prve korake. Zdej si bosta pa mamici včasih zaželeli, da še ne bi hodili. Jst za mojim res skoz laufam, ker ni niti eno sekundo na miru. Ko pa pšišete za prve buške, se pa malo nasmejim... mi bušk skoraj ne opazimo, ko vsake tolko časa pridelamo kakšno in smo jih kar navajeni.

Čestitke za rojstne dneve...

Pa Rožici čestitke za diplomo user posted image user posted image user posted image . Imaš kakšen recept kako se zraven spraviti? Moj magisterij namreč čaka na boljše čase že skoraj dve leti...

Eca in Bambina - mi je bilo full hudo za v soboto, sem do zadnjega upala , da bomo nekako lahko prišli, pa ni zneslo. Bomo pa naslednji vikend v Celju, pa se lahko dobimo...

No v ponedeljek pa vrtec. No, to je že jutri. user posted image Vam povem, da me je groooza. Pa niti ne znam razložit zakaj, ampak mislim, da bo meni takoo hudo, da bo oči na uvajanju... Začnem z uvajanjem sicer jaz, ap bomo vidli kako nama bo šlo. Sem bila na sestanku pri vzgojiteljici (deluje mi zelo simpatična), pa so mi kar solze v oči prihajale... Pojma nimam kaj mi je, ampak zadnje čase me je full full strah za Anžeta...

No mal sem pojamrala, zdej grem kosilo skuhat, pa se zvečer še kaj javim...

papa

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 897
31.8.2008 14:01:22   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: kjava
AjdaN, kot je rekla putka- saj si nazadnje napisala, da nas redno bereš, sem vedla, da se boš vsaj tako kaj javila user posted image . In odgovor je...?

user posted image

Ok se še mal javim, da ne bom "samo" bralauser posted image .

Ne na srečanje nas verjetno ne bo. Če bo le čas, bomo izkoristili zadnje lepe dneve in šli na vikend uživat. Ker mulčka imata tam ogromen travnik, z različnimi igrali, vse ograjeno - samo spustiš jih ven in gledaš, da se ne potolčeta med sabouser posted image . Pa tudi jaz grem v ponedeljek po treh letih spet v službouser posted image  (novo) in bom po mojem še čist "out".

Drugač smo tale teden Anči dokaj uspešno uvedli v vrtec. Zaradi moje službe, sem se pač zmenila, da pride en teden prej. Sicer "njene" skupine in vzgojiteljic še ni bilo, je pa imela samo zase (no pa še ena punči se je uvajala poleg nje) študentko, ki bo prvi mesec pomagala pri uvajanju, pa še skupine so bile vse združene, tako da je bil Lovro tudi z njo. In sploh ni bilo panike - že v sredo je ostala do kosila, v petek je pa še spala tam, tako da v ponedeljek mirno štartava obe na polnouser posted image .

Drugač je pa po mojem edina majčica, ki še ne hodiuser posted image . Eh bo že. Še zmeraj ima fizioterapijo 3x na teden. Pa ornk hodi ob opori, ampak shodila pa še ene 2 mesca sigurno ne bo.

Drugač je pa trmasta ko user posted image . Vreščanje, vpitje, metanje ob tla so na dnevnem redu. Samo še čakam dan, ko bo še bratca namahalauser posted image ...

Toliko z moje strani. Pozdravček vsem skupaj, pa uživajte na srečanju.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 898
31.8.2008 19:55:31   
Majchi
Uspešno uvajanje vsem skupaj! Jutri bo za nekatere naše malčke pomemben dan! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 899
31.8.2008 20:51:06   
tejč
OOOOOOOO, bi bilo res nekulturno, da vam ne bi zaželela uspešnega uvajanja v vrtec jutri.
Torej, mi tudi jutri štartamo:
Ajša z novo vzgojiteljico in novo sobo,
Maša se uvaja v vrtec v skupino najmlajših,
mami uvaja sebe in 23 novopečenih prvošolčkov v službi...Ahjejejej, blagor tatiju, ki se bo uvajal v dopust-zdajle dva ali tri dni ga bo imel...:)

Se vidimo v Arboretumu-mi že pridno drgnemo nov toboganček vsak teden:)))

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.