|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
19.8.2008 22:28:04   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

ma lahko greš z otrokom na roditeljski??user posted image

ma pomoje da ja...user posted image

ma mi bomo šliuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 376
19.8.2008 22:28:34   
majrim
ajde nočko punce....grem pod tušuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 377
19.8.2008 22:31:13   
Naja30
Otroka boste vzele na sestanek? Jaz sem pa misla, da se naj ne bi.user posted image  No sej do ponedeljka je še nekaj časa.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 378
19.8.2008 22:32:41   
thaiss
punce jaz grem pančkat.... se tipkamo v nedeljo

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 379
19.8.2008 23:30:17   
nektarina
user posted image user posted image user posted image  Thaiss, lepi  ta prvi Geox. Ma  cena??? Približno..

LAhko noč  grem tudi jaz ninat.

Mela, javi glede čevljev. Si kaj gledala. Jaz sem pokukala v SPort 2000 za supergice. Ma so vse trde user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 380
19.8.2008 23:31:50   
nektarina
CIAOOOO  NAVT. Slučajno sem te opazila,da si tle gor.
KAko kaj z vami.  Mi laufamo  100 na uro in jaz za njimi.

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 381
20.8.2008 7:44:30   
helenav
jutro

majrim in ostale ki sprašujete za roditeljski ( otrok ali ne) bom vprašala ravnateljico...pa vamjavim....jaz sem tudi mislila da pridem s Klaro...ker je individualno in valda jih zanima kdo je tvoj otrok..pa da se malo spoznajo...boo???

gremo ven

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 382
20.8.2008 8:05:55   
melaverde
jutrooo

včeraj je bil torej dan vabil, mi imamo roditeljski 28.08 ob 18 se mi zdi...ampak nam piše da pridemo brez otrok. po eni strani se strinjam ker če ne se niti ne slišimo, pa lovit ga tam med stoli... user posted image

thaiss, sem že uočla kolekcijo ampak me je zanimalo če so že v trgovini user posted image  tokrat n ebom čakala in ostala brez... sej več najini okusi user posted image
kot si opazla, mi ni ratalo prit mimo... si bom pa dala vse v avto za ponedeljek, obljubim!!!
IMEJTE SE SKRAJNO LEPO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nektarina, nisem uspela včeraj...ima danes D rojstni dan in sem pekla...so pa v Cicibanu okoli 50 eur ampak mi je prodajalka svetovala naj vzamem supergice, torej vsaj pri meni zmaga Geox.
Ma v Sport2000 si pogledala Adidas Goodyear ????? jih imajo na polici desno, črne in bele - bolj mehkih še nisem vidla user posted image user posted image user posted image

pozna katera vzgojiteljico Karmen Mavrič - enota Slavnik ?? Ta je naša... user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 383
20.8.2008 8:07:13   
dskubin
Mi smo tudi včeraj čakali sestanek, ki ga ni blo user posted image

Sem vprašala, če je lahko otrok zraven, pa so rekli da ja, če ga prav nimaš kam dat - to meni pomeni, da rajši ne - kar pa mi je milo rečeno malo mimo. Oziroma dosti mimo. Ker tako se pogovarjaš kako ena številka oz. ime in priimek ima rad to in to - se mi zdi da bi si one bolj zapomnile, če otroka vidita in je tam. Ma kakor hočejo, mi smo bili tam cela družina, pa tut če jim ni prav. Itaak jih ni blo. A zdej jim bomo na listek napisali, kaj ima otrok rad user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 384
20.8.2008 8:12:28   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: asso
Ja, ja neki takega, ma mela še ne veuser posted image user posted image user posted image

Mela, allora sem ugotovila, da toliko kot sem z Martino v sorodstvu sem čisto isto s tebojuser posted image user posted image user posted image  Namreč moj oče je bratranec z nonotom od Martine, to pomeni, da je bratranec od tvoje none - če sem prav razumela tvojo povezavo... hm je svet res majhen. Tvoja nona je iz Ankaranauser posted image

Evo s to povezavo vam želim lahko noč... se beremo in pišemo jutri zjutraj.

e tu lo chiami sorodstvo?? pešnajsto koleno...nanka kri ti ne bi mogla dat user posted image user posted image
se hecam dej... res nimam pojma o tej žlahti...ma sej infondo infondo smo vsi bratje in sestre user posted image
Moja nona je iz Boršta, živi v Ankaranu user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 385
20.8.2008 8:15:12   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Mi smo tudi včeraj čakali sestanek, ki ga ni blo user posted image

Sem vprašala, če je lahko otrok zraven, pa so rekli da ja, če ga prav nimaš kam dat - to meni pomeni, da rajši ne - kar pa mi je milo rečeno malo mimo. Oziroma dosti mimo. Ker tako se pogovarjaš kako ena številka oz. ime in priimek ima rad to in to - se mi zdi da bi si one bolj zapomnile, če otroka vidita in je tam. Ma kakor hočejo, mi smo bili tam cela družina, pa tut če jim ni prav. Itaak jih ni blo. A zdej jim bomo na listek napisali, kaj ima otrok rad user posted image

ma na našem sestanku pa naj bi predelali program, določli kdo pride kdaj uvajat in izbrali predstavnika staršev... vse ostalo o otroku se bomo pogovorili na 4 oči, ko se prične uvajanje... user posted image  vsaj tako je bilo predstavljeno...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 386
20.8.2008 8:55:59   
asso
Jutro,

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

včeraj je bil torej dan vabil, mi imamo roditeljski 28.08 ob 18 se mi zdi...

Mi pa ga nismo dobili in niti ga ne bomo. Sem malo povprašala včeraj v vrtcu in mi je rekla "Sej je bil"user posted image user posted image  Ja, maja, ko niso niti vedli, če bo nova skupina in če bodo vsi tisti sprejeti. Sej neki so na hitro povedali, na hitro pokazali vrtec in to je bilo to. Potem pa smo še pogodbo dobili domovuser posted image  Sej mene ne moti, ker sem itak vsak dan v vrtcu, ampak tisti, ki je prvič vpisal otrokauser posted image  Ne vem no, kar tako 1. septembra prit...

Roditeljski so načeloma brez otrok, ker če ne je kaos. Res ne moreš nič, pa četudi je otrok ne vem kako priden. Z vzgojiteljico se zmeniš vse prvi ali naslednji dan...

e tu lo chiami sorodstvo?? pešnajsto koleno...nanka kri ti ne bi mogla dat user posted image user posted image
se hecam dej... res nimam pojma o tej žlahti...ma sej infondo infondo smo vsi bratje in sestre user posted image

Moja mama bi rekla, da je meni Martina sestrična po drugem kolenuuser posted image user posted image  Boo, maj nisem razumela kako gre to naprej od sesričen in tet... prej bi rekla, da je njegov oče moj bratranec po drugem kolenuuser posted image

Ja, ja sej to sem mislila. In tvoji v okolici Vanganelauser posted image  Smo z očetom malo študirali in je prišel do povezave kdo in kaj...

... res nimam pojma o tej žlahti...

Sej tudi jaz nisem imela pojmauser posted image

nanka kri ti ne bi mogla dat user posted image user posted image

Vprašanjeuser posted image

vsaj pri meni zmaga Geox.

Pri meni pa Primigi. No tudi Geox niso slabi, če imajo dobro podplat - beri nedrsečo brez tistih kroglic spodaj.

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Naja in asso superfitke ima tudi una trgovina v Župančičevi, nasproti bivšega Cicibana

A ti misliš Kopitarnauser posted image  Ja imajo, ampak že dve leti ene in iste in seveda samo par številk, ker jim ne gre nikamor. Tudi čevlje imajo od ene treh let nazaj po normalni ceni okrog 40€user posted image  Valda ne bodo prodali. Super Fitke pa imajo na vezalkeuser posted image

Naja, kje jih ti kupuješ? Jaz bi rabila tiste nizke. No, bom ju3 s tavečjo poskusla in bom vidla, če bodo mogoče tudi te visoke v redu.

Nič, grem kaj delat, ker če ne...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 387
20.8.2008 9:04:24   
melaverde

Ja, ja sej to sem mislila. In tvoji v okolici Vanganelauser posted image  Smo z očetom malo študirali in je prišel do povezave kdo in kaj...

ma kako to misliš?? moj oče je prav rojen v Borštu v štali user posted image , mama pa z Manžana...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 388
20.8.2008 9:14:32   
asso

ma kako to misliš?? moj oče je prav rojen v Borštu v štali user posted image , mama pa z Manžana...

To že vem, da so vsi iz Boršta, tudi moj oče. Mislila sem kje trenutno živijouser posted image  Sej tudi moji ne živijo (še) v Borštu, ampak v Fajtihuser posted image

Zaradi tega, ker smo z očetom študirali čigava si ti - h kateri "žlahti" spadašuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil asso -- 20.8.2008 9:16:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 389
20.8.2008 9:17:45   
asso
Aja, še to Helenav in Thaiss uživajte na dopustuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa še katera, če gre, aja Soncek78user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 390
20.8.2008 10:21:50   
melaverde

To že vem, da so vsi iz Boršta, tudi moj oče. Mislila sem kje trenutno živijouser posted image  Sej tudi moji ne živijo (še) v Borštu, ampak v Fajtihuser posted image

Zaradi tega, ker smo z očetom študirali čigava si ti - h kateri "žlahti" spadašuser posted image user posted image user posted image user posted image

a capito, ma ne živijo v okolici Vanganela... user posted image
iz Fajtov user posted image , jaz sem tudi včasih zahajala v Fajte... user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 391
20.8.2008 10:22:37   
melaverde

Aja, še to Helenav in Thaiss uživajte na dopustuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa še katera, če gre, aja Soncek78user posted image user posted image user posted image

se podpišem !!!
uživajte še namesto nas...ubogi delovni narod user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 392
20.8.2008 10:28:41   
asso

a capito, ma ne živijo v okolici Vanganela... user posted image    Allora nič, smo sfaliliuser posted image  O Manžanu mi je oče govoril, ma itak ni niti on vedu točno kjeuser posted image
iz Fajtov user posted image , jaz sem tudi včasih zahajala v Fajte... user posted image K nam sigurno neuser posted image user posted image user posted image Kdo je (bil) v Fajtih zanimivuser posted image

< Sporočilo je popravil asso -- 20.8.2008 10:29:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 393
20.8.2008 10:32:55   
melaverde

a capito, ma ne živijo v okolici Vanganela... user posted image    Allora nič, smo sfaliliuser posted image  O Manžanu mi je oče govoril, ma itak ni niti on vedu točno kjeuser posted image
iz Fajtov user posted image , jaz sem tudi včasih zahajala v Fajte... user posted image K nam sigurno neuser posted image user posted image user posted image Kdo je (bil) v Fajtih zanimivuser posted image

en sosed očitno user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 394
20.8.2008 10:36:39   
asso

A ne sosedauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 395
20.8.2008 10:52:51   
dskubin
Roditeljski so načeloma brez otrok, ker če ne je kaos. Res ne moreš nič, pa četudi je otrok ne vem kako priden. Z vzgojiteljico se zmeniš vse prvi ali naslednji dan...

Ja, ma štos je v temu, da mi nismo imeli roditeljskega (tu se popolnoma strinjam, da brez otrok), ampak individualni pogovor o svojem otroku - naročeni smo bili na 15 minut in naj bi se pogovorili z vzgojiteljicama o otroku - kaj ima rad, česa ne mara, česa se boji,... Ti se pogovarjaš z dvema neznankama o otroku, ki ga nista nikdar vidli, ga ne poznata in ga boš čez cirka 15 dni pripeljal na uvajanje. A se ti ne zdi boljše, da vidita otroka in o komu to sploh govorimo?

< Sporočilo je popravil dskubin -- 20.8.2008 10:53:27 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 396
20.8.2008 10:59:00   
melaverde

Ja, ma štos je v temu, da mi nismo imeli roditeljskega (tu se popolnoma strinjam, da brez otrok), ampak individualni pogovor o svojem otroku - naročeni smo bili na 15 minut in naj bi se pogovorili z vzgojiteljicama o otroku - kaj ima rad, česa ne mara, česa se boji,... Ti se pogovarjaš z dvema neznankama o otroku, ki ga nista nikdar vidli, ga ne poznata in ga boš čez cirka 15 dni pripeljal na uvajanje. A se ti ne zdi boljše, da vidita otroka in o komu to sploh govorimo?

se strinjam s teboj !!
ma očitno v Kopru taki sestanki niso v navadi user posted image
mogoče nas zaradi tega naročijo na uvajanje po 3 hkrati user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 397
20.8.2008 10:59:37   
melaverde

A ne sosedauser posted image user posted image user posted image user posted image

ne, tako hudo pa mi spet ne gre... user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 398
20.8.2008 11:23:24   
asso

Aja, če je tako pa seveda, da je otrok zraven. Ne vidim, zakaj neuser posted image  Slabo se vam piše, če je tako že na začetkuuser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 399
20.8.2008 12:39:15   
Naja30
asso, jaz kupujem superfitke v massu v Lj. Če ji ne bodo visoke ok in bi raje nizke, ti jih vzamem. Nasl.vikend grem spet in itak moram tudi svoji vzet ene. Res, če boš rabila, reci.

Kar se tiče otroka na sestanku - ko sem jaz delala v vrtcu, so bili vabljeni tudi otroci, no moja sodelavka ga je želela videt. In tudi če je skakal po igralnici in se igral in razmetaval. Tako je vidla, kaj lahko 1.9. pričakuje. user posted image
Mene je edino strah, da ne bi bila tamala preveč divja in hotla ven in not hodit... Zato bi tudi moža vzela zraven, da jo eden kroti. user posted image  Kot dskubin, cela družina. Naj nas takoj vse spoznajo.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čudovit način, da otroku poveste resnico o...
Otrok je star sedem let in postaja vedno bolj sumničav glede Miklavža, Dedka Mraza, Božička. Zastavlja veliko vprašanj, ...
Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?