|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
25.8.2008 20:39:26   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

samo da se pohvalim...oz. delim svojo srečo....naša piška šeta po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image  in zraven ploska,da ji je končno uspelouser posted image

ma bravissimauser posted image user posted image

user posted image

Javljam, da smo uspešno prestali sestanek z vzgojiteljico. user posted image  V pon. pa zares.

si bla sama??

od ravnateljice sem zvedela...da naj bi prišli brez otrok....user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 476
25.8.2008 20:40:03   
majrim
hvala user posted image user posted image user posted image ...ampak spet sem imela solze v očehuser posted image ...in pol smo skoraj obe jokale user posted image
helenav...dej,boš pa drugo leto tolko bolj uživala v potapljanju...user posted image user posted image user posted image ...si dala kej slik v album???

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 477
25.8.2008 20:42:20   
majrim
mi bomo šli v kompletu helenav...user posted image ...kdo pa naj jo čuva??' sama sebe??user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 478
25.8.2008 21:06:02   
Naja30

si bla sama??

od ravnateljice sem zvedela...da naj bi prišli brez otrok....user posted image

Mož je šel sam, ja. Je bilo tako zaželjeno. Pa saj se bodo čez en teden spoznali. Čeprav se meni tudi zdi škoda, da nočejo otrok na tak način prvič videti.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 479
25.8.2008 21:25:16   
thaiss
Čau čau, grem kar po vrsti prebrat in pokomentiratuser posted image

O Matičkotovi včerajšnji viskoki temperaturi ne duha ne sluhauser posted image Ponoči je še kuhal 39,5`C,  se 4x fajn prepotil in to je to.... se mi zdi, da se njegov imunski sistem brani proti vrtcu, psihauser posted image user posted image

thaiss, bentornata nel mondo dei lavoratori user posted image  ker vem, da nas bereš mi javi kdaj se lahko dobimo??????
matia pa non comment, sploh ga ne bi prepoznala ker je že cel fant...full je zrastu, pa rokavčki frajer... mi še vedno ne dovolimo ničesar gor user posted image  a, imamo nekaj kot vi ampak druge barve user posted image   Kaj to??????

žal je pri nas konec z dopusti, vsi Bossi so nazaj, tako da nimam časa niti bratuser posted image . Če ne prej, se lahko dobimo v torek, ti si itak na dopustu, jaz pa bom fraj ker imam z Matio P!!!

Asso ste šle gledat Piko????

Nena26 in Helenav čestitke za super opravljene preglede v RAuser posted image  user posted image  user posted image  

Kaj vse kupujete čeveljčke št 22??  Meni se zdijo malo preveliki. Ne vem več???
KaJ so supergice obvezne za vrtec.
Ma zakaj bi vsi kupovali št 22????Jima probaš pa vidiš, ker se modeli med sabo razlikujejo. Matia ima Chiccotove 23, od Cicibana pa so mu 23 kr velike, tako da ne zanašaj še preveč na te številke!!!
Superge pa  niso obvezne za vrtec!

Naja30 jaz sem tudi po BTCju iskala superfitke pa jih nisem dobila oz. so imeli samo zimskeuser posted image
A zdej ki si spremenila nick ti št. objav kar nadaljuje, sem mislila da gre na 0user posted image

....in komplimenti da vam uspe slikat....mi vedno pozabimo...zdej smo prišli domov brez ene slikeuser posted image ...malo ki imamo fulll okoren velik fotoaparat in se nam ga ne da vedno vlačit..

Jaz pa full rada slikam, zdej na dopustu sem naredila cca 400slikuser posted image . Sem pa iz istega razloga kot ti (prevelika cigla) ga danes prodala in bom spet kupla enga majhnega, mam že ogledanegauser posted image

Bravo Neža za hojo, en velik bačin!!!!!!!!

Javljam, da smo uspešno prestali sestanek z vzgojiteljico.
in katera je to?? v kateri skupini bo Tija????

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 480
25.8.2008 21:51:16   
Naja30
Superfitke sem dobila v massu v Mercator centru šiška. Nisem pa vedela, da obstajajo zimske in poletne? user posted image
Nikoli nisem vidla različnih, pa jih kupujem že lep čas.

Kaj gre Matia v vrtec Školjka?

Ne, objave se ne brišejo, žal. user posted image  V bistvu pa nisem sama spreminjala nicka, ampak sem prosila, da mi dodajo nulo. In da mi brišejo objave, pa niso. user posted image

< Sporočilo je popravil Naja30 -- 25.8.2008 21:52:24 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 481
25.8.2008 21:53:10   
thaiss
Kaj gre Matia v Školjko v vrtec?

ja, skupina Ribice, vsaj do zdej so bli user posted image  Vzgojiteljica pa je D. Brožič, pa vaša???

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 482
25.8.2008 21:54:00   
thaiss
Ne, objave se ne brišejo, žal. user posted image  V bistvu pa nisem sama spreminjala nicka, ampak sem prosila, da mi dodajo nulo. In da mi brišejo objave, pa niso. user posted image

user posted image user posted image user posted image  ...resnost pa taka....

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 483
25.8.2008 22:15:51   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Kaj gre Matia v Školjko v vrtec?

ja, skupina Ribice, vsaj do zdej so bli user posted image  Vzgojiteljica pa je D. Brožič, pa vaša???

Ne ne. Tija gre prvič v vrtec in sicer v novo skupino. Ima eno drugo vzgojiteljico. Zdaj sem se spomnila, da sva to že ugotovili enkrat.user posted image  No sej, jaz sem noseča, se mi oprosti pozabljivost. Kaj pa ti?? user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 484
25.8.2008 22:25:48   
majrim
 user posted image

< Sporočilo je popravil majrim -- 25.8.2008 22:28:36 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 485
25.8.2008 22:26:31   
thaiss
Naja30 čestitke za ponovno nosečnost!!!! Ti želim lepih 9m in da objameš zdravegauser posted image
....
......ne, ne, jaz nisemuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 486
25.8.2008 22:29:24   
majrim
še z moje strani čestitke!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image ...ma vedve se poznata??user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 487
25.8.2008 22:37:22   
thaiss
ma maj ne znaš, svet je tako majhen.... pa še moj letnik je....user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 488
25.8.2008 22:44:21   
majrim
ma sem bla sigurna,da se poznate....booooooooooooouser posted image ....

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 489
25.8.2008 22:48:32   
thaiss
...mogoče se še bomo...

kje je helenca danes????

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 490
25.8.2008 23:34:55   
NAVT
Pozdravljene!
Mi smo kar dobro: prejšnja noč je bila ful kratka, Brina je bruhala okoli polnoči, tako da smo jo stuširali in še glavo prali, pol je pa začela Neža tulit in se ni ustavila skoraj do štirih. Ni pomagal niti Calpol. Ne vem al je pol nehala, al sem samo jaz vse ostalo preslišala od preutrujenosti. Zjutraj pa kot da ni nič. Danes ves dan sta obe super. No tisto bruhanje je bilo napovedano, ker zgleda da dajeta skozi neko virozo. Sicer sta brez vročine, vsaj to!!! Tudi Aljoša je precej boljši s svojim trebuščkom. Smo začeli sumit, da ima gliste, pa je test negativen, čeprav to še ne pomeni, da jih nima. A so mi rekli v ambulanti, da trenutno ni zdravila na tržišču. Bomo počakali na Bemovo drugi teden in test verjetno ponovili.

Nam se obeta kar deloven september. Za začetek imamo RA za Aljošo, v drugi polovici pa UZ Nežinega srčka v Ljubljani.

Ko že govorite o novih obutvah, mi smo tudi kupili nove čeveljčke. Sem šla kar v Cicibana po ene z ribicami, meni so ful simpatične. Jutri moram pa obvezno po copatke, ker so naše punce še bose, nogavičk pa ne marata več.

Pri nas so se vsi trije začeli igrati. Končno!!!!!!!!!!!!!!!

Ena se oglaša..........

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 491
26.8.2008 7:59:51   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
O Matičkotovi včerajšnji viskoki temperaturi ne duha ne sluhauser posted image Ponoči je še kuhal 39,5`C,  se 4x fajn prepotil in to je to.... se mi zdi, da se njegov imunski sistem brani proti vrtcu, psihauser posted image user posted image   MOŽNO...

thaiss, bentornata nel mondo dei lavoratori user posted image  ker vem, da nas bereš mi javi kdaj se lahko dobimo??????
matia pa non comment, sploh ga ne bi prepoznala ker je že cel fant...full je zrastu, pa rokavčki frajer... mi še vedno ne dovolimo ničesar gor user posted image  a, imamo nekaj kot vi ampak druge barve user posted image   Kaj to??????
ENKRAT LAHKO UGIBAŠ-MA KJE JE TVOJ 6TH SENSE ?? ...JE PA ORANŽNE user posted image  TOREJ LAHKO SKLEPAŠ, DA NISEM JAZ KUPOVALA...

žal je pri nas konec z dopusti, vsi Bossi so nazaj, tako da nimam časa niti bratuser posted image . Če ne prej, se lahko dobimo v torek, ti si itak na dopustu, jaz pa bom fraj ker imam z Matio P!!! VIDIM, DA ME RES POGREŠAŠ... user posted image

Kaj vse kupujete čeveljčke št 22??  Meni se zdijo malo preveliki. Ne vem več???
KaJ so supergice obvezne za vrtec.
Ma zakaj bi vsi kupovali št 22????Jima probaš pa vidiš, ker se modeli med sabo razlikujejo. Matia ima Chiccotove 23, od Cicibana pa so mu 23 kr velike, tako da ne zanašaj še preveč na te številke!!! AMPAK TUDI NA PRODAJALKO NE !!! user posted image

ga danes prodala in bom spet kupla enga majhnega, mam že ogledanegauser posted image .

MA SI DOBRA !! user posted image

Bravo Neža za hojo, en velik bačin!!!!!!!!

NEŽA, bravoooooo !!! user posted image user posted image  Mamica pa bo sedaj boga...nič več je ne ustavi... user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 492
26.8.2008 8:02:34   
melaverde

mela jutri pridem.....med 8.30 in 10 bom tam....imam zdravnicoob 10.30...in ti bom prinesla še dve vrečke...ma dojenčkasto sem ti vse dalauser posted image ....mogoče imam spakirano še sedaj nekaj..nevem..vem samo, da kar odrabi operem, zlikam in spravim za vrnitev..počasi bomo odrable vse..user posted image

ma če sem iskrena niti ne vem kaj sem jaz tebi dala, kaj šele ti meni... user posted image
danes sicer ne morem ven (sem že zmenjena), moram v Muller po barvo za lase ker sem naročilo frizerko na dom....tudi za Vala in Emo user posted image ...ma bom počakala če prideš oz. kdaj...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 493
26.8.2008 8:07:55   
melaverde

Ne ne. Tija gre prvič v vrtec in sicer v novo skupino. Ima eno drugo vzgojiteljico. Zdaj sem se spomnila, da sva to že ugotovili enkrat.user posted image  No sej, jaz sem noseča, se mi oprosti pozabljivost. Kaj pa ti?? user posted image

E vaiiiii !!! user posted image user posted image
Čestitke tudi z moje strani...pa lepo nosečnost in zdravega otroka ti želim.

Mene je tudi v nedeljo nekaj zamikalo, ma tisti nežen vonj... user posted image  dokler ni začela jokat (krči), ta starejši sin pa tečnarit...neee, še bomo čakali... user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 494
26.8.2008 8:08:35   
helenav
mela....ČEZ 5 ŠTARTAM..te pokličem....bom parkirala zadaj na parkingu, ti oddala in šibala dalje...škoda ki nimaš časa za kavico..

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

Neposredna povezava do sporočila: 495
26.8.2008 9:48:53   
Naja30
O hvala za čestitke, punce.user posted image

Jaz od vas nobene ne poznam, samo majrim in anajmad videvam po Izoli. Sem pa večkrat vidla več mamic na kupu (in z njimi majrim) tako da ziher je še kakšna znana. Upam, da se bomo kmalu spoznale.

Tako. Vse sem že naredila po bajti, tudi kosilo je že skuhano, tako da greva s Tijo malo na sončka.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 496
26.8.2008 10:12:52   
melaverde

mela....ČEZ 5 ŠTARTAM..te pokličem....bom parkirala zadaj na parkingu, ti oddala in šibala dalje...škoda ki nimaš časa za kavico..

Ok dve biondi na kupu...ma jaz sem tebe kapirala, da ti nimaš časa user posted image  eno uro res ne bi mogla ampak za kavo najdem zmeraj čas...šefu itak rečem pridem takoj user posted image
samo škoda ki nisem vidla posta prej, bi pritekla za tabo....

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 497
26.8.2008 10:14:37   
melaverde
ASSOOOOOOOOOO ???

NEKTARINAAAAAAAAAAA ???

ZRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK ?????????

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 498
26.8.2008 11:22:24   
majrim

O hvala za čestitke, punce.user posted image

Jaz od vas nobene ne poznam, samo majrim in anajmad videvam po Izoli. Sem pa večkrat vidla več mamic na kupu (in z njimi majrim) tako da ziher je še kakšna znana. Upam, da se bomo kmalu spoznale.

Tako. Vse sem že naredila po bajti, tudi kosilo je že skuhano, tako da greva s Tijo malo na sončka.

in zakaj me nisi nikoli pocukala za rokav????user posted image user posted image user posted image ...pa klepetamo medve al ne??user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 499
26.8.2008 11:24:07   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...smo bli v vrtcu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zaenkrat kaže dobro...vsi v kompletu in  so bli prav veseli...pa še en očka je bil z fantkom tolkom starim kot Matia...je bil problem it domov,ker ona bi kar ostala tamuser posted image ....komaj čakam ponedeljekuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?