asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso Dan, danes sem malo bolj ksna, ker sem Nastio peljala k zobarci in potem nazaj v vrtec. Bila pa je tako pridna, da zdej ima obe roki do ramen poštempljani polna fint si, povej raje da si bila v Mass-u IZVIRNO SPOROČILO: melaverde jaa, po eni strani komaj čakam zraven pa še upam, da bova lahko šla v vrtec za 8h in potem pohajat... sicer samo en teden ampak pol drugi teden ga bom hodila iskat po kosilu ali pred...bomo vidli kako bo .. joj, samo ko pomislim se mi joče... Kako to ti misliš KAJ?? Po kosilu pohajat ali kdaj ma kaj hočeš??? uvajaš ga itak po dve urci, pol sem fraj...ali ne ??? in že ki sem na dopustu bomo uživali ne... Zakaj pa pred kosilom, pusti otroka, da v miru poje Kaj ga boš imela samo dopoldne v vrtcu? Meni se zdi grave ga takoj pustit tam od 7h do 15h, dokler imam možnost bomo šli postopoma ne...ma ti pozabiš, da je moj Val star 14 mesecev ????? Ja, ja tudi v Massu sem bila po zobarci 15 min. Itak nisem nič kupla, ker ji niso bile všeč... Aja, dve urci. Ja, sej ja, če otrok noče bit tam, ampak če hoče, pa zakaj ne več. No pri nas je bilo tako, da sem že prvi dan bila tam z njo do kosila, ker itak so šli ven in se tam zamotli (malo not, malo ven pa je bila že ura od kosila)... Sej nisem rekla, da že prvi dan cel dan. Ampak drugi teden pa zakaj ne... Sej otroci nimajo občutka ali je to 2 ali 3 ure Pa sej sem rekla, da ga pustiš v miru da poje, potem pa gresta po kosilu domov (ne prej) Joj, ta teden sem utrujena. Non stop nekam lavfam. Danes, ki bi lahko bila malo doma, gremo h kolegom na obisk (rojstvo sicer že junija )... in resno ne morem več od tega skakanja. Evo, neham morit. Istočasno lahko noč, ker zvečer verjetno bomo pozni. Na branje ju3