Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:05:23
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kok mamo dela s temi obiski, a?? jaz nkol ne tečnarm nekam-vprašam. in če je odgovor NE, ga sprejmem. zato me jezi, ko sem jaz prosila, pa vsi neki jamrajo-kao, kok bi radi prišli................. ja sej. mene teli obiski (predvsem v P) tako morijo, da bi se najraj v času obiskov kar skrila nekam. sam kaj ko eni si bodo drznili priti še izven uradnih obiskov bom kr strelala na vsakega nepovabljenca!!!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:05:30
|
|
|
|
ključek
|
krivi so moji živci. ker sem čist napsihirana in znervirana in pomojem zarad tega ne morm spat zaradi poroda?? jaz sem pa tok na easy glede tega, da je kr mal strašljivo..................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:06:17
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mi pa muh in komarjev ne spustimo v stanovanje.... oz. vsega kr brenči... ja sej mi jih tut ne. to kar pridejo nepovabljeni
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:08:49
|
|
|
|
lana luna
|
Lana luna a imaš že vse pripravljeno za , midve imamve namreč nekje skupaj PDP.? tia jest zaenkrat še vedno vse kar mam nabiram v eni sobi. tam je zdj polno enih škatel in opreme. pr men je tko da se šele 1.9. selim in bom pol začela postavljat postelco, pa škatle praznit pa cunjice prat pa tko naprej. tko da če bi me zdele kej presenetilo bi mogli vse drugi narest namesto mene kar bi meni čist ustrezalo
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:09:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
ja sej mi jih tut ne. to kar pridejo nepovabljeni K nam pa nima nobeden, ki prej ne telefonira, vstopa... isto bo veljalo za porodnišnico...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:09:51
|
|
|
|
ključek
|
pr men je tko da se šele 1.9. selim ..................še malo.............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:10:16
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you krivi so moji živci. ker sem čist napsihirana in znervirana in pomojem zarad tega ne morm spat zaradi poroda?? jaz sem pa tok na easy glede tega, da je kr mal strašljivo.................. mah kje pa. poroda se jest veselim. znervirana sem zaradi stanovanja, pa selitve, pa zarad tega k se morm od moje psičke ločit, k je z mano že 6 let, pa zarad marsičesa še. polhn enih problemov si delam
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:11:07
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pr men je tko da se šele 1.9. selim ..................še malo............. ja to je že jutri teden. pa sej ne vem a bi se veselila al bi se mi rajš mal mešal
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:11:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
zaradi poroda?? jaz sem pa tok na easy glede tega, da je kr mal strašljivo................ Jst sem tudi ful sproščena glede tega... v bistvu se ful veselim tega dogodka....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:12:11
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ja sej mi jih tut ne. to kar pridejo nepovabljeni K nam pa nima nobeden, ki prej ne telefonira, vstopa... isto bo veljalo za porodnišnico... ja no sej jest upam da se mi bodo vsaj najavli preden pridejo na obisk. drgač bom pa res streljala nanje. če ne drugač pa z očmi
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:16:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
znervirana sem zaradi stanovanja, pa selitve, pa zarad tega k se morm od moje psičke ločit, k je z mano že 6 let, pa zarad marsičesa še. polhn enih problemov si delam Ne se obremenjevat, Lana luna (dvakrat sem šla pogledat, če sem prow napisala).... Sej se bo vse izteklo dobro, dej..... to ful vpliva na otroka, veš.... Zakaj pa psiček ne more z vami?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:18:19
|
|
|
|
amor real
|
Jaz sem že povedala, da v porodnišnico lahko pride samo moj in moja mama na obisk (moj oče in starši od mojega so že pokojni) vsi ostali naj lepo počakajo na obisk in tisti, ki smo si bližji sem že vsem rekla naj se najavijo preden pridejo in v službi sem rekla, da naj pride največ 5 oseb na enkrat. Sem jaz to že vse obvestila, da ne bo potem dolgih nosov in nekih nepotrebnih zamer. Edino sestra in brat od mojega lahko pridejo na hitro pogledat nečakca kmalu po porodu, drugi pa lahko počakajo vsaj 1 mesec.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:19:59
|
|
|
|
amor real
|
LANALUNA nič se ne sekirat in živcirat, škodi lepoti in tvojemu
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:22:14
|
|
|
|
amor real
|
JOOOOOJ Lara! Ne morem gledat tvojega kačona, meni so kače nočna mora Sem začela gledat celo oddaje v katerih govorijo o kačah, da bi se ja rešila tega nenormalnega strahu oziroma ne vem čemu, ko jih vidim na sliki, v živo sem jo samo enkrat videla, ko je ravno šla čez cesto, pa se vedno, ko grem mimo spomnem tega, čeprav sem bila v avtu
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:25:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real JOOOOOJ Lara! Ne morem gledat tvojega kačona, meni so kače nočna mora Sem začela gledat celo oddaje v katerih govorijo o kačah, da bi se ja rešila tega nenormalnega strahu oziroma ne vem čemu, Pridi na obisk k meni... boš vidla, da to ni nič takega... Samo zdej 3 dni ne, ker sem mu glih dala večerjo in more prebavljat en par dni.... Tok je luškan, ki se objema s tisto malo miško....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:32:38
|
|
|
|
amor real
|
Lara enkrat po porodu, ker, da pridem zdaj grem drito u Postojno rodit od straha
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:33:12
|
|
|
|
amor real
|
Niti epiduralne ne bi rabla in bi prešparala 180 EUR
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:34:46
|
|
|
|
amor real
|
Pa kam ste šle vse zdaj
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:35:15
|
|
|
|
lana luna
|
Zakaj pa psiček ne more z vami? starši od mojga niso prou navdušeni nad psi ja pa sej vem da ni dobr za mojga da se sekiram. ampak sej je revček že navajen. ker je že celo nosečnost isto. čist preveč se mi dogaja letos. preveč drastičnih sprememb na kupu. mah pa sej jutri bo bolš. to mam spet eno krizo cmeravo
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:35:40
|
|
|
|
amor real
|
ben grem jaz še speglat zavese od najinega Pikca
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:37:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Lara enkrat po porodu, ker, da pridem zdaj grem drito u Postojno rodit od straha No, ti ne bo treba čakat do konc meseca.... pa še bližje boš imela.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:38:16
|
|
|
|
amor real
|
LANALUNA Te razumem, meni je pes poginil par dni preden sem zagledala , je bil tak prijazen in vedno sem si predstavljala kako se bova skupaj z vozičkom sprehajala in potem sem hvala Bogu zagledala , ampak mi je še danes žal za mojim
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:38:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Niti epiduralne ne bi rabla in bi prešparala 180 EUR Halooooo????? Rajši pojem te soude......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:38:52
|
|
|
|
KAHLO
|
babe mene je pa začelo zdaj tako špikat k pri menstruaciji...... a ma še katera kake take trubllese!!! jaz sem tud gledala film na popu, in je moj lih reko njemu naj daju epiduralno da ne bo nič čutil, in bo lahko zraven sedel, jaz pa kr po naravni poti rodim pa je . amo real...ma moj ma nekaj starih športnih poškodb....zdaj pa zgleda da so prišle na dan....mogoče je bla še vmes malo kriva selitev in stres ...zdaj pa mava lara zgleda da me ne izuči zdaj bom rajši bl na kratko pisala lana luna, sem bl podivjana nosečka....saj zdaj pa mam k me ti krčki dajejo, ampak mislim da to niso ne eni ne drugi popadki ker pupo čutim k se kaj premakne!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:39:33
|
|
|
|
amor real
|
Lara, ne stoj govorit monade.... da nas obe prime mene od straha, tebe od zgorženosti nad mojo reakcijo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?