|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
27.8.2008 21:18:00   
katee
Sej to, da smo boge, sem rekla bolj v hecu. Je pa res, da je družina sedaj na prvem mestu. Se da pa vse uskladiti, ni kaj. 

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
27.8.2008 21:18:26   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: majra

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Moj mož je pa še vedno v Radgoni. Menda bo kmalu odpeketal proti domu.user posted image

uuuuuuuu, pol maš pa še ful časa za klepetanje

ja, dok mi mrak ne pade na očiuser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
27.8.2008 21:19:00   
majra

IZVIRNO SPOROČILO: katee

Smo boge, ker smo toliko same, a ne? Se sprašujem, kdaj smo imeli sploh čas user posted image delat?

Ah, jaz vzamem to drugače. Jaz sem to vedela preden sva se poročila, sicer ni bilo v taki razsežnosti (niti delo, niti podjetje), ampak sem vzela to v zakup.

Nikoli pa ne rečem da sem boga, ker nisem. Sama sem sposobna poskrbet za oba otroka, kar tudi večino časa, poleg službenih in drugih obveznosti tudi počnem. Moj prosti čas je namenjen izključno družini, oz. otrokoma, to je preko dneva, zvečer pa je moj čas namenjen tudi možičku. Ko pride seveda. Tako mi za enkrat ustreza. Nimam navade hoditi okrog na kavice, zabave, fitnes in podobno. Živim pač tako kot mi paše.

Kje je Ursalara, da bi našla smileta, ki daje kapo dol?

Skratka, Alfabeta, kapo dol

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
27.8.2008 21:20:22   
Alfabeta

Sej to, da smo boge, sem rekla bolj v hecu. Je pa res, da je družina sedaj na prvem mestu. Se da pa vse uskladiti, ni kaj. 

aha, vidiš pomankljivost neta...ni prizvoka....

ja, vse se da če se hoče. Mi smo med tednom bolj malo vsi skupaj, se pa potrudimo, da smo čez vikend, predvsem v nedeljo več. Zato pa izkoristimo vsako minuto da gremo na morje in smo sami oz.skupaj, stran od tega "norhausa"

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
27.8.2008 21:21:43   
Alfabeta
Majra, zakaj pa to?user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
27.8.2008 21:22:04   
katee

Zato pa izkoristimo vsako minuto da gremo na morje in smo sami oz.skupaj, stran od tega "norhausa"

Zato greva midva v nedeljo dol, sama s tamalim za cel teden, ker letos še nisva bila skupaj na morju več kot 3 dni.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
27.8.2008 21:23:12   
Alfabeta

Zato pa izkoristimo vsako minuto da gremo na morje in smo sami oz.skupaj, stran od tega "norhausa"

Zato greva midva v nedeljo dol, sama s tamalim za cel teden, ker letos še nisva bila skupaj na morju več kot 3 dni.

user posted image user posted image user posted image . Sem prav razumela? Vsi trije greste, kajne?

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 27.8.2008 21:24:00 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
27.8.2008 21:25:19   
katee
ja, ja, vsi trije (sem malo smotano napisala). Bova z Žan Luko končno imela cel teden mojega user posted image samo zase!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
27.8.2008 21:25:30   
majra

Zaradi zrelega razmišljanja že v mladosti oz. rani mladosti.
Pa itak občudujem vsako mamico, ki je cele dane za "vse" sama. Saj vem, kar se mora ni težko, sploh za družino, ampak vseeno  

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
27.8.2008 21:26:44   
Alfabeta

ja, ja, vsi trije (sem malo smotano napisala). Bova z Žan Luko končno imela cel teden mojega user posted image samo zase!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
27.8.2008 21:28:03   
Alfabeta

Zaradi zrelega razmišljanja že v mladosti oz. rani mladosti.
Pa itak občudujem vsako mamico, ki je cele dane za "vse" sama. Saj vem, kar se mora ni težko, sploh za družino, ampak vseeno  

Aja to, hvala.user posted image Hja, saj vprašanje kak bi se odločila, če bi videla v prihodnost. user posted image  Pa HB nisem vedeževalka.user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
27.8.2008 21:29:40   
katee
Zdaj grem pa še malo TV gledat, potem pa spat. Lepo noč vsem!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
27.8.2008 21:47:18   
mml
No očitno ste našle recepte, ker je tukaj malo bolj živahno kot popoldan user posted image

mala pikica upam, da prehlad ne bo prehud in ti bosta tale dva dneva koristila, da prideš v polno formo za soboto user posted image . Kar se pa gretja hrane tiče pa nimam pojma...samo dvomim, da imajo mikrovalovko v Brunarici...

ursulina tale ideja s filmčkom je pa prav super user posted image

alfabeta jaz sem tudi mnenja, da se vse da, če se le hoče user posted image , jaz sem bila z Manco parkrat sama po 4 tedne, ko je bil user posted image  na izobraževanju v Avstriji. Je pa res, da je lažje samo z enim kot z obema. Samo tvoj Filip je že tako samostojen, da je res super.

katee super, da boste imeli cel teden samo zase na morju. Držim pesti ,da boste imeli nocoj eno super mirno in lepo noč user posted image

nussy user posted image  za Monijine zobke

Nekaj mi možgani štrajkajo user posted image , bom počasi začela razmišljati o odhodu v mižale user posted image

Jutri imam polno opravkov...moram v BTC - pride mogoče katera na kavo okrog 11?

Uf ja vedno pozabim...k stroškom za hrano je treba prišteti še 50€ za najem prostora...tako da pobiramo v sobot 10€/odraslo osebo, upam, da več ali manj vsi pridemo, ker bo sicer potrebno narediti še eno nabirko, ko bomo vse sešteli.

Katera se pa javi za blagajnika????

< Sporočilo je popravil mml -- 27.8.2008 21:49:23 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
27.8.2008 21:49:15   
ursalara
Ursulina a ti to tudi obvladaš z katerim programo delaš-jaz sem ga naredila ob rojstvu z programom windows movie maker pa glasbo zraven in je zažigalo!Super zamisel sem za!

Smo boge, ker smo toliko same, a ne? Se sprašujem, kdaj smo imeli sploh čas  delat?

Ah, jaz vzamem to drugače. Jaz sem to vedela preden sva se poročila, sicer ni bilo v taki razsežnosti (niti delo, niti podjetje), ampak sem vzela to v zakup.

Nikoli pa ne rečem da sem boga, ker nisem. Sama sem sposobna poskrbet za oba otroka, kar tudi večino časa, poleg službenih in drugih obveznosti tudi počnem. Moj prosti čas je namenjen izključno družini, oz. otrokoma, to je preko dneva, zvečer pa je moj čas namenjen tudi možičku. Ko pride seveda. Tako mi za enkrat ustreza. Nimam navade hoditi okrog na kavice, zabave, fitnes in podobno. Živim pač tako kot mi paše.

Kje je Ursalara, da bi našla smileta, ki daje kapo dol?

Skratka, Alfabeta, kapo dol

evo majra in alfabeta!
user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
27.8.2008 21:50:22   
ursalara
Mala pikica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
27.8.2008 22:09:39   
nana35
majra,user posted image za novo frizuro in barvo.Jaz sem se predvčerajšnjim tudi malo zadaj postrigla,barvala pa sem se pred 10.dnevi.

mala pikica,upam,da se pozdraviš do sobote,vsaj kolikor tolikouser posted image .
Kakšni dve luni????
Pisavo pa narediš enake barve tako da najprej napišeš vse,potem pa šele pobarvaš kaj želišuser posted image ,saj veš....Jaz tako naredim,ker mi gre ravno to na ž...

intruder,mojuser posted image je bolj za sladko,jaz pa za slano...

Limma,intruder,Klemen pa ni imel miru in sploh ko je ugotovil,da se da tudi sedeti je hotel samo sedeti,zdaj pa bi dečko še samo stal,ko je spoznal tudi to.Ko je siten,ga samo na nogice obrneš in že dobiš filmski nasmešek.

Jaz imam pa eno številko manjše! Sem vsa nesrečna, ker so mi vsi modrčki preveliki. Je toliko prostora notri, da bi obe stlačila v eno košarico user posted image user posted image user posted image

Moje joške pa so več ali manj spet iste velikosti kot pred nosečnostjouser posted image ,no jaz sem upala,da pa me le kdo usliši in ostanejo za kako številko ali dve večje,pa bi bile še kar majhne.user posted image Pa ne bo nič s tega.user posted image

Kdaj pa se bomo zbrali na pikniku?Mene moj user posted image to vsak dan sprašuje.

Toliko,lahko noč vsem.

:))

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
27.8.2008 22:15:09   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Kdaj pa se bomo zbrali na pikniku?Mene moj user posted image to vsak dan sprašuje.

Ob 11 se začne okoli 12 pride hrana jaz bom ob enajstih tam!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
27.8.2008 22:41:14   
Katrin
ursulina jaz sem tudi za, za filmček

Tudi jaz user posted image user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
27.8.2008 22:43:56   
sani1
Dober večer...

Včeraj sem jaz bluzila danes pa moj user posted image . Sva prav smešna. user posted image   Sploh se ne vidiva. Kot, da bi živela vsak po svoje. Ampak kdaj pa kdaj mora biti tudi tako, a ne?

alfabeta- fajn si to napisala in povedala. Tudi jaz sem takšna in me ne bo strah zdej bit sama doma kar lep čas. Bom že, sej sem sposobna ženska. Vsem ostalim se pa tako smilim. Nekateri pač rabijo nenormalno pomoči. Jaz pa sem srečna če imam mir in že naredim vse takrat ko mi paše...
Joj, sem spet zabluzila...

Sem pa danes pospravila balkon. Me je skoraj kap od vročine. Jutri bom pa še okna pomila pa bo.( predstavljajte si v 12 nad. pomivat okna) Če padem nisem delala samomora, da veste za zavarovalnico...user posted image user posted image user posted image Sem pa odnesla zopet eno ful veliko vrečo smeti. Jaz ne vem od kod vsa ta krama. Pa še dve bundi in en pončo sem spakirala iz omare moram jutri odnest v kontejner za oblačila. Ja na čase, ko sem imela nenormalno veliko kg. Sem se danes čudila sama  sebi kakšna sem bila. Tista bunda mi je bila prevelika med nosečnostjo. Če bi nosila trojčke bi mi bila še vedno prevelka...user posted image user posted image user posted image

Vaši možje so že doma?

mml- jutri bi pa z Manjo mogoče utegnili priti na kavo. Mogoče malo zamudiva...

Zdej pa grem...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
27.8.2008 22:44:58   
sani1
ursulina- sem tudi jaz za filmček...  Prideš jutri na kavico?

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
27.8.2008 22:45:16   
katarinas
Hoj! Šele zdajle sem uspela priti do sem pa imam rač. že cel dan prižgan....ko je pa toliko dela zunaj, notri...vsepovsod.
Lara spi že od pol osmih, smo se danes kopale in je bla tko zmatrana da je skoraj v banji zaspalauser posted image
Danes je prvič jedla špinačo...no je šla za silo dol, si je bilo treba na koncu pomagat še s Fruchtzwergeuser posted image

No in danes je moja kolegica postala mamicauser posted image user posted image , čestitke!! Ima punčko, ki ima 4220 g in 54 cm...madona ne vem kje jo je skrivala, to bo ena oreng babauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

Alfabeta moja menza, je kljub stečaju pred 4 mesecu, še vedno za 2 številki večja, kot je bla pred odprtjem. Mi je zadnjič bivša sošolka, ki me ni videla že 3 leta rekal: " u, piuser posted image  kake joške maš" user posted image user posted image user posted image  Sem rekla:, ja ne upaj si komentirat moje preostale širine, ker bo po tebi! user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa eno številko manjše! Sem vsa nesrečna, ker so mi vsi modrčki preveliki. Je toliko prostora notri, da bi obe stlačila v eno košarico user posted image user posted image user posted image

Tud jaz mam eno številko manjšeuser posted image  pa že prej ni blo "bohvekaj"...tud men se ni želja uresničila po večjih restavracijah ali rezervoarjih ali kaj že user posted image user posted image  Katera menja modrčkeuser posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
27.8.2008 22:49:17   
sani1
alfabeta- sem ravno včeraj videla Maručo na mojem koncu. Sem pa jaz bila enkrat pri njej pa moram rečt, da mi je dala motivacijo, da sem spremenila življenje..
Bi bilo pa fajn če bi bila ti vedeževalka. Veš kolko dela bi imela v soboto...user posted image user posted image user posted image   Jaz bi ti pa še ta moj pončo prinesla pa bi bila lahko res prava č....  Ne mislim v slabem pomenu. Sem sama sebi rekla danes, ko sem oblekla tisti pončo, da kaj še to shranjujem, da lahko imam to samo še za noč čarovnic in nič drugega...user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
27.8.2008 22:51:47   
Alfabeta
sani, jaz bi bila bolj slaba vedeževalka. Ne znam kaj dobro lagat. Nakladat pa žeuser posted image

katarinas user posted image  za kolegico

Pred 3 tedni je moja znanka rodila deklico 4400 g in 56 cm!!!Halloooo. Ni mi jasno kje jo je imela

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
27.8.2008 22:52:31   
sani1
Joj nana sem pa čisto pozabila napisat, da želim Klemnu vse najboljše. Malo pozno ampak iz srca...user posted image user posted image user posted image   Za 8 mesecev...  Manja mu pa pošilja enga slinastega lubčeka...user posted image

katarinas- odvisno kakšno stevilko imaš? Lahko se zmenimo in v soboto vse zamenjamo...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
27.8.2008 22:52:35   
Alfabeta
aJA, sani, mojga še ni doma 

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?