|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
26.8.2008 22:34:03   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

lusa no, morate priti na piknik. Me nismo nič krive. Veš, kako bomo žalostni, če vas ne bo. Prosim, prosim, prosim... Ta naš piknik nima nobene veze z RR, edino to, da smo se tukaj spoznale.Jaz si res želim da vsi pridete in da se imamo lepo in nepozabno.Vem,da ti je tesno pri srcu zaradi takih stvari, pa si nič ne jemlji preveč k njemu,ker ti sama najbolje veš kako in kaj.Pa tista oseba prav tako ve,da ni tako,pač želi nagajati in je nesramna.Pa kaj čemo,niso vsi ljudje samo dobri.Pridite,pridite.....user posted image

Res ...se strinjam in si zelooo želim,da pridete.Mogoče si že premislila in pridete,ko pridem do konca ,ker danes ste pa veliko napisale...
...Vidim,da boste mogoče le prišli!

Klemen je polovil spanje čez dan,zvečer je v votičku spal zelo dolgo in se je zbudil okoli 19huser posted image .Sem že mislila,da ne bo nič s spanjem in sva šla na obisk,se vrnila ob 20.30,se skopala,najedla in je že kinkal.In takoj zaspal v posteljici.Zdaj me pa zanima kakšna bo noč,me je kar malo strah.Zvečer se že psihično pripravim na bujenje in naredim veliko pijače,pripravim mleko in hrano, če bo lačen,da nimam preveč letanja ponoči in je čimprej gotovo.Zdaj pa da vidimo.

klepetka,upam,da si veliko in fajne stvari nakupila.

martinca,res fajn,da je Patrik boljše!user posted image

mml,hvala da si nam vse tako lepo zrihtala,majčke pa to in nas obveščala o vsem.Hvala,hvalauser posted image ,pa vidim da si se javila in user posted image za nov zobek.In lepe,lepe slike malega sončka.

sani,martinca,jaz pa si majčke sploh nisem poskusilauser posted image ,sem pa res samozavestna,da bo tole meni prav.Jaz upam,da mi bo,vsaj videti je ok.

sunny m.,tudi moja majčka je telirana.

Alfabeta,seveda boš dovolj napekla,kaj pa misliš.Jaz ne bom pekla nič,me je kar malo sramuser posted image ,ampak res.

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Nana tvoje dete ma take kratke hlačke /snopy) kot moje, da jih ne zamenjavauser posted image

dašabina,Klemen ne bo imel teh hlač na piknik,tako da ni panike,da jih zamenjavauser posted image .

Teo,vse najboljše!!

vaney,pozdravi čimprej svoj prst !!To se je meni tudi zgodilo in mi je manjkalo malo,ampak res malo prsta z nohtom vred,ampak danes je vse na svojem mestu.Jaz sem rezala sir za sendvič za službo in kar naenkrat je šlo mimo.Dala sem prst v usta in sploh nisem upala dat več ven,ker me je bilo strah,kaj me čaka.user posted image Me še zdaj zmrazi ko se spomnim.Samo da jaz nisem šla k zdravniku in sem se sama pocartala.

Pa še tole-danes sem tudi jaz kupila mojemu pikecu pametnega kužeka,tako da bo tudi Klemen počasi začel z izobraževanjemuser posted image .

Tole bom zdaj poslala,pa grem še naprej.Najprej pa shranim,da mi ne zbriše kje slučajno.

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
26.8.2008 22:39:27   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Jaz sem se zelo dolgo odločala, da bi kaj takega uvedla in vse bolj vidim, da je to nujno potrebno. Ob približno enaki uri jo dam v posteljico, ji rečem lahko noč in grem iz sobe. Ona tuli in vpije. Jo grem pogledat recimo vsake 5 minut. Dam ji pit, popravim dudo, če zleze na drug konec posteljice jo dam nazaj na povšter, spet rečem lahko noč in grem ven. Če ne joka sploh ne grem v spalnico, jo kar pustim. In tako sva se danes šli 50 minut. Na koncu je zaspala obrnjena na drugo stran posteljice in sem jo kar pustila.

Zgleda, da deluje ta metoda - pr nas Lara tud tako zaspi, čeprav se ne gremo te metode, pr nas to laufa že od začetka in je je tud ne hodim gledat če ne joka. Ima sicer akrobacije vse sorte, v žaklju se tako zavije, da jo moram pol odvijatuser posted image user posted image , ampak zaspi pa le na koncu...
Je pa imela obdobje, ko se je drla ko nora ko si jo dal v posteljico in sem tud razmišljala da bi se šli kakšno metodo...ampak takrat nisem vedela, da je revica bolna, saj je dobila 6. bolezen in po bolezni se je tudi to dretje nehalo, HB...

Sunny tud men je žal ko iz previjalne zlagam še neoblečene ali 1x oblečene cunjiceuser posted image ...nimaš kaj, prišparaj za drugega user posted image

Jaz pa že cel teden čakam eno kolegico, da bo rodila - je revica že en teden čez rok, ima tak veeelik trebušček in komaj čaka - sem se takoj spomnila nase, ko sem takole čakala...

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
26.8.2008 22:48:19   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Sunny tud men je žal ko iz previjalne zlagam še neoblečene ali 1x oblečene cunjiceuser posted image ...nimaš kaj, prišparaj za drugega user posted image

Sem si glih na popoldanskem sprehodu domislila kdaj bomo lahko oblekle majice s kratkimi rokavi. Pozimi bo imela bodi z dolgimi rokavi, gor ji pa lahko še majčko oblečem. Sem pametna, da mi kar škodi.user posted image

Jaz pa že cel teden čakam eno kolegico, da bo rodila - je revica že en teden čez rok, ima tak veeelik trebušček in komaj čaka - sem se takoj spomnila nase, ko sem takole čakala...

Ti si že čakala ampak trebušček pa nisi imela velik. HB, da sem jaz rodila pred rokom, ker bi me lahko kašen dan po roku razneslo.user posted image user posted image user posted image

Zdaj se grem še malo crkljat, potem pa user posted image . user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
26.8.2008 22:48:49   
katarinas
Vaney pozdravi svoje prste...vem kako je to zoprno in boli...jaz sem enkrat hotela olupit salamo in sem obrnila nož proti sebi (pametno vem) in se mi je kar zapičil do kosti....brrr me kar zmrazi ko se spomnim, ampak saj se vse zaceli. Je pa res nerodno, ker greš ravno v službo...jaz pa v službi še veliko tipkam pol si me pa predstavljaj s povitimi prstiuser posted image  Je pa diktafon res dobra rešitev, kot je predlagala mml.

Moram povedat kako je danes Lara zaspala v vozičku - popoldne po kosilu je bla kar nekam sitna, nič ji ni bilo prav, ne v vozičku, ne na tleh, ne v stajici...očitno je bila malo zaspana ker je preskočila popoldanski počitek...Jaz s kolegico pijem kavo, še fejst naglas smo se pogovarjale, naenkrat pogledam v voziček in ona tako v napol sedečem položaju spi!! Se je prvič zgodilo, da je kar sama od sebe zaspala v vozičku, ne da bi jo kdo guncal  - je pa res mogla bit zaspanauser posted image

Majra tako kot si opisala da si zaspala na posteljici, sem jaz zaspala ko smo se z Laro še dojile; takoj ko mi jo je user posted image  odnesel sem spala, še s podprto glavo z roko!! Saj jaz tud nisem navajena čuti ponoči, najbrž bi me tud takole zmanjkalouser posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
26.8.2008 22:51:27   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Sem si glih na popoldanskem sprehodu domislila kdaj bomo lahko oblekle majice s kratkimi rokavi. Pozimi bo imela bodi z dolgimi rokavi, gor ji pa lahko še majčko oblečem. Sem pametna, da mi kar škodi.user posted image
Ampak res, se ti že itak pozna....ha ha, brez zamereuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si že čakala ampak trebušček pa nisi imela velik. HB, da sem jaz rodila pred rokom, ker bi me lahko kašen dan po roku razneslo.user posted image user posted image user posted image
Sej si mogla it rodit, si imela preveliko konkurenco, če so pa vse zraven tebe prej rodile, samo ti si nekaj čakala...si mislila da se bo trebušček kar sam od sebe zmanjšaluser posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
26.8.2008 22:54:45   
nana35
Klepetka user posted image  za novo pridobitev v omarah!!

Mi imamo tudi tole spalno vrečo,pa vsak dan mislim kako ga bom dala vanjo,pa pozabimuser posted image .Kam je odšel moj spomin???Imamo pa zato dve novi pižami in jih je seveda treba preizkusiti,tako da bo vreča počakala še malo.user posted image

Punce ve boste toliko napekle,da se bomo vse zredile na pikniku!!
Mene zanima,če je tudi kaj slanega dobrodošlo,npr.čips,arašidi??? Bi jaz prinesla nekaj slanega raje.

Pop TV,joj NE!!! Razen če se bom tačas skrila kam drugam.Res ne bi rada da me vidi ves vesoljni svet oz.Slovenija na TV.Nisem jaz za take medijske podvige.mala pikica,ti pa si itak vajena teh medijev in take stvari,jaz pa nisem ravno navdušena nad tem.Ma,naredite kar želite,jaz se ne bom ravno metala pred kamero.Skupinska slika??? To pa sem 100%za.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Mah, kar je narava dala, tko pa je. Mal preveč špeha je še, ampak saj so bistvo naši sončki, a ne? Zarad njih se dobimo

Alfabeta,odkar sem rodila,mi je tako ravno za postavo,da kar ni res,čeprav sem hujšala in vse tako,zaradi dobrega počutja,ampak če bi mi joški viseli in ker imam celulitično rit,mi prav prisrčno dol visi.Pa včasih nisem mislila tako,danes pa.Samo,da imam mojega zlatega otroka,bi bila biti pripravljena tudi zavaljena.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

moje vrline citiranja drugače .V vsej svoji veličiniuser posted image user posted image

Klepetka,klepetka,a si pozabila,kar sem te naučila????user posted image

majra,zdaj pa vem kaj so čupavci,ko si rekla da greš po njih v Tuš.Tam sem jih jaz že tudi kupila in so res mmmmmm.Zdaj torej vem,da se tisti reči reče čupavec.

The end.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
26.8.2008 22:56:14   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

"firbčna"     user posted image  
"se dere ko jesihar"user posted image  
"pogleda čist nedolžno"user posted image

Ursalara si me nasmejala s tole zgodbico....podobno je pri nas, in tale "jesihar" je čist podoben naši "jesiharci"user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
26.8.2008 23:21:56   
TRIŠ
No tako za mano je naporen dan.Na počitnicah imamo Maticovo prijateljico in si lahko predstavljate(luda kuča)Preden so se stuširali je trajalo 1,5 ureuser posted image .Sedaj pa so se pustolovsko odpravili v šotor spat.Sem preverjala če že spijo,pa je edino Lana omagalauser posted image
Golobček tvoja želja bo uslišana vrjemiuser posted image
Lusa še enkrat te prosim da pridi.Bom zelo žalostna če te ne bouser posted image .Veš Lusa kar ne veš ne boli, tako da tudi ni lepo od osebe ,ki ti je to povedala po 2 letihuser posted image Ko sem bila jaz noseča je bila to glavna atrakcija kako,zakaj ,znebi se tega,zakaj tako trpiš saj imaš že dva doma.To so besede ki sem jih poslušala v bolnici od svojih namišljenih prijateljic, zato še enkrat Žan hvala ker si,ker s teboj sem resnično spoznala kdo je pravi prijateljuser posted image

No glede prebujanja sem jaz že vajena ker še nismo nikoli prespali celo nočuser posted image

piba lepo te prosim nikar ne tekmuj.Moj otrok je shodil s 15.meseci in govorit je začel s 3.leti pa je danes pravi fant.Odličnjak in športnikuser posted image .Eni pač hitreje drugi pa so bolj ziheraši in raje malo počakajo.user posted image
Vanejuser posted image user posted image naj se prstek čimprej zaceli

Ursalara
tako sem pogrešala že tvoje smeškote ,da sem se prav nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image

No glede slikanja pa sem jaz vedno zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katee

Sicer pa sunny jaz ne vem kako imaš ti, ampak moja L je telirana. Je pa tudi meni glih prav....če jo podojim prej, da imam prazne rezervoarje , ampak ni panike

user posted image

Ti se kar smej, no ti se že valjaš, ampak je res. Zadnjič sem oblekla ene kopalke na morju pa pravi mož zakaj imam ene vedno samo popoldan. Pa sem mu razložila zakaj...ker imam restavracijo bolj prazno in jih celo spravim pod streho. Joškote v modrce, da ne bo pomote

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še ta fali ki se meče po tlehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SLIKICE VSEH SONČKOV PA SO KRASNEuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 26.8.2008 23:22:29 >

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
26.8.2008 23:42:02   
ursulina
živjo!

konec zatišja...

vaney, pozdravi prst, brrrr, kako zoprno....

Upam, da bo Klemnu pametni kužek všeč, naš mali se mu vsakič nasmeje ko se oglasi... mamici pa je najbolj všeč pesmica Mali hitri pajek... si jo pol še pol dneva brundam user posted image

Piknik: uuuuuuuuuuhhhhhhhh, jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pecite, pecite... no, saj bom jaz verjetno tudi.... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmm, se mi že cedijo sline....

Lusa, upam, da res pridete.... tulew na RR se najdejo prav kake user posted image  ženščine, ki imajo fiksno idejo, da so samo zato na svetu da vcsem ostalim solijo pamet in nam grenijo življenje... sem se neumnica upala podat v debato o nujnosti Angel care-a in jo dobila po buči... ajajaj... se raje ne grem več - čeprav vem, da bom kmalu spet kje pametna user posted image  če je pa tako lepo podelit kak nasvet tistm, ki zdaj preživljajo prve mesece z user posted image  ali nosečnost... če se spomnim na nas user posted image

Slikanje: skupinsko obvezno, punce moje, kaj takega se ne zgodi vsaki dan, TV pa raje ne user posted image

Lepo pančkajte, jaz imam pribor za čez noč že prištiman (beri, termovko, flaško in AM, zdaj znam že vse z min. lučko), še zobke umijem in zadrnjoham zraven mojih dveh fantov...

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 27.8.2008 22:42:50 >

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
26.8.2008 23:56:53   
ursulina
sem še kar tukaj... nosim glavo naprodaj... trosim mnenja po forumu user posted image
grem spat da ne napišem spet kake "neumnosti"

lahko noč in eno bolho za pomoč user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
27.8.2008 6:40:31   
Lunca1
Jutro.
Samo tolk, da sporočim, da Lukcu spodaj istočasno ven kukata dva zobka.user posted image  No je malo prehitel Pino, za nekaj dni.
Pa Pina je v glavnem zdaj suha ponoči. Sicer jo moramo dat enkrat sredi noči na kahlo. Še malo pa bo. Pridna naša punčka. user posted image

Drugače smo pa od nedelje spet v Kranju, samo še vedno bolj poredko pridem do računalnika, ker je skoz nekaj za pospravljat, pa skoz se delavci šetajo gor in dol.

Za soboto še zdaj ne vem, če bomo lahko prišli, imam sicer občutek, da prej ne kot ja, ker bomo morali spraznit v soboto celo dnevno sobo, ker potem pride parketar, v nedeljo gremo pa na morje. No mogoče se pa vseeno zgodi čudež.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
27.8.2008 6:48:19   
nussy
Jutro punce!

Mi smo doma, živi in zdravi. Monia je OK, je dobila kar nekaj barvice, ma polt po atiju, tko da ni blo nobenih težav. Bila je pridna in je v morju uživala 100/h. Smo pa iz Tunizije prinesli tudi prva dva zobka, ki sta ven pokukala naenkrat in na srečo ni bilo nobenih težav.user posted image

LP vsem skupaj. Aja, pa še nekaj-vidim da se nekaj piše o nekem pikniku. A lohk sam na kratko ena pove za kaj gre, da ne bom nazaj brala, ker mislim, da ste ful pridne v pisanju.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
27.8.2008 7:45:03   
nana35
Dobro jutro.

Triš,lep avatar imaš in končnooo novuser posted image .
Mojega avatarja pa ni nihče opazil da je novuser posted image .Ah,pa kaj,bomo že preživeliuser posted image .

ursulina,jaz nič več ne dajem mnenj,razen izjemoma,ko povem kako mojo izkušnjo,pa zdaj že dolgo nisem.In sploh ne hodim nazaj gledat reakcije,ker me boli...upam samo,da sem kateri kaj pomagala,svetovala...So tukaj ene zelooo nesramne punce,pa ne pri nas,da ne bo pomote,samo enih par je in zaradi takšnih ne počnem tega,da bi kaj pisarila po drugih temah.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
27.8.2008 7:49:38   
nana35
nussy,lunca,čestitke za zobke!In Lunca,lepo,da Pina gre na kahlico in nič več v pleničkouser posted image .

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
27.8.2008 7:56:02   
klepetka

samo da vas na hitrco pozdravim in vam zaželim dobro jutro, ker šibava z Domnom k logopedu.user posted image IN pa seveda še na našga Klemna ne smem pozabit;

torej

KLEMEN, VSE NAJBOLJŠE TI ŽELIVA Z LANO .PA OSTANI ŠE NAPREJ TAK SMEŠKO

user posted image

lunca, saj veš da bomo vesele , če bi prišliuser posted image .Daj probajte.
PA user posted image  Pina za suho ritko
nussyy, dobrodošla nazaj.Evo glede piknika in pa seveda dorodošli tud vi vsi trije
1.piknik sončkov januarčic 2008;
Brunarica Bizovik, Ljubljana, 30.8.2008 ob 11.uri

user posted image
suzanaKK - 3 (2+1)
user posted image  dašabina - 5 (2+2+1)
user posted image  klaja - 4 (2+1+1)
user posted image  martinca - 3 (2+1)
user posted image  koala - 3 (2+1)
user posted image  intruder24 - 3 (2+1)
user posted image  ursalara - 3 (2+1)
user posted image  sunny morning - 3 (2+1)
user posted image  vaney - 3 (2+1)
user posted image  lusa - 4 (2+1+1)
user posted image  majra - 2 (1+1)
user posted image  klepetka - 5 (2+2+1)
user posted image mml - 4 (2+1+1)
user posted image sani - 3 (2+1)
user posted image alfabeta - 4 (2+1+1)
user posted image lutiropan - 6 (2+3+1)
user posted image katee - 3 (2+1)
user posted image katrinRR - 4 (2+1+1)
user posted image triš - 5 (2+2+1)
user posted image nana35 - 3 (2+1)
user posted image ursulina - 3 (2+1)
user posted image benika - 4 (2+1+1)
user posted image twin76 - 3 (2+1)
user posted image piškamiška - 2 (1+1)
user posted image  mala pikica - 3 (2+1)

Trenutno nas je prijavljenih 88 user posted image Od tega 48 odraslih, 15 otrok in 25 naših sončkov user posted image

Hrana je naročena (na odraslo osebo stane približno 9 €, denar bomo pobrali na pikniku), pijačo prinese vsak zase, pecivo pa kdor želi (pa nič bat, da ga bo preveč, bomo vse pojedli user posted image ). Krožnike, kozarce in pribor bo prijazno priskrbela naša klepetka, vsi ostali pa moramo prinesti veliko dobre volje user posted image

Zemljevid (naslov je Pot v Dolino 60, Ljubljana)

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
27.8.2008 8:26:35   
koala
Jutro!

Klemen vse naj naj za obmesečnico. nana a nisem pohvalila avatarja? No to je pa moj luknjast spomin, namen sem vsekakor imela. Čudovit je!!!!!!!!!!!!!!

Monia čestitke za zobke.

Matic čestitke za zobke in mobilnost.

Pina user posted image user posted image  za suhost, lukcu pa čestitke za zobka. Lunca pa zelooo bomo vesele če uspete priti.

Mediji in podobno, jaz vedno bežim pred kamero, se pa strinjam da je to poseben dogodek, tako da če želite, kar vidim da večina ne, se bom prilagodila.

vaney pocajtaj prst.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
27.8.2008 8:29:36   
dašabina
Nana, Triš in vse ostale virtualen prijateljice, ki tako lepo menjate avatarje, vsi so supeeeeerrrrr!!!!! OD vsake posebej....
Men tole hvaljenje avatarjev ravno ne gre, pa tud tista fora "me ni nobena pogrešala"  mi nekak ne gre - valjda da pogrešamo vsako vsak dan, samo mal preveč nas je... Ma sej sem čudna, sam sem mogla dat to iz sebe, ker se isto dogaja tud na mamicah po 35. letu...
Ne vem, se vidi da sem že - kako se naj izrazim da bo prav - pri mamicah čez 35 letuser posted image user posted image user posted image  - ne starejša, ampak ravno prav v najboljših letih....user posted image user posted image user posted image

Triš, naš oči bo tud šel na piknik, tako da tvoj nima več izgovorauser posted image user posted image , jaz naše še opremim z majčkami, jih bom kar sama napisala, ker sem zamudila pri Mojci...

Vaney pozdrav se, me kar zmrazi, men se to tud dogaja...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
27.8.2008 8:31:10   
dašabina
Klemen vse naj, naj za obmesečnico....user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
27.8.2008 8:32:25   
dašabina
mami Baby 08 vse naj, najuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
27.8.2008 8:39:41   
Intruder24
Jutro,

Klemen vse najlepše za tvoj mini rojstni dan, ti želiva z Vidom! user posted image

vaney user posted image user posted image , da se prst čimprej porihta!

alfabeta jaz se ne bom smejala tvojim tegobam user posted image user posted image user posted image

nana itak, da sem opazla tvojo novo slikico, če nisem nič napisala, pa se mi je že kam mudilo user posted image  (sem pa napisala, da so lepe slikice, ko si vse takrat dala gor in mislim, da si takrat tudi zamenjala avatar?) user posted image

triš lep avatar user posted image

majčke res je lep motiv gor, le da je moja po šivu na robu vtrgana user posted image . Mi je pa L tudi zelo telirana user posted image user posted image user posted image

Naša noč je bila ok se je zbudil le 2x, vendar ob 6 nepreklicno gor, kljub temu da je včeraj zaspal šele ob 20:40, ker je jokal in jokal, takoj ko sem ga odložila user posted image
Sunny kako pa Neja spi ponoči? Prespi noč, zdaj ko jo tako uspavaš? Samo firbec itak je vsak otrok drugačen.

mml Matic je tudi že pravi mali frajerček. Vid pa je še vedno bolj med nepremičninami, čeprav se puza pa tak, samo za rokice pa še ne ve ravno, da ga lahko kam popeljejo, zato pa gremo nazaj user posted image bo že! Pa bravo za zobke user posted image

mediji nisem navdušena, ker se ne že slikat nočem user posted image . Slika skupinska pa itak more bit !! user posted image

golobček res držim pesti, da se Nini kolki porihtajo!!

klepetka ti si pa imela podaljšano večerno likanje user posted image

Nič grem malo kaj postorit in vas tu pa tam čitat user posted image

baby 08 vse najboljše za rojstni dan! user posted image

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 27.8.2008 8:42:00 >

Radi se mejte!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
27.8.2008 8:39:58   
katee
Jutro!!!

Danes ponoči smo se zbudili 4× user posted image . No, ampak sej bo. Jutri ponoči se bomo 3×, 2×,.. in prišli bomo na celo noč brez bujenja user posted image user posted image user posted image .

Eno vprašanje imam za vse, ki imate za svoje sončke spalne vreče: Katero številko vreče imate in od katere firme?

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
27.8.2008 8:42:03   
katee
Klemen, vse naj naj za obmesečnico!!!  user posted image  

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
27.8.2008 8:46:54   
Intruder24
Spalna vreča velikost od  6-12 mesecev. Kupljene v A (TCM, Disney), ena v Hoferju, ena iz nekega francoskega kataloga!
Sej firme niso tolko pomembne, maš bolj tanke in bolj debele. Fajn je če se zapiraj od zgoraj navzdol ali pa po možnosti na naramnice in pa ob strani do pasa zadrga. Pa fajn je če so bombažne seveda!

Radi se mejte!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
27.8.2008 9:05:51   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Mojega avatarja pa ni nihče opazil da je novuser posted image .Ah,pa kaj,bomo že preživeliuser posted image .

Zaradi tebe sem ga menjalauser posted image ,ker si ti tako pridna in to redno ,dosledno menjašuser posted image
Katee jaz še nimam vreče za jesen pa o tem resno razmišljam

Dašabina tako se dela z možičkom.Sedaj pa ima moj debatnega prijateljauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
27.8.2008 9:25:39   
mml
Jutro,

mi smo imeli pa danes prvič po dooooooooooooooooooooooooooooolgem času jok po dojenju...pojma nimam kaj je bilo Maticu, ponavadi po dojenju zjutraj malo pogodrnja in zaspi, danes pa takšen jok, da je bila groza, pa ko sem mu hotela dati dudo, je začel še bolj kričati in se otepati, kot da mu tiščim v usta razbeljeno železo...se mi zdi, da bo počasi kar sam ukinil dudo, čez dan je že tako ali tako ne mara preveč, res hoče jo samo za dnevno uspavanje...

alfabeta čsito razumem tvoje težave z "menzo", jaz sem si kupila fensi šmensi kopalke, ampak sem jih poskušala dopoldan...popoldan mi pa moderc ni bil več prav - oziroma sem bolj podobna kakšni porno zvezdi s premajhnimi kopalkami user posted image , tako da sem si kupila po tem še en zgornji del, ki sicer ni tako fensi šmensi, je pa zadosti velik tudi za popoldan user posted image

sunny saj počasi bo Neja pogruntala, da je zaspati čisto OK user posted image . Jaz se spomnim, da je Manca poskakovala tudi po 45 minut preden je zaspala, jaz tudi nisem hodila gledat kaj počne, je pa ponavadi zaspala čisto na drugem koncu kot je štartala user posted image

katee no vidiš je že napredek pri spanju user posted image , še par noči pa bo

triš kako so otroci prespali noč v šotoru?

nana seveda ti bo majica prav, sploh ne dvomim user posted image

intruder super, da se je Vid zbudil samo 2x, samo ob 6. je pa res malo zgodaj...jaz si kar ne predstavljam, da bo spet kamlu treba vstajati že pred pol sedmo in hodit v službo user posted image

klepetka ti si imela pa včerja dolgo likanje user posted image

dašabina seveda nisi starejša...si samo modrejša in pametnejš user posted image , jaz pa se kar nekako ne mroem vključit k mamicam po 35., se mi zdi ,da ste že toliko naklepetale in veste toliko ena o drugi, da sploh ne bom vedela kako in kaj...

mala pikica super da si v četrtek in petek doma user posted image

Klemen vse najboljše
user posted image

baby veliko lepih stvari danes, jutri in vse lepo

user posted image

sladkarije za piknik OK prinesem skutine ledene kocke user posted image

medijsko pojavljanje jaz sem proti, sem pa definitivno za skupinsko sliko

Zdaj moram pa nehat, morava z Manco na pogovor v vrtec

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?