|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
24.8.2008 11:43:27   
ključek

me to you hvala za linke....

ni za kej...............user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
24.8.2008 11:44:50   
gloria
me to you kaj zoe si želi na temo rodili smouser posted image ...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
24.8.2008 11:48:39   
gloria
danes spet kuham za delavce..................mi katera svetuje kako naredi dober mrzel krompir??

...ena od mojih varijant od mrzlih krompirjev je da dodam kisle kumarice,trdo kuhana jajčka ter seveda čebula....sol,poper,kis olje(saj to veš)ker se vidi da si majstorcauser posted image ....ali ga pa nardim sam z dodatkom svežega drobnjaka,ter mal senfa ali hrena....včasih pa tudi kakšna šunka in sir droben narezana....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
24.8.2008 11:51:43   
ključek
me to you kaj zoe si želi na temo rodili smo ... user posted image

ne vem. nimam njene cifre, če me pa spomin ne vara, je enkrat pisala o tem, da ji to glih ni.....tko da ne bom nč pisala, dokler ne dobim "požegnan", da lahko objavim................user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
24.8.2008 11:56:00   
Lara Croft
forum-septemberčki 2008

user posted image user posted image SeptembErčki pa že ne.... pa tudi naši septembrčki ne bodo tisti, ki bodo klepetali.... bomo me, njihove mamičke... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
24.8.2008 12:15:43   
ključek
SeptembErčki pa že ne.... pa tudi naši septembrčki ne bodo tisti, ki bodo klepetali.... bomo me, njihove mamičke...

to že, sam potem bomo na forumu dojenček..............in tam imajo napisano-majski hroščki, zakladi marčevk, februarski sončki................je logično, da napišemo za katere dojenčke gre, ne????

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
24.8.2008 12:21:26   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

SeptembErčki pa že ne.... pa tudi naši septembrčki ne bodo tisti, ki bodo klepetali.... bomo me, njihove mamičke...

to že, sam potem bomo na forumu dojenček..............in tam imajo napisano-majski hroščki, zakladi marčevk, februarski sončki................je logično, da napišemo za katere dojenčke gre, ne????

...se strinjam...men je to tko slatko....sploh to majski hroščkiuser posted image ....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
24.8.2008 12:27:02   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

...se strinjam...men je to tko slatko....sploh to majski hroščkiuser posted image ....

user posted image user posted image user posted image user posted image Pej prow..... meni pa ni všeč.... Ma nič hudga, če ne.... itak sem od vedno mal samosvoja.... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 24.8.2008 12:28:32 >

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
24.8.2008 12:45:51   
ključek
Pej prow..... meni pa ni všeč

smotkica.................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
24.8.2008 13:04:39   
arabela*
grem na obilno kosilouser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
24.8.2008 13:35:26   
coko
Ciao!
Me ni 2 tedna na RR in imamo že prve septembrčke oz. avgustovčke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne morem verjeti!
Čestitke vsem novopečenim mamicam: mokatela user posted image , gold fish user posted image , emi user posted image , zoe user posted image !

Ali mogoče veste kaj je z našo omni user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
24.8.2008 15:43:10   
ključek
grem na obilno kosilo user posted image user posted image .

čestitke za taščo, resnično!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
24.8.2008 16:06:21   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: coko

Ali mogoče veste kaj je z našo omni user posted image user posted image user posted image ?

Nič se ne javlja user posted image

Mene pa zanima, kako je mokatela in njeni dve user posted image user posted image ? Upam, da dobro napredujeta user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
24.8.2008 16:13:34   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Mene pa zanima, kako je mokatela in njeni dve user posted image user posted image ? Upam, da dobro napredujeta user posted image

No, sem v drugih temah prebrala, da gre njenima dvojčicama dobro user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
24.8.2008 16:34:35   
Tejchy
Ojla!

zoe - čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ........... joj kr ne morem verjet.... še malo pa bomo šle ko po tekočem traku user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ................

komaj čakam, da tko pridejo punce domov, pa da malo povejo kako in kaj....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
24.8.2008 16:47:25   
alysa
emi, lepo da si že domauser posted image user posted image in da se že veselo crkljateuser posted image user posted image user posted image ...

si nam vsem naredila lušte ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
24.8.2008 16:49:29   
alysa
emi, lepo da si že domauser posted image user posted image in da se že veselo crkljateuser posted image user posted image user posted image ...

si nam vsem naredila lušte ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
24.8.2008 17:50:42   
emi*
ola!

evo Ines vas pozdravlja!Zoe čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !ampak res napredujemo!user posted image

zdaj pa grem,treba previjat pa am am!!user posted image

Ciao

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
24.8.2008 17:55:21   
emi*
ma ej,šla sem na forum rodili smo in samo tako user posted image user posted image user posted image !full uno od sreče!user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
24.8.2008 18:06:37   
arabela*
emi,srečka,ko že štručko cartaš doma in ko si vsega lepo rešenauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
24.8.2008 18:11:35   
arabela*
hoila.
MI smo s kosila.Sem se kar najedla,čeprav mi nič več prav ne paše,razen sladic.user posted image
Itak me nekaj šfaufa že od ponoči,pa mi ne paše kaj preveč dat v želodec.
user posted image  je vedno bolj aktiven.Zdaj že cez
dan samo brca,pa se premetava po trebuhu.Joj,komaj čakam,da se bauha že rešim.Pa vse imam spodaj že napeto,zgleda,da se lepo pripravlja.user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 24.8.2008 18:12:19 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
24.8.2008 18:15:29   
ključek
Pa vse imam spodaj že napeto,zgleda,da se lepo pripravlja.user posted image

popadke že imaš???

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
24.8.2008 18:16:25   
arabela*
Ne popadke,napeto.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
24.8.2008 18:16:34   
ključek
emi,srečka,ko že štručko cartaš doma in ko si vsega lepo rešenauser posted image

saj gremo vse po isti poti.............samo me bomo še malo počakale................

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
24.8.2008 18:16:58   
ključek
Ne popadke,napeto

kakšen je pa to filing???

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?