|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
24.8.2008 22:05:23   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

kok mamo dela s temi obiski, a?? jaz nkol ne tečnarm nekam-vprašam. in če je odgovor NE, ga sprejmem. zato me jezi, ko sem jaz prosila, pa vsi neki jamrajo-kao, kok bi radi prišli.................user posted image user posted image user posted image

ja sej. mene teli obiski (predvsem v P) tako morijo, da bi se najraj v času obiskov kar skrila nekam. sam kaj ko eni si bodo drznili priti še izven uradnih obiskovuser posted image user posted image user posted image bom kr strelala na vsakega nepovabljenca!!!!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
24.8.2008 22:05:30   
ključek
krivi so moji živci. ker sem čist napsihirana in znervirana in pomojem zarad tega ne morm spat user posted image

zaradi poroda?? jaz sem pa tok na easy glede tega, da je kr mal strašljivo..................user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
24.8.2008 22:06:17   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Mi pa muh in  komarjev ne spustimo v stanovanje.... oz. vsega kr brenči... user posted image user posted image

ja sej mi jih tut ne. to kar pridejo nepovabljeniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
24.8.2008 22:08:49   
lana luna
Lana luna a imaš že vse pripravljeno za , midve imamve namreč nekje skupaj PDP.?

tia jest zaenkrat še vedno vse kar mam nabiram v eni sobi. tam je zdj polno enih škatel in opreme. pr men je tko da se šele 1.9. selim in bom pol začela postavljat postelco, pa škatle praznit pa cunjice prat pa tko naprej. tko da če bi me zdele kej presenetilo bi mogli vse drugi narest namesto meneuser posted image kar bi meni čist ustrezalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
24.8.2008 22:09:20   
Lara Croft
ja sej mi jih tut ne. to kar pridejo nepovabljeni

K nam pa nima nobeden, ki prej ne telefonira, vstopa... isto bo veljalo za porodnišnico... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4630
24.8.2008 22:09:51   
ključek
pr men je tko da se šele 1.9. selim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..................še malo.............

Neposredna povezava do sporočila: 4631
24.8.2008 22:10:16   
lana luna

krivi so moji živci. ker sem čist napsihirana in znervirana in pomojem zarad tega ne morm spat user posted image

zaradi poroda?? jaz sem pa tok na easy glede tega, da je kr mal strašljivo..................user posted image

mah kje pa. poroda se jest veselim. znervirana sem zaradi stanovanja, pa selitve, pa zarad tega k se morm od moje psičke ločit, k je z mano že 6 let, pa zarad marsičesa še. polhn enih problemov si delamuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
24.8.2008 22:11:07   
lana luna

pr men je tko da se šele 1.9. selim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..................še malo.............

ja to je že jutri teden. pa sej ne vem a bi se veselila al bi se mi rajš mal mešaluser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
24.8.2008 22:11:27   
Lara Croft
zaradi poroda?? jaz sem pa tok na easy glede tega, da je kr mal strašljivo................

Jst sem tudi ful sproščena glede tega... v bistvu se ful veselim tega dogodka.... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
24.8.2008 22:12:11   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

ja sej mi jih tut ne. to kar pridejo nepovabljeni

K nam pa nima nobeden, ki prej ne telefonira, vstopa... isto bo veljalo za porodnišnico... user posted image user posted image user posted image

ja no sej jest upam da se mi bodo vsaj najavli preden pridejo na obisk. drgač bom pa res streljala nanje. če ne drugač pa z očmiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4635
24.8.2008 22:16:27   
Lara Croft
znervirana sem zaradi stanovanja, pa selitve, pa zarad tega k se morm od moje psičke ločit, k je z mano že 6 let, pa zarad marsičesa še. polhn enih problemov si delam

Ne se obremenjevat, Lana luna (dvakrat sem šla pogledat, če sem prow napisala).... Sej se bo vse izteklo dobro, dej..... to ful vpliva na otroka, veš....

Zakaj pa psiček ne more z vami?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4636
24.8.2008 22:18:19   
amor real
Jaz sem že povedala, da v porodnišnico lahko pride samo moj user posted image  in moja mama na obisk (moj oče in starši od mojega so že pokojni) vsi ostali naj lepo počakajo na obisk in tisti, ki smo si bližji sem že vsem rekla naj se najavijo preden pridejo in v službi sem rekla, da naj pride največ 5 oseb na enkrat. Sem jaz to že vse obvestila, da ne bo potem dolgih nosov in nekih nepotrebnih zamer. Edino sestra in brat od mojega lahko pridejo na hitro pogledat nečakca kmalu po porodu, drugi pa lahko počakajo vsaj 1 mesec.

Neposredna povezava do sporočila: 4637
24.8.2008 22:19:59   
amor real
LANALUNA nič se ne sekirat in živcirat, škodi lepoti in tvojemu user posted image

user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
24.8.2008 22:22:14   
amor real
JOOOOOJ Lara!

Ne morem gledat tvojega kačona, meni so kače nočna mora user posted image

Sem začela gledat celo oddaje v katerih govorijo o kačah, da bi se ja rešila tega nenormalnega strahu oziroma ne vem čemu, ko jih vidim na sliki, v živo sem jo samo enkrat videla, ko je ravno šla čez cesto, pa se vedno, ko grem mimo spomnem tega, čeprav sem bila v avtu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4639
24.8.2008 22:25:24   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

JOOOOOJ Lara!

Ne morem gledat tvojega kačona, meni so kače nočna mora user posted image

Sem začela gledat celo oddaje v katerih govorijo o kačah, da bi se ja rešila tega nenormalnega strahu oziroma ne vem čemu,

Pridi na obisk k meni... boš vidla, da to ni nič takega... Samo zdej 3 dni ne, ker sem mu glih dala večerjo in more prebavljat en par dni.... Tok je luškan, ki se objema s tisto malo miško.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4640
24.8.2008 22:32:38   
amor real
Lara enkrat po porodu, ker, da pridem zdaj grem drito u Postojno rodit od straha user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4641
24.8.2008 22:33:12   
amor real
Niti epiduralne ne bi rabla in bi prešparala 180 EUR user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4642
24.8.2008 22:34:46   
amor real
Pa kam ste šle vse zdaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4643
24.8.2008 22:35:15   
lana luna
Zakaj pa psiček ne more z vami?

user posted image user posted image user posted image user posted image starši od mojga niso prou navdušeni nad psi user posted image user posted image user posted image user posted image

ja pa sej vem da ni dobr za mojga user posted image da se sekiram. ampak sej je revček že navajen. ker je že celo nosečnost isto. čist preveč se mi dogaja letos. preveč drastičnih sprememb na kupu.

mah pa sej jutri bo bolš. to mam spet eno krizo cmeravouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4644
24.8.2008 22:35:40   
amor real
ben grem jaz še speglat zavese od najinega Pikca

Neposredna povezava do sporočila: 4645
24.8.2008 22:37:36   
Lara Croft

Lara enkrat po porodu, ker, da pridem zdaj grem drito u Postojno rodit od straha user posted image

No, ti ne bo treba čakat do konc meseca.... pa še bližje boš imela..... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4646
24.8.2008 22:38:16   
amor real
LANALUNA user posted image user posted image user posted image

Te razumem, meni je pes poginil par dni preden sem zagledala user posted image , je bil tak prijazen in vedno sem si predstavljala kako se bova skupaj z vozičkom sprehajala in potem sem hvala Bogu zagledala user posted image , ampak mi je še danes žal za mojim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4647
24.8.2008 22:38:39   
Lara Croft

Niti epiduralne ne bi rabla in bi prešparala 180 EUR user posted image

Halooooo????? Rajši pojem te soude......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4648
24.8.2008 22:38:52   
KAHLO
babe mene je pa začelo zdaj tako špikat k pri menstruaciji...... a ma še katera kake take trubllese!!!

jaz sem tud gledala film na popu, in je moj lih reko njemu naj daju epiduralno da ne bo nič čutil, in bo lahko zraven sedel, jaz pa kr po naravni poti rodim pa jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
.
amo real...ma  moj ma nekaj starih športnih poškodb....zdaj pa zgleda da so prišle na dan....mogoče je bla še vmes malo kriva selitev in stres ...zdaj pa mavauser posted image user posted image user posted image

lara zgleda da me ne izučiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj bom rajši bl na kratko pisalauser posted image user posted image user posted image

lana luna, sem bl podivjana nosečka....saj zdaj pa mam k me ti krčki dajejo, ampak mislim da to niso ne eni ne drugi popadki ker pupo čutim k se kaj premakne!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4649
24.8.2008 22:39:33   
amor real
Lara, ne stoj govorit monade.... da nas obe prime user posted image  mene od straha, tebe od zgorženosti nad mojo reakcijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?