nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ PIKNIK boste šle vse k frizerju Jaz sem mislila flikent gor samo trenerko pa japonke ali teniske in gremo,sedaj pa vidim da ... .....se boš mogla opicanit! Ne,saj ne,jaz se ne mislim,ker potem mi tale majčka zraven kiklce ne bi pasala. Bom že nekaj dala nase,komplicirala pa res ne bom,tako da se ne boj, da bi bila sama v manj fini opravi. klepetka,ko sem si poskusila majčko mi je že bila takoj na začetku malček ozka v ramenih,zdaj me je pa kar strah,ko sem jo oprala in ko jo bom zvečer zlikala. Joj,upam,da ni veliko skočila skupaj IZVIRNO SPOROČILO: dašabina IZVIRNO SPOROČILO: klepetka Lanino kosilo ; jaz sem tud že razmišljala kaj bom naredila z njim oz. kako. KEr da ji ga dam za zajtrk, bi bla mal čudna , a ne de jaz se za dneve ko smo po svetu, ne obremenjujem, ampak lepo kašice v ruzak pa gremo, pa kaj, če bo en dan na njih, ne si delat dela.... dašabina,jaz tudi nič ne bom komplicirala,glede tega.Naredila bom tako kot ti,zelenjave pač ta dan ne bo jedel,saj je tudi doma ne je vsak dan,ker ni oboževalec mesa in zelenjave,pljuvala bova pa jo ven že doma. Ne rabi mi še pljuvat na pkiniku. intruder,tokrat pa imaš krasen avatar in ga obdrži!!!! Ubogi tvoj nečak,upam,da mu je lepo in da mu bo z vami še lepše. In za mere! Alfabeta,meni je res vseeno,če pohvališ ali opaziš moj avatar,to pač vedno napišem,če nobena ne opazi,ko ga zamenjam.Iz navade. Jaz tudi opazim in napišem,pa se mi krasno zdi,če katera opazi mojega sončka in njegovo novo podobico. In nekako smo se tega navadile, za avatar, za zobek, za mere... vaney za zobek.Naš pa še čisto malo. Berem zvečer.