|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
21.8.2008 20:56:07   
MikiMiška78
aha.... če prav razumem.... si ti Gloria tik pred porodom ane?
OOOOO kako se v živo sponim mojega poroda,kot bi bil včeraj....user posted image  in ko sem malčico prvič dobila v naročje, neverjetni občutki, se ne da opisat....user posted image

o nakupovanju cunjic pa ne govor-sem ta pravi freak...Ponavadi pokupujem za tamalo cel H&Muser posted image

Lučka-tudi jaz ti želim čim več foliklov...Kdaj imaš prevideno punkcijo? Na katerih zdravilih pa si?

želimo si še enega člana :-)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
21.8.2008 21:00:47   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: MikiMiška78

Lučka-tudi jaz ti želim čim več foliklov...Kdaj imaš prevideno punkcijo? Na katerih zdravilih pa si?

Jemljem Menogon. Danes sem 12. dan ciklusa. Včeraj sem imela dva folikla 11mm, v soboto pa imam ponovni UZ. Tako, da še nič ne vem kdaj naj bi imela punkcijo. Upa, da čim prej (a sem mal neučakanauser posted image ).

(odgovor članu MikiMiška78)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
21.8.2008 21:05:46   
MikiMiška78
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Jemljem Menogon. Danes sem 12. dan ciklusa. Včeraj sem imela dva folikla 11mm, v soboto pa imam ponovni UZ. Tako, da še nič ne vem kdaj naj bi imela punkcijo. Upa, da čim prej (a sem mal neučakanauser posted image ).

držim pesti da bo čimprejeuser posted image  Tut jst sem ponavadi med ta "neučakanimi"user posted image  (beri: prezgodnji testi in podobnouser posted image )

Mene pa nekaj konkretno zanima: V ponedeljek začnem z Dipherlinom....Imam točno 7 dozic....skrbi pa me kaj če v roku 7 dni še ne dobim menstruacije in mi recimo Dipherlina zmanjka...Ali pa obratno...Kaj če me M prehiiti in mi Dipherline še ostane...Kaj v tem primeru? Zadnja 2 ciklusa imam mal neredne M pa me to zdej mal skrbi...

K njemu naj bi prišla 2.dan menstruacije, ampak nisem ziher da bo točno prvega al pa drugega spetembra prišla....user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
21.8.2008 21:05:48   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Petek, 22.08.
Obayifo - IUI

Sobota, 23.08.
Lucka25 - UZ

Sreda, 27.08.
Lara Light - UZ

Čertek, 28.08.
Ledenka - snif snaf
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Petek, 22.08.
Linda30 - pregled

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled
Nokes - NS

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

Ponedeljek, 08.09.
Jadrnica - NS

Četrtek, 11.09.
Abra - morfologija

Ponedeljek, 15.09.
Hedviga - pregled

Sreda, 17.09.
Shuka - pregled

Petek, 19.09.
Linda25 - pregled
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Dobrovoljčica greje user posted image user posted image  test 02.09.2008
Oktavija greje user posted image    test 07.09.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš.)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, septembra)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine)
  • Ledenka (2. ICSI, PO - zečetek špikanja 28.08.2008)
  • Dobrovoljcica (PO)
  • Oktavija (MB, 2. IUI)
  • Stijan (MB, 4. ICSI, 28.8. pregled)
  • Dajamaja (dr. Reš, po 26/27.8. štart špikanja)
  • Baci (1. IVF, Dipherline)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš. začetek snifanja 25.08.2008)
  • Andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Mikimiška78 (1.IVF, dr. Reš, dipherline in Menopur)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?) 
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
    • BEBIII
    • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn - pregled rezultatov genetike 21.8.)
    • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image , Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfish
      user posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image   

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

user posted image   Sonček85 (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4079
    21.8.2008 21:06:45   
    lara light
    Lučka, držim pesti, da bo v nedeljo!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 4080
    21.8.2008 21:09:08   
    lučka 25
    IZVIRNO SPOROČILO: lara light

O, hvala. user posted image
    A veš, da greš počasi, pa vseeno hitro za mano. da boš kmalu tudi ti na tem. Gre res vse hitro, čeprav kakšen dan misliš, da se že vleče.

(odgovor članu lara light)
    Neposredna povezava do sporočila: 4081
    21.8.2008 21:09:12   
    MikiMiška78
    u kakšen luškan seznamček imate,bravo MišMišuser posted image

Jst bi se tut gor prpopalauser posted image   če smem...torej-25.8.2008 začetek špikanja z Dipherlinom

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4082
    21.8.2008 21:09:28   
    kikaa
    Ojla vsem skupaj, vsem ki se me še spomnite in vsem, ki me ne poznate!

Resda se nisem javila zeeeeloooo dolgo, malo sem res hotela odklopit celotno zadevo...si nabrala moči čez poletje, zdaj pa grem z novim elanom v jesensko akcijo - za 3. IVF september - oktober...
    Poskušala sem nič misliti na to, malo celo "sanjala" da bi naravno uspelo, malo prebolela, tako, da sem sedaj kar pripravljena za nove boje.
    Nisem nič brala za nazaj, tako da ne vem nič kaj se s katero dogaja upam pa, da se vse pogumno bližate svojemu cilju tako ali drugače. Navijam za vse!
    Lepo se imejte in LP!

Neposredna povezava do sporočila: 4083
    21.8.2008 21:09:44   
    MikiMiška78

tudi jazuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4084
    21.8.2008 21:11:12   
    lara light

Mene pa nekaj konkretno zanima: V ponedeljek začnem z Dipherlinom....Imam točno 7 dozic....skrbi pa me kaj če v roku 7 dni še ne dobim menstruacije in mi recimo Dipherlina zmanjka...Ali pa obratno...Kaj če me M prehiiti in mi Dipherline še ostane...Kaj v tem primeru? Zadnja 2 ciklusa imam mal neredne M pa me to zdej mal skrbi...

K njemu naj bi prišla 2.dan menstruacije, ampak nisem ziher da bo točno prvega al pa drugega spetembra prišla....user posted image

Najbolje, da greš do njega, v primeru, da ti zmanjka Diphereline. Če si pa od daleč, ga pokliči in povej za situacijo. Ti bo verjetno naročil, kak dan z dipher. preskoči...z mano je bilo tako, 1 dansem preskočila in se je vlilauser posted image , naslednji dan pa sem dobila pri njem menopur.

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4085
    21.8.2008 21:11:28   
    lučka 25
    kikaa, naj bo sedaj uspešno. Saj veš, v tretje gre rado. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4086
    21.8.2008 21:13:59   
    lara light
    IZVIRNO SPOROČILO: kikaa

Resda se nisem javila zeeeeloooo dolgo, malo sem res hotela odklopit celotno zadevo...si nabrala moči čez poletje, zdaj pa grem z novim elanom v jesensko akcijo - za 3. IVF september - oktober...
    Poskušala sem nič misliti na to, malo celo "sanjala" da bi naravno uspelo, malo prebolela, tako, da sem sedaj kar pripravljena za nove boje.
    Nisem nič brala za nazaj, tako da ne vem nič kaj se s katero dogaja upam pa, da se vse pogumno bližate svojemu cilju tako ali drugače. Navijam za vse!
    Lepo se imejte in LP!

Seveda! Lepo, da si se javila...vsak poraz, še posebno tako hudi kot so tile, zahtevajo čas, da se rane zacelijo...gremo dalje!user posted image

Coelho

(odgovor članu kikaa)
    Neposredna povezava do sporočila: 4087
    21.8.2008 21:14:18   
    gloria
    se vidi takoj, da obvladaš, ravno prav mleka je! mmmm

....je bil dober ne....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4088
    21.8.2008 21:15:52   
    lara light
    Čutim, kako se bo kmalu pojavila ARNEJA!!! In mogole prikličem še DAISY!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4089
    21.8.2008 21:16:18   
    gloria
    OOOOO kako se v živo sponim mojega poroda,kot bi bil včeraj.... in ko sem malčico prvič dobila v naročje, neverjetni občutki, se ne da opisat....

o nakupovanju cunjic pa ne govor-sem ta pravi freak...Ponavadi pokupujem za tamalo cel H&M

....ja še 20 dni.....maš lep spomin na sam potek porodauser posted image ...lahk mal poveš me zelo zanima...

Neposredna povezava do sporočila: 4090
    21.8.2008 21:17:56   
    MikiMiška78

Najbolje, da greš do njega, v primeru, da ti zmanjka Diphereline. Če si pa od daleč, ga pokliči in povej za situacijo. Ti bo verjetno naročil, kak dan z dipher. preskoči...z mano je bilo tako, 1 dansem preskočila in se je vlilauser posted image , naslednji dan pa sem dobila pri njem menopur.

hvala Lara...nisem od daleč, sem iz Lj....Tko da komot skočim do njega če bo treba.....Bolj me je skrbelo v smislu da bi dobila v primeru zamika menstruacije "premalo ali preveč" Dipherlina....

Neposredna povezava do sporočila: 4091
    21.8.2008 21:18:38   
    gloria

Resda se nisem javila zeeeeloooo dolgo, malo sem res hotela odklopit celotno zadevo...si nabrala moči čez poletje, zdaj pa grem z novim elanom v jesensko akcijo - za 3. IVF september - oktober...
    Lepo se imejte in LP!

...seveda se te spomnem....ta september bo pa res nor user posted image user posted image user posted image ....jaz bom res mogla drug teden rodit da vam bom sledila....

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 4092
    21.8.2008 21:19:08   
    MikiMiška78
    IZVIRNO SPOROČILO: gloria

OOOOO kako se v živo sponim mojega poroda,kot bi bil včeraj.... in ko sem malčico prvič dobila v naročje, neverjetni občutki, se ne da opisat....

o nakupovanju cunjic pa ne govor-sem ta pravi freak...Ponavadi pokupujem za tamalo cel H&M

....ja še 20 dni.....maš lep spomin na sam potek porodauser posted image ...lahk mal poveš me zelo zanima...

en stavek ti bo vse povedal: epiduralna dela čudežeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 4093
    21.8.2008 21:20:45   
    gloria

en stavek ti bo vse povedal: epiduralna dela čudežeuser posted image user posted image user posted image

....jaz pa glih mislim brez tegauser posted image ...no mogoče bodo pa tuki gor punce tko mislile na mene in držale pesti da bodo one moja epiduralnauser posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 4094
    21.8.2008 21:22:59   
    MikiMiška78

....jaz pa glih mislim brez tegauser posted image ...no mogoče bodo pa tuki gor punce tko mislile na mene in držale pesti da bodo one moja epiduralnauser posted image user posted image user posted image ...

ma sej ni taka panika...jst sem imela preden sem dobila epiduralno orng popadke že 10 ur...pa sem prežvelauser posted image  tolažba pa taka ane...user posted image

mogoče je obrabljena fraza ampak resn drži: ko dobiš štručko v roke pozabiš vse bolečineuser posted image

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 4095
    21.8.2008 21:24:42   
    gloria

ma sej ni taka panika...jst sem imela preden sem dobila epiduralno orng popadke že 10 ur...pa sem prežvelauser posted image  tolažba pa taka ane...user posted image

mogoče je obrabljena fraza ampak resn drži: ko dobiš štručko v roke pozabiš vse bolečineuser posted image

...jaz tudi tko mislim...user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 4096
    21.8.2008 21:25:36   
    gloria
    ...grem mal ležat.....vas še pol pridem pogledatuser posted image ...

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 4097
    21.8.2008 21:25:47   
    mismis
    Dober večer vsem skupaj...

Mikimiška, dobrodošla med nami, zdaj si že naša, si že poseznamčkana user posted image . Težko je reči, koliko srečnicam je uspelo v zadnjem času zanositi pri Rešu, mogoče če si pogledaš teme prejšnjih mesecev, tam je zraven seznama nosečk napisano tudi v katerem centru so bile v postopku.

Pija, lepo da si se javila, uživaj na morčku.

Abra, kondicija je pa samo dobra. Veš sem mojemu toliko časa težila za psa, da na koncu je popustil, ampak je rekel, da je to predvsem moja skrb in odgovornost, da bo on poskrbel zanj, samo če se mu bo dalo. In zdaj nimam kaj, vsak dan dolg sprehod, da manjših sploh ne omenjam ali pa tek. Ampak mi samo dobro dene, še sploh ko vidim v ogledalu, kako je moja zadnjica ratala spet čvrsta in ni na njej ogromne pomarančne lupine. To ti da kar zagon. Da o počutju sploh ne govorim, dolgoročno mi bo pa to tudi koristilo pri postopkih. Sem pa vesela, da so se izcedki umirili.

Gloria, ti si pa že čisto v nizkem štartu. Kar se tiče kupovanja oblek za otroke, te pa čisto razumem, jaz še otrok nimam pa sem včeraj pustila skoraj 100 € v H & M, saj veš en pulover za nečaka, pa  majčka, pa kavbojke in trenerka za nečakinjo, pa majčka Hello Kitty, pa smo bili tik tak lažji za ene par €.

Shuka, evo seznam dodan, kljub temu, da ga je Ledenka dodala v napotke, še vedno zelo veliko žensk isto sprašuje, pa itak ne vzame veliko prostora. Kako si mi ti, so se ti večerne slabosti umirile.

Lara, mi smo danes jedli doma narejeno mehiško, neki sčarano skupaj, saj več piščanček, pa različna zelenjava, ki jo imamo doma, pa pelati, začimbice in to je to. Okusno in kar hitro narejeno.

Žižek, še kar na sestanku, ti revček sigurno boš čisto crknjen, ko prideš domov.

Sonček85, kakšno je tvoje počutje, ti naša srečna avgustovska mamica. Te daje utrujenost, da čez dan spiš?

Ajsi, kje si mi ti, full gužva v službi ali kaj

Zarja, potem midve v septembru skupaj trepetava, saj sem ti rekla, da bova. Pa še katera nama bo delala družbo. Čestitke za novo preoblekico, zgleda sva samo še midve z Žižkom skozi na isti.

Sonček33, kako si mi ti?

BEBIII, dobro si to zrihtala, že 1.10. imaš datum. Super, glavno da se je začelo premikati. Mogoče bo pa tudi tebi vmes uspelo po naravni poti kot Sončku

Kikaa, dobrodošla spet med nami, ti tudi septembra, joj kolk nas bouser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4098
    21.8.2008 21:28:49   
    mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Petek, 22.08.
    Obayifo - IUI

Sobota, 23.08.
    Lucka25 - UZ

Ponedeljek, 25.08.
    Mikimiška78 -1. špika Dipherline

Sreda, 27.08.
    Lara Light - UZ

Čertek, 28.08.
    Ledenka - snif snaf
    user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Petek, 22.08.
    Linda30 - pregled

Torek, 26.08.
    Sonček33 - pregled
    Nokes - NS

Sreda, 27.08.
    Zvezdica - pregled

Ponedeljek, 08.09.
    Jadrnica - NS

Četrtek, 11.09.
    Abra - morfologija

Ponedeljek, 15.09.
    Hedviga - pregled

Sreda, 17.09.
    Shuka - pregled

Petek, 19.09.
    Linda25 - pregled
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
    (beri TESTI)

Dobrovoljčica greje user posted image user posted image  test 02.09.2008
    Oktavija greje user posted image    test 07.09.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
    user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš.)
    • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, septembra)
    • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
    • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon)
    • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine)
    • Ledenka (2. ICSI, PO - zečetek špikanja 28.08.2008)
    • Dobrovoljcica (PO)
    • Oktavija (MB, 2. IUI)
    • Stijan (MB, 4. ICSI, 28.8. pregled)
    • Dajamaja (dr. Reš, po 26/27.8. štart špikanja)
    • Baci (1. IVF, Dipherline)
    • Obayifo (IUI, Graz)
    • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš. začetek snifanja 25.08.2008)
    • Andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Mikimiška78 (1.IVF, dr. Reš, dipherline in Menopur)
    • Kikaa (3. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
      • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
      • Pikovit (6. IVF, MB)
      • Paddy (1.ICSI)
      • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
      • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
      • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
      • Barbarella77
      • Sabsa (Menopur)
      • Anabanana
      • Iannia
      • Žirafca
      • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
      • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
      • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
      • Mandreja (IVF, Lj)
      • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
      • moni29 (MB)
      • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
      • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
      • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
      • Tjasshyy (LJ?) 
      • mami26 (LJ)
      • Titi3 (Superfact in Menopur)
      • Daisy (dr. Reš)
      • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
      • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
      • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
      • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
      • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
      • Kajsica (IVF, GK LJ)
      • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
      • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
      • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
      • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
      • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
      • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
      • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
      • Darja* (3.IVF/ICSI)
      • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
      • Anadejka
      • Sarasan (2. IVF)
      • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
      • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
      • BEBIII
      • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn - pregled rezultatov genetike 21.8.)
      • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image , Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfish
        user posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image   

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
      Znaki hiperstimulacije:
      http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
      Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

user posted image   Sonček85 (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
      Neposredna povezava do sporočila: 4099
      21.8.2008 21:29:21   
      Rakica_80
      Ohh Mišmiš, hvala za tako lepe željeuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak naravno bo zelo težko, žaluser posted image
      Res pa kot praviš, mogoče se zna zgoditi tudi to po čudežuuser posted image

(odgovor članu mismis)
      Neposredna povezava do sporočila: 4100
      Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
      Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
      Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
      Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
      Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
      Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
      пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......