|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
1.9.2008 16:25:18   
tincci
Ah, te naše joškeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
1.9.2008 17:25:40   
*bubi*
Bubi je super preživel dan v vrtcu, res ne pričakujem nobenih problemov. Le na vzgojiteljici se mora navadit. Sicer pa je že lani bil bolj tak.... ni se ravno hodil cartat k njima.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
1.9.2008 19:23:17   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Ah, te naše joškeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
1.9.2008 19:24:29   
petarda
Hvala, paštetka user posted image

Pa glede na to, da se že ful dolgo nisi javila lahko kaj napišeše kako ste....si ti že v službi...kako M v vrtcu...user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
1.9.2008 20:12:27   
amy26
danes sta bila otroka nemogočauser posted image  sem jih končno dala spat in zdej Ela že joka, spala ni od 11.30 ure in še zdaj bi vstala in k meni šla ampak ni šans, dost jih imam za danes

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
1.9.2008 21:04:45   
*bubi*
amy user posted image  to so vseeno kar spremembe za otroke, saj bo boljše user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
1.9.2008 21:10:40   
NinaŠ

amy user posted image  to so vseeno kar spremembe za otroke, saj bo boljše user posted image

aha
...da te potolažim - tudi moja 2 sta bila danes popoldne menda nemogoča user posted image - moja mami (imela je je "le" uro in pol) zelo malokrat potoži, danes je pa zajamrala, da sta nemogoča user posted image ... ...pa sta zverzirana vrtcarja, vendar se sprememba pozna user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
1.9.2008 21:14:38   
NinaŠ
Aja, drugače sta se imela pa super v vrtcu user posted image , oba sta z navdušenjem pripovedovala o novih sošolcih in doživljajih user posted image . Anže je bil še posebaj važen, ko zdaj obroke jedo v šolski jedilnici user posted image .
Je pa letošnja tema vrtca oz. rdeča nit okrog katere se bodo dogajale vse aktivnosti, šport user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
1.9.2008 21:19:22   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

aha
...da te potolažim - tudi moja 2 sta bila danes popoldne menda nemogoča user posted image - moja mami (imela je je "le" uro in pol) zelo malokrat potoži, danes je pa zajamrala, da sta nemogoča user posted image ... ...pa sta zverzirana vrtcarja, vendar se sprememba pozna user posted image

Ela ni hotla spat, je jokala in začela kašljat in grem notri in malo pobruha, očitno ji večerja ni pasala, pol se pa nikakor pomirit in ji dam kapljice fenistil, dobre so za prebavne motnje -za alergike in jo dam spat, takoj je zaspala. Mal prej mi pa Aleks iz čistega kar pride iz sobe in noče spatiuser posted image  to se pa res ni zgodilo že dolgo, sploh zvečer ko smo ga dali spat se ni zgodilo da bi kar vstal. Komaj sem ga prepričala da greva nazaj spat.

verjetno so res te spremembe, no upam da bo jutri boljeuser posted image

zdej pa lahko noč

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
1.9.2008 21:21:01   
amy26
Aja, drugače sta se imela pa super v vrtcu user posted image , oba sta z navdušenjem pripovedovala o novih sošolcih in doživljajih user posted image

to je pa lepo slišatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
1.9.2008 21:59:35   
petarda
Petardito je tudi danes zahteval striktno očita, da gre z njim spat, čeprav je bila mami na vrsti user posted image ....pa drugače oči ne popušča in se ne odstrani od TV user posted image , samo je danes tudi on uvidel, da je malce šoka v vrtcu ob menjavi igralnice in vzgojiteljice....in je popustil ....

Je pa petardito povedal, da je jokal zato, ker ni poznal vzgojiteljice...in obljubil, da jutri ne bo, ker zdaj jo pa že pozna user posted image ....čeprav je rekel, da mu nagajauser posted image user posted image ....no, sem pa že danes nakupila piškotke živalice in mu rekla, da bo jutri nesel v vrtec za prijateljčke...pa me takoj potem vpraša: " Kaj pa kavica za vzgojiteljice?" user posted image user posted image user posted image user posted image ....evo nimam doma nobenega barcafeta, pa moram zjutraj spet v trgovino....ampak ni problema...samo da bo šel z nasmehom notri user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
1.9.2008 22:01:14   
petarda
Je katera spremljala soočenja? Mislim...je ni boljše komedije za lahko noč! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
1.9.2008 22:04:14   
petarda
Ada...meni se tudi že kar pozna, me je danes ena stranka vprašala...do kdaj bom še delala user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa počutje še vedno user posted image ....če mi ni slabo me pa glava boli, utrujena pa itak do amenauser posted image ....jaz resnično upam, da bom kmalu spet kaj naspidirana, ker sem že sama sebi odvečuser posted image ....ko sem bila noseča s petarditom sem kar puhtela od energije, plesala cele noči, hodila na izlete, v šoping...ma ni da ni....tokrat pa komaj čakam, da pridem do sedežne, pa noge v luft, pa še najraj bi nekoga, da bi me cele dneve stregel user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
1.9.2008 22:24:16   
petarda
Še 13 minut moram počakat, da mi pralni stroj opere, da prestavim v sušilca. user posted image ...končno ga je danes popravil serviser...sem vsaj ugotovila kakšen luksuz je to, da lahko doma opereš cunje kadarkoli želiš...pa kolikorkrat hočeš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
1.9.2008 22:25:28   
petarda
Teni še zmeraj nisi odgovorila kaj pravi tvoj na tvoje želje? user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
1.9.2008 22:36:19   
petarda
Nič...lepo spite...ne bom nobene zdaj klicala user posted image ...

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
2.9.2008 2:03:10   
NinaŠ
No, a danes pa nima nobena težav z nespečnostjo user posted image user posted image user posted image ...to je prav za popuser posted image - evo zdaj sem se pol zre valjala po postelji in se trudila zaspati nazaj user posted image ... ...pa še kakega pospravljanja se zdaj ne morem lotit, ker bom še vse ostale zbudila z ropotom user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
2.9.2008 2:12:13   
NinaŠ
Nič...lepo spite...ne bom nobene zdaj klicala user posted image ...

user posted image user posted image jaz tud ne user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
2.9.2008 5:58:42   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Teni še zmeraj nisi odgovorila kaj pravi tvoj na tvoje želje? user posted image ...

Nič kaj dosti. Njemu so itak všeč, ampak ve, da se jaz full obremenjujem. Nisva pa se še kaj čisto resno vsedla skupauj in pogovorila o tem. Ni ne proti in ne preveč za.

Drugače pa sem bila včeraj tak divja, da bi lahko našo trgovino v luft spustila. Pri nas je toliko nepravilnosti, da bi šefica mastno plačala, če bi jo dali na inšpekcijo. Malo ji še manjka, da jo dam. Včeraj je ob sedmih zvečer povedala, da od danes naprej delamo spet deljeno - torej jaz, ker je ena iz Rač in ona ne dela deljeno in ena študentka, ki ne more, ker še ima izpite za lani. Torej - jaz. To pomeni  - od šestih do enih vsaj (danes, jutri in v petek, drugače do 12) in od 16. do 20.

Pri nas ni pol ure malice, ampak zmečeš v sebe, ko imaš čas, pa še to tako na hitro, da nimaš prav časa dihat zraven. Soidelavka letos sploh ne more na letni dopust, ker nima koga za delat in je ženska 3 leta pred penzijo. Šefica dela z nami kot svija s kurbusom. Kaki fraj dan na 40 ur - sanjaj, če imaš srečo na 94, zdaj ko pa smo spet samo tri pa na 134 ur dva dni fraj.

Do konca meseca me več ne bo, pa če si najdem službo ali pa neuser posted image .

Se opravičujem za tako dolgo sporočilo. Če se ga je kateri dalo prebrat, hvala.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 2.9.2008 6:11:09 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
2.9.2008 7:26:18   
nincy
Dobro jutro!

Evo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za vse.
Nina a še spiš user posted image , zgodna si ti user posted image  user posted image  user posted image
Teni user posted image
Midve pa zdaj user posted image  v vrtec.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
2.9.2008 7:38:58   
petarda
Dobro jutro user posted image

Znorela bom od veselja!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petardito je šel danes fuuuuul lepo v vrtec.

Teni user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
2.9.2008 8:10:08   
*bubi*
Dobro jutro!

No, a danes pa nima nobena težav z nespečnostjo user posted image user posted image user posted image

Ma kaki, jaz spim kot angelček zadnje čase. Od kar se je veni malo shladilo user posted image

Še trebuh me manj moti kot kak mesec nazaj, se mi zdi, da se je ful pomanjšal user posted image  No, vsaj obliko je spremenil, user posted image  je itak že na pol poti ven user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
2.9.2008 8:13:28   
*bubi*
Ojoj, teni user posted image

Ti želim, da bi iz tistega razgovora prejšnji teden bilo kaj....

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
2.9.2008 8:14:26   
ada2
dobro jutro.....grem peglatuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
2.9.2008 9:14:19   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ojoj, teni user posted image

Ti želim, da bi iz tistega razgovora prejšnji teden bilo kaj....

Tudi jaz user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?