|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
24.8.2008 21:47:39   
ključek
me to you,meni na koledarju samo piše,kdaj nastopim ta in ta teden.Npr.vsak torek nov teden,pol pa vse o tem tednu.Tistih dni,kolk do konca nimam

meni pa to odšteva ticker-klikn na moj nick, pa boš videla.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
24.8.2008 21:47:59   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

me to you kaj zoe si želi na temo rodili smo ... user posted image

ne vem. nimam njene cifre, če me pa spomin ne vara, je enkrat pisala o tem, da ji to glih ni.....tko da ne bom nč pisala, dokler ne dobim "požegnan", da lahko objavim................user posted image

jo bom jest vprašala če želi. jutri. dons najbrž že sladko spančkauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
24.8.2008 21:48:23   
amor real
midva pa tuhtava, da bi v četrtek šla do vrsarja za 2 dni k sestri. kaj menite?? rok imam 14.9.

Če se počutiš o.k., kar pojdi, v najslabšem primeru imaš slabo uro do porodnišnice v Izoli oziroma 1,30 ure do Postojne user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
24.8.2008 21:49:56   
amor real
Meni pa piše only 27 days to go in me kar nekaj strese, ko vidim, kako blizu je že vse skupaj user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
24.8.2008 21:50:33   
ključek
Če se počutiš o.k., kar pojdi

bom videla, kaj bo CTG pokazal v četrtek. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4605
24.8.2008 21:50:46   
amor real
Sicer pa punce ne dobiste odpustnice za porod dokler ne pridemo vsaj do 4. dela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4606
24.8.2008 21:51:11   
ključek
Meni pa piše only 27 days to go in me kar nekaj strese, ko vidim, kako blizu je že vse skupaj

kaj pa meni, ko piše only 21 days to go....................user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4607
24.8.2008 21:52:49   
ključek
na POP je bil zdle fimn NINE MONTHS.............user posted image user posted image user posted image user posted image

sem se nasmejala...............potem pa možička poklicala, da naj si ogleda, kako se user posted image  NE pelje v P................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
24.8.2008 21:53:23   
amor real
bom videla, kaj bo CTG pokazal v četrtek.

Glede ctg-ja me zanima kaj pomeni recimo spodnja krivulja (vem, da so to kao popadki) jaz sem imela že 2 x ctg in sicer prvič je bila spodnja črta ravna na vrednosti 20, drugič pa spet ravna ampak na vrednosti 40 user posted image  Kaj to pomeni user posted image . Ginekolog je rekel, da popadkov še ni....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
24.8.2008 21:54:36   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: bark
No po 14dneh je bil pa test le pozitiven.user posted image user posted image Sem jst vedlauser posted image user posted image

Dobra si, da si 14 dni zdržala. Jaz sem delala naslednji test že 3.1 in za vsak slučaj še 4.1.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
24.8.2008 21:55:52   
lana luna
me to you ti morm povedat da se mi je dons sanjalo o tebi oziroma mogoče bi blo bolš da rečem da se mi je bledlouser posted image

u glavnm se mi je bledlo da imam tvoje popadkeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4611
24.8.2008 21:56:07   
ključek
o bom jest vprašala če želi.

no dej no.................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
24.8.2008 21:56:13   
Lara Croft
JOj, Kahlo.... ne gre drugače, ku da se režim ku krava tle.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in.... kolkokrat nej ti še povem.... ku napišeš dolgo štorjo jo označi in klikni KOPIRAJ!!!
Tk lahko takoj na novo prilepiš, če te vrže ven.... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
24.8.2008 21:57:07   
ključek
me to you ti morm povedat da se mi je dons sanjalo o tebi oziroma mogoče bi blo bolš da rečem da se mi je bledlo

u glavnm se mi je bledlo da imam tvoje popadke

lana........................madonca, maš nočne more o meni..........................pa še poznaš me ne, reva boga....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spet umrla od smeha...................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4614
24.8.2008 21:57:37   
lana luna
kahlo to pa nism vedla da je tvojga tko fejst križ zagrabuuser posted image revež. jest upam da se čimprej pocajta, da bo lohk šel rodit s tabo.

drgač nosečka si pa res lepauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4615
24.8.2008 21:57:41   
meta21

sej pr men so to sam sestra, mami..............tašča-ni šans........pa ena dobra kolega, njiju bom tud ful vesela..............

čeprav tašča-bo pršla, že zaradi moža ne morm rečt-ne, ne sme priti...............

Jaz sem pa zaenkrat dovolila samo mami, ker živim v isti hiši kot foter, s katerim sta že 21 let ločena in si nekak ne predstavljam, da bi prestopila prag hiše. Vsi ostali najožji pa pridejo v prvih dneh po porodnišnici, ko bom že doma. Saj ni treba, da naju vidijo vsa zmatrana in mene vso nerodnouser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
24.8.2008 21:57:59   
Lara Croft

midva pa tuhtava, da bi v četrtek šla do vrsarja za 2 dni k sestri. kaj menite?? rok imam 14.9.

Itak, sej je čist bliz... user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
24.8.2008 21:59:02   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

no ja itak pa ni važno kaj je otroček po horoskopu, važno da je zdrav

Ma sej ne izbiramo med tema dvemi opcijama.... user posted image Zbiramo med opcijama.... lev:devica.... user posted image user posted image

Jaz pa upam, da ne bo tehtnica! Pa ne zato, ker bi si želela eno ali drugo znamenje ampak, ker bi rada takrat že rodila. Okrog mene vse nekaj 10 dni zamujajo.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
24.8.2008 21:59:43   
lana luna

me to you ti morm povedat da se mi je dons sanjalo o tebi oziroma mogoče bi blo bolš da rečem da se mi je bledlo

u glavnm se mi je bledlo da imam tvoje popadke

lana........................madonca, maš nočne more o meni..........................pa še poznaš me ne, reva boga....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spet umrla od smeha...................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej sem res reva boga. ne vem zakaj me tko grozno nespečnost dajeuser posted image user posted image user posted image pa v življenju me še niso komarji tko pikal kot zdej. vsako noč minimalno 5 novih pikovuser posted image user posted image user posted image in pol mi je vroče ponoč, pa se odkrivam, pa me piki srbijo pa se praskam ko nora. čist sem znervirana. zdele k se spomnim na to mi gre kar na jokuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
24.8.2008 21:59:55   
ključek
kok mamo dela s temi obiski, a?? jaz nkol ne tečnarm nekam-vprašam. in če je odgovor NE, ga sprejmem. zato me jezi, ko sem jaz prosila, pa vsi neki jamrajo-kao, kok bi radi prišli.................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
24.8.2008 22:01:02   
ključek
ja sej sem res reva boga.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da nisem vsega jaz kriva.....................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4621
24.8.2008 22:01:58   
lana luna
Jaz sem pa zaenkrat dovolila samo mami, ker živim v isti hiši kot foter, s katerim sta že 21 let ločena in si nekak ne predstavljam, da bi prestopila prag hiše.

pol maš pa kar podobno zgodbo kot jaz. ampak se jest tut zarad tega zdj selim, da bo lohk tut mami kdaj na obisk k meni prišla. ker se z njo veliko bolj štekam. s fotram sem pa na bojni nogiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4622
24.8.2008 22:02:44   
ključek
Glede ctg-ja me zanima kaj pomeni recimo spodnja krivulja (vem, da so to kao popadki) jaz sem imela že 2 x ctg in sicer prvič je bila spodnja črta ravna na vrednosti 20, drugič pa spet ravna ampak na vrednosti 40 Kaj to pomeni . Ginekolog je rekel, da popadkov še ni....

jaz imam največ 20. na začetku sem imela 40, amapk samo zato, ker je user posted image  fula brcal. pol pa nula.

Neposredna povezava do sporočila: 4623
24.8.2008 22:02:58   
lana luna
upam, da nisem vsega jaz kriva...

ne nič nisi ti kriva bučkauser posted image user posted image user posted image

krivi so moji živci. ker sem čist napsihirana in znervirana in pomojem zarad tega ne morm spatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4624
24.8.2008 22:03:15   
Lara Croft
Mi pa muh in  komarjev ne spustimo v stanovanje.... oz. vsega kr brenči... user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?