|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
20.8.2008 12:57:34   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Mi smo tudi včeraj čakali sestanek, ki ga ni blo user posted image

Sem vprašala, če je lahko otrok zraven, pa so rekli da ja, če ga prav nimaš kam dat - to meni pomeni, da rajši ne - kar pa mi je milo rečeno malo mimo. Oziroma dosti mimo. Ker tako se pogovarjaš kako ena številka oz. ime in priimek ima rad to in to - se mi zdi da bi si one bolj zapomnile, če otroka vidita in je tam. Ma kakor hočejo, mi smo bili tam cela družina, pa tut če jim ni prav. Itaak jih ni blo. A zdej jim bomo na listek napisali, kaj ima otrok rad user posted image

se podpišem pod izjavouser posted image user posted image user posted image user posted image ...in mi bomo šli tudi v celem številu pa če jim je prav ali neuser posted image user posted image user posted image ...kako naj otroka spozna,če ne z njegovo prisotnostjouser posted image ...al pa imajo zdej vzgojiteljice nadnaravne sposobnostiuser posted image user posted image
mela.....vošči še v našem imenu D....vse najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 401
20.8.2008 14:13:57   
asso
Majrim, vi kar pejte vsi, da spozna takoj vse...user posted image user posted image user posted image user posted image  Boš takoj videla, kakšen tip človeka je...

Evo mene iz kosila. Zdej pa bi pasal en počitek, ampak žal ne bo šlo.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 402
20.8.2008 14:51:26   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Majrim, vi kar pejte vsi, da spozna takoj vse...user posted image user posted image user posted image user posted image  Boš takoj videla, kakšen tip človeka je...

jaz pa odštevam minute do odhoda...ke fjaka danes user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 403
20.8.2008 15:00:14   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

jaz pa odštevam minute do odhoda...ke fjaka danes user posted image

Sej tudi jaz zdej študiram, če čem it domov, ali bom še kaj naredila, ampak mislim, da bo ta prva obveljala.

Ja, danes je res nek čuden dan, predvsem ljudje so nekam čudniuser posted image  S sodelavko se sprašujemo kaj je to danes, ali smo mi čudni ali... v glavnem se dogajajo čudne reči...

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 404
20.8.2008 15:54:57   
helenav
a mi se pa imamo danes prav lepo..spala je skoraj 3 ure in sedaj čeblja....

kufri so že pripravljeni.....zvečer pripravimo še potapljaško opremo in gasauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mela boš vzela dopust za uvajanje?

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 405
20.8.2008 16:17:55   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Jaz si ne predstavljam uvajanje brez dopustauser posted image user posted image  Razen seveda tistih, ki imajo tudi popoldanski urnik.

Mi pa danes gremo malo v Koper, najprej po pravo bičikleto za Tarin, nato še malo po Kopru z vlakcem in po špežo. Upam, da ne bo takšna katastrofa kot zjutraj in okoli treh v Kopru zaradi krožiščuser posted image  Za domov sem skoraj pop***** ker sem rabla več kot 15 minut za pridet iz Kopra. Prihaja vriskanje obeh iz dnevneuser posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 406
20.8.2008 16:17:57   
nektarina
Mi tudi nismo dobili še nobenega vabila.  Če bo prišlo bomo pa šli vsi štirje( kažin gor ali  dol). Tako al tako,da  vidijo koliko dela jih čaka z mojima dvema.
Včasih se  tudi  tepeta in treba pomirit.  Da ne govorim kako  sta ljubosumna. Nik je tatin, ALex nonin. Kako  bo v jaslih????

Mela: 50 eurovuser posted image user posted image user posted image user posted image   volte 2. 100 eurov. Ma kaj so  zlati  ti čevlji. Elephant  jih ima za manj kot 30  eurov ...
V SPort 2000 sem bila. Se mi  zdijo vse tako trde. 

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 407
20.8.2008 21:19:23   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina
 Mela: 50 eurovuser posted image user posted image user posted image user posted image   volte 2. 100 eurov. Ma kaj so  zlati  ti čevlji. Elephant  jih ima za manj kot 30  eurov ...
V SPort 2000 sem bila. Se mi  zdijo vse tako trde. 

Ja, ja pretiravajo. Še zame se mi zdi dosti dat 50€ (no za poletne) zimski s takšno ceno se mi zdijo kuluser posted image

Kaj ni nobeneuser posted image  Allora vam zaželim samo mirno noč. Mi smo iz celodnevnega pohajanja... tako, da bom kmalu padla dol

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 408
20.8.2008 22:21:19   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image vsak večer ista štorijauser posted image user posted image user posted image ...jaz pridem,one se poberejo....pa nič,grem še jaz brat v pojsltouser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 409
20.8.2008 22:29:44   
helenav
majrim...... čau.....ne vem al si mi zbežala tudi ti...sicer pa itak, je danes zatišje...

mi smo spakirani in se vidimo-pišemo v ned-pon

pa pa

user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 410
20.8.2008 22:50:29   
majrim
user posted image
evo helenav...naužij se še zame pod vodno gladino,pa eno školjko hočemmmmmmmmmmm
thaiss user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 411
20.8.2008 22:51:20   
majrim
dskubinnnnnnnnnnnnnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nočkoooooooooouser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 412
21.8.2008 7:59:50   
melaverde
dobro jutroooo

sicer bi bilo boljše, če bi lahko še dve uri potegnila... user posted image
smo praznovali doma in valda se je zavleklo pospravljanje do polnoči in še kaj...

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Jaz si ne predstavljam uvajanje brez dopustauser posted image user posted image  Razen seveda tistih, ki imajo tudi popoldanski urnik.

jaa, po eni strani komaj čakam user posted image  zraven pa še upam, da bova lahko šla v vrtec za 8h in potem pohajat... user posted image
sicer samo en teden ampak pol drugi teden ga bom hodila iskat po kosilu ali pred...bomo vidli kako bo ..
joj, samo ko pomislim se mi joče... user posted image

nektarina, res je dosti...ma nisi skapirala, da vejo kje služit ?! user posted image  sej v tem Daichmanu dobiš tudi supergice za 30 eur ampak za ene čevlje se meni ne splača se ne vem kam vozit...user posted image  mi je povedala ena znanka, da zapirajo Chicco v Udinah in imajo vse ful znižano, tudi čevlje (ampak do tam, jaz ne grem)

majrim, ma kje imaš voljo nanka hodit gor u takih urah user posted image  al imate računalnik skozi priklopljen?
se bomo vidli kaj ta vikend ki imate fešto al greste k noni??

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 413
21.8.2008 8:02:27   
melaverde
nektarina, sem ti pozabla povedat ali pa si že sama vidla, da ima Geox 50% znižano spomladansko kolekcijo in če imaš srečo za številko, se da dobit kaj bolj zaprtega za dva meseca jeseni....

Neposredna povezava do sporočila: 414
21.8.2008 9:13:16   
nektarina
Thanks, Mela. Smo  hoteli jit včeraj v Postojno  pa mojemu se ni dalo. MOram jit čimprej vsaj v Mass pogledat. Dnervi  so  šteti   jaz pa  nisem nikov phtala.
Udine so  definitivno  tudi zame  predaleč. Pa še prideš tam in nič ne najdeš , ker kar je bilo OK je takoj šlo...  ostankov pa ne  hvala.
Grem , ker skakajo po fotelju..

Neposredna povezava do sporočila: 415
21.8.2008 10:40:11   
asso
Dan,

danes sem malo bolj ksna, ker sem Nastio peljala k zobarci in potem nazaj v vrtec.
Bila pa je tako pridna, da zdej ima obe roki do ramen poštempljaniuser posted image user posted image

jaa, po eni strani komaj čakam user posted image  zraven pa še upam, da bova lahko šla v vrtec za 8h in potem pohajat... user posted image
sicer samo en teden ampak pol drugi teden ga bom hodila iskat po kosilu ali pred...bomo vidli kako bo ..

Kako to ti mislišuser posted image

Po kosilu pohajat ali kdajuser posted image

Zakaj pa pred kosilom, pusti otroka, da v miru pojeuser posted image  Kaj ga boš imela samo dopoldne v vrtcu?

Jaz planiram pa tako, da se v sredo zjutraj naročim k frizerki. Pustim obe tam, skočim 3 urce k frizerki in za kosilo pridem nazajuser posted image  Po mojem mi ne bo ratalo, ker vedno ko naredim kakšne plane mi splavajo.

Jaz jo mislim uvajat prvi teden. Drugi teden pa jo pustit tam cel dan. Se bo že navadla tudi spat tam. Sej otrokom je v vrtcu lepo. Se igrajo, družijo, pojejo, plešejo... če mene vprašaš prav uživajo.

mi je povedala ena znanka, da zapirajo Chicco v Udinah in imajo vse ful znižano, tudi čevlje (ampak do tam, jaz ne grem)

Non potevi dirlo primauser posted image  Sej vem, da nisi vedla prej, se samo hecamuser posted image

V glavnem v Massu v Kopru SuperFitk nizkih nimajo, no imajo le en model takšen zlat, ampak Nastii niso všeč. Tisti drugi pa so mi res previsoki. Bom počakala še kakšen dan, ker dobivajo robo in še sami ne vejo kaj imajo za dobituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 416
21.8.2008 11:52:01   
majrim
mela...dvomim,da me bo ribiški kaj videl...delam popuser posted image user posted image user posted image ...bova šla edino v nedeljo šetat...v soboto pa bosta šla samauser posted image ...
grem se uštimat....pa pogledat Nežo,ker je že dve uri tihouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 417
21.8.2008 12:23:40   
melaverde

Dan,

danes sem malo bolj ksna, ker sem Nastio peljala k zobarci in potem nazaj v vrtec.
Bila pa je tako pridna, da zdej ima obe roki do ramen poštempljaniuser posted image user posted image

polna fint si, povej raje da si bila v Mass-u user posted image

Kako to ti mislišuser posted image KAJ??

Po kosilu pohajat ali kdajuser posted image   ma kaj hočeš??? uvajaš ga itak po dve urci, pol sem fraj...ali ne ??? user posted image  in že ki sem na dopustu bomo uživali ne... user posted image

Zakaj pa pred kosilom, pusti otroka, da v miru pojeuser posted image  Kaj ga boš imela samo dopoldne v vrtcu?

Meni se zdi grave ga takoj pustit tam od 7h do 15h, dokler imam možnost bomo šli postopoma ne...ma ti pozabiš, da je moj Val star 14 mesecev ?????

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 418
21.8.2008 12:24:56   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

mela...dvomim,da me bo ribiški kaj videl...delam popuser posted image user posted image user posted image ...bova šla edino v nedeljo šetat...v soboto pa bosta šla samauser posted image ...
grem se uštimat....pa pogledat Nežo,ker je že dve uri tihouser posted image user posted image user posted image

pol se pa res ne vidimo več letos user posted image
mi gremo v nedeljo na piknik ker je kolegica rodila...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 419
21.8.2008 12:49:53   
Naja30
A je ta vikend ribiški?

Neposredna povezava do sporočila: 420
21.8.2008 13:08:43   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

A je ta vikend ribiški?

JA. Jutri pa sprejem Žbogarja user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 421
21.8.2008 16:12:33   
nektarina
Evo še eno vprašanje za strokovnjakinje.
Moja dva že dva tedna imata drisko in kakata po  3 ali 4 krat na dan. Sem res sita tega previjanje.  Kop končam pri enem je že drugi pokakan. Ma kaj bi  to  bilo.  Je lahko mogoče krivo  kravje mleko??? Ga pijejo vedno  po 2,5 deci zjutraj in zvečer.

Aiutooo...

Neposredna povezava do sporočila: 422
21.8.2008 16:55:31   
asso

Dan,

polna fint si, povej raje da si bila v Mass-u user posted image

Kako to ti mislišuser posted image KAJ??

Po kosilu pohajat ali kdajuser posted image   ma kaj hočeš??? uvajaš ga itak po dve urci, pol sem fraj...ali ne ??? user posted image  in že ki sem na dopustu bomo uživali ne... user posted image

Meni se zdi grave ga takoj pustit tam od 7h do 15h, dokler imam možnost bomo šli postopoma ne...ma ti pozabiš, da je moj Val star 14 mesecev ?????

Ja, ja tudi v Massu sem bila po zobarci 15 min. Itak nisem nič kupla, ker ji niso bile všeč...

Aja, dve urci. Ja, sej ja, če otrok noče bit tam, ampak če hoče, pa zakaj ne več. No pri nas je bilo tako, da sem že prvi dan bila tam z njo do kosila, ker itak so šli ven in se tam zamotli (malo not, malo ven pa je bila že ura od kosila)...
Sej nisem rekla, da že prvi dan cel dan. Ampak drugi teden pa zakaj ne... Sej otroci nimajo občutka ali je to 2 ali 3 ureuser posted image  Pa sej sem rekla, da ga pustiš v miru da poje, potem pa gresta po kosilu domov (ne prej)user posted image

Joj, ta teden sem utrujena. Non stop nekam lavfam. Danes, ki bi lahko bila malo doma, gremo h kolegom na obisk (rojstvo sicer že junijauser posted image )... in resno ne morem več od tega skakanja.

Evo, neham morit. Istočasno lahko noč, ker zvečer verjetno bomo pozni. Na branje ju3

Neposredna povezava do sporočila: 423
21.8.2008 22:19:58   
Naja30
Mlajši kot je otrok, lažje je uvajanje. Starejši kot je, bolj se zaveda mame in da ona gre in težje je. Veliiiiko je pa odvisno tudi od tega, kako mama oz. starši sprejemajo vrtec in to, da se morajo za 8 ali več ur posloviti od otroka.
Jaz upam, res upam, da bo šla lepo v vrtec. O vrtcu mislim vse pozitivno, zdaj je pa še ona na vrsti, da ga sprejme. user posted image

Sem gledala zdaj v živo, ko je Žbogar prišel na letališče. Bravo, Vasko! user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 424
22.8.2008 8:36:09   
melaverde
dober dan!!

dobe samo zato ker je peteeeek...

Ja, ja tudi v Massu sem bila po zobarci 15 min. Itak nisem nič kupla, ker ji niso bile všeč... sem vedla user posted image user posted image

Aja, dve urci. Ja, sej ja, če otrok noče bit tam, ampak če hoče, pa zakaj ne več. No pri nas je bilo tako, da sem že prvi dan bila tam z njo do kosila, ker itak so šli ven in se tam zamotli (malo not, malo ven pa je bila že ura od kosila)...
Sej nisem rekla, da že prvi dan cel dan. Ampak drugi teden pa zakaj ne... Sej otroci nimajo občutka ali je to 2 ali 3 ureuser posted image  Pa sej sem rekla, da ga pustiš v miru da poje, potem pa gresta po kosilu domov (ne prej)user posted image

Joj, ta teden sem utrujena. Non stop nekam lavfam. Danes, ki bi lahko bila malo doma, gremo h kolegom na obisk (rojstvo sicer že junijauser posted image )... in resno ne morem več od tega skakanja.

moja kolegica je rodila januarja in še nisem šla na obisk....user posted image  ma meni se ne da hodit po hišah in težit Valu to ne, tega ne,....

ma bomo vidli kako bo prvega...sicer vsaj izgleda pri nas ful organizirano in ne morem bit tam kolkr hočem ker pridejo za menoj drugi (vsaj tako je rekla na roditeljskem)

naja30, ma jaz se s teboj ful strinjam in sem 100% pristaš vrtca ampak bi ti lagala, če rečem da me ni strah kako bo user posted image  pa ubadat sem se začela s tem kako bosta 2 čuvali 12-13 otrok, če še meni pade, ne je samostojno, se pusti teps od ostalih otrok user posted image  ravno zaradi tega mora v vrtec - samostojnost !!!

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?