|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
27.8.2008 9:35:07   
koala
baby_08 vse naj naj in izpolnitev vseh želja.

Aja, še nove mere za seznamček 8700g in 68cm.

< Sporočilo je popravil koala -- 27.8.2008 9:45:43 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
27.8.2008 9:45:13   
sani1
Dobro jutro dober dan...

Ste me sedaj nasmejale.

majice- moja je xl številka pa je telirana in mi je glih za glih prav. Veš sunny sem pa dobila preblisk, da bi si jo lahko zamenjaliuser posted image .

No to se ti pa zgodi po neprespani noči. Ampak, da ne bo pomote Manja je doma z očkom spala mami pa se je potepala do pozno ponoči...user posted image  

Danes pa sem takšna kot, da bi me vlak povozil. Pa še Manja je čist naspidirana in morva pod nujno čimprej ven. Razbijajo, ker delajo streho...

pecivo- pa sej ne bom prinesla ne vem kaj. Bom potem prinesla vsakega po eno škatlo. To sem šla v Tuš naročit, da ne bo pomote in ni to ravno ne vem koliko količinsko. Nas bo pa kar nekaj...

kamere in pop tv- jaz nisem neka glumica ampak sem za to, da bi nas pokazali in naredili prispevek. Se mi zdi fajn. Pa sej nas nebi snemali ampak bi snemali naše sončke. Bi jih dale v vozičke ali pa na deko in bi jih posneli. Smo pa ja menda ponosne mamice, a nismo? pa še najpomembnejšo osebnost imamo med nami Lano. Bo še kakšna stranka prišla, ker smo ravno v predvolilnem času. user posted image   Pa to bo minuto ali dve prispevek sej to ne bo cela oddaja...

mala pikica- bova midve kaj povedale pa bo, a ne? Pa klepetka ima že prakso. Pa par mamic manekenk imamo med nami katee, suzana, nana, limma in še vas je seveda...

No se bom jaz angažirala in pisala oz. kicala na pop tv če ste za? Samo hitro povejte...

Zdej pa grem Manjo nahranit potem pa ven na sonce...

lep dan!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
27.8.2008 9:59:36   
limma
Dobro jutro,

ste me nasmejale z večernim pisanjemuser posted image

user posted image vsem za zobke in Pini za suho ritko.

Lunca, ravno zadnjič sem mislila nate, da se nič ne oglasiš...

mml, user posted image za Matičevo sedenje.. nam pa še malo manjka, pa bo že. P mi je svetovala, naj jo malo posedem in založim z blazinami, da se bo "v treh dneh naučila" user posted image user posted image , ampak jaz je nekako ne... sedi, ko gledava knjigice, ko jeva, drugače pa ne forisram...vse ob svojem času saj imam prav?

Meni je takoooo žal, da nas ne bo na piknik, da vam povedat ne morem... tako lepo mi je brati, kako ste vse navdušene in v pričakovanju, da me mika, da bi prestavili morje za en dan user posted image bom že našlo eno oranžno majico user posted image No, bomo videli...
-------

Jooj, je bilo napakuser posted image Klepetka, tvoja učenka bo kmalu presegla učiteljicouser posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 27.8.2008 10:09:02 >

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
27.8.2008 10:04:35   
Alfabeta
Jutro!

Jaz se samo na hitro javljam, ker hitim, da vse naredim. Moj mož je šel namreč v Radgono na sejem, kjer razstavljajo, pa sedaj poskušam čimveč naredit.

Samo katee bi rada povedala, da se zelo hitro učišuser posted image , glede pozitiveuser posted image

Triš lep avatar. In ja, še ti se norca delaj iz mojih rezervarjev mlekauser posted image

nana, če napišem jaz "vsi avatarji so lepi" to pomeni, da ne omenjam vsakega, ampak vidim pa. glede peke pa... saj smo rekle, da ne rabimo vse pečt. Bi bilo preveč. Zato naj ti ne bo user posted image

lunca, bravo za Pinino suhostuser posted image user posted image user posted image  in Lukcu za zobke

intruder, vidim, da se ne smeješ, ja user posted image user posted image user posted image

spalne vreče, za mene je absolutno pretoplo še, da bi jo dala v vrečo. Moja ponoči spi v pajacku z dolgimi rokavi in nogice zaprte. Jaz sem ugotovila, da ji mora biti ravno prav toplo oz. hladno, če ne se mi prebuja ponoči.

mml, a pri tebi je pa kontra? No, pri meni so popoldan pa bolj prazne, navidezno. Glede peciva pa mislim, da ti drugega niti ne preostane user posted image user posted image

klepetka, upam, da si vse zlikala. Mene sedaj tole čaka, pa ni videti, da bo kup kaj manjši.user posted image

sani seveda smo ponosne mamice, ampak skrite pred očmi javnosti pod nicki. Edino če se bomo slikale tako, da ne bo videti napisov na majicah.

limma, user posted image user posted image user posted image  dajte res prestavit za 1 dan. KAj pa je 1 dan v primerjavi s tem, da se vidimo šele drugo leto ponovno? A veš kako bo fajn? Pa vse se bomo videle, pa počvekale, pa nasmejale, pa v živo videle naše sončke,.... A ti delam še bolj skomine? Potem mi ratujeuser posted image  Pa lepo da smo te nasmejale včeraj.

Vsem slavljenčkom, malim in velikim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No toliko o tem, da se mi mudi. Zdaj pa res šibam

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
27.8.2008 10:06:38   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Meni je takoooo žal, da nas ne bo na piknik, da vam povedat ne morem... tako lepo mi je brati, kako ste vse navdušene in v pričakovanju, da me mika, da bi prestavili morje za en dan user posted image bom že našlo eno oranžno majico user posted image No, bomo videli...

Mi gremo tudi po pikiniku na morje! Zmeni se še ti tako.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
27.8.2008 10:12:21   
limma
Sem pozabilauser posted image

vaney, auuu, boga revica, upam, da danes že manj boli... user posted image in da se ti bo lepo in hitro zacelilo... user posted image

baby- vse najboljše!user posted image

Glede spalne vreče je pa lepo napisala intruder. Neža je že nekaj časa v spalni vreči + pižamici s kratkimi rokavi in hlačami, me vsaj ni strah, da bi se razbrcala.. čeprav tudi v spalni vreči pase kravice.. vsako noč vsaj dvakratuser posted image In potem, ko omaga, pojoka in ko jo obrnem, joka še bolj user posted image Ah, ti naši srčki...user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
27.8.2008 10:14:20   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: katee

Mi gremo tudi po pikiniku na morje! Zmeni se še ti tako.

Ja, kaj pa vem, mogoče pa res... in se ustavimo za 2 uri.. odvisno, kdaj se bomo ponoči zbudili in kako bo zaspala nazaj.. če bomo ob 4h že budno budni, jo bomo kar mahnili na pot.. lahko pa se pri brunarici ustavimo in vam okrasim pot z baločnki, za dobrodošlico user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
27.8.2008 10:26:32   
baby_08
Hoj!
Vsem se zahvaljujem  za tako lepe želje. user posted image . Pa sem spet eno lepo starejša in modrejšauser posted image . Se moram mal pohvalit- v pečici se mi že peče biskvit za nutelino torto, ki upam da bo uspela. Včeraj je imel rojstni dan mojuser posted image , tako da imamo danes dvojno praznovanje.

Moja Lana pridno spančka svoj lepotni spanec. Zadnje dni noče jesti GH, samo ziziko bi. Upam da jo ta faza hitro mine. A mislite da zaradi soora noče jesti? Zdaj ga je dobila prvič in se že zdravi z daktarinom.
Vaney-user posted image user posted image upam da se poškodba hitro zaceli. Tudi jaz sem že imela podobno nezgodo.
Koala- user posted image user posted image za nove mere

Klemen- vse naj naj za mini r.d.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
27.8.2008 10:54:14   
Lunca1
Baby vse naj naj. user posted image

(odgovor članu baby_08)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
27.8.2008 10:58:53   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Samo katee bi rada povedala, da se zelo hitro učišuser posted image , glede pozitiveuser posted image

user posted image user posted image user posted image zameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

KAj pa je 1 dan v primerjavi s tem, da se vidimo šele drugo leto ponovno?

Videle se bomo šele čez eno leto? Hmmm... nič prej?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
27.8.2008 11:01:10   
katee

lahko pa se pri brunarici ustavimo in vam okrasim pot z baločnki, za dobrodošlico user posted image

In nas tam pričakaš z welcome drinkom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
27.8.2008 11:08:13   
mala pikica
Kaj drugega nimam časa zdaj komentirat, ampak limma tvoja ideja pa mi je vsekakor zelooooo všeč, da bi morje prestavili za en dan namreč user posted image user posted image  Jaaaaa, dajte!!!! Majčko bo že Mojca na hitro uredila, sicer pa te vzamemo tudi brez majčke!!!

sani da te ne bodo punce grdo gledale. Jaz pa sem takoj za user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 27.8.2008 11:09:30 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
27.8.2008 11:36:25   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: mml

dašabina seveda nisi starejša...si samo modrejša in pametnejš user posted image , jaz pa se kar nekako ne mroem vključit k mamicam po 35., se mi zdi ,da ste že toliko naklepetale in veste toliko ena o drugi, da sploh ne bom vedela kako in kaj...

o nisem vedela, da si tudi ti že v tem klubu, lepouser posted image , sicer pa smo šle zdaj na otroke - čvekarije mamice po 35. letu, jaz sicer berem, pišem ne veliko, tako da tud jaz ne vem veliko, ampak so prijetne punce, pa skačem še tja, le pridi, dobrodošla....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
27.8.2008 12:39:49   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
kamere in pop tv- jaz nisem neka glumica ampak sem za to, da bi nas pokazali in naredili prispevek. Se mi zdi fajn. Pa sej nas nebi snemali ampak bi snemali naše sončke. Bi jih dale v vozičke ali pa na deko in bi jih posneli. Smo pa ja menda ponosne mamice, a nismo? pa še najpomembnejšo osebnost imamo med nami Lano. Bo še kakšna stranka prišla, ker smo ravno v predvolilnem času. user posted image   Pa to bo minuto ali dve prispevek sej to ne bo cela oddaja...

Sem zasledila že včeraj debato. Jaz nimam nič proti, mislim pa, da bi se bilo dobro obrnit na Jernejo RR ali Jaka RR,v kolikor se misli omenjati portal Ringaraja. To je reklama, ne? Tista, ki je za to odgovorna naj piše ZS Jerneji RR in jo seznani z dogodkom user posted image

Lep dan,
midva greva nohtke strižt user posted image  

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
27.8.2008 13:07:05   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Saj ne da ne bi zato želela,  da ne b ibla ponosna.Itak da  smo  ponosne mamice .user posted image  PA  o najpomembnejši osebnosti glih nebi , nouser posted image

mala pikica
- bova midve kaj povedale pa bo, a ne? Pa klepetka ima že prakso.

joj, kaj ti pa jeuser posted image .Klepetka bo lepo čisto mirno tiho nekje skrita, dokler ne bo "nevarnost" mimo.user posted image Niti blizu me ne bo. SEm že za novo leto preveč " trpela" pred kamerami.user posted image REs mi ni to v nek užitek,že od nikoli.user posted image

No,  če potegnemo črto, jaz sem definitivno "PROTI"user posted image ZA na tv , da se razume, drugače pa ni problem. Da ne boste  zdaj mislile , da pa tako zdaj zmeraj kompliciram.SEm drugače zelo nekomlplicirana, samo toel mi pa res ne leži.JE pa res, da če ne bi to probala 8 mesecev nazaj, ne bi bla zdaj  glih protiuser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 27.8.2008 13:12:21 >

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
27.8.2008 13:11:56   
mml
limma jaz pa držim pesti ,da bo Neža spala v soboto do 9. in se boste po tem pač ustavili na pikniku za kakšno uro ali dve, preden oddrvite naprej proti morju user posted image . Mislim pa, da če danes pišeš za majico, da jo boš imela v petek...seveda pa lahko prideš tudi s kakšno drugo majico, sploh ni panike

lunca user posted image  za Pinino nočno spanje brez plenic, držim pesti, da mogoče pa le uspete priti za kakšno uro v soboto. Saj ne moreš cel dan pospravljati, potrebuješ vmes malo pavze user posted image

dašabina ja jaz sem tudi že v letih, ko bodo počasi samo še "ekonom piskri" živžgali za mano user posted image , no mogoče pa pridem kaj pokukat na čvek zrelih mamic user posted image

sani upam, da bo streha kmalu popravljena in ne bo prehudega ropota. Jaz grem pa 11. septembra na službeni žur...ampak samo popoldan, tako da bom do spravljanja otrok že doma...enkrat je treba začeti user posted image

medijski pomp jaz imam frizerja šele v ponedeljek, tako da se bom zadeve v velikem loku izognila user posted image , pa nekako mi ni za javno nastopanje, ampak če je katerim do tega, se pa mirne duše dogovorite in boste kaj povedale, ostale bomo pa daleč v ozadju user posted image

No pa smo opravili obisk v vrtcu. Manca je bila nad vrtcem navdušena in sploh ni hotela domov, čeprav imajo še vse v razsulu, igralnico šele "pripravljajo", dvorišče čaka, da ga na novo tlakujejo in menda pride še nekaj novih igral oziroma zviral. Manca bo pri "sončkih", je bilo pa danes  celih 5 otrok v skupini, sicer jih bo pa v skupini 20, od tega 8 novih, kar mi je dosti bolj všeč, kot prej, ko naj bi bila samo 2 nova. Si je pa Manca že danes ogledala stranišče in šla lulat in se ji je zdelo hudo smešno, ker so stranišča tako majhna user posted image Vzgojiteljica Jana je čisto OK, mogoče za moje pojme malo preveč govori. Sem v pol ure izvedela od kod je in še par osebnih stvari user posted image , skratka mnogo preveč zame...Pomočnica vzgojiteljice je pa Petra, ampak pride šele v ponedeljek. Smo zmenjeni, da bo Manca hodila v vrtec nekje okrog 9., dokler bom na porodniški, po tem pa pač ob 7.30...

...no zdaj je pa Manca že na poti v Celje, ima še mini počitinece pri babici, v petek gremo pa po njo. Je kar sumljivo tiho, ko je ni. Matic je pa na kratkem spanju pred sadnim obrokom. Sem pa včeraj ugotovila, da je zvečer tečen, ker je očitno lačen...bogi revček...bo očitno treba uvesti še večerno kašico poleg dojenja, bom poskusila danes in bom videla

Skratka pri nas se dogaja vrtec. user posted image  je čisto nesrečen, tako se mu smili Manca, pa ne morem pogruntat čisto zakaj....saj mene tudi malo stisne, da gre v vrtec, ampak tako pač je...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
27.8.2008 13:38:56   
sani1
Ja ja tako pač je to življenje!  Bo treba naše sončke navadit nanj...user posted image

mml- super za vrtec. Manca pa je tako super punca, da ne bo imela nobenega problema hodit tja.
Ja jaz pa sem si včeraj privoščila dolg dolg čvek z kolegico. Sem mogla izkoristit še zdej, ker potem dolgo dolgo ne bom mogla.
Ti pa kar lepo na žur pa čeprav popoldanski, ker je res da je enkrat treba začet...

Medijskega pompa ne bo!
Potem je kar ena obveznost in vse bomo neki napete. Tako pa bomo lepo sproščene in prave klepetke...user posted image
Seveda pa vse dobro vemo, da smo ponosne mamice in da smo ena mala družina in res ne rabimo še kakšnega vsiljivca zraven.user posted image A ne?
Naši user posted image bodo pa že malo pofotografirali vse in bodo naredili gasilske slike vseh nas z majicami in sončki, pa bo...

Zdej pa grem generalno čistit balkon in še marsikaj. Imam neki "delodiš" ( tako mi rečemo) ...

Se vmes kaj oglasim... 

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
27.8.2008 13:39:13   
klepetka
mml, user posted image user posted image  ekonom piskri pa touser posted image .

Pa super da je Mnaca tako navdušena nad vrtcem.Oči se bo pa tud že še sprijaznil z vrtcemuser posted image .Amapk veš, jaz se spomnim, ko je šla Maruša taprvič  v vrtec, bila je cela nova skupina in so zato vsi jokali kot za stavo(tako starši kot otroci),razen Maruše in še ene deklice.IN meni se je otrok tako smilil, ker "mora"ostati v vrtcu  med jokajočimi otroci, da sem jaz tam jokala namesto nje.Ona me je,s e spomnim, samo debelo  gledala, kaj zdaj mati jokajouser posted image .NO ko so pa vsi otroci nehal ijokat, je pa po treh tednih kar je bila v vrtcu, ona začela jokatuser posted image . Tako da razumem user posted image

Joj, zjutraj pozabila oz. očitno imam en pomanjkljiv seznam pri roki, ker nimam napisano , da danes praznuje mami baby.

BABY 08 VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ PRAZNIK .PA NAJ SE TI IZPOLNIJO VSE SKRITE ŽELJE
user posted image

ALFABETA, Nč bat, da bi moj user posted image  nate kazal s prstom na piknikuuser posted image .Je bolj kot ne sramežljive sorte.GA že po malem grabi panika, ker ne ve če bo koga imel na pikniku za debatirat user posted image (kot da bo samuser posted image )

limma, pa res poskusite priti.Super bi blouser posted image

moje včerajšnje likanje je res kar trajalo, ja, amapk speglala sem pa vse . REs pa da ni blo veliko, trajalo je pa vse skupaj, kot da imam en veliiikkk kup + še sosedovo, ko sem vmes tle smetilauser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
27.8.2008 13:45:31   
sani1
no še to...

mala pikica- midve sva edini ki bi se pokazali celemu svetu...user posted image   Samo ti zgledaš in si super. jaz pa ko ena bunkica...user posted image user posted image

vaney- naj ti bolečine čimprej minejo...

limma- ti korošica ti pa ja menda neboš zatajila. Morje te bo že počakalo ga v enem dnevu ne bo zmanjkalo...user posted image

spalne vreče- jaz pa nisem ravno navdušena nad njimi. Je meni zoperno spat zaprta. Pa ne morem Manje dat not ( zaradi moje fobije). No sej vem, da sem čudna. Ja kdo pa bo drug kot jaz.

grem...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
27.8.2008 13:50:04   
mml
spalna vreča: jaz imam "slabo" izkušnjo od Mance, ki je dobila v vreči skoraj živčni zlom in smo jo sredi noči na hitro slekli iz vreče in nikoli več oblekli. Po tem sem ji pa rajši oblekla malo debelejšo pižamico in je bilo čisto OK, zdaj se pa že tako ali tako sama pokrije, tako da sploh ni panike...

Zdaj me pa počasi skrbi...Matic je jedel ob 5.30, spal do 9.50, po tem je bil dobre volje in boden do 11.45, ko sem ga dala spat z namenom, da zaspi za pol ure, ampak on še vedno spi...bo pa po moje lačen kot volk, ko se zbudi..ker bo 8 ur brez hrane...bogi revček...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
27.8.2008 14:14:15   
katee

ja jaz sem tudi že v letih, ko bodo počasi samo še "ekonom piskri" živžgali za mano user posted image ,

user posted image   Pa kje take pobiraš?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
27.8.2008 14:18:42   
katee

Zdaj me pa počasi skrbi...Matic je jedel ob 5.30, spal do 9.50, po tem je bil dobre volje in boden do 11.45, ko sem ga dala spat z namenom, da zaspi za pol ure, ampak on še vedno spi...bo pa po moje lačen kot volk, ko se zbudi..ker bo 8 ur brez hrane...bogi revček...

Bošček mali! Hitro mu že sedaj pripravi hrano, da bo lahko začel hitro jesti. Žan Luka je bil brez tudi od 7.20 - 13.30. Je vmes spal 2 uri in pol.

< Sporočilo je popravil katee -- 27.8.2008 14:19:07 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
27.8.2008 14:32:56   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Sunny tud men je žal ko iz previjalne zlagam še neoblečene ali 1x oblečene cunjiceuser posted image ...nimaš kaj, prišparaj za drugega user posted image

Sem si glih na popoldanskem sprehodu domislila kdaj bomo lahko oblekle majice s kratkimi rokavi. Pozimi bo imela bodi z dolgimi rokavi, gor ji pa lahko še majčko oblečem. Sem pametna, da mi kar škodi.user posted image

Ampak res, se ti že itak pozna....ha ha, brez zamereuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Jaz pa že cel teden čakam eno kolegico, da bo rodila - je revica že en teden čez rok, ima tak veeelik trebušček in komaj čaka - sem se takoj spomnila nase, ko sem takole čakala...

Ti si že čakala ampak trebušček pa nisi imela velik. HB, da sem jaz rodila pred rokom, ker bi me lahko kašen dan po roku razneslo.user posted image user posted image user posted image

Sej si mogla it rodit, si imela preveliko konkurenco, če so pa vse zraven tebe prej rodile, samo ti si nekaj čakala...si mislila da se bo trebušček kar sam od sebe zmanjšaluser posted image user posted image

Veš kako pravijo: "Upanje umre zadnje."user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Nana, Triš in vse ostale virtualen prijateljice, ki tako lepo menjate avatarje, vsi so supeeeeerrrrr!!!!! OD vsake posebej....
Men tole hvaljenje avatarjev ravno ne gre, pa tud tista fora "me ni nobena pogrešala"  mi nekak ne gre - valjda da pogrešamo vsako vsak dan, samo mal preveč nas je...

dašabina tukaj se ti pa pridružim.

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
Sunny kako pa Neja spi ponoči? Prespi noč, zdaj ko jo tako uspavaš? Samo firbec itak je vsak otrok drugačen.

Obe noči, ko sem jo dala budno spat, je prespala brez nekih zbujanj. Je bila samo enkrat proti jutru žejna. Pa ugotavljam, da jo najbrž tudi smrčanje našega user posted image moti. Enostavno ji bova morala nekako zrihtat njej prostor in pika. Zakaj nje ne bi motilo, če recimo mene moti.

Eno vprašanje imam za vse, ki imate za svoje sončke spalne vreče: Katero številko vreče imate in od katere firme?

Jaz imam od H&M-a Hello kitty, št. 104 (do 3 let). Zdaj je mogoče malo velika, bo pa vsaj za dlje časa. Tudi manjša je št. 90 in se mi je zdelo, da bo to pa premajhno. Se pa ne buni preveč, ko je v vreči, tako da bom kar nadaljevala. Je pa naša bolj tanka in jo še pokrijem z dekico, ker imamo celo noč odprto.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
27.8.2008 14:35:02   
Sunny Morning
KLEMEN
user posted image

mamica BABY_08
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
27.8.2008 14:58:10   
TRIŠ

triš kako so otroci prespali noč v šotoru?

Ob 5ih zjutraj me je prebudil smeh.Smejali so se, kot da jih nekdo plača.Lana pa je revica ob poldan omagala in zaspala in še zdaj spančkauser posted image

baby 08 vse,vse najlepše za tvoj praznik,naj se ti izpolnijo vse glasne in tihe željeuser posted image
Majico pa jaz ne upam dat v sušilca,ker potem bo prav laniuser posted image user posted image user posted image

ja jaz sem tudi že v letih, ko bodo počasi samo še "ekonom piskri" živžgali za mano ,

user posted image   Pa kje take pobiraš?

Dej da ga prekopiramuser posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?