|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
31.8.2008 7:14:02   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Bubi spet ob pol sedmih auf, valjda, ko pa je vikend. Jaz mu res ne bom več v naprej povedala user posted image  Ampak tak težko čaka živ žav, skoz sprašuje, če bo naslednji dan nedelja user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
31.8.2008 7:14:56   
*bubi*
....aja pa od zadnjega pisanja tu na RR, so se zobki fuuuuul polepšali ....pa ne me vprašat kako in zakaj...se isto baše s sladkarijami kot prej, umivamo jih ravno tako pogosto, mogoče da jih bolj drgnemo ....ne vem, ampak glavno, da je bolje .....

user posted image user posted image user posted image  pa jaz sploh nisem opazila, da z zobki kaj ne bi bilo OK user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
31.8.2008 7:16:06   
*bubi*
Ada, ne takih zgodb poslušat user posted image  vse bo OK, boš videla.

Naj ti hitro mine današnji šiht user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
31.8.2008 7:23:17   
amy26
ko je svakinja našla novo žrtev, da ji razlaga šla vstran.

sorry ta tvoja svakinja je pa res kr neki, ve da si noseča in vpričo tebe to drugim razlagatuser posted image

pa dobro jutro, sem ob kavici mi tok paše, Ela se je zbudila ob treh in seveda spet k meni v spalnico, ni in ni hotela zaspati, izgleda da jo je spet matralo v trebuščju ker je kar naprej prdela
zdej sta pa oba že pokonc, no že nekaj časa, Aleks gleda živ žav Ela pa pije mleko

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
31.8.2008 7:39:10   
*bubi*
zdej sta pa oba že pokonc, no že nekaj časa, Aleks gleda živ žav Ela pa pije mleko

Aleks se bo definitivno za dalj časa zamotil user posted image user posted image user posted image

Jaz vidim edini + v tem živ žavu ravno v tem, da lahko zjutraj v miru RR prečekiram in kavo spijem user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
31.8.2008 7:41:54   
amy26
Jaz vidim edini + v tem živ žavu ravno v tem, da lahko zjutraj v miru RR prečekiram in kavo spijem

jaz tudi, edino Ela se glih ne zamoti z njim, pet minut pa konc, pol pa letanje po stanovanju seveda če imam srečo, če ne se obeša na meni in hoče v naročje

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
31.8.2008 7:45:09   
amy26
bubi, kdaj si pa imela nazadnje vaginalni pregled, men ga ni in ni hotela delat, šele na koncu pri polnem 39 tednu me je G zaradi slabe vode ki sem jo imela poslala na pregled v P in po tistem pregledu se je začelo dogajat, no rodila sem potlej 22 ur od pregleda v P, tri dni pred rokom

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
31.8.2008 8:08:58   
Teni_
Jutro.

No, dober dan, glede na to, da mo od 6 auf, ko je Nika prišla ven iz sobe: mami, lulat grem.

Sem potem ob šestih letela ven z Bibo, zdaj pa se bomo počasi odpravili k prababici in pradedku.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
31.8.2008 8:31:56   
*bubi*
Amy, nič ne bo s tem user posted image  Zdaj me res ni pregledala, nazadnje pa še ni bilo za v porodno. Je hotela malo pospešit, pa ji zgleda ni najbolj ratalo. user posted image

Nekako se mi zdi, da bodo v sredo preverili stanje in se odločali. user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
31.8.2008 8:52:47   
petarda
Dobro jutrouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
31.8.2008 8:53:35   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

....aja pa od zadnjega pisanja tu na RR, so se zobki fuuuuul polepšali ....pa ne me vprašat kako in zakaj...se isto baše s sladkarijami kot prej, umivamo jih ravno tako pogosto, mogoče da jih bolj drgnemo ....ne vem, ampak glavno, da je bolje .....

user posted image user posted image user posted image  pa jaz sploh nisem opazila, da z zobki kaj ne bi bilo OK user posted image

Ja, ko smo bili v MB je že bilo OKuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
31.8.2008 8:54:54   
petarda
Ada za tvojo svakinjo nimam besed, ampak nič skrbet, za nama bo vse ok user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
31.8.2008 12:59:08   
Teni_
Punce, a se vam lahko malo potožim.

Že lep čas mi gredo po glavi ene misli, pa saj ne vem, če bi jih sploh napisala.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
31.8.2008 13:47:25   
amy26
Že lep čas mi gredo po glavi ene misli, pa saj ne vem, če bi jih sploh napisala.

teni če ni nič takega kar napiši, več glav več lahko svetuje oz. da svoje mnenjeuser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
31.8.2008 14:52:16   
*bubi*
Kaj te muči, teni? Služba? user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
31.8.2008 15:17:15   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ada za tvojo svakinjo nimam besed, ampak nič skrbet, za nama bo vse ok user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

Sem mislila z nama..ne za nama user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
31.8.2008 15:20:01   
petarda
Punce, a se vam lahko malo potožim.

Če ti bo kaj lažje...kar povej user posted image ....Včasih res pomaga, če skrbi oz. črne misli deliš z drugimi...mogoče ti bo katera odprla pogled iz kakega drugega zornega kota user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
31.8.2008 15:23:30   
petarda
Mi smo ravno s kosila, je danes lubi kuhal user posted image ....nebi imela nič proti takole vsak vikend user posted image ....ješ, kuhinjo imaš čisto, pa še na svežem zraku si user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
31.8.2008 15:25:59   
petarda
Spat grem user posted image ....se je petardito tudi zbudil že ob pol sedmih....pol smo pa gledal na TV slona, pa živali iz živalskega vrtauser posted image user posted image user posted image ...sploh nisem vedela, da to vrtijo pred živ-žavom....user posted image  Je pa prav prišlo, da sem lahko še malo dremala zraven user posted image ....ampak sem zdaj vseeno utrujena...tale urica se bo prav prilegla user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
31.8.2008 19:30:16   
Teni_
Ne, ni služba. Nekaj glede moje zunanjosti. Pridem potem napisat, ko moj zaspi.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
31.8.2008 20:26:44   
Teni_
Zdaj imam čas napisat, ker se moj tušira.

Rada bi si šla pomanjšat prsi. No, najprej še 100% počakam, da bova imela še enega user posted image , potem pa bi šla. Edino finance me malo dajejo. A ve katera (ali pa ima koga poznanega na zzzs), če je kakšna možnost, da ti oni plačajo.

Pa ni to neka muha, ampak me resnično motijo, ker so 3 X prevelike. Ja, nekaterim so všeč velike, ampak ne tako. Košarico imam E ( vsaj), modrčka nobenega, da bi mij vsaj malo držal gor, rame imam cele obribane od modrčka. Edino kar še kolikotolkiko drži, je športni mordček, pa še to jih imam skoraj pri popku(malo pretiravam, dosti pa ne).In sem zaradi tega čistouser posted image . Motijo me pri telovadbi, motijo me pri spanju, motijo me pri sexu in sem totalno brez samozavesti.user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
31.8.2008 20:42:08   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Košarico imam E ( vsaj), modrčka nobenega, da bi mij vsaj malo držal gor, rame imam cele obribane od modrčka. Edino kar še kolikotolkiko drži, je športni mordček, pa še to jih imam skoraj pri popku(malo pretiravam, dosti pa ne).In sem zaradi tega čistouser posted image . Motijo me pri telovadbi, motijo me pri spanju, motijo me pri sexu in sem totalno brez samozavesti.user posted image

Najprej user posted image . Te razumem...meni so že moje včasih odveč, pa imam "samo" C ali D košarico...odvisno od modela. Mejte še enega user posted image  glede na to, da si ga želita, potem pa...ni ovir. Finančno? Koliko pa pride tak poseg?...saj pomoje kaka huda cena tudi ne more bit...user posted image ....glede ZZZS pa ti ne vem povedatuser posted image ...ampak, če te to tako moti, se splača mal drugje stisnit...

Kako pa kaj tvoji kg? A še hujšaš? Poznam kar nekaj punc, ki so potem, ko so shujšale, zgubile tudi v prsi...res, nič jih ni bilo...po pravici povedano, tudi sama računam na to varianto...po porodu user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Kaj pa tvoj user posted image  pravi na tvoje želje? Te podpira?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
31.8.2008 20:45:30   
Teni_
Stane nekje 3000€. Saj bo si našparala do takrat.

Pri hujšanju sem pa kar pridne. Sem šla zdajv dobrih 3 mesecih 10,5 kg dol. Zdaj sicer malo stojijo kg, ampak prsi pa so še vedno skoraj iste.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
31.8.2008 20:49:06   
petarda
Zdaj berem na netu...

....meni je ginekologinja rekla, da naj grem k ortopedu in da on potem pogleda, oceni in napiše "poročilo" in se s tem gre na zdravstveno zavarovalnico in ti potem plačajo poseg. pa baje zelo lepo naredijo zdej k je medicina napredovala

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
31.8.2008 21:00:46   
amy26
Rada bi si šla pomanjšat prsi. No, najprej še 100% počakam, da bova imela še enega , potem pa bi šla.

teni, sem mislila da je že kaj drugega narobe, dobro da so samo prsi, te si pa itak lahko zmanjšašuser posted image , saj ne boš imela nobenih vsadkov, nič, tako da je taka operacija pomoje nezahtevna in brez kakšnih posledic.

jaz si želim pa večje, no user posted image bi si želeluser posted image  in včasih res pomislim da bi mogoče kdaj dala povečat, venar me je malo strah teh vsadkov, torej da ne bi bilo kdaj kej narobe.

za vrtec imam spakirano, zdej pa moram napisati seznam živil za Elo kaj sme in kaj ne sme jesti, se mi kar ne da

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?