mml
|
limma jaz pa držim pesti ,da bo Neža spala v soboto do 9. in se boste po tem pač ustavili na pikniku za kakšno uro ali dve, preden oddrvite naprej proti morju . Mislim pa, da če danes pišeš za majico, da jo boš imela v petek...seveda pa lahko prideš tudi s kakšno drugo majico, sploh ni panike lunca za Pinino nočno spanje brez plenic, držim pesti, da mogoče pa le uspete priti za kakšno uro v soboto. Saj ne moreš cel dan pospravljati, potrebuješ vmes malo pavze dašabina ja jaz sem tudi že v letih, ko bodo počasi samo še "ekonom piskri" živžgali za mano , no mogoče pa pridem kaj pokukat na čvek zrelih mamic sani upam, da bo streha kmalu popravljena in ne bo prehudega ropota. Jaz grem pa 11. septembra na službeni žur...ampak samo popoldan, tako da bom do spravljanja otrok že doma...enkrat je treba začeti medijski pomp jaz imam frizerja šele v ponedeljek, tako da se bom zadeve v velikem loku izognila , pa nekako mi ni za javno nastopanje, ampak če je katerim do tega, se pa mirne duše dogovorite in boste kaj povedale, ostale bomo pa daleč v ozadju No pa smo opravili obisk v vrtcu. Manca je bila nad vrtcem navdušena in sploh ni hotela domov, čeprav imajo še vse v razsulu, igralnico šele "pripravljajo", dvorišče čaka, da ga na novo tlakujejo in menda pride še nekaj novih igral oziroma zviral. Manca bo pri "sončkih", je bilo pa danes celih 5 otrok v skupini, sicer jih bo pa v skupini 20, od tega 8 novih, kar mi je dosti bolj všeč, kot prej, ko naj bi bila samo 2 nova. Si je pa Manca že danes ogledala stranišče in šla lulat in se ji je zdelo hudo smešno, ker so stranišča tako majhna Vzgojiteljica Jana je čisto OK, mogoče za moje pojme malo preveč govori. Sem v pol ure izvedela od kod je in še par osebnih stvari , skratka mnogo preveč zame...Pomočnica vzgojiteljice je pa Petra, ampak pride šele v ponedeljek. Smo zmenjeni, da bo Manca hodila v vrtec nekje okrog 9., dokler bom na porodniški, po tem pa pač ob 7.30... ...no zdaj je pa Manca že na poti v Celje, ima še mini počitinece pri babici, v petek gremo pa po njo. Je kar sumljivo tiho, ko je ni. Matic je pa na kratkem spanju pred sadnim obrokom. Sem pa včeraj ugotovila, da je zvečer tečen, ker je očitno lačen...bogi revček...bo očitno treba uvesti še večerno kašico poleg dojenja, bom poskusila danes in bom videla Skratka pri nas se dogaja vrtec. je čisto nesrečen, tako se mu smili Manca, pa ne morem pogruntat čisto zakaj....saj mene tudi malo stisne, da gre v vrtec, ampak tako pač je...