mismis
|
Ku ku, samo na hitro, mam gužvo... Cvetka, lepo da si se oglasila. Kako je bilo na dopustu? Žiži, saj se trudim, ampak dokler ne dam te pubertete skozi, bo treba kar delati s kužonom, da ne bo tako podivjan kot lastnica Pikovit, kaj pa geslo??? Jaz sem tudi že spravila fotke na rač. disk, imam pa probleme s tistim 13 min dolgim filmom, saj veš kateri Oktavija, poskusi čimmanj misliti na to, pa bo 100% uspelo...Saj si videla včeraj nasvet, ki nam ga je napisala Kajsica. Gloria, fejst noge skupi tiščat, da boš šla šele naslednji teden v Rim Ampak res, kje pa so naše ostale nosečke: Abra, Hedi, Nokes, Linda25, Zvezdica (ok ta ima polne roke dela), ... Zarja, sta včeraj tudi kaj športala z dragim? Kaj vadita za naslednje OI? M.L.B.K., nikar se na sekiraj, skoraj vsaka ima drugačno terapijo, včasih se mi zdi, da kar malo eksperimentirajo. Ma ja, uglavnom da uspe. Lučka25, otroce kaj ubogajo. A li boš ti po ET-ju doma, ali greš v službo, mislim na tisti del, ko pravijo, da ni priporočljivo dvigovati težkih stvari (otrok). Lara, se še kaj bojuješ z ampulami in njihovimi vratovi? Pika in Pija, kje sta vidve,...kdaj imata vidve namen iti naprej. Zdej pa res moram šibat delati, če sem katero spustila, kar sem zihr jo, se ji opravičjem, se vam malo bolj posvetim proti večeru