Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 20:05:40
|
|
|
|
*bubi*
|
Saraya, mislim, da je čisto vseeno, kam na CTGje hodiš. Verjemi, ko prideš rodit, jih ne brigajo kaki stari CTGji. Drugi izvidi (recimo krvna slika) ja, CTGji pa takrat res niso pomembni, ker kažejo trenutno stanje ploda (in morebitnih popadkov). Tako da bi komot po PDPju hodila kar v MB P na CTGje, rodit pa greš na Ptuj. Edini riziko je, da je CTG slab in te v pritličje pošljejo Itak imaš dve ločeni napotnici - eno za CTGje, drugo za porod.
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 20:06:45
|
|
|
|
ključek
|
SUper..... bom kr shranla te strani... kaj pol sam označiš in kopiraš sem... oz. kam drugam, al kako? Lahko tudi v emaile nalepiš? odpreš si stran, ki jo češ..............najdeš slikco, ki ti je všeč, jo klikneš, skopiraš in nalimaš kamor češ.............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 20:07:29
|
|
|
|
ključek
|
Itak imaš dve ločeni napotnici - eno za CTGje, drugo za porod. jaz imam pa napotnico samo za porod..........................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 20:08:15
|
|
|
|
ključek
|
Hojla septembrke... hvala za lepe želje, LINA31........................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 20:10:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Itak imaš dve ločeni napotnici - eno za CTGje, drugo za porod. jaz imam pa napotnico samo za porod.......................... Ni panike. Do PDPja se itak hodi k osebnemu G. In če ga dočakaš (PDP ), ti bo pač takrat dal napotnico za P in nadaljnje spremljanje No, meni je G že zdaj dala obe napotnici in me tudi opozorila, da tisto za CTG koristim šele po PDPju. Do takrat pa imam CTGje pri njej. (OK, zdaj je situacija malo drugačna, ker so me v P že zdaj prevzeli, da bodo jetne teste kontrolirali).
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 20:11:50
|
|
|
|
ključek
|
Ni panike. Do PDPja se itak hodi k osebnemu G. bubi, dobr da te mamo!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 20:14:12
|
|
|
|
ključek
|
Meni se tudi zdi, da se tiste tri dni lahko počaka in ni treba v P rinit. Pa seveda tudi ne takoj domov. jaz pa pravim-odvisno kdo pride. sestre, nečaka...........bom ful vesela, "kao" kolegic (beri firbcev) pa ziher ne. sem itak že povedala, da doma obiskov ne bo, dokler jih midva ne povabiva. pa če jim paše ali pa ne.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 20:35:10
|
|
|
|
bark
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz sem si test kupila na Silvestrovo, delala sem ga pa 2.1., ko se je hiša spraznila. In je bil negativen . Po prvem šoku sem se odločila, da je pokazal narobe, ker jaz itak vem, da sem noseča. No, če ne prej bo čez 2,3 tedne jasno, da je pokazal narobe!!! Ja Meta pol sva pa kr na istem.S tem,da sem jaz prvič delala test na 31.12. zjutraj,ker sem bila prepričana,da sem noseča,in sem hotla svojega res ob polnoči presenetit. Pol je bil pa test negativen in sem bila ,ampak mi ni blo čist nč jasen,ker jst sem čutla. No po 14dneh je bil pa test le pozitiven. Sem jst vedla
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 20:36:23
|
|
|
|
ključek
|
S tem,da sem jaz prvič delala test na 31.12. zjutraj,ker sem bila prepričana,da sem noseča,in sem hotla svojega res ob polnoči presenetit jaz pa enostavno nisem zdržala do polnoči, sem takoj začela kričati od veselja v kopalnici........................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 20:42:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31 Hojla septembrke... sem si prišla malo skomine naredit . Sploh ne morem verjet, da bo že eno leto od kar je prišel na svet moj Žan...ja, sem septembra 2007. Prišla sem malo pokukat, da vidim koliko bo letos septembrčkov. Skratka vsem vam želim VELIKO SREČE IN RADOSTI, ki prihaja Ojlaaaaaaaaaa.... lepo, da si prišla.... ma ne vem, kok bo septembrčkov ostalo.... se kr po spisku že rojevajo....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 20:45:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Meni se tudi zdi, da se tiste tri dni lahko počaka in ni treba v P rinit. Pa seveda tudi ne takoj domov. Jst sicer tudi tku mislim..... Ma v četrtek sem bla glih v Postojni na pregledu, tam pa je tudi rodila moja znanka.... že sedem dni je bla v bolnici in ji je prow pasalo,da sem jo prišla pozdravit..... Ma sem bla res samo 5 minut tam....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 20:57:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
juuupiiiii, pri nas se temni pa v morju se že vidjo strele in se dvigajo oblaki Jeeeeeeeeeeees.... pri nas tudi.... končno.... odpreš si stran, ki jo češ..............najdeš slikco, ki ti je všeč, jo klikneš, skopiraš in nalimaš kamor češ............. Hm.... ni ratalo.... jaz imam pa napotnico samo za porod.. Jaz tudi. jaz pa pravim-odvisno kdo pride. sestre, nečaka...........bom ful vesela, "kao" kolegic (beri firbcev) pa ziher ne. Jaz pa si želim tiste, s katerimi sem si blizu... in to starši, sestra in drugo sorodstvo pač ni....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 21:21:35
|
|
|
|
bark
|
ZOE ČESTITAM ......zdaj pa samo še uživajte
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 21:23:14
|
|
|
|
bark
|
Ej babe, danes je še lev po horoskopu-ker ma moja mami roj.dan danes, od jutri dalje pa že devičke .....ampak jest sem vseeno zato,da počakam,do 9.9.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 21:52:45
|
|
|
|
ključek
|
Jaz pa si želim tiste, s katerimi sem si blizu... in to starši, sestra in drugo sorodstvo pač ni.... sej pr men so to sam sestra, mami..............tašča-ni šans........pa ena dobra kolega, njiju bom tud ful vesela.............. čeprav tašča-bo pršla, že zaradi moža ne morm rečt-ne, ne sme priti...............
< Sporočilo je popravil Me to you -- 23.8.2008 21:54:26 >
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 21:53:13
|
|
|
|
ključek
|
.....ampak jest sem vseeno zato,da počakam,do 9.9. jaz pa vsaj do 6.9., datum po nuhalni.................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 21:56:18
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zakaj pa bojo zvezdice brisali preklemani ? Me pa jih tu tak zvesto zbiramo. Ne, ne brišejo se zvezdice. Briše se čvekanje v tri dni in tiste, ki tam veliko postov naberete, lahko na ta račun kako izgubite. Ker bo pač manj objav. to pa ne razumem sem mal blond. itak je cel RR čvekanje v tri dni, vsake tolk cajt pa poleg tega da se mal zamotiš in zabavaš s čvekanjem, zveš še kaj pametnega... ja kot je že ena napisala bomo pa drugje zbirale zvezdice. jest jih bom v Šparu da si bom pol plehe za pečt lohk kupla
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 21:59:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark Ej babe, danes je še lev po horoskopu-ker ma moja mami roj.dan danes, od jutri dalje pa že devičke .....ampak jest sem vseeno zato,da počakam,do 9.9. A ni danes nastopla devica??
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 22:02:44
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Meni se tudi zdi, da se tiste tri dni lahko počaka in ni treba v P rinit. Pa seveda tudi ne takoj domov. jaz pa pravim-odvisno kdo pride. sestre, nečaka...........bom ful vesela, "kao" kolegic (beri firbcev) pa ziher ne. sem itak že povedala, da doma obiskov ne bo, dokler jih midva ne povabiva. pa če jim paše ali pa ne. jest sem pa že precej cajta nazaj povedal kolegicam in znancem da ne maram da mi vsi silijo v P. pa mi zdaj to vsi očitajo pa mi najedajo, pa jim ne morm več odrečt. ena me je vprašala če lahk prideta s hčerkico k si ful želi otročka pridt pogledat kuj prvi dan v P. ja pa kako nej 8 letnemu otroku prepovem da pride pol eni kolegici sem mogla dovolit da pride, ker mi pomaga pri prenavljanju stanovanja. ena k je tut noseča mi je glih včeri očitala kašna sem k jim ne dovolim v P pridt in sem pač tut njej popustila. ja pa to je že čist too much obiskov za tiste boge tri dni po dve uri na dan a mi ne morjo dat miru da se navadim na to da sem mamica in da smo družinica kolk me jezijo
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 22:03:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft A ni danes nastopla devica?? Ja, imaš prow... sem šla en horoskop pogledat..... jutri.... Edino devica in škorpion začneta na 24. dan...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 22:05:15
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark Ej babe, danes je še lev po horoskopu-ker ma moja mami roj.dan danes, od jutri dalje pa že devičke .....ampak jest sem vseeno zato,da počakam,do 9.9. ne mislm da so že devičke. ker majo avgustovke za danes že devičke. baje da se ta horoskop vsako leto za kkšn dan prestavi. mislm da po luni.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 22:05:46
|
|
|
|
lana luna
|
no ja itak pa ni važno kaj je otroček po horoskopu, važno da je zdrav
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 22:07:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
a mi ne morjo dat miru da se navadim na to da sem mamica in da smo družinica kolk me jezijo Jooooj,ne štekam teh ljudi.... če ti ni, ti ni.... kaj ne razumejo in imajo za najedat?! Jaz bom samo ene parim sporočila iz porodnišnice, da sem rodila.... drugim pa, ko pridemo domov.... Ma briga me,če bo kdo zameril... imam vso pravico.... ne vem, zakaj bi mogla ustreči drugim, prej kot sebi....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 22:08:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
no ja itak pa ni važno kaj je otroček po horoskopu, važno da je zdrav Ma sej ne izbiramo med tema dvemi opcijama.... Zbiramo med opcijama.... lev:devica....
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 23.8.2008 22:09:19 >
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 23.8.2008 22:09:20
|
|
|
|
lana luna
|
*zoe* vas vse lepo pozdravlja pravi da je ful fajn met otročka. njen Marko je ful lep in priden. pa še pravi, da je njej pri porodu zelo pomagalo to, da je prebrala knjigo Modrost rojevanja. tko da tiste ki je še niste prebrale, mogoče to ni slaba ideja čeprou jo je itak v knjižnici ful težko dobit, ker je tolk srečk nosečk trenutno
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?