Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.8.2008 7:14:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Bubi spet ob pol sedmih auf, valjda, ko pa je vikend. Jaz mu res ne bom več v naprej povedala Ampak tak težko čaka živ žav, skoz sprašuje, če bo naslednji dan nedelja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.8.2008 7:14:56
|
|
|
|
*bubi*
|
....aja pa od zadnjega pisanja tu na RR, so se zobki fuuuuul polepšali ....pa ne me vprašat kako in zakaj...se isto baše s sladkarijami kot prej, umivamo jih ravno tako pogosto, mogoče da jih bolj drgnemo ....ne vem, ampak glavno, da je bolje ..... pa jaz sploh nisem opazila, da z zobki kaj ne bi bilo OK
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.8.2008 7:16:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, ne takih zgodb poslušat vse bo OK, boš videla. Naj ti hitro mine današnji šiht
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.8.2008 7:23:17
|
|
|
|
amy26
|
ko je svakinja našla novo žrtev, da ji razlaga šla vstran. sorry ta tvoja svakinja je pa res kr neki, ve da si noseča in vpričo tebe to drugim razlagat pa dobro jutro, sem ob kavici mi tok paše, Ela se je zbudila ob treh in seveda spet k meni v spalnico, ni in ni hotela zaspati, izgleda da jo je spet matralo v trebuščju ker je kar naprej prdela zdej sta pa oba že pokonc, no že nekaj časa, Aleks gleda živ žav Ela pa pije mleko
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.8.2008 7:39:10
|
|
|
|
*bubi*
|
zdej sta pa oba že pokonc, no že nekaj časa, Aleks gleda živ žav Ela pa pije mleko Aleks se bo definitivno za dalj časa zamotil Jaz vidim edini + v tem živ žavu ravno v tem, da lahko zjutraj v miru RR prečekiram in kavo spijem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.8.2008 7:41:54
|
|
|
|
amy26
|
Jaz vidim edini + v tem živ žavu ravno v tem, da lahko zjutraj v miru RR prečekiram in kavo spijem jaz tudi, edino Ela se glih ne zamoti z njim, pet minut pa konc, pol pa letanje po stanovanju seveda če imam srečo, če ne se obeša na meni in hoče v naročje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.8.2008 7:45:09
|
|
|
|
amy26
|
bubi, kdaj si pa imela nazadnje vaginalni pregled, men ga ni in ni hotela delat, šele na koncu pri polnem 39 tednu me je G zaradi slabe vode ki sem jo imela poslala na pregled v P in po tistem pregledu se je začelo dogajat, no rodila sem potlej 22 ur od pregleda v P, tri dni pred rokom
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.8.2008 8:08:58
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro. No, dober dan, glede na to, da mo od 6 auf, ko je Nika prišla ven iz sobe: mami, lulat grem. Sem potem ob šestih letela ven z Bibo, zdaj pa se bomo počasi odpravili k prababici in pradedku.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.8.2008 8:31:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Amy, nič ne bo s tem Zdaj me res ni pregledala, nazadnje pa še ni bilo za v porodno. Je hotela malo pospešit, pa ji zgleda ni najbolj ratalo. Nekako se mi zdi, da bodo v sredo preverili stanje in se odločali.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.8.2008 8:52:47
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.8.2008 8:53:35
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ....aja pa od zadnjega pisanja tu na RR, so se zobki fuuuuul polepšali ....pa ne me vprašat kako in zakaj...se isto baše s sladkarijami kot prej, umivamo jih ravno tako pogosto, mogoče da jih bolj drgnemo ....ne vem, ampak glavno, da je bolje ..... pa jaz sploh nisem opazila, da z zobki kaj ne bi bilo OK Ja, ko smo bili v MB je že bilo OK
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.8.2008 8:54:54
|
|
|
|
petarda
|
Ada za tvojo svakinjo nimam besed, ampak nič skrbet, za nama bo vse ok
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.8.2008 12:59:08
|
|
|
|
Teni_
|
Punce, a se vam lahko malo potožim. Že lep čas mi gredo po glavi ene misli, pa saj ne vem, če bi jih sploh napisala.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.8.2008 13:47:25
|
|
|
|
amy26
|
Že lep čas mi gredo po glavi ene misli, pa saj ne vem, če bi jih sploh napisala. teni če ni nič takega kar napiši, več glav več lahko svetuje oz. da svoje mnenje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.8.2008 14:52:16
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj te muči, teni? Služba?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.8.2008 15:17:15
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ada za tvojo svakinjo nimam besed, ampak nič skrbet, za nama bo vse ok Sem mislila z nama..ne za nama
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.8.2008 15:20:01
|
|
|
|
petarda
|
Punce, a se vam lahko malo potožim. Če ti bo kaj lažje...kar povej ....Včasih res pomaga, če skrbi oz. črne misli deliš z drugimi...mogoče ti bo katera odprla pogled iz kakega drugega zornega kota ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.8.2008 15:23:30
|
|
|
|
petarda
|
Mi smo ravno s kosila, je danes lubi kuhal ....nebi imela nič proti takole vsak vikend ....ješ, kuhinjo imaš čisto, pa še na svežem zraku si ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.8.2008 15:25:59
|
|
|
|
petarda
|
Spat grem ....se je petardito tudi zbudil že ob pol sedmih....pol smo pa gledal na TV slona, pa živali iz živalskega vrta ...sploh nisem vedela, da to vrtijo pred živ-žavom.... Je pa prav prišlo, da sem lahko še malo dremala zraven ....ampak sem zdaj vseeno utrujena...tale urica se bo prav prilegla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.8.2008 19:30:16
|
|
|
|
Teni_
|
Ne, ni služba. Nekaj glede moje zunanjosti. Pridem potem napisat, ko moj zaspi.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.8.2008 20:26:44
|
|
|
|
Teni_
|
Zdaj imam čas napisat, ker se moj tušira. Rada bi si šla pomanjšat prsi. No, najprej še 100% počakam, da bova imela še enega , potem pa bi šla. Edino finance me malo dajejo. A ve katera (ali pa ima koga poznanega na zzzs), če je kakšna možnost, da ti oni plačajo. Pa ni to neka muha, ampak me resnično motijo, ker so 3 X prevelike. Ja, nekaterim so všeč velike, ampak ne tako. Košarico imam E ( vsaj), modrčka nobenega, da bi mij vsaj malo držal gor, rame imam cele obribane od modrčka. Edino kar še kolikotolkiko drži, je športni mordček, pa še to jih imam skoraj pri popku(malo pretiravam, dosti pa ne).In sem zaradi tega čisto . Motijo me pri telovadbi, motijo me pri spanju, motijo me pri sexu in sem totalno brez samozavesti.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.8.2008 20:42:08
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Košarico imam E ( vsaj), modrčka nobenega, da bi mij vsaj malo držal gor, rame imam cele obribane od modrčka. Edino kar še kolikotolkiko drži, je športni mordček, pa še to jih imam skoraj pri popku(malo pretiravam, dosti pa ne).In sem zaradi tega čisto . Motijo me pri telovadbi, motijo me pri spanju, motijo me pri sexu in sem totalno brez samozavesti. Najprej . Te razumem...meni so že moje včasih odveč, pa imam "samo" C ali D košarico...odvisno od modela. Mejte še enega glede na to, da si ga želita, potem pa...ni ovir. Finančno? Koliko pa pride tak poseg?...saj pomoje kaka huda cena tudi ne more bit... ....glede ZZZS pa ti ne vem povedat ...ampak, če te to tako moti, se splača mal drugje stisnit... Kako pa kaj tvoji kg? A še hujšaš? Poznam kar nekaj punc, ki so potem, ko so shujšale, zgubile tudi v prsi...res, nič jih ni bilo...po pravici povedano, tudi sama računam na to varianto...po porodu ... Kaj pa tvoj pravi na tvoje želje? Te podpira?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.8.2008 20:45:30
|
|
|
|
Teni_
|
Stane nekje 3000€. Saj bo si našparala do takrat. Pri hujšanju sem pa kar pridne. Sem šla zdajv dobrih 3 mesecih 10,5 kg dol. Zdaj sicer malo stojijo kg, ampak prsi pa so še vedno skoraj iste.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.8.2008 20:49:06
|
|
|
|
petarda
|
Zdaj berem na netu... ....meni je ginekologinja rekla, da naj grem k ortopedu in da on potem pogleda, oceni in napiše "poročilo" in se s tem gre na zdravstveno zavarovalnico in ti potem plačajo poseg. pa baje zelo lepo naredijo zdej k je medicina napredovala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.8.2008 21:00:46
|
|
|
|
amy26
|
Rada bi si šla pomanjšat prsi. No, najprej še 100% počakam, da bova imela še enega , potem pa bi šla. teni, sem mislila da je že kaj drugega narobe, dobro da so samo prsi, te si pa itak lahko zmanjšaš , saj ne boš imela nobenih vsadkov, nič, tako da je taka operacija pomoje nezahtevna in brez kakšnih posledic. jaz si želim pa večje, no bi si želel in včasih res pomislim da bi mogoče kdaj dala povečat, venar me je malo strah teh vsadkov, torej da ne bi bilo kdaj kej narobe. za vrtec imam spakirano, zdej pa moram napisati seznam živil za Elo kaj sme in kaj ne sme jesti, se mi kar ne da
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?