nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica lusa no, morate priti na piknik. Me nismo nič krive. Veš, kako bomo žalostni, če vas ne bo. Prosim, prosim, prosim... Ta naš piknik nima nobene veze z RR, edino to, da smo se tukaj spoznale.Jaz si res želim da vsi pridete in da se imamo lepo in nepozabno.Vem,da ti je tesno pri srcu zaradi takih stvari, pa si nič ne jemlji preveč k njemu,ker ti sama najbolje veš kako in kaj.Pa tista oseba prav tako ve,da ni tako,pač želi nagajati in je nesramna.Pa kaj čemo,niso vsi ljudje samo dobri.Pridite,pridite..... Res ...se strinjam in si zelooo želim,da pridete.Mogoče si že premislila in pridete,ko pridem do konca ,ker danes ste pa veliko napisale... ...Vidim,da boste mogoče le prišli! Klemen je polovil spanje čez dan,zvečer je v votičku spal zelo dolgo in se je zbudil okoli 19h .Sem že mislila,da ne bo nič s spanjem in sva šla na obisk,se vrnila ob 20.30,se skopala,najedla in je že kinkal.In takoj zaspal v posteljici.Zdaj me pa zanima kakšna bo noč,me je kar malo strah.Zvečer se že psihično pripravim na bujenje in naredim veliko pijače,pripravim mleko in hrano, če bo lačen,da nimam preveč letanja ponoči in je čimprej gotovo.Zdaj pa da vidimo. klepetka,upam,da si veliko in fajne stvari nakupila. martinca,res fajn,da je Patrik boljše! mml,hvala da si nam vse tako lepo zrihtala,majčke pa to in nas obveščala o vsem.Hvala,hvala ,pa vidim da si se javila in za nov zobek.In lepe,lepe slike malega sončka. sani,martinca,jaz pa si majčke sploh nisem poskusila ,sem pa res samozavestna,da bo tole meni prav.Jaz upam,da mi bo,vsaj videti je ok. sunny m.,tudi moja majčka je telirana. Alfabeta,seveda boš dovolj napekla,kaj pa misliš.Jaz ne bom pekla nič,me je kar malo sram ,ampak res. IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Nana tvoje dete ma take kratke hlačke /snopy) kot moje, da jih ne zamenjava dašabina,Klemen ne bo imel teh hlač na piknik,tako da ni panike,da jih zamenjava . Teo,vse najboljše!! vaney,pozdravi čimprej svoj prst !!To se je meni tudi zgodilo in mi je manjkalo malo,ampak res malo prsta z nohtom vred,ampak danes je vse na svojem mestu.Jaz sem rezala sir za sendvič za službo in kar naenkrat je šlo mimo.Dala sem prst v usta in sploh nisem upala dat več ven,ker me je bilo strah,kaj me čaka. Me še zdaj zmrazi ko se spomnim.Samo da jaz nisem šla k zdravniku in sem se sama pocartala. Pa še tole-danes sem tudi jaz kupila mojemu pikecu pametnega kužeka,tako da bo tudi Klemen počasi začel z izobraževanjem . Tole bom zdaj poslala,pa grem še naprej.Najprej pa shranim,da mi ne zbriše kje slučajno.