mml
|
Dan, Matic spi, Manca je v vrtcu, v službi, mami na RR lonja super, da si se spočila, ti kar izkroisti tele proste ure za lenarjenje in poležavanje...Za danes pa velja ac upam, da se vama bo danes s Saro tudi dalo priti na naš konec Nana Liza super, da si si ti tudi malo odpočila, včasih prav paše biti malo sam...če se vam da, bi bilo lepo videt popoldan tudi vas . Vse čestitek tudi Eli za uspešno lulanje na kahlico jana super, da gre Ela brez večjih problemov v vrtec . kako so pa Galu všeč novi sošolci? Ampak dan danes pa res prodajajo že vse...nisem vedela, da obstaja "prenosna" kahlica . Pri nas to ne pride v poštev, ker Manca noče na kahlico ampak na stranišče, ker je velika punčka. Sploh od kar je v vrtcu, pove, da bo bo čisto sama lulala...kar pomeni, da se nekako sleče in zleze na stranišče, po tem pa pokliče za obrisat... janja super, da je Manca le sklenila, da je življenje bolj zabavno, če govoriš . Meni se je pa druga nosečnost dosti bolj vlekla kot prav, čeprav v nobeni nisem imela posebnih težav. Samo v prvi je bilo super, ker sem imela ves čas na svetu samo zase, v drugi pa tega ni bilo... izabela krasno, da ste uživali na morju . Upam, da si dobro opravila na ocenjevanju škode... NRMM super, da ste končalo z uvajanjem v vrtec . Upam, da si se dobro naspala in nabrala energijo za danes in da sta te M&M pustili malo dalj spati. Manca je danes priletela v spalnico ob 6.25, ravno ko sva se z Matice dojila in sploh ni videla Matica in se je skoraj vlegla nanja, sem jo samo popokala in odnesla nazaj v nejno posteljo in je po tem spala do 8... HIMH upam, da šef še ne bo kmalu pogruntal, da uporabljate interent za neslužbene potrebe . Hana bo pa tudi pogruntala, da se čisto lepo spi tudi brez plenice bino sem se dopoldan potikala po Supernovi in gledala, če si mogoče v šopingu pred službo,...Sem čisto žalostna, ko grem kupovati jesensko/zimska oblačila za Matica...vse je rjavo, temno modro, sivo, temno zeleno...kot da fantki niso majhni, luškani, drobčakni, prisrčni....če pa je že kaj v kakšni spodobni barvi, je pa gor kakšna pošast, tovornjak, motor....zdaj pa jaz ne vem ali sem jaz tako čudna in mi te stvari niso všeč ali je res totalna diskriminacija pri oblačilih za fankte in punčke. Čeprav ima Okaidi tudi za punčke za jesen/zimo vse v rjavi, temno vijolični sivi . Aja da ne pozabi...sling se super obnese...samo dolžine še nisem čisto naštudirala, trenutno mislim, da imam malo prekratko, ker me tišči na ključnicio...Maticu je všeč, ker je višje in ima boljši nadzor in tudi vsak ga ne more ščipati in božati...ker se me preveč tišči pegica kako pa kaj Neli v vrtcu? A vzameš Ažbeta s sabo v vozčku ali kako zorganizraš zadeve? Mene se zel oobense sling, ker imam proste roke, da preobujem Manco in sploh ko bo slabše vremo, bo z vozičkom kar zoprno... Nič ...imjte se čim lepše in se vidimo...z nekaterimi že popoldan