ada2
|
dobro jutro! da grem lepo po vrsti (pa itak bom pol ven spustila).... včeraj sem iz službe prišla neka zmatrana in ker je Adam ravno spal sva z Nušo izkoristile priliko in ovile zvezke (kolikor si jih ni sama), potem sem malo počivala in potem smo šli v park na igrala, kjer se mi po 15 minutah ni dalo več letati sem in tja, pa sem se usidrala na eni klopci in sta piščanca letala sama, itak je Adam domač na tem igrišču in pozna vsa igrala, na zajli ga je pa Nuša držala in hodila z njim.... blagor mi za tega otroka .... no, ko smo prišli domov mi pa pove, da nas je njegov poslovni partner iz Nemčije, ki je na dopustu v Sloveniji z družino povabil na večerjo in je odklonil sem bila kar užaljena....no, pa ga je poklical nazaj in mu rekel, da se je pogovoril z ženo ( ) in da lahko pridemo ( mi je bilo cel večer hecno zaradi tega, ker je zgledalo, kot da sem jaz tista, ki vse odločitve sprejemam). in smo šli.... družina ful prijetna, imajo dva sina (10 in 12 let), malega psa jack russell terierja (tisti iz filma maska), avto pa tak nobel, da še takega nisem videla v živo in verjetno, če bi najprej avto videla, predno sem jih spoznala, bi si mislila, da so kaki snobi ... no, skratka imeli smo se odlično. sicer samo nemško govoreče, ampak smo jim nekako na začetku dali vedeti, da jaz razumem nemško, pri govorjenju sem pa zelo boga. in so se trudili in mi počasi govorili in me poskušali razumeti in moram reči, da je vse skupaj zelo dobro izpadlo . no, potem pa gremo mi domov in mene po poti začne nekaj špikat na desni strani trebuha , komaj sem deco spat nagnala, že sem ležala in upala, da bo po počitku boljše. okoli polnoči me zbudi, da se prestavima v spalnico in sem komaj vstala , mi je moral prav pomagat, da sem do postelje prišla..... zjutraj je bilo malo boljše, ampak čisto pa ne in sem si zato namontirala - ne se zdaj smejat, ker mi je ful pomagalo - nosečniški pas. ne vem kako je s tabo petarda, ampk meni se trebuh ful vidi in če se bo tako bočil, se bom na koncu lahko kotalila okrog