|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
24.8.2008 22:41:10   
amor real
Glede epiduralne sem si jaz naredila papirje, pa bom potem videla kolko bom  pogumna user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
24.8.2008 22:41:24   
Lara Croft

starši od mojga niso prou navdušeni nad psi

Ma kaj grest k njim živet? Ma kriza no, tk se odpovedat živalci.... One big hug for you...

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
24.8.2008 22:45:00   
lana luna
ne sej da naute kej narobe razumeli. sej moj pesek bo šel k moji mamici živet ( v posvojitev) ampak meni je hudo k je bla 6 let vsak dan z mano takrat ko sem jo najbolj rablauser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
24.8.2008 22:45:03   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

babe mene je pa začelo zdaj tako špikat k pri menstruaciji...... a ma še katera kake take trubllese!!!

Ja, mene tudi dostkrat... nič panike....user posted image

je moj lih reko njemu naj daju epiduralno da ne bo nič čutil, in bo lahko zraven sedel, jaz pa kr po naravni poti rodim pa je

user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, tebi pa ne bo dolgcajt v porodni..... če bo tudi tam take streljal boš tik tak rodila, ki se boš tok smejala.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
24.8.2008 22:46:35   
lana luna
kahlo mene tut včasih menstrualni krči dajejo. ampak ponavad bolj malo časa to traja.

a so to ene vrste popadki?

Neposredna povezava do sporočila: 4655
24.8.2008 22:47:13   
lana luna
nč zdj pa grem pogledat če je v postli kaj novega

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 4656
24.8.2008 22:48:36   
amor real
Mene ti krči še ne matrajo, meni samo vse nekam pritiska dol in trebuh se mi je malček spustil in mehur je že čisto ubogi. To je bolj izrazito, ko stojim, če pa ležim ali sedim mi še nič ne fali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4657
24.8.2008 22:49:18   
amor real
nč zdj pa grem pogledat če je v postli kaj novega

nočko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra, če kaj novega odkriješ javi, da gremo še mi user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4658
24.8.2008 22:49:21   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Lara, ne stoj govorit monade.... da nas obe prime user posted image  mene od straha, tebe od zgorženosti nad mojo reakcijo user posted image

Jaaaaaaaaaaaaa...... greva skupaj.... user posted image user posted image user posted image Sicer bi šla rada v četrtek na eno predstavitev v Koper.... ma ne bom nič stiskala nog, če me zgrabi kej prej....

ben grem jaz še speglat zavese od najinega Pikca

Jest pa zaves nikol ne likam....obesim mokre in se kr same zliakajo....

Neposredna povezava do sporočila: 4659
24.8.2008 22:49:43   
tia
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

kahlo mene tut včasih menstrualni krči dajejo. ampak ponavad bolj malo časa to traja.

a so to ene vrste popadki?

ja to so ene vrste popadki,vsaka user posted image  drugače čuti popadke

Vem ko sem rodila ,sem mislila da mi bodo jajčniki z user posted image  prišli ven,vsi popadki so bili v d. jajčniku.

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

Neposredna povezava do sporočila: 4660
24.8.2008 22:51:47   
arabela*
jao babe moje.
Ko vas berem,da imate ene še 21 dni do konca.Kaj pa jaz??7,haloooooooooouser posted image
Pa niste pri zdravi pameti nekatere.Mene že zdaj zvija,ko se spomnim,da bom morala rodit.Zjutraj sem se samo pogovarjala o porodu z mojim,pa me že cel dan šraufa.user posted image Je pa zanimivo,da je mene strah samo rezanja presredka in pa šivanja.Jaooooouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4661
24.8.2008 22:54:36   
arabela*
kahlo,ti pa si slikauser posted image
Ej jaz sem tud na popu gledla film,pa sem se tak nasmejala zravn,da me od sile še zdaj nekaj špika.Najbolj mi je blo hecno,ko sta onidve rojevale,onadva moška pa sta se tepla tam v ordinacijiuser posted image user posted image
Tisto špikanje kot pri menstruaciji že včasih kaj pomeni,veš.Važno je samo,če se začne vrstit v rednih razmakihuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
24.8.2008 23:01:10   
KAHLO
tia.....ampak to so lažni popadki če so a ne!?!.... mislim...saj lažne popadke maš lako kak teden, preden pridejo pravi ali kakouser posted image moji pravi popadki naj zdaj kr počakajouser posted image

Lara še dobro da smo napotnice za rešilca dobila, da se bova lahko kr oba z rešilcem peljala, upam samo da ga ne bodo na kak napačen oddelek odpeljaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj jaz pa še morem preden grem pančkat mojega velikega jenčija umit in oblečtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da mam že malo prakse samo da je vse v večjih sizih....pa na žalost že zna govoritiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
24.8.2008 23:02:24   
KAHLO
Saraya.....ampak pravi popadki so verjetno bl boleči k ti lažni ali kako!?!?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
24.8.2008 23:05:08   
Lara Croft
..ampak to so lažni popadki če so a ne!?!....

Lažni so, ja..... Tapravi trajajo vsaj 50 sekund in se vedno bolj pogosto pojavljajo... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
24.8.2008 23:09:00   
amor real
SARAYA, tukaj nekatere jemljemo porod na easy, ker gremo prvič na led user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4666
24.8.2008 23:22:22   
Lara Croft
Ma kje najdete porodne zgodbe?

Neposredna povezava do sporočila: 4667
24.8.2008 23:24:24   
tia
tia.....ampak to so lažni popadki če so a ne!?!.... mislim...saj lažne popadke maš lako kak teden, preden pridejo pravi ali kako moji pravi popadki naj zdaj kr počakajo

to je odvisno lažni popadki te lahko mantrajo ka dolgo,da pridejo pravi lahko pa so lažni tudi ta pravi.

Glede pravih svojih popadkov nimam izkušenj kajti prvič sem rodila vse z umetnimi in pravijo da ti bolj bolijo tako,če bom sedaj imela svoje bom videla,ali bom pa spet šla v porodno z umetnimi.

SARAYA, tukaj nekatere jemljemo porod na easy, ker gremo prvič na led user posted image user posted image user posted image

saj porod ni tako hud,kot nekatere pravijo le tisto rezanje in potem okrevanje je dosti hujše

Ko sem prišla prvič iz P. sem rekla : to je bilo prvič in zadnjič,namreč imela sem sigurno 15 šiviv če ne več,boleli so me kot sam user posted image ,a sem tudi to pozabila,sedaj me je le tega strah da nebi bilo isto.

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
24.8.2008 23:33:30   
arabela*
lara,kje so porodne zgodbe? Tam v kotu na levi strani pri nosečnosti si jih poišči.Jaz jih full rada berem Včeraj sem ravno brala tisto mamico,ki jih je deset povila.Zlo zanimivouser posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
24.8.2008 23:33:37   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: tia

Glede pravih svojih popadkov nimam izkušenj kajti prvič sem rodila vse z umetnimi in pravijo da ti bolj bolijo tako,če bom sedaj imela svoje bom videla,ali bom pa spet šla v porodno z umetnimi.

Zakaj so pa tebi dali umetne?

Jaz sem takrat dobila umetne zato, ker sem bla 14 dni čez rok.... že en teden so me imeli v porodnišnici... pregledovali vsak dan.... jaz sem na koncu že jokala, ki sem imela vsega dost.... morda, če bi počakali še dva dni, bi dobila svoje, kdo ve...Mal so bli v skrbeh  zame, ker sem bla ful mlada....

So pa hudič tej umetni popadki.... maternica se bolj krči, ku pri naravnih in tudi za otroka so večji stres....

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
24.8.2008 23:35:42   
amor real
Lara, oštja tvoja jaz sem mislila, da ti čakaš svojega prvega user posted image , zdej pa vidim, da si ti vre mama user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4671
24.8.2008 23:36:05   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

lara,kje so porodne zgodbe? Tam v kotu na levi strani pri nosečnosti si jih poišči.Jaz jih full rada berem Včeraj sem ravno brala tisto mamico,ki jih je deset povila.Zlo zanimivouser posted image

Sem vtipkala v iskalnik pa sem dobila, ja.... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
24.8.2008 23:37:17   
arabela*
kahlo,jaz mam te lažne popadke že cel mesec.Me je ravno prej moj praskal,pa lepo uživam,pol pa me v bedrih zgoraj tak ztagrabi,da je bilo joj.Zlo boleče.Ampak v bedru.user posted image Pa pravijo,da je čist možno.
Prvič niti slučajno nisem tega s......doživljala,kar se mi zdaj dogaja.
Sem pa že slišala,da več kod deset lažnih na dan naj nebi bilo(jaz jih imam krepko več) in da so nekatere z njimi kar rodileuser posted image .
Ma me bomo to preslišaleuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
24.8.2008 23:38:37   
arabela*
a iskalnik tud imamo na rr??user posted image Jaz ga ne najdemuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
24.8.2008 23:39:40   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Lara, oštja tvoja jaz sem mislila, da ti čakaš svojega prvega user posted image , zdej pa vidim, da si ti vre mama user posted image

Ne, ne...... pr niti 18 sem rodila sina.... tku da bo zdej oktobra imel že 21 let....

Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?