|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
23.8.2008 20:05:40   
*bubi*
Saraya, mislim, da je čisto vseeno, kam na CTGje hodiš. Verjemi, ko prideš rodit, jih ne brigajo kaki stari CTGji. Drugi izvidi (recimo krvna slika) ja, CTGji pa takrat res niso pomembni, ker kažejo trenutno stanje ploda (in morebitnih popadkov).

Tako da bi komot po PDPju hodila kar v MB P na CTGje, rodit pa greš na Ptuj. Edini riziko je, da je CTG slab in te v pritličje pošljejo user posted image

Itak imaš dve ločeni napotnici - eno za CTGje, drugo za porod.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
23.8.2008 20:06:45   
ključek
SUper..... bom kr shranla te strani... kaj pol sam označiš in kopiraš sem... oz. kam drugam, al kako? Lahko tudi v emaile nalepiš?

odpreš si stran, ki jo češ..............najdeš slikco, ki ti je všeč, jo klikneš, skopiraš in nalimaš kamor češ.............

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
23.8.2008 20:07:29   
ključek

jaz imam pa napotnico samo za porod..........................user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
23.8.2008 20:08:15   
ključek
Hojla septembrke...

hvala za lepe želje, LINA31........................user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
23.8.2008 20:10:31   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jaz imam pa napotnico samo za porod..........................user posted image user posted image

Ni panike. Do PDPja se itak hodi k osebnemu G. In če ga dočakaš (PDP user posted image ), ti bo pač takrat dal napotnico za P in nadaljnje spremljanje user posted image

No, meni je G že zdaj dala obe napotnici in me tudi opozorila, da tisto za CTG koristim šele po PDPju. Do takrat pa imam CTGje pri njej.  (OK, zdaj je situacija malo drugačna, ker so me v P že zdaj prevzeli, da bodo jetne teste kontrolirali).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
23.8.2008 20:11:50   
ključek
Ni panike. Do PDPja se itak hodi k osebnemu G.

bubi, dobr da te mamo!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
23.8.2008 20:14:12   
ključek
Meni se tudi zdi, da se tiste tri dni lahko počaka in ni treba v P rinit. Pa seveda tudi ne takoj domov.

jaz pa pravim-odvisno kdo pride. sestre, nečaka...........bom ful vesela, "kao" kolegic (beri firbcev) pa ziher ne. sem itak že povedala, da doma obiskov ne bo, dokler jih midva ne povabiva. pa če jim paše ali pa ne.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
23.8.2008 20:35:10   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Jaz sem si test kupila na Silvestrovo, delala sem ga pa 2.1., ko se je hiša spraznila. In je bil negativenuser posted image . Po prvem šoku sem se odločila, da je pokazal narobe, ker jaz itak vem, da sem noseča. No, če ne prej bo čez 2,3 tedne jasno, da je pokazal narobe!!!user posted image

Ja Meta pol sva pa kr na istem.S tem,da sem jaz prvič delala test na 31.12. zjutraj,ker sem bila prepričana,da sem noseča,in sem hotla svojega res ob polnoči presenetit. Pol je bil pa test negativen in sem bilauser posted image user posted image ,ampak mi ni blo čist nč jasen,ker jst sem čutla.
No po 14dneh je bil pa test le pozitiven.user posted image user posted image Sem jst vedlauser posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
23.8.2008 20:36:23   
ključek
S tem,da sem jaz prvič delala test na 31.12. zjutraj,ker sem bila prepričana,da sem noseča,in sem hotla svojega res ob polnoči presenetit

jaz pa enostavno nisem zdržala do polnoči, sem takoj začela kričati od veselja v kopalnici........................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
23.8.2008 20:42:41   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Hojla septembrke...
sem si prišla malo skomine naredituser posted image . Sploh ne morem verjet, da bo že eno leto od kar je prišel na svet moj Žan...ja, sem septembra 2007.
Prišla sem malo pokukat, da vidim koliko bo letos septembrčkov.
Skratka vsem vam želim VELIKO SREČE IN RADOSTI, ki prihajauser posted image user posted image

Ojlaaaaaaaaaa.... lepo, da si prišla.... ma ne vem, kok bo septembrčkov ostalo.... se kr po spisku že rojevajo.... user posted image user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
23.8.2008 20:45:39   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Meni se tudi zdi, da se tiste tri dni lahko počaka in ni treba v P rinit. Pa seveda tudi ne takoj domov.

Jst sicer tudi tku mislim..... Ma v četrtek sem bla glih v Postojni na pregledu, tam pa je tudi rodila moja znanka.... že sedem dni je bla v bolnici in ji je prow pasalo,da sem jo prišla pozdravit..... Ma sem bla res samo 5 minut tam.... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
23.8.2008 20:57:19   
Lara Croft
juuupiiiii, pri nas se temni pa v morju se že vidjo strele in se dvigajo oblaki

Jeeeeeeeeeeees.... pri nas tudi.... končno.... user posted image user posted image user posted image

odpreš si stran, ki jo češ..............najdeš slikco, ki ti je všeč, jo klikneš, skopiraš in nalimaš kamor češ.............

Hm.... ni ratalo....

jaz imam pa napotnico samo za porod..

Jaz tudi.user posted image

jaz pa pravim-odvisno kdo pride. sestre, nečaka...........bom ful vesela, "kao" kolegic (beri firbcev) pa ziher ne.

Jaz pa si želim tiste, s katerimi sem si blizu... in to starši, sestra in drugo sorodstvo pač ni....

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
23.8.2008 21:21:35   
bark
ZOE ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image
......
zdaj pa samo še uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 4488
23.8.2008 21:23:14   
bark
Ej babe, danes je še lev po horoskopu-ker ma moja mami roj.dan danes, od jutri dalje pa že devičkeuser posted image user posted image user posted image
.....ampak jest sem vseeno zato,da počakam,do 9.9.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
23.8.2008 21:52:45   
ključek
Jaz pa si želim tiste, s katerimi sem si blizu... in to starši, sestra in drugo sorodstvo pač ni....

sej pr men so to sam sestra, mami..............tašča-ni šans........pa ena dobra kolega, njiju bom tud ful vesela..............

čeprav tašča-bo pršla, že zaradi moža ne morm rečt-ne, ne sme priti...............

< Sporočilo je popravil Me to you -- 23.8.2008 21:54:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 4490
23.8.2008 21:53:13   
ključek

jaz pa vsaj do 6.9., datum po nuhalni.................user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
23.8.2008 21:56:18   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

zakaj pa bojo zvezdice brisali preklemaniuser posted image ?
Me pa jih tu tak zvesto zbiramo.user posted image

Ne, ne brišejo se zvezdice. Briše se čvekanje v tri dni in tiste, ki tam veliko postov naberete, lahko na ta račun kako user posted image  izgubite. Ker bo pač manj objav.

to pa ne razumemuser posted image user posted image user posted image sem mal blond. itak je cel RR čvekanje v tri dni, vsake tolk cajt pa poleg tega da se mal zamotiš in zabavaš s čvekanjem, zveš še kaj pametnega...

ja kot je že ena napisala bomo pa drugje zbirale zvezdice. jest jih bom v Šparu da si bom pol plehe za pečt lohk kuplauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
23.8.2008 21:59:23   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: bark

Ej babe, danes je še lev po horoskopu-ker ma moja mami roj.dan danes, od jutri dalje pa že devičkeuser posted image user posted image user posted image

A ni danes nastopla devica??user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
23.8.2008 22:02:44   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jaz pa pravim-odvisno kdo pride. sestre, nečaka...........bom ful vesela, "kao" kolegic (beri firbcev) pa ziher ne. sem itak že povedala, da doma obiskov ne bo, dokler jih midva ne povabiva. pa če jim paše ali pa ne.

jest sem pa že precej cajta nazaj povedal kolegicam in znancem da ne maram da mi vsi silijo v P. pa mi zdaj to vsi očitajo pa mi najedajo, pa jim ne morm več odrečt.

ena me je vprašala če lahk prideta s hčerkico k si ful želi otročka pridt pogledat kuj prvi dan v P. ja pa kako nej 8 letnemu otroku prepovem da prideuser posted image pol eni kolegici sem mogla dovolit da pride, ker mi pomaga pri prenavljanju stanovanja. ena k je tut noseča mi je glih včeri očitala kašna sem k jim ne dovolim v P pridt in sem pač tut njej popustila. ja pa to je že čist too much obiskov za tiste boge tri dni po dve uri na danuser posted image user posted image user posted image user posted image a mi ne morjo dat miru da se navadim na to da sem mamica in da smo družinicauser posted image kolk me jezijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
23.8.2008 22:03:18   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

A ni danes nastopla devica??user posted image

Ja, imaš prow... sem šla en horoskop pogledat..... jutri.... user posted image user posted image Edino devica in škorpion začneta na 24. dan...

Neposredna povezava do sporočila: 4495
23.8.2008 22:05:15   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: bark

ne mislm da so že devičke. ker majo avgustovke za danes že devičke. baje da se ta horoskop vsako leto za kkšn dan prestavi. mislm da po luni.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
23.8.2008 22:05:46   
lana luna
no ja itak pa ni važno kaj je otroček po horoskopu, važno da je zdravuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
23.8.2008 22:07:26   
Lara Croft
a mi ne morjo dat miru da se navadim na to da sem mamica in da smo družinica kolk me jezijo

Jooooj,ne štekam teh ljudi.... če ti ni, ti ni.... kaj ne razumejo in imajo za najedat?!

Jaz bom samo ene parim sporočila iz porodnišnice, da sem rodila.... drugim pa, ko pridemo domov.... Ma briga me,če  bo kdo zameril... imam vso pravico.... ne vem, zakaj bi mogla ustreči drugim, prej kot sebi....

Neposredna povezava do sporočila: 4498
23.8.2008 22:08:48   
Lara Croft
no ja itak pa ni važno kaj je otroček po horoskopu, važno da je zdrav

Ma sej ne izbiramo med tema dvemi opcijama.... user posted image Zbiramo med opcijama.... lev:devica.... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 23.8.2008 22:09:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 4499
23.8.2008 22:09:20   
lana luna
*zoe* vas vse lepo pozdravljauser posted image user posted image user posted image pravi da je ful fajn met otročka. njen Marko je ful lep in priden.

pa še pravi, da je njej pri porodu zelo pomagalo to, da je prebrala knjigo Modrost rojevanja. tko da tiste ki je še niste prebrale, mogoče to ni slaba idejauser posted image čeprou jo je itak v knjižnici ful težko dobit, ker je tolk srečk nosečk trenutnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?