Martina27
|
ku ku! No, da vam povem, kako sem jaz danes dobro jedla na Galeriji Repanšek Mnjami, resnično imajo izvrstno hrano, tako da si prste ližeš Res, sva bila komaj pri topli predjedi, pa jaz več jest nisem mogla Res je okusno, super postreženo, tako da sva se pravilno odločila, ker ta ambient tam, pa je noro lep. Danes sem tam videla 2 poroki, sam naša boga NATAŠI je imela ravno tak dež, da e je morala noter poročit, ampak, glavno, da je ona zdaj poročena in srečna No, potem pa je bila tista druga zadnja, tako kot bova midva imela, časovno, in potem tam zabava. Ej, da vam povem ,da sem kar solzne učke dobila, kar kurjo polt. Ma to je tako lepo! Jo je oče peljal do ženina in jaz rečem mojemu: Pa tej bo zdaj srce ven skočilo, ampak, da vam povem, to more bit na polno, kaj je to enega adrenalina.... Sam tuki je šlo vse tako na hitro, brez ne vem kako se naj izrazim, nekega vzdušlja, tak čudno so hodili, ženin ves nervozen, pol ona pride, kar ven in so že šli proti ženinu in pod šotor! Ne vem no, kam se jim je mudilo. Ta kme je to danes prevzelo, da bi jaz šla že naslednjo soboto in se porčila. Res je to nekaj zelo lepega in neponovljivega Zato pa res, uživajmo v pripravah, ker bodo itak prehitro švignile in bomo že gospe Lepe sanje
|