mml
|
lonja na dnu strani smo zato, ker je tukaj vedno več tem, ko smo začele smo bile praktično samo letnik 2005, zdaj so pa zraven še 2006 in več kot pol 2007...se mi zdi, da bo treba zadevo tukaj počasi malo drugače zorganizirat...recimo s podforumi za posamezna leta... Meni je popoldansko srečanje čisto super, samo nekako ne pred 17., ker trenutno Mat ic je okorg 16. - 16.15 in bi prej težko kam prišli pegica super, da si uspela prestavit vrtec , mislim, da Neli pa tudi ne bo dolgo komplicirala jana upam, da bo Ela ostala razmuna velika punca in ne bo nobenih večjih težav v vrtcu . za Galov prvi gol v novi ekipi sonček meni je varuška v vrtcu rekla, da naj v ponedeljek pripeljem Manco okrog 9. in bo tam sama do kosila, po kosilu pa pridem po njo...ni nič govorila o kakšnem postopnem uvajanju skupaj s starši, tako da mi je to prav čudno, kar pravi vaša vzgojiteljcia. Takšno uvajanje je ponavadi pri tistih, ki gredo v jasli ne pa pri večjih otrocih, ki so že navajeni neke oblike varstva...Jaz računam, da bom, dokler bom na porodniški, Manco vozila v rtec okrog 9. in hodila po njo malo po 15...tako da bo pač navajena kompletnega ritma v vrtcu... Nana Liza želim vama prijetno in lepo popoldne v vrtcu . Manca je včeraj pri moji mami komentirala, da so v vrtcu otroci in da je lepo, ker imajo igrače . Upam, da ostane tako tudi v naslednjih dneh. A boš dala ti Tevža te dni v varstvo ali ga boš imela doma, ko boš Elo uvajala v vrtec? bino kaj pa kaj Bina pravi na vrtec? Ona je sedaj že največkrat obiskala svoje novo "delovno mesto" med vsemi decembrskimi novinkami v vrctu NRMM jutri ja pa dan V za tvoji princeski, upam, da jima bo v vrtcu resnično všeč. Je življenje takoj lažje. Pa še zate bo sedaj lažje, ko se ti ne bo treba toliko vozit Matic si ja pa danes mislil, da me mora zjutraj zbuditi, ker ni Mance , ponavadi spi vsaj do 9.30, danes je pa začel žvrgoleti in se pogovarjati z medvedkom že ob 8.20, pa tako sem si mislila, kako bom zjutraj lahko potegnila s spanjem... Sem si pa danes naročila sling, ker sem ugotovila, da bo to dosti bolj enostavna varianta, ko bom vozila Manco v vrtec, z vozičkom je bistveno več dela, pa če dežuje je zoprno, pozimi v snegu pa sploh...tako bo pa Matic lepo v slingu na poti od avta do vrtca (približno 150 metrov), pa še v vrtcu bom imela vsaj približno proste roke, da bom slekla in preobula Manco...