asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde asso, kje si???? Ci sono, ci sono... ampak sem imela nujne delovne obveznosti... Zdej na hitro prečekiram (itak ni dosti) in potem spet na teren, pa bo že vikend Čeprav glih ne dober, ampak... včeraj na obisku sta obe itak non stop lavfali (pa tudi tega ne to, ne ono se navadiš oz. jih opazuješ in v mejah normale dovoliš) in ko je bila ura za it domov, držim Tarin in ugotovim, da ima vročino Doma sem ji zmerila in res, 38,4°C. Dala sem ji žličko Calpola. Ob 5-ih zjutraj je še vedno imela vročino, nona pravi, da je zjutraj ko je vstala imela 37,5°C. Boo, ne vem kaj bi bilo. Nastia je malo prehlajena, Tarin verjetno tudi. Upam, da je samo to, in da bo jutri že boljša. Namreč sta imeli za it za vikend k mojim in jutri hodit na Vremščico. Vse je šlo po vodi IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ma za tvoje dobro, bi morali trgovine odpirat ob 10h Zakaj pa to Da ne zapravljam. Sej ponavadi nisem tako zgodnja v trgovinah. Pa itak, če kaj rabim skočim med malico... in je še slabše... IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ma mi je všeč te hecat veš... pa pozdravi zrak ko jo vidiš...jo prav pogrešam Ne vem kdaj jo bom uspela kaj videt, skoraj prej vidiš predsednika kot njo IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ma bomo vidli kako bo prvega...sicer vsaj izgleda pri nas ful organizirano in ne morem bit tam kolkr hočem ker pridejo za menoj drugi (vsaj tako je rekla na roditeljskem) naja30, ma jaz se s teboj ful strinjam in sem 100% pristaš vrtca ampak bi ti lagala, če rečem da me ni strah kako bo pa ubadat sem se začela s tem kako bosta 2 čuvali 12-13 otrok, če še meni pade, ne je samostojno, se pusti teps od ostalih otrok ravno zaradi tega mora v vrtec - samostojnost !!! Ne obremenjuj se s tem. Boš vidla, da se bo v vrtcu znašel. Čisto drugi otroci so v vrtcu, vse kontra kot doba. Eni se umirijo, drugi se razživijo, navadijo se marsikaj in tudi vzgojiteljicam rata dvema čuvati toliko otrok. So tega navajene. Najprej moraš biti ti mirna in sprejeti vrtec, nakar bo tudi Val. Če ti tega ne boš, ne bo niti otrok. Ampak vseeno mi ni popolnoma jasno kako imate vi to uvajanje. Mi pridemo vsi naenkrat in se vsi gužvamo Boo...