ona
|
Ojla,punce! Tolko mam za napisat,pa ne vem kje se sploh lotit! MUCKA,veš,da jaz nisem preveč poeta,lahko te samo berem in sem z mislimi s tabo in da bi z možem čimprej rešila,ker če se imasta rada se vse da.Pa kot ti je KAROLINA svetovala,dejta se lepo pogovarjat,ker vse se da,če se hoče! Pa,če je njemu to,da si na RR neko pohajanje in zanemarjanje ostalih obveznosti mu jasno povej,da ti greš na RR,ko imaš vse poštimano in enostavno rabiš eno sprostitev!Drži se! KAROLINA,saj vem,da je tako kot si napisala in,da lahko pride vse za mano,jaz se vsega tega zavedam in tudi ne mine dan,da ne pomislim na sina,saj tega pač ne moreš kar odklopit,saj bi bla nenormalna,če bi kr pozabila...Sem tudi razmišljala da grem k psihologu,vsaj na pogovor,ma veš,da dokler jaz pogovor najdem pri mojemu možu mi to največ pomeni in mi res pomaga,da mi on stoji ob strani...zaenkrat!Bom pa razmišljala v tej smeri! Kako si pa ti z zdravjem,nisem pol nič brala,če si dobila kje drugje bližji datum,al boš počakala na to v Sežani! Lepo,da ste uživali za vikend na morju!Taglavno pa,da je bila tamala super,kajne?Sem pa gledala vreme za 10 dni in bo več ali manj lepo,sončno,tako,da lahko splanirate še kakšen vikend na morju APRILČICA,te vidim.... Kaj pa služba? Se hecam...verjetno si istočasno bla tukaj na strani kot jaz LARA CROFT,saj sem vedla,da nas nisi videla,ker sta klepetala z možičkom Ti bom drugič potrobla ok! Kako si zdej,ko se bliža tisti dan,si kaj nervozna?Joj,jaz sem bla tako živčna zadnje dni,ker nisem vidla ure,da grem rodit,sem bla prav štufa in še dobro,da sem rodila 6 dni pred rokom,sem si prav oddahnila! No,pri meni je zdej tako stanje!Včeraj je šla sestra od bivšega na šolo v Izoli povedat kaj se dogaja,zdej sina tam ne bodo sprejeli in bo danes bivši dobil pismo,da ni sprejet!Potem so šle z tisto nono skupaj na socialno v Izolo vse povedat kaj se dogaja in je tale nona res rabla 2 meseca,da se ji je utrgalo!Tam so rekli,da bojo že ukrepali in tista socialna se je kar križala,kaj je vse ta nona povedala in ,da je bivši čisto vse drugo povedal,ko je bil tam,tako,da zdej bivšemu noben ne več verjame in se mi prov zdi kaj bojo oni ukrepali...nič kot ponavadi...Saj ne rečem,da se te službe vtikajo,samo kaj ko ne grejo preko zakona,čeprav vejo,da je vse narobe.Ma me prav jezi,saj bi temu tipu mogli prepovedat vse stike z otrokom in samo zaradi njih in njihovih stikov je tako kot je! No in malo prej me kliče ta sestra,da je bil bivši včeraj pri njej z sinom in ga je vprašala kaj bo naredil,če ne bo sprejet v šolo in je rekel,ja bo mogu sin it k meni in kao potrpet do sodišča...pa ona je mela občutek,da se ga hoče tudi bivši rešit,samo kaj,ko mora še mene še malo zjebat Pol ji je rekel,da ko bo sodišče,da on ne bo hodil na razprave,samo,da bom jaz večkrat prišla dol navit uro.Ma tega pa ne razumem,on je dal notri tožbo za predodelitev,da gre otrok k njemu in zdej ne bo hodil na sodišče...Še dobro,da vem to! Potem ji je rekel,da sem prišla v četrtek ugrabit tamalga in ful je tolkel, proti meni!Njemu je pač cilj mene uničit na račun otroka,to je itak dognano!žALOSTNO,RES! In zdej,dejte mi svetovat kaj naj jaz naredim,naj ga vzamem nazaj,če me bivši kliče al naj bom trmasta in se ne javljam na telefon,ker res nisem pametna!Če mi reče,da mora sin prit nazaj,ker ga ne vpišejo dol v šolo,kaj naj rečem? Joj,bolj,kot se tle doma pogovarjam,bolj sem v dvomih kaj je za naredit! Zdej spet spravit v drek tole sestro,ki mi je dosti pomagala,ne vem,če je pošteno,pa tisto nono tudi nimam namena ****,tako,da res nisem pametna.Še dobro,da vem scenarij,da se lahko pripravim! Kaj naj,če ga vzamem nazaj bo drek,če ga ne bo tudi.... Nasvet? Zdej pa delo kliče,se beremo potem,vas bom obveščala kaj se bo dogajalo!
|