|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
26.8.2008 10:20:05   
Zvezdica
A v petek je kongo...ne morem, ker sem četrtek in petek v zagrebu, ker se brat poroči, pa grem njegovi punci pomagat izbrat oblekco:(
Jast lahko samo jutri, pa še to dopoldne ali pa popoldne po 18uri, ker gremo enga fantka v porodnišnico pogledat.

Kdaj je tvoj veliki dan?

i belive i can fly....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
26.8.2008 10:22:04   
mismis
Ku ku, samo na hitro, mam gužvo...

Cvetka, lepo da si se oglasila. Kako je bilo na dopustu?

Žiži, saj se trudim, ampak dokler ne dam te pubertete skozi, bo treba kar delati s kužonom, da ne bo tako podivjan kot lastnica user posted image

Pikovit, kaj pa geslo??? Jaz sem tudi že spravila fotke na rač. disk, imam pa probleme s tistim 13 min dolgim filmom, saj veš kateriuser posted image

Oktavija, poskusi čimmanj misliti na to, pa bo 100% uspelo...Saj si videla včeraj nasvet, ki nam ga je napisala Kajsica.

Gloria, fejst noge skupi tiščat, da boš šla šele naslednji teden v Rim user posted image

Ampak res, kje pa so naše ostale nosečke: Abra, Hedi, Nokes, Linda25, Zvezdica (ok ta ima polne roke dela), ...

Zarja, sta včeraj tudi kaj športala z dragim? Kaj vadita za naslednje OI?

M.L.B.K., nikar se na sekiraj, skoraj vsaka ima drugačno terapijo, včasih se mi zdi, da kar malo eksperimentirajo. Ma ja, uglavnom da uspe.

Lučka25, otroce kaj ubogajo. A li boš ti po ET-ju doma, ali greš v službo, mislim na tisti del, ko pravijo, da ni priporočljivo dvigovati težkih stvari (otrok).

Lara, se še kaj bojuješ z ampulami in njihovimi vratovi? user posted image user posted image

Pika in Pija, kje sta vidve,...kdaj imata vidve namen iti naprej.

Zdej pa res moram šibat delati, če sem katero spustila, kar sem zihr jo, se ji opravičjem, se vam malo bolj posvetim proti večeru

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
26.8.2008 10:25:54   
gigi1
Zvezdica pismu, res mi je žal da se spet ne bo izšlo. Upam, da naslednjč prideš. Sej zdej bojo pa srečanja verjetno kar na 14 dni, 3 tedne...Bo vsaka lahko ujela kakšen termin user posted image

Lepo se imej v ZG. Lepo oblekco zberi za nevesto user posted image . Kdaj je pa poroka?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
26.8.2008 10:26:04   
lara light
Pikovitek, superca...zdaj sem se zabavala še jaz! Še glava je malo popustila, ko si me tako lepo razvedrila. Ve, babnce, ste uživale kaj in postavneža bi tudi jaz...user posted image .Lepo res, pa poroko sem še 1x pogledala...kakšna prečudovita nevesta! Vse dobro in srečno, ljubita se večno!user posted image

Želvica, ma ni prehudo, fajn pa tudi ni...mislim, da bom šla počasi domo malo poležavat...kaj praviš? Meni se ne zdi slaba idejauser posted image

Jaz bi tudi prišla v Kongo, a spet ne morem...upam, da res enkrat pridem in vas ugledam, sej bi vam kosti polomila, ko bi vas objemala...boljš, da me ni!user posted image

Mačke, rada vas imam!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
26.8.2008 10:26:19   
gigi1
Pikovitek hude slikce user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
26.8.2008 10:26:55   
Zvezdica
Miš, zvedzdica te ravno bereuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
26.8.2008 10:28:06   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zvezdica pismu, res mi je žal da se spet ne bo izšlo. Upam, da naslednjč prideš. Sej zdej bojo pa srečanja verjetno kar na 14 dni, 3 tedne...Bo vsaka lahko ujela kakšen termin user posted image

user posted image user posted image gigika, to je fajn novicauser posted image user posted image
In praviš pol kuhaš(koliko časa približno) tisto sadje z malo rjavga cukra in to je to...odlično!

Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
26.8.2008 10:28:16   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pikovit, kaj pa geslo??? Jaz sem tudi že spravila fotke na rač. disk, imam pa probleme s tistim 13 min dolgim filmom, saj veš kateriuser posted image
quote]

U ****ti a ti si tole vse snemalauser posted image Ja mi še danes manjkajo delčki al pa kar dellllliiiiiiuser posted image .Bomo že neki naredlili.A rabiš kakšen večji cd?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
26.8.2008 10:31:53   
pikovit
U lej k je bla cenzurauser posted image Pa bom še enkrat napisala.

U je_bemti sem napisala

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
26.8.2008 10:32:44   
lara light

Žiži, saj se trudim, ampak dokler ne dam te pubertete skozi, bo treba kar delati s kužonom, da ne bo tako podivjan kot lastnica user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara, se še kaj bojuješ z ampulami in njihovimi vratovi? user posted image user posted image

O, še še, da ti je tole videt..burleska stoletja! Ma kaj čem, taka neroda pač sem. Vozim motor od 7.leta, lahko cepim drva, delam zidove s kamnjauser posted image , (to samo v campu), kuham pravjo da dobro in sekljam petršilj, da se kadi...a ampulce odpret kot je treba, to je pa zame cela znanost. Mi ni pomoči!user posted image

Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
26.8.2008 10:36:06   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

quote]

U ****ti a ti si tole vse snemalauser posted image Ja mi še danes manjkajo delčki al pa kar dellllliiiiiiuser posted image .Bomo že neki naredlili.A rabiš kakšen večji cd?

ne nimam problemov s CD-jem, ampak s prenosom podatkov, kajti tisti postavni dečko zasede 1,6 giga placa, pa mi med prenosom vedno povezavo ven vrže. Ni kaj, bom morala našega lepo pogledatuser posted image user posted image

Sedaj pa, a sem jaz smotana, ali res ne vidim, da bi ti kje geslo napisala?

< Sporočilo je popravil mismis -- 26.8.2008 10:37:12 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
26.8.2008 10:39:34   
želvica99
Lara ti ka mal user posted image , je v postopku vse dovoljenouser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
26.8.2008 10:39:52   
marjetka cvetka
hoj mismis, baterije se se mi spet napolnile, tako da se ta teden pridno predajam pridnosti user posted image . No trenutno imam malo pavze za RR, ampak že letim nazaj med članke in grafe, tako da bo konec tedna kak napredek, in se bom vsaj s tem lahko hvalila v Kongu.
Pa tudi tako sem se sprostila, da me niti 5 otrok in nekaj nosečnic v zadnjih vzdihljajih v bližnji okolici ne spravijo v obup - uživam v teh trenutkih tišine, pa upam, da nisem tako velik egoist user posted image user posted image user posted image

Upam, da mi uspe priti, me pa res zanima, katera je štartna ura za zbor navijačic, trepetalk, nosečk, špikark in ostalih zvestih?

Upaj, če upaš upat!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
26.8.2008 10:45:52   
gigi1
Larica na cca 1,5 kg sadja sem dala ene 3 velike žlice rjavega sladkorja, pa kuhala ene 3 ure.
Jaz kupljeno sadje za jest vsak dan pregledam in tisto, ki bolj mehko ratuje spucam in zrežem pa dam v skrinjo. Pol se pa v nekaj tednih nabere za marmelado oz džem. Tko, da ga ni treba exta nabavljat, pa še nič se stran ne meče user posted image .

Lahko pa skrajšaš kuhanje, če daš notri Želin, samo meni ne diši, ker vsebuje Eje.

Z vse, ki ste spregledala kar je Miška napisala.
Srečanje je v Kongu v Savljah v petek od 16.30 dalje

No zdej moram pa res kaj narest v službi. Že 1 uro sam čvekam user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 26.8.2008 10:46:09 >

(odgovor članu marjetka cvetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
26.8.2008 10:59:52   
Shuka
Čvekice user posted image

Kako ste to sončno dopoldne?user posted image Joj kolk je že ura user posted image

No jest sem šla po 6h mal poležat in sem čist zlomljena, sem vedla, da ne bi smela it nazajuser posted image

žižika - najbolš bi blo eno pekarno odpret, sam pol bi vzhajala še hitreje kot zdej user posted image user posted image user posted image
pikovitek - čez 14 dni boš pa nevestica user posted image user posted image user posted image kolk lepoooouser posted image , no pa dej si že ta rač. popravi user posted image
kajsi - to je bil pa dober članek user posted image , sej dobra volja in smeh pomagata že pri splošnem zdravem življenju, če pa še pri zansitvi je pa to 1000% super. Ti se kar drži tega bo tudi tvoj toliko bolj vesel ko pride nazaj. user posted image

gloria - diham s tabo user posted image

sonček85 - vso srečo na pregledu user posted image
nokes - držim pestke za NS, jest bi šla kr še enkrat tolk je blo luštno user posted image

ledenka - sej so ti pupe že odgovorile na vprašanje. Jaz nisem imela v hladilniku nobenega zdravila, sploh pa če si moraš Suprefact 3x na dan špricat pol nima smisla da je v hladilniku. Sej do 30 stopinj ti tko nikjer ne doseže in je OK. Kar pa se tiče pripomočkov za vgnezditev glede na članek pa moram priznat, da je naša država glede na tuja zdravila zelo striktna, včasih malce zaplankana in neodprta, že pri Prometriumu se zatakne, potem se človek vpraša a nas res hočejo na čimveč postopkih samo za to, da pokasirajo al kaj. Ker po ET res nič ne naredijo, da bi bilo uspešnejše. Narava naredi svoje in zakaj ji ne bi pomagali če lahko?user posted image

zarja - a si kej pridna user posted image , sej jest bi tud spala sploh ponoči pa ne gre user posted image
lučka - spet prvauser posted image

Grethy, želvica, larči, blanči (WB), mismis, dajčimajči, zvezdica, dobrovoljčica, oktavija, obi - držim pestke za test,  Abrica moja-javi se kaj, vam pa pošiljam user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
26.8.2008 11:22:09   
zarja1

Punce sem dala ene par slik v album od dekliščine.

Pikovitek kaj pa geslo.......please....

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
26.8.2008 11:23:13   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Zarjauser posted image user posted image user posted image  jaz pa nisem zaspanka... vsako jutro vstajam ob 5.00.

KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ? To je pri meni šele druga kitica spanjauser posted image user posted image . Kaj pa delaš tolk zgodaj.......

Horny Teddy

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
26.8.2008 11:26:59   
zarja1
Schuka jaz sem vedno pridna........user posted image user posted image user posted image

Želvica veš, da te pogrešam...........

Mismis za OI se ravno ne pripravljava, me pa moj šunta za mb maraton (21km), zato pa upam, da bom čimprej user posted image ....da mi neha težituser posted image user posted image user posted image

Čvekice se beremo ko pridem iz službe, je taki mali kaos pri nas......politične kampanije so se začele.............

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
26.8.2008 11:29:36   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Schuka jaz sem vedno pridna........user posted image user posted image user posted image

Čvekice se beremo ko pridem iz službe, je taki mali kaos pri nas......politične kampanije so se začele.............

Ne delaj preveč, sej veš, delo krepa človeka user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
26.8.2008 11:30:39   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Ne delaj preveč, sej veš, delo krepa človeka user posted image user posted image user posted image

Bom kar forwardirala direktorju....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
26.8.2008 11:46:56   
oktavija
Paj jaz bom res ZNORELA!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Že drugič me je ven vrglo!!!!!user posted image user posted image user posted image

Zdaj bom pa čist kratka.....user posted image

Jaz vstajam tako zgodajuser posted image , ker se z lubijem voziva skupaj v službo, do nje imava kake pol ure on pa začne delat 6.30, tako da preden se zrihtavauser posted image  , user posted image  in spijeva čaj ali kavouser posted image ..pol pa kar šibava delatuser posted image ...

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
26.8.2008 11:48:20   
oktavija

Jaz tudi ...please.........

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
26.8.2008 11:53:38   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Jaz tudi ...please.........

jaz tud, jaz tud, prosim prosim user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
26.8.2008 11:58:40   
gloria
opa opa ... počelo je počelo ... gloria, pa ti ne boš počakala do septembra, vprašanje če boš do vikenda

...Grethy upam da res...bi že kr šla....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
26.8.2008 12:03:55   
gloria
Gloria, fejst noge skupi tiščat, da boš šla šele naslednji teden v Rim

....a veš da si to po eni strani želim in sam zaradi tega ker so njegovi ta teden na dopustu tak da sva z dragim sama.....in sem se tko zamislila da je to zadnjič ko bova lahk čisto samauser posted image .....čeprav že komi čakam bebicouser posted image ....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?