Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:41:10
|
|
|
|
amor real
|
Glede epiduralne sem si jaz naredila papirje, pa bom potem videla kolko bom pogumna
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:41:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
starši od mojga niso prou navdušeni nad psi Ma kaj grest k njim živet? Ma kriza no, tk se odpovedat živalci.... One big hug for you...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:45:00
|
|
|
|
lana luna
|
ne sej da naute kej narobe razumeli. sej moj pesek bo šel k moji mamici živet ( v posvojitev) ampak meni je hudo k je bla 6 let vsak dan z mano takrat ko sem jo najbolj rabla
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:45:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO babe mene je pa začelo zdaj tako špikat k pri menstruaciji...... a ma še katera kake take trubllese!!! Ja, mene tudi dostkrat... nič panike.... je moj lih reko njemu naj daju epiduralno da ne bo nič čutil, in bo lahko zraven sedel, jaz pa kr po naravni poti rodim pa je Joj, tebi pa ne bo dolgcajt v porodni..... če bo tudi tam take streljal boš tik tak rodila, ki se boš tok smejala....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:46:35
|
|
|
|
lana luna
|
kahlo mene tut včasih menstrualni krči dajejo. ampak ponavad bolj malo časa to traja. a so to ene vrste popadki?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:47:13
|
|
|
|
lana luna
|
nč zdj pa grem pogledat če je v postli kaj novega nočko
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:48:36
|
|
|
|
amor real
|
Mene ti krči še ne matrajo, meni samo vse nekam pritiska dol in trebuh se mi je malček spustil in mehur je že čisto ubogi. To je bolj izrazito, ko stojim, če pa ležim ali sedim mi še nič ne fali
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:49:18
|
|
|
|
amor real
|
nč zdj pa grem pogledat če je v postli kaj novega nočko ta je pa dobra, če kaj novega odkriješ javi, da gremo še mi
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:49:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Lara, ne stoj govorit monade.... da nas obe prime mene od straha, tebe od zgorženosti nad mojo reakcijo Jaaaaaaaaaaaaa...... greva skupaj.... Sicer bi šla rada v četrtek na eno predstavitev v Koper.... ma ne bom nič stiskala nog, če me zgrabi kej prej.... ben grem jaz še speglat zavese od najinega Pikca Jest pa zaves nikol ne likam....obesim mokre in se kr same zliakajo....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:49:43
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna kahlo mene tut včasih menstrualni krči dajejo. ampak ponavad bolj malo časa to traja. a so to ene vrste popadki? ja to so ene vrste popadki,vsaka drugače čuti popadke Vem ko sem rodila ,sem mislila da mi bodo jajčniki z prišli ven,vsi popadki so bili v d. jajčniku.
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:51:47
|
|
|
|
arabela*
|
jao babe moje. Ko vas berem,da imate ene še 21 dni do konca.Kaj pa jaz??7,haloooooooooo Pa niste pri zdravi pameti nekatere.Mene že zdaj zvija,ko se spomnim,da bom morala rodit.Zjutraj sem se samo pogovarjala o porodu z mojim,pa me že cel dan šraufa. Je pa zanimivo,da je mene strah samo rezanja presredka in pa šivanja.Jaooooo
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 22:54:36
|
|
|
|
arabela*
|
kahlo,ti pa si slika Ej jaz sem tud na popu gledla film,pa sem se tak nasmejala zravn,da me od sile še zdaj nekaj špika.Najbolj mi je blo hecno,ko sta onidve rojevale,onadva moška pa sta se tepla tam v ordinaciji Tisto špikanje kot pri menstruaciji že včasih kaj pomeni,veš.Važno je samo,če se začne vrstit v rednih razmakih
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 23:01:10
|
|
|
|
KAHLO
|
tia.....ampak to so lažni popadki če so a ne!?!.... mislim...saj lažne popadke maš lako kak teden, preden pridejo pravi ali kako moji pravi popadki naj zdaj kr počakajo Lara še dobro da smo napotnice za rešilca dobila, da se bova lahko kr oba z rešilcem peljala, upam samo da ga ne bodo na kak napačen oddelek odpeljali joj jaz pa še morem preden grem pančkat mojega velikega jenčija umit in oblečt tak da mam že malo prakse samo da je vse v večjih sizih....pa na žalost že zna govoriti
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 23:02:24
|
|
|
|
KAHLO
|
Saraya.....ampak pravi popadki so verjetno bl boleči k ti lažni ali kako!?!?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 23:05:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
..ampak to so lažni popadki če so a ne!?!.... Lažni so, ja..... Tapravi trajajo vsaj 50 sekund in se vedno bolj pogosto pojavljajo...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 23:09:00
|
|
|
|
amor real
|
SARAYA, tukaj nekatere jemljemo porod na easy, ker gremo prvič na led
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 23:22:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma kje najdete porodne zgodbe?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 23:24:24
|
|
|
|
tia
|
tia.....ampak to so lažni popadki če so a ne!?!.... mislim...saj lažne popadke maš lako kak teden, preden pridejo pravi ali kako moji pravi popadki naj zdaj kr počakajo to je odvisno lažni popadki te lahko mantrajo ka dolgo,da pridejo pravi lahko pa so lažni tudi ta pravi. Glede pravih svojih popadkov nimam izkušenj kajti prvič sem rodila vse z umetnimi in pravijo da ti bolj bolijo tako,če bom sedaj imela svoje bom videla,ali bom pa spet šla v porodno z umetnimi. SARAYA, tukaj nekatere jemljemo porod na easy, ker gremo prvič na led saj porod ni tako hud,kot nekatere pravijo le tisto rezanje in potem okrevanje je dosti hujše Ko sem prišla prvič iz P. sem rekla : to je bilo prvič in zadnjič,namreč imela sem sigurno 15 šiviv če ne več,boleli so me kot sam ,a sem tudi to pozabila,sedaj me je le tega strah da nebi bilo isto.
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 23:33:30
|
|
|
|
arabela*
|
lara,kje so porodne zgodbe? Tam v kotu na levi strani pri nosečnosti si jih poišči.Jaz jih full rada berem Včeraj sem ravno brala tisto mamico,ki jih je deset povila.Zlo zanimivo
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 23:33:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia Glede pravih svojih popadkov nimam izkušenj kajti prvič sem rodila vse z umetnimi in pravijo da ti bolj bolijo tako,če bom sedaj imela svoje bom videla,ali bom pa spet šla v porodno z umetnimi. Zakaj so pa tebi dali umetne? Jaz sem takrat dobila umetne zato, ker sem bla 14 dni čez rok.... že en teden so me imeli v porodnišnici... pregledovali vsak dan.... jaz sem na koncu že jokala, ki sem imela vsega dost.... morda, če bi počakali še dva dni, bi dobila svoje, kdo ve...Mal so bli v skrbeh zame, ker sem bla ful mlada.... So pa hudič tej umetni popadki.... maternica se bolj krči, ku pri naravnih in tudi za otroka so večji stres....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 23:35:42
|
|
|
|
amor real
|
Lara, oštja tvoja jaz sem mislila, da ti čakaš svojega prvega , zdej pa vidim, da si ti vre mama
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 23:36:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara,kje so porodne zgodbe? Tam v kotu na levi strani pri nosečnosti si jih poišči.Jaz jih full rada berem Včeraj sem ravno brala tisto mamico,ki jih je deset povila.Zlo zanimivo Sem vtipkala v iskalnik pa sem dobila, ja....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 23:37:17
|
|
|
|
arabela*
|
kahlo,jaz mam te lažne popadke že cel mesec.Me je ravno prej moj praskal,pa lepo uživam,pol pa me v bedrih zgoraj tak ztagrabi,da je bilo joj.Zlo boleče.Ampak v bedru. Pa pravijo,da je čist možno. Prvič niti slučajno nisem tega s......doživljala,kar se mi zdaj dogaja. Sem pa že slišala,da več kod deset lažnih na dan naj nebi bilo(jaz jih imam krepko več) in da so nekatere z njimi kar rodile . Ma me bomo to preslišale
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 23:38:37
|
|
|
|
arabela*
|
a iskalnik tud imamo na rr?? Jaz ga ne najdem
|
|
RE: September 2008, 3. del 24.8.2008 23:39:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Lara, oštja tvoja jaz sem mislila, da ti čakaš svojega prvega , zdej pa vidim, da si ti vre mama Ne, ne...... pr niti 18 sem rodila sina.... tku da bo zdej oktobra imel že 21 let....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?