|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
28.8.2008 17:20:16   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

PIKNIK  boste šle vse k frizerjuuser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem mislila flikent gor samo trenerko pa japonke ali teniske in gremo,sedaj pa vidim da ...user posted image user posted image user posted image

.....se boš mogla opicanit!user posted image Ne,saj ne,jaz se ne mislim,ker potem mi tale majčka zraven kiklce ne bi pasala.user posted image Bom že nekaj dala nase,komplicirala pa res ne bom,tako da se ne boj, da bi bila sama v manj fini opravi.

klepetka,ko sem si poskusila majčko mi je že bila takoj na začetku malček ozka v ramenih,zdaj me je pa kar strah,ko sem jo oprala in ko jo bom zvečer zlikala. Joj,upam,da ni veliko skočila skupajuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
Lanino kosilo ; jaz sem tud že razmišljala kaj bom naredila z njim oz. kako. user posted image KEr da ji ga dam za zajtrk, bi bla mal čudna , a ne de user posted image

jaz se za dneve ko smo po svetu, ne obremenjujem, ampak lepo kašice v ruzak pa gremo, pa kaj, če bo en dan na njih, ne si delat dela....

dašabina,jaz tudi nič ne bom komplicirala,glede tega.Naredila bom tako kot ti,zelenjave pač ta dan ne bo jedel,saj je tudi doma ne je vsak dan,ker ni oboževalec mesa in zelenjave,pljuvala bova pa jo ven že doma.user posted image Ne rabi mi še pljuvat na pkiniku.

intruder,tokrat pa imaš krasen avatar in ga obdrži!!!!user posted image
Ubogi tvoj nečak,upam,da mu je lepo in da mu bo z vami še lepše. In user posted image  za mere!

Alfabeta,meni je res vseeno,če pohvališ ali opaziš moj avatar,to pač vedno napišem,če nobena ne opazi,ko ga zamenjam.Iz navade. Jaz tudi opazim in napišem,pa se mi krasno zdi,če katera opazi mojega sončka in njegovo novo podobico. In nekako smo se tega navadile,user posted image za avatar,user posted image za zobek,user posted image za mere...

vaneyuser posted image za zobek.Naš pa še čisto malo.

Berem zvečer.

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
28.8.2008 18:47:29   
ursalara
Martinca ja ja pogovor teče o Boštjanu!

Anžeuser posted image user posted image user posted image za  zobka!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
28.8.2008 19:31:39   
Alfabeta
Čer!

Triš, kake pa imaš ti to sposobnosti, da si Majrinega moža prepričala, da gre v soboto?user posted image

katrin super za službouser posted image user posted image user posted image

minka WB!!!user posted image user posted image user posted image

mml,jaz imam 3 posode od te akcije v Mercatorju. Bom kar v tisto dala. Pa podpisane imam, za vsak slučaj, da mi ne bi pobegnileuser posted image user posted image user posted image

sani, kolk si ti pridna. A prideš še k meni? Bom jaz pa pupo tačas popazila user posted image . A ti bi pa kar na "delo na črno", vedeževanje pa to? Hja, bova kako rekle, pa da vidimo če je računicauser posted image user posted image . Še tole, jaz imam naročeno Mamo in Moj malček, pa bom prekinila. Pa Jano, to bom pa pustila

mala pikica in sani, sem se sedajle tako nasmejala, ko sem brala Sanin predlog. Sem si prav predstavljala kako vse čakamo, da narediš test in vse bulimo al je + al niuser posted image user posted image user posted image . po moje bi bil tvoj "ful vesel"

majra, važno da pridete. user posted image user posted image user posted image Po moje pa da se tud pod razno ne mislimo tko hitro pobrat domov.

bravo Anže za zobekuser posted image user posted image user posted image

ti, bove morale me kako rečt na tole temo o BOVE. A ne? Za tiste ki ne veste kaj mi je interna fora..... Ursalara ti veš kajne?user posted image user posted image user posted image

triš, a ti si tud živčna? user posted image Kak smo ko mali otroci, a ne?

suzana lepo da si se oglasila. Samo na kratko povej. "Tašča" ok?

nana, čist vseeno ti pa ne sme bit... to pa neuser posted image

No, naša je pa danes mal bolj jokava. Je pikica tako zaprta, da ko kaka tako joka, mi je kar žal da sva hitele z Gh, pa še silila sem jo. Sedaj se ji je pa od zaprtja in trdega kakanja vnela ritka in se ji je med ritnicami, malo stran od anusa do krvi vnelo. Mažem z bepanthenom ampak jo še vedno peče. Pikica moja. No upam,da bo hitro dobro.

tolk za enkrat!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
28.8.2008 19:53:48   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Triš, kake pa imaš ti to sposobnosti, da si Majrinega moža prepričala, da gre v soboto?user posted image

Čaki, čaki, zdej je pa se meni ratalo sumljivo! Triiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiš?
user posted image user posted image

No, naša je pa danes mal bolj jokava. Je pikica tako zaprta, da ko kaka tako joka, mi je kar žal da sva hitele z Gh, pa še silila sem jo. Sedaj se ji je pa od zaprtja in trdega kakanja vnela ritka in se ji je med ritnicami, malo stran od anusa do krvi vnelo. Mažem z bepanthenom ampak jo še vedno peče. Pikica moja. No upam,da bo hitro dobro.

user posted image user posted image user posted image  za Ajdo

Anže user posted image user posted image user posted image  za zobek

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
28.8.2008 20:28:06   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: mml
sunny super, za skrajševanje uspavanja in dobro prespano noč user posted image

Zdajle sva se trudili dobrih 20 minut.

Danes je Lara spet padla v posteljo in zaspala po 10-ih minutah, sploh se ni tako raztegovala kot ponavadi...zgleda da pomaga da jo prej malo zmatramo - se je nečak razmetaval okoli nje in se mu je režala kot zmešana, potem pa tup! v posteljouser posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
28.8.2008 20:29:31   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Moje stanje je zjutraj malenkost boljše, je pa še mi vedno na čase slabo user posted image Pa ja nisem noseča user posted image Skoraj nemogoče je...

Meni je slabo že cel teden, menda razsaja en virus, pri nas smo ga imeli skoraj vsiuser posted image !! Te malo črviči po želodcu, se počutiš "švoh" in ti je slabo - no če je tako potem je kakšen virus, če ne si pa user posted image !! user posted image No saj se hecam....ampak jaz imam res eno tako zadevo in mi gre že prav na user posted image  - ko si takole bolan se šele zaveš kako je luštno ko lahko vse poješuser posted image

Ubožica Ajda, pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse tole, da ji bo kaj pomagalo. Kaj pa kakšna bolj gosta kremica, misliš da bolj pomaga?

Minka dobrodošla.

A grejo vaši otročički po porodniški vsi v vrtec? No naša ne gre, jo bo babi imela doma...saj sploh še ne vem kako bo to izgledalo, čeprav no saj je tudi nečaka imela pol leta doma... se mi zdi, da jo zdajle sploh ne bi nobenmu pustila samo za dlje časa....user posted image  že mal paničarim ne... No jaz imam do konca porodniške še 3 meseceuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mml
Sunny super, za skrajševanje uspavanja in dobro prespano noč user posted image

Zdajle sva se trudili dobrih 20 minut.

Jooojuser posted image user posted image user posted image  sem tale post hotla prej poslat, da vidim ali mi je ratalo dvojno citiranje in ne vem kako mi je ratalo, da sem poslala tistega ki ga vidite zgoraj....user posted image  okej se bom že naučilauser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
28.8.2008 20:31:09   
katarinas
No citiranje je ratalo....ker sem pa edina tle in se mi ne da it monologa grem rajši jst mal v diplomsko gledat.... ja pol pa pridem nazajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
28.8.2008 20:39:35   
ursalara

ti, bove morale me kako rečt na tole temo o BOVE. A ne? Za tiste ki ne veste kaj mi je interna fora..... Ursalara ti veš kajne?user posted image user posted image user posted image

a bove ja ja poznam!  user posted image      user posted image   user posted image   user posted image

Ne boš pozabila tega!user posted image user posted image      user posted image user posted image user posted image

Za Ajdo!    user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
28.8.2008 20:49:52   
TRIŠ

Ne,ne ,ne da ne bo pomote nisem ga jaz prepričalauser posted image user posted image user posted image .Sam je rekel če se v soboto vidimo ,da bo šel prej iz službe.
Majra je pa rekel da je Katja najbolj pridna deklica v vesoljnem svetuuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
28.8.2008 20:56:13   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Majra je pa rekel da je Katja najbolj pridna deklica v vesoljnem svetuuser posted image

user posted image  ja če je pa res user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
28.8.2008 21:24:17   
Katrin
Hvala vsem za lepe želje user posted image user posted image user posted image

Saj odločitev je itak moja, a pomaga slišati tudi mnenje drugih user posted image

Torej, še dva dni (ali eden user posted image ).

nočka

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
28.8.2008 21:27:17   
martinca
jaz imam pa juter nevrologa. user posted image če bi čakala na vrsto bi prišla na vrsto februarja, tak pa grem mimo vrste. hvala Martinini tetiuser posted image . in da končno vidim kaj mi bojo ugotovili s temi mojimi glavoboli. upam, da ne bo kaj preveč hudega. tak da vas lepo, lepo prosim, da držite juter dopoldne pesti za mene.

še grem pod tuš, se malo še z mojima dečkotoma pocartat user posted image potem pa spat.

lahko noč

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
28.8.2008 21:31:20   
ursalara
Martinca za jutri! user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
28.8.2008 21:31:56   
majra
Martinca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
28.8.2008 21:35:31   
katee

Je pikica tako zaprta, da ko kaka tako joka, mi je kar žal da sva hitele z Gh, pa še silila sem jo. Sedaj se ji je pa od zaprtja in trdega kakanja vnela ritka in se ji je med ritnicami, malo stran od anusa do krvi vnelo. Mažem z bepanthenom ampak jo še vedno peče. Pikica moja. No upam,da bo hitro dobro.

Tudi Žan Luka je bil na morju tako zaprt in je jokal, ko je kakal. Sem mu dala kar malo Donata, da se je drekec zmehčal in je šlo lažje ven. Probaj še ti, hudega ne more biti nič.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
28.8.2008 21:36:03   
nana35
katarinas,Klemen ne bo šel po moji porodniški v vrtec takoj,bomo še kako leto počakali in se nekako dogovorili o varstvu,če bo potrebno.
Meni se porodniška tudi izteče decembra.Pa tu nekje 12.ali 13.12.

martinca,dobro zrihtaj pri zdravniku in poročaj.user posted image

:))

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
28.8.2008 21:40:32   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

jaz imam pa juter nevrologa. user posted image če bi čakala na vrsto bi prišla na vrsto februarja, tak pa grem mimo vrste. hvala Martinini tetiuser posted image . in da končno vidim kaj mi bojo ugotovili s temi mojimi glavoboli. upam, da ne bo kaj preveč hudega. tak da vas lepo, lepo prosim, da držite juter dopoldne pesti za mene.

Že sedaj močno stiskam pestke, upam, da bodo ugotovili, kaj je narobe in da bo vse dobro!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
28.8.2008 21:54:47   
katee
O Suzana, že zlikala?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
28.8.2008 21:54:56   
TRIŠ
Martinca držim pesti že danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
28.8.2008 21:56:39   
katee
nana: a Klemen se pa na sliki v avatarju igra z zabojčkom, kamor meče pravilne like čez pokrov? Mi imamo tudi to igračo, pa je še prezahtevna za Žan Luko. Sem pa ravno danes dobila podobno, samo manj zahtevno in je mali kroglice že metal v prave luknje!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
28.8.2008 22:08:28   
SuzanaKK
katee že že, ti si že iz banje?

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
28.8.2008 22:12:59   
SuzanaKK
TRIŠ jaz ne bom šla k frizerju. Sem imela v mislih, a je zmanjkalo časa.

martinca jaz bom zelo mislila nateuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
28.8.2008 22:32:38   
mala pikica
Mi je le uspelo priti do računalnika. Mi grejo danes vse stvari narobe... Se je zdaj proti koncu dneva le malo poštimalo. Med drugim smo imeli tudi sliko brez zvoka, pa že tudi zvok počasi prihaja nazaj user posted image

Sem pa bila zelo vesela, ker sem Gašperju kupila zimsko bundico. Pred nekaj dnevi sem v H&M-u gledala in so imeli vse v rjavih in zelenih barvah user posted image Danes pa sem na Ptuju videla oranžno in sem jo takoj kupila user posted image Res sem bila vesela.

mala pikica in sani, sem se sedajle tako nasmejala, ko sem brala Sanin predlog. Sem si prav predstavljala kako vse čakamo, da narediš test in vse bulimo al je + al ni . po moje bi bil tvoj "ful vesel"

Jaz vama bom s sani po tazadnji nadevala user posted image Se boste morale kar na račun koga drugega smejati, ne pa na mojega. Sploh pa ne v povezavi s kakšnimi + na testu. Imaš pa prav alfabeta, me je moj že včeraj postrani pogledal, ko sem rekla, kaj če sem noseča user posted image Pa saj pravim, da iz te moke ne bo kruha, je teta na obisku... Ha, ha, pa se ne boste mogle meni smejati user posted image

Drugače pa mene tudi že počasi daje nervoza. Pa je res tako kot pred kakšnim izletom v osnovni šoli. Jaz sem bila vedno v 'tekočem stanju' pri tazadnji user posted image user posted image user posted image Malo heca... Ampak se pa res že zelooo veselim, da se končno psoznamo user posted image

katrin jaz sem ena izmed tistih, ki že delam. Prve dni je težko, potem pa se počasi privadiš. In tako kot si rekla, je treba vseeno gledati tudi naprej, ne samo na tisti trenutek. Boš videla, da bo šlo user posted image   In kot je mml rekla, nama čez tri mesece ne bi bilo nič lažje.

martinca user posted image user posted image user posted image user posted image

Še na hitro nekaj malenkosti pospravim, potem pa grem pankat.

Nočko vsem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
29.8.2008 7:49:36   
Alfabeta
Jutro!

Prva sem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
29.8.2008 7:57:07   
Alfabeta
No, zdej ko sem se pofočkala kot prva pa lahko pišem v miru. user posted image

Saj kaj novega niti ni, Ajdina ritka je še krvava, bom res probala s Sudokrem, samo najt jo moram,user posted image

Martinca držim pestke, da bo vse o.k. Sem pa sama šla čez vse to, ker imam migrene že 15 let!!! in mi je vse to poznano. Pri meni Hb niso našli nič, le potrditev sem dobila da so res migrene. Kar sem vedela že brez njih.

Toliko za enkrat. Sedaj grem pa likat, sicer se mi bo štuk podrl od teže cunj. Aja, pa pečt moram it za en piknik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?