|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
23.8.2008 13:30:36   
Anonimen
Midva tudi na Otočcu lahko spustiva golobe ampak meni to ni...če bova kaj bova balončke pa tudi to še ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 676
23.8.2008 13:48:25   
lyra*
Danuser posted image

Tudi midva neboma spuščala golobov ampak balone.user posted image

poopsika itak,da ti pošljem slikiceuser posted image  Ti samo povej kam.

martina uživaj!! Pa ne delaj si preveč skrbi,sem prepričana,da bo super hranauser posted image

Mi smo pa včeraj imeli pravo poplavo domauser posted image  Celi predprostor je bil v vodi,kuhinja in dnevna pa še malo hodnika. In sem lubija poklicala in se mi ni javil in mi ni preostalo drugega kot,da se sama spravim na vse štiri in brišem.
Jezna sem bila ko hudičuser posted image   Ampak kljub velikemu trebuhu mi je uspelouser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 677
23.8.2008 13:55:11   
Anonimen
lyra, imaš ZSuser posted image
Kaj pa je bilo doma pri vas? Od kod poplava?

(odgovor članu lyra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 678
23.8.2008 14:58:49   
FLASK_A
Ojej, Lyra, upam da tega ne doživiš več...

Drugače sem pa hotela samo nekaj pripomnit pri fotografih, ker vidim, da je o tem govora... Svetujem vam, da se ne trudite šparat pri tem. Za kvalitetno fotografijo se navadno dobro plača, kar pa ne pomeni, da se ne splača dat denarja. Fotografije so trajen spomin, prav tako kot poročni prstani, tako da se pri teh dveh stvareh dobro odločite, kajti gledale jih boste celo življenje...
Jaz sem po krstvu svojega sina jokala ko dež, ker so bile slike katastrofalne, čeprav jih je poslikal nekdo, ki se s tem ljubiteljsko ukvarja. Takoj mi je bilo žal (in vedno mi bo), da sem bila šparovnauser posted image

To pa je pač samo moj (najin) pogled na te stvari. Kako se boste odločile ve, je itak pomembmno od vas samihuser posted image

Merčnik je čudovit fotograf, dobro se uči od Miloša, z njim sodeluje in ima tudi zelo dobre posnetkeuser posted image Tista, ki ga bo najela, naj ji rečem, da je to ful dobra odločitev in da bo z veseljem gledala svoj album (sem ga vidla od Bubiceuser posted image ). Meni osebno je Miloš legenda in ko sem dobila album, me je lastna poroka še enkrat ganila. Kot bi bila še enkrat tam. Je pa sigurno najdražji, kar jih jeuser posted image Merčnik je pa takoj za njim najboljša izbirauser posted image

Pa lepo planiranje še naprejuser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 679
23.8.2008 15:02:13   
Anonimen
Uuu FLASK_A, potem sem pa jst dober izbralauser posted image , Merčnika, namrečuser posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala, ker si tole vse napisala, zdej sem še bolj srečna in prepričana, da nama bodo ostale res prečudovite fotografije.
Se pa popolnoma strinjam s teboj, pri fotografu ni za šparat, ker je to največji in lepši spomin, ki ti ostane po poroki user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 680
23.8.2008 15:05:51   
lyra*
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Pralni stroj se je pokvaril user posted image user posted image user posted image  
Slikice pa dobiš takojuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 681
23.8.2008 15:08:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

Pralni stroj se je pokvaril user posted image user posted image user posted image  
Slikice pa dobiš takojuser posted image

o šituser posted image ...prokleta tehnikauser posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu lyra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 682
23.8.2008 15:20:45   
Bubamaraa

Bubamaraa sem ti pozabla povedat,da si fuuuuuuuuul fuuuuuul bla lepauser posted image user posted image user posted image  Ko si mi poslala na mail sem pogledla pol pa pozabilauser posted image  A bi še vse 1× ponovila?user posted image  

takoj jutr...sam resuser posted image ... ker poročni dan je nekaj tako lepega, da takoj ko se spomnin nanj postanem solzna...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 683
23.8.2008 15:23:54   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ojej, Lyra, upam da tega ne doživiš več...

Drugače sem pa hotela samo nekaj pripomnit pri fotografih, ker vidim, da je o tem govora... Svetujem vam, da se ne trudite šparat pri tem. Za kvalitetno fotografijo se navadno dobro plača, kar pa ne pomeni, da se ne splača dat denarja. Fotografije so trajen spomin, prav tako kot poročni prstani, tako da se pri teh dveh stvareh dobro odločite, kajti gledale jih boste celo življenje...
Jaz sem po krstvu svojega sina jokala ko dež, ker so bile slike katastrofalne, čeprav jih je poslikal nekdo, ki se s tem ljubiteljsko ukvarja. Takoj mi je bilo žal (in vedno mi bo), da sem bila šparovnauser posted image

To pa je pač samo moj (najin) pogled na te stvari. Kako se boste odločile ve, je itak pomembmno od vas samihuser posted image

Merčnik je čudovit fotograf, dobro se uči od Miloša, z njim sodeluje in ima tudi zelo dobre posnetkeuser posted image Tista, ki ga bo najela, naj ji rečem, da je to ful dobra odločitev in da bo z veseljem gledala svoj album (sem ga vidla od Bubiceuser posted image ). Meni osebno je Miloš legenda in ko sem dobila album, me je lastna poroka še enkrat ganila. Kot bi bila še enkrat tam. Je pa sigurno najdražji, kar jih jeuser posted image Merčnik je pa takoj za njim najboljša izbirauser posted image

Pa lepo planiranje še naprejuser posted image user posted image user posted image

se kr podpišem.....user posted image

al se me pa Flaška tolk boji, da ne upa čez Merčnika pluvat!!!user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 684
23.8.2008 16:34:17   
FLASK_A
ja, Buba, to bo jauser posted image
Midva sva cincala med Merčnikom in Milošem, sam zame je bila razlika v tem rangu očitna, tako da ni bilo dvomauser posted image
Letos sta bila na sejmu, pa sva vidla njuno delo. Za moje pojme se vidi, da vlečeta motive od drugod, zato sem tudi izbrala Miloša, ampak druga naj izbira sta pa itak onadva, ker imata podobno ideologijo. Ujeti trenutek in ga narediti večnega. Slike niso slike poziranja, so več. Zapisani momenti, ko si zares srečen, brez narejenih nasmeškov in nerodnega poziranja. Zase vem, da večinoma sploh vedla nisem, kdaj je slikal, to mi je blo ful pomembno.

Nama sta rekla, da nameravata zvišat ceno, ampak bejbe, tudi če bo tako, SE IZPLAČA!!! Ko se boste jokale ob svojem albumu še trideset let po poroki, boste vedele, da ste naredile pravuser posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 685
23.8.2008 16:37:01   
FLASK_A

Uuu FLASK_A, potem sem pa jst dober izbralauser posted image , Merčnika, namrečuser posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala, ker si tole vse napisala, zdej sem še bolj srečna in prepričana, da nama bodo ostale res prečudovite fotografije.
Se pa popolnoma strinjam s teboj, pri fotografu ni za šparat, ker je to največji in lepši spomin, ki ti ostane po poroki user posted image

superuser posted image No, kot pravim, zame ga ni čez Milošauser posted image

Pa na prstan ne pozabit, ta je tudi večenuser posted image Ostalo nima tako zelo velikega pomena, ko govorimo o poroki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 686
23.8.2008 17:19:16   
lyra*
flask_a kolko pa si ti plačala Miloša? A je bil z tabo od začetka do konca?user posted image  Malo mi povej...ker po tvojem pripovedovanje se ful nagibam k njemuuser posted image

Midve z sestro sma odpovedali srečanje ker dežujeuser posted image
Tak grmi,da se kr vse trese..samo upam,da toče nebouser posted image

Eni od mojih pikic se ravno kolcauser posted image  Nekdo misli na no..user posted image  Jaz pa gledam odbojko po televiziji...je finale Amerika:Brazilija

poopsika  a si dobila mail?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 687
23.8.2008 18:15:33   
Anonimen
FLASK_A, prstane imava že izbrane, pri Zlatarni Celje in so prečudoviti.
Že moj zaročni prstan je od Zlatarne Celje in je tako čudovit, da mi vsi pravijo, da bi moral biti poročniuser posted image .

(odgovor članu lyra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 688
23.8.2008 18:16:06   
Anonimen
lyra, nič nisem dobilauser posted image ...ti še enkrat pošljem mejl.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 689
23.8.2008 19:46:45   
murphy
IZVIRNO SPOROČILO: orka**

Punce pošljite mi vaše e-maile na ZS, da vam pošljem povabilo za google skupino neveste2009, kjer bomo lahko imele slikice, dokumente, ... skratka vse o poroki.

mateja.kosem@gmail.com

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 690
23.8.2008 21:57:24   
Martina27
ku ku!
No, da vam povem, kako sem jaz danes dobro jedla na Galeriji Repanšekuser posted image  Mnjami, resnično imajo izvrstno hrano, tako da si prste ližešuser posted image
Res, sva bila komaj pri topli predjedi, pa jaz več jest nisem moglauser posted image  Res je okusno, super postreženo, tako da sva se pravilno odločila, ker ta ambient tam, pa je noro lep.
Danes sem tam videla 2 poroki, sam naša boga NATAŠI je imela ravno tak dež, da e je morala noter poročit, ampak, glavno, da je ona zdaj poročena in srečnauser posted image user posted image user posted image

No, potem pa je bila tista druga zadnja, tako kot bova midva imela, časovno, in potem tam zabava. Ej, da vam povem ,da sem kar solzne učke dobila, kar kurjo polt. Ma to je tako lepo!
Jo je oče peljal do ženina in jaz rečem mojemu: Pa tej bo zdaj srce ven skočilo, ampak, da vam povem, to more bit na polno, kaj je to enega adrenalina....
Sam tuki je šlo vse tako na hitro, brez ne vem kako se naj izrazim, nekega vzdušlja, tak čudno so hodili, ženin ves nervozen, pol ona pride, kar ven in so že šli proti ženinu in pod šotor! Ne vem no, kam se jim je mudilo.
Ta kme je to danes prevzelo, da bi jaz šla že naslednjo soboto in se porčila.
Res je to nekaj zelo lepega in neponovljivegauser posted image

Zato pa res, uživajmo v pripravah, ker bodo itak prehitro švignile in bomo že gospeuser posted image

Lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu murphy)
Neposredna povezava do sporočila: 691
24.8.2008 11:56:20   
FLASK_A

flask_a kolko pa si ti plačala Miloša? A je bil z tabo od začetka do konca?user posted image  Malo mi povej...ker po tvojem pripovedovanje se ful nagibam k njemuuser posted image

Khm... khm.. khm.. Sej vem, da vas bo zdej vse kap trofnilauser posted image Midva sva plačala 1000 EUR za paket: snemanje priprav (pri ženinu ter nevesti), civilna in cerkvena poroka. Vse v okviru 6ur. Ohceti niti nisva marala, da slika, ker nama ni tako pomembna.
Končna cena:
-omenjeni paket s spletnim slide-showom (najin) (1000€),
-odkup originalnih fotografij(200€),
-ter dodatne strani v poročni knjigi
je zneslo 1500€.

Zdaj sva dala naročit še mali poročni knjigi za starše (200€).

Kakor katera želi, ne se preveč name oziratuser posted image Sm bla potratna, kar se tega tiče... Vsak po svoje, kajneuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 692
24.8.2008 11:57:10   
FLASK_A

FLASK_A, prstane imava že izbrane, pri Zlatarni Celje in so prečudoviti.
Že moj zaročni prstan je od Zlatarne Celje in je tako čudovit, da mi vsi pravijo, da bi moral biti poročniuser posted image .

user posted image user posted image user posted image tam imajo ful lepe prstane! Če rabiš bon za 10% popust, povej, ti ga dam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 693
24.8.2008 13:52:27   
Martina27
FLASK_A - ne vem, ne najdem drugih besed ampak slike so fenomenalne!!!!!
S sta to vidva? Krasno krasno krasnouser posted image user posted image user posted image
No to sem rabila,da sem zdaj trdno prepričana in odločena da je on fotograf, ki ga hočem na svoji poroki!!!!!

Hvala ti za posredovane slikeuser posted image  Res zlata si!!! A to glasbeno podlago on sam da gor po svoji izbiri ali si to sam izbereš?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 694
24.8.2008 14:12:48   
Martina27
Itak da so vajine slike. Res so krasne, ne moreš verjet,da lahko nekdo v samo sliko ujame toliko čustev.
Mi lahko kaj več poveš o njem samem, oziroma ondva to počneta skupaj z ženo a ne?

Sem radovedna ne?
Jaz sem se že zanimala za njega, pa mi je poslal mail, da bo komaj konec poletja sestavil cenik za naslednje leto in da tudi takrat začne zbirat rezervacije.

Tako da, sem potem izbrala drugega fotografa, sam bom jutri poklicala in bom preklicala rezervacijo.

Res ti hvala, da si dala gor te slike, ker so me 100% prepričale in pri fotografu ne mislim šparatuser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 695
24.8.2008 16:05:15   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

FLASK_A - ne vem, ne najdem drugih besed ampak slike so fenomenalne!!!!!
S sta to vidva? Krasno krasno krasnouser posted image user posted image user posted image
No to sem rabila,da sem zdaj trdno prepričana in odločena da je on fotograf, ki ga hočem na svoji poroki!!!!!

Hvala ti za posredovane slikeuser posted image  Res zlata si!!! A to glasbeno podlago on sam da gor po svoji izbiri ali si to sam izbereš?

Ja, midva sva to, jauser posted image ... In res, profesionalca sta, oba z ženo. Glasbeno podlago da sam, tebi se sploh ni treba z ničimer ukvarjat. To je še ena izmed stvari, ki so ble men ful všeč: sam počakala sem, da naredi svoje delo, pol pa UŽIVALAuser posted image Nič mi ni blo treba narest pa rečt, pa je delo čudovito nastalo. Če te še kaj zanima, me kar na ZS kontaktiraj...

Še njegov blog: KLIK

Lep dan še naprej!

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 696
24.8.2008 18:49:00   
Martina27
Hvala ti še 1x,res si zlata. Ko kaseta sem neuser posted image  Sam ne morem ti povedat, kako sem srečna, da se je pa končno našla ena, ki je iimela njega na poroki in nam pokazal njegovo mojstrovinouser posted image user posted image user posted image

Sem mu že julija poslala mail, pa mi je napisal, da mi bo poslal vse takoj ko naredi nov cenik in začne sprejemat nove rezervacije. Ker on vzame samo določeno število poroko a ne?

A mi poveš sam a je oba on fotografiral?
To se moreš zjokat ko gledaš te slike, ker sta bila tako lepa, ampak res, ni razvlečena fraza, tko k ene ko kr napišejo lepa sta, ampak vidva sta na teh slikah resnično lepa in morata bit ful ful ponosna na to, kar je naredil kot večen spomin iz vajine porokeuser posted image user posted image user posted image
Upam, da bomo tako dolgo na vezi in da ti bom jaz lahko pokazal svoje slike oz njegovo delo na moji poroki.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 697
24.8.2008 19:06:42   
FLASK_A
Martina, ZS...user posted image

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 698
25.8.2008 7:49:52   
Anonimen
Dobro jutro nevestice.

Martina, no vidiš, vse se je super izteklo in  na poroki boste fino papcaliuser posted image

Mi smo bili tudi včeraj v Hramu , smo šli na kosilo in hrana je božanska, ša ambinet...mislim, svetovnouser posted image . S bili tudi najini starši in priče čisto navdušeni user posted image . Z lastnikom smo se vse zmenili, tko, da sem vesela, da je ena skrb manj.

Kaj ste pa ve počele čez vikend?

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 699
25.8.2008 8:15:52   
Martina27
Jutro!

poopsika- superca! Ne, kolko je fajn, ko imaš nekaj rezervirano in veš da bo super in ste vsi zadovoljni. Tako sva midva zadovoljna z Galerijo Repanšek, samim  ambientom, osebjem, g. Iztok, ki nama ureja celotno zadevo,skratka vse je super in fajn, sam sonček naj bo na naših porokah, pa bo prečudovito.
A ta hram je kje blizu Otočca? A si vidla slike,k ij ih je poslala FLASK_A in to ravno iz Otočca?

Mi smo bili včeraj z sinekom v kinu smo šli v XPAND, gledat kung fu panda, že drugič, Žan Tai je čist navdušen nad njim.Po kinu smo šli na tortico v eno kavarno kjer imajo super prostor za te naše male navihance in potem domov. Nič kaj ekstra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.