Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.9.2008 16:25:18
|
|
|
|
tincci
|
Ah, te naše joške
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.9.2008 17:25:40
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubi je super preživel dan v vrtcu, res ne pričakujem nobenih problemov. Le na vzgojiteljici se mora navadit. Sicer pa je že lani bil bolj tak.... ni se ravno hodil cartat k njima.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.9.2008 19:23:17
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincci Ah, te naše joške
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.9.2008 19:24:29
|
|
|
|
petarda
|
Hvala, paštetka Pa glede na to, da se že ful dolgo nisi javila lahko kaj napišeše kako ste....si ti že v službi...kako M v vrtcu...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.9.2008 20:12:27
|
|
|
|
amy26
|
danes sta bila otroka nemogoča sem jih končno dala spat in zdej Ela že joka, spala ni od 11.30 ure in še zdaj bi vstala in k meni šla ampak ni šans, dost jih imam za danes
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.9.2008 21:04:45
|
|
|
|
*bubi*
|
amy to so vseeno kar spremembe za otroke, saj bo boljše
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.9.2008 21:10:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
amy to so vseeno kar spremembe za otroke, saj bo boljše aha ...da te potolažim - tudi moja 2 sta bila danes popoldne menda nemogoča - moja mami (imela je je "le" uro in pol) zelo malokrat potoži, danes je pa zajamrala, da sta nemogoča ... ...pa sta zverzirana vrtcarja, vendar se sprememba pozna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.9.2008 21:14:38
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aja, drugače sta se imela pa super v vrtcu , oba sta z navdušenjem pripovedovala o novih sošolcih in doživljajih . Anže je bil še posebaj važen, ko zdaj obroke jedo v šolski jedilnici . Je pa letošnja tema vrtca oz. rdeča nit okrog katere se bodo dogajale vse aktivnosti, šport
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.9.2008 21:19:22
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ amy to so vseeno kar spremembe za otroke, saj bo boljše aha ...da te potolažim - tudi moja 2 sta bila danes popoldne menda nemogoča - moja mami (imela je je "le" uro in pol) zelo malokrat potoži, danes je pa zajamrala, da sta nemogoča ... ...pa sta zverzirana vrtcarja, vendar se sprememba pozna Ela ni hotla spat, je jokala in začela kašljat in grem notri in malo pobruha, očitno ji večerja ni pasala, pol se pa nikakor pomirit in ji dam kapljice fenistil, dobre so za prebavne motnje -za alergike in jo dam spat, takoj je zaspala. Mal prej mi pa Aleks iz čistega kar pride iz sobe in noče spati to se pa res ni zgodilo že dolgo, sploh zvečer ko smo ga dali spat se ni zgodilo da bi kar vstal. Komaj sem ga prepričala da greva nazaj spat. verjetno so res te spremembe, no upam da bo jutri bolje zdej pa lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.9.2008 21:21:01
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Aja, drugače sta se imela pa super v vrtcu , oba sta z navdušenjem pripovedovala o novih sošolcih in doživljajih . to je pa lepo slišat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.9.2008 21:59:35
|
|
|
|
petarda
|
Petardito je tudi danes zahteval striktno očita, da gre z njim spat, čeprav je bila mami na vrsti ....pa drugače oči ne popušča in se ne odstrani od TV , samo je danes tudi on uvidel, da je malce šoka v vrtcu ob menjavi igralnice in vzgojiteljice....in je popustil .... Je pa petardito povedal, da je jokal zato, ker ni poznal vzgojiteljice...in obljubil, da jutri ne bo, ker zdaj jo pa že pozna ....čeprav je rekel, da mu nagaja ....no, sem pa že danes nakupila piškotke živalice in mu rekla, da bo jutri nesel v vrtec za prijateljčke...pa me takoj potem vpraša: " Kaj pa kavica za vzgojiteljice?" ....evo nimam doma nobenega barcafeta, pa moram zjutraj spet v trgovino....ampak ni problema...samo da bo šel z nasmehom notri
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.9.2008 22:01:14
|
|
|
|
petarda
|
Je katera spremljala soočenja? Mislim...je ni boljše komedije za lahko noč!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.9.2008 22:04:14
|
|
|
|
petarda
|
Ada...meni se tudi že kar pozna, me je danes ena stranka vprašala...do kdaj bom še delala Drgač pa počutje še vedno ....če mi ni slabo me pa glava boli, utrujena pa itak do amena ....jaz resnično upam, da bom kmalu spet kaj naspidirana, ker sem že sama sebi odveč ....ko sem bila noseča s petarditom sem kar puhtela od energije, plesala cele noči, hodila na izlete, v šoping...ma ni da ni....tokrat pa komaj čakam, da pridem do sedežne, pa noge v luft, pa še najraj bi nekoga, da bi me cele dneve stregel
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.9.2008 22:24:16
|
|
|
|
petarda
|
Še 13 minut moram počakat, da mi pralni stroj opere, da prestavim v sušilca. ...končno ga je danes popravil serviser...sem vsaj ugotovila kakšen luksuz je to, da lahko doma opereš cunje kadarkoli želiš...pa kolikorkrat hočeš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.9.2008 22:25:28
|
|
|
|
petarda
|
Teni še zmeraj nisi odgovorila kaj pravi tvoj na tvoje želje? ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.9.2008 22:36:19
|
|
|
|
petarda
|
Nič...lepo spite...ne bom nobene zdaj klicala ... Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 2:03:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
No, a danes pa nima nobena težav z nespečnostjo ...to je prav za pop - evo zdaj sem se pol zre valjala po postelji in se trudila zaspati nazaj ... ...pa še kakega pospravljanja se zdaj ne morem lotit, ker bom še vse ostale zbudila z ropotom
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 2:12:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nič...lepo spite...ne bom nobene zdaj klicala ... jaz tud ne
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 5:58:42
|
|
|
|
Teni_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Teni še zmeraj nisi odgovorila kaj pravi tvoj na tvoje želje? ... Nič kaj dosti. Njemu so itak všeč, ampak ve, da se jaz full obremenjujem. Nisva pa se še kaj čisto resno vsedla skupauj in pogovorila o tem. Ni ne proti in ne preveč za. Drugače pa sem bila včeraj tak divja, da bi lahko našo trgovino v luft spustila. Pri nas je toliko nepravilnosti, da bi šefica mastno plačala, če bi jo dali na inšpekcijo. Malo ji še manjka, da jo dam. Včeraj je ob sedmih zvečer povedala, da od danes naprej delamo spet deljeno - torej jaz, ker je ena iz Rač in ona ne dela deljeno in ena študentka, ki ne more, ker še ima izpite za lani. Torej - jaz. To pomeni - od šestih do enih vsaj (danes, jutri in v petek, drugače do 12) in od 16. do 20. Pri nas ni pol ure malice, ampak zmečeš v sebe, ko imaš čas, pa še to tako na hitro, da nimaš prav časa dihat zraven. Soidelavka letos sploh ne more na letni dopust, ker nima koga za delat in je ženska 3 leta pred penzijo. Šefica dela z nami kot svija s kurbusom. Kaki fraj dan na 40 ur - sanjaj, če imaš srečo na 94, zdaj ko pa smo spet samo tri pa na 134 ur dva dni fraj. Do konca meseca me več ne bo, pa če si najdem službo ali pa ne . Se opravičujem za tako dolgo sporočilo. Če se ga je kateri dalo prebrat, hvala.
< Sporočilo je popravil Teni RR -- 2.9.2008 6:11:09 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 7:26:18
|
|
|
|
nincy
|
Dobro jutro! Evo za vse. Nina a še spiš , zgodna si ti Teni Midve pa zdaj v vrtec.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 7:38:58
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Znorela bom od veselja!!!! Petardito je šel danes fuuuuul lepo v vrtec. Teni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 8:10:08
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ No, a danes pa nima nobena težav z nespečnostjo Ma kaki, jaz spim kot angelček zadnje čase. Od kar se je veni malo shladilo Še trebuh me manj moti kot kak mesec nazaj, se mi zdi, da se je ful pomanjšal No, vsaj obliko je spremenil, je itak že na pol poti ven
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 8:13:28
|
|
|
|
*bubi*
|
Ojoj, teni Ti želim, da bi iz tistega razgovora prejšnji teden bilo kaj....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 8:14:26
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro.....grem peglat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.9.2008 9:14:19
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ojoj, teni Ti želim, da bi iz tistega razgovora prejšnji teden bilo kaj.... Tudi jaz
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?