|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
21.8.2008 16:37:44   
Pija76
Punce pošiljam vam en lepo morski pozdravček, dragi pomiva posodo, jaz pa takole z vami.

Sonček 85 še od mene iskrene čestitke, ti samo fajn pančkaj popoldanuser posted image .

Zarja ima novo oblekico, pa Ledenka se je tud preoblekla.

Mismis ne hodi po dopustu pa bo delo sproti narejeno user posted image . Kdaj greš po otroke?

Gigi ti pa sam med pavzami al kaj? Kako si?

Abra metuljčki še pridejo, zagotovo! A se že kaj boljš počutiš?

Grety, Dajamaja in Blanč, da ne bo o kakem rabutanju brat v cajtengu!

Sonček 33 IIIIII kako lep trebušček.

Sayuri en lep pozdavček tebi in otročkom.

Pa Lara Lihgt je tud okoli prišla, zelo lepo. Pa MLBK tud.

Hedi kako si ti in otroci?

Pikovit gospodičn mična se po morju potepaš? Še malo pa boš gospa! Imaš vse pripravljeno?

Zgleda punce da bo september pester, jaz čakam 2 dan svoje M da se začne dogajati! Bomo navijale, trepetale in se veselile, jokanja upam da ne bo za nobeno od nas!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
21.8.2008 16:41:39   
sonček33
Pija o kako lepo, da si se nam javila! Ja, september bo lep. Jesen bo lepa. IN kako lepa bosta šele pomlad/poletje 2009.
Uživaj na morčku. Pa eno pivičko še zame spij!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
21.8.2008 16:48:01   
Pija76
Sonček bom ga spila! Sej tle prav paše, ampak sem danes kar malo za res vzela ko sem v zurnalu 24 prebrala, da naj tiste ki načrtujejo družino penehajo z alkoholom, cigareti in ostalimi substancami, pa sem se odločila da od ponedeljk naprej bo pa drugač user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
21.8.2008 16:50:17   
gigi1
Pija si se le oglasla user posted image  user posted image  user posted image .

Kako napreduje diploma?
Čimprej pridi domov, da greva na enega user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
21.8.2008 17:03:52   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Kako napreduje diploma?

user posted image  user posted image  user posted image user posted image  ja danes sem se spet spomnila, da moram počas začeti user posted image  user posted image  user posted image

Morava res na enega počai leteti user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
21.8.2008 17:12:08   
lara light
Pija!!!user posted image  Kje si borka moja?user posted image  Lepo, lepo si tvojga zdresirala...sej vem, da komi čaka, da ti ustreže in razveseli. Kako zgleda bit gospa? Verjamem, da sta super tko kot prej. Mislim, da se bova midva tudi v nasl. letu...zdaj pa čakam pikovitka, še na njen podvig!user posted image

Zarja, vesela sem, da si taka optimistka in da se ne daš. Pridna! Naslednji ciklus bo tvojuser posted image !

Ju3 je petekuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
21.8.2008 17:20:12   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Ku ku evo meneuser posted image ja jutri zjutraj zopet odhajam na morje in pridem v petek domov.V soboto pa dekliščina punce moje.Matr gre cajtuser posted image

Hvala vsem,ki mislite name in ste vabljene na praznovanje dekliščineuser posted image

Abra,Kajsica,Gigi,Mismis,LaraL,Hedi,Grethy,Dajamaja in še vse oatale,da vas ne naštevam.LOVE YOU ALL in veliko sreče vam želi vaša Pikovitka.

HVALA, bitje moje prijazno!
Kmalu bo žur!user posted image  
Pikovitek, uživaj in si naberi moči za velik korak! Komaj čakam!user posted image

Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
21.8.2008 17:31:52   
sonček85
kako lepo da si se javila.le uživaj naprej,moj dopust se pa počasi izteka zato odštevam zadnje ure in dneve.še samo do nedelje.

lp sončni pozdrav

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
21.8.2008 17:35:40   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Zarja, vesela sem, da si taka optimistka in da se ne daš. Pridna! Naslednji ciklus bo tvojuser posted image !

Thanks, 'user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 21.8.2008 17:36:08 >

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
21.8.2008 17:36:45   
Abra
Anonimna, 20. dan ciklusa bi morala bit pikica že vgnezdnjena oz. v akciji. Tale mera je meni čudna. Po vsej verjetnosti je blo 7,8 mm? Pred ovulacijo je dobro, da je ok 8 mm, dovolj je 6, potem so možnosti za vgnezditev. Seveda to ni edini pogoj. Nasvete imaš pa zgoraj med opozarjamo.

Mišmiš, saj veš, da se ne bom spokala od tuki user posted image vsaj dokler vam vsem mojim soborkam ne rata. user posted image

Zarja, nova oblekca, čist v drugem stilu user posted image

Pija, ti pa kar z morčka user posted image uživaj še za nas. Jaz sem drugače super, je precej več takih trenutkov, kot slabih. Zate bomo pa tut vsak čas navijale user posted image Danes sem našla en članek iz dnevnika, kjer pravijo, da kmalu zdravilno pivo iz kakavovca. Sem se prav na vse ljubiteljice spomnila. Cigarete je pa res fajn opustit. Ko enkrat nehaš, sploh ne moreš verjet, kako si lahko prej tisti smrad prenašal. Jaz sem kadila v srednji šoli, na sred 1. letnika faksa sem pa že nehala, ker sem se enkrat preveč nažurala in mi je kar začelo smrdet user posted image user posted image nisem bla nč na odvajanu, je kar fajn, če ti kar neha pasat.
Aja, link o zdravilnem pivu user posted image
http://dnevnik.si/novice/zdravje/342067

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
21.8.2008 17:51:55   
Rakica_80
Ciao punce!!!!!!
Hvala vsem , ki ste mi pomagale informativno glede IVF!!!!!!!user posted image user posted image
Danes sem šla osebno se naročiti in so me že naročili na prvi pregled 1 oktobra pri Dr.Pinteruser posted image nevidim razločno kaj piše!!!
Kaj mi lahko poveste o njej?
Tako, na kratko.......sem fulll vesela, saj stvar se počasi premika, vsaj zame-proti koncuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vem da me še lahko veliko stvari čaka, ampak glede na to , da je za mano Laparo, Hsg, Klomifeni, Spermiogram, še vedno upam, da bo vse hitro potekalo, kaj pravite?
Pa pa!!user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
21.8.2008 18:01:12   
Abra
BEBi, meni je dr. Pinarjeva delala HSG. Je ful prijazna zdravnica, sem jo večkrat tudi na TV vidla v oddajah o neplodnosti in mi je vedno delovala ok. Nimam pa v spominu, da bi bla katera od tuki njena pacientka. Prvi korak je že, zdaj bo šlo vse hitreje. Spermiogram bo pa najbrž tvoj moral še enkrat opraviti, če ga ni delal na GK. Mogoče ne bi blo slabo, da bi še tvojega naročila in boš takrat že imela izvid. Sicer pa dr. Pintarjevi lahko pišeš na MON, odgovarja na temi Darovanje spolnih celic.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
21.8.2008 18:07:17   
Rakica_80
Kaj pa sledi po pregleduuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
21.8.2008 18:17:52   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Kaj pa sledi po pregleduuser posted image
Verjetno diagnoza in posledično kak postopek, če ne še kakšne hormonske preiskave.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 4039
21.8.2008 18:18:54   
Abra
Tega pa mi ne moremo vedet user posted image odvisno kaj je narobe oz. ni in kaj bo dr. predlagala

Neposredna povezava do sporočila: 4040
21.8.2008 18:20:50   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Zarja, nova oblekca, čist v drugem stilu user posted image
Aja, link o zdravilnem pivu user posted image
http://dnevnik.si/novice/zdravje/342067

Malo sem morala zamenjat....to je bolj moj stil, grem brat o tem pivčku...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
21.8.2008 18:21:09   
želvica99
Kolk ste se načvekale, sj ne morem vrjet. Jest sm se po službi zataknila v enem user posted image , ja mormo se kdaj tud sprostituser posted image .

Zarja čutim, da si zdej kot nova, negativno energijo si dala stran pa še tko lep avatarček mašuser posted image  zelo pozitiven. Je pa res, da je vedno ko ne gre kaj po planih treba stvari mal v glavi predelat, če je treba user posted image , pol pa gremo daljeuser posted image . Si me pa opogumila za jogo, tko da septembra začnem, res rabim eno sprostitev.

Shuka ne pozabi veliko vode spit, da ti ne bi ledvičke stavkaleuser posted image

Sonček men so pa tele tvoje slikce kar polepšale dan (tko med nami).Tko da ti kar kdaj še kakšno prilepi.

Zdaj, ko čakam user posted image  pa hudička ni. Sem imela zmerj redne cikluse, trenutno pa zamuja 3 dni (pa nisem noseča - nismo zadeli termina). Vsak dan zamude mi odmika postopek v oktobru, sem tkouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4042
21.8.2008 19:07:24   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Si me pa opogumila za jogo, tko da septembra začnem, res rabim eno sprostitev.

Želvica jaz (društvo Joga v vsakdanjem življenju) delam po knjigi
SISTEM JOGA V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU-Paramhans Swami Maheshwarananda
Opisi, fotografije, skice in načini dihanja ter vse ostalo je full lepo prikazano. Jaz sicer nisem vegetarianka, zato se vsega striktno ne držim. Izbira pa je tvoja.

Horny Teddy

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
21.8.2008 20:09:56   
gloria
Gloria, nočka tudi tebi, hvala za novice o Ribici. A da je reva doživela šok zaradi CR, ma samo da je sedaj vse v redu z njo in seveda z Jakcem.

...user posted image user posted image user posted image  ne ni doživela šok....to pomeni da je bila na intenzivni negi do srede....ona je men napisala da je bila v šok sobi tak da sem tudi jaz tako prenesla sem...

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
21.8.2008 20:11:30   
lučka 25
Ste toliko napisale, da ne bom mogla vsem kaj napista.

Zarja user posted image user posted image user posted image . Boš pa res postala septemberska borka. Si nam ušla. user posted image  Nova terapija pa naj ti le pomaga k temu, da vama uspe priti do zamrznjenčkov.

Lara, tudi jaz sem imela prve tri dni, ko sem začela z menogonom slabosti (bruhala k sreči nisem, ampak ni dosti manjkalo), vrtoglavico, boleli so me sklepi. Potem se je vse umirilo in ponovilo le še po 9 špiki. Ene pač res tako reagiramo. Naj se vse čim prej umiri.

A menogona pa res ni daleč naokoli?! Še dobro, da sem šla takoj junija ponj, ko sem dobila zeleno luč za avgustovski postopek. Še večjo srečo pa sem imela v sredo, ko mi ga je zmanjkalo, pa mi je Reš prodal 4 ampule (je rekel, da jih je imel slučajno na zalogi, ko sta mi jih ene dva glih prodala). Samo jaz jih imam sedaj samo do jutri. Tako, da močno upam,d a bo v soboto Reš na UZ rekel, da jih ne rabim več. Ker potem pa res ne vem kaj bom naredila?Tko, da foliklčki naj res do sobote postanejo foliki, da ne bo šlo sedaj vse po gobe. user posted image  

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
21.8.2008 20:12:16   
gloria
Pozdravljene punce.

NUhalno smo dali skozi. Vse ok. Pikec velik 51 mm. vse bp. Pregled imam 19.9..

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
21.8.2008 20:12:20   
MikiMiška78
pozdravljene punce

Tudi jaz sem vam pridružujem če me vzamete...user posted image

Stara sem 30  let, iz Ljubljane, neporočena, koruznica torejuser posted image  doma pa imava že eno punčko staro dobro leto dni, "pridelana" je bila v drugem postopku IVF pri dr.Rešu...

Želimo si še enega člana in to čim prej zato sva bila danes pri dr.Rešu ki nama je dal zeleno luč in pa injekcije tako da začnem že v ponedeljekuser posted image

Kok sem vesela,sploh nisem vedela da se bo začelo tako hitro odvijat...Tako da imam doma že škatlo Dipherlina....Ko dobim menstruacijo pa moram k njemu in začnem z Menopurjem....

Joj kr ne morem verjet da se že dogaja tako sem veselauser posted image

Upam da vas bom počasi vse spoznala in veselo upala in trepetala z vamiuser posted image

želimo si še enega člana :-)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
21.8.2008 20:14:02   
lara light
Tudi jaz sem za jogo! user posted image  Super je za vse, meni pomaga glede slabe prekrvavitve, preplitvega dihanja, antistres, počutje nasploh...želvica, skratka just do it!user posted image

Kaj

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
21.8.2008 20:14:55   
gloria
sonček škoda da sem zamudila tako lepo slikco zjutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
21.8.2008 20:15:12   
lara light
Kaj kuhate, jeste, boste jedle, ste jedle nocoj?user posted image

(ups, sem prehitro prejšnje poslala)

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......