Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 16:37:44
|
|
|
|
Pija76
|
Punce pošiljam vam en lepo morski pozdravček, dragi pomiva posodo, jaz pa takole z vami. Sonček 85 še od mene iskrene čestitke, ti samo fajn pančkaj popoldan . Zarja ima novo oblekico, pa Ledenka se je tud preoblekla. Mismis ne hodi po dopustu pa bo delo sproti narejeno . Kdaj greš po otroke? Gigi ti pa sam med pavzami al kaj? Kako si? Abra metuljčki še pridejo, zagotovo! A se že kaj boljš počutiš? Grety, Dajamaja in Blanč, da ne bo o kakem rabutanju brat v cajtengu! Sonček 33 IIIIII kako lep trebušček. Sayuri en lep pozdavček tebi in otročkom. Pa Lara Lihgt je tud okoli prišla, zelo lepo. Pa MLBK tud. Hedi kako si ti in otroci? Pikovit gospodičn mična se po morju potepaš? Še malo pa boš gospa! Imaš vse pripravljeno? Zgleda punce da bo september pester, jaz čakam 2 dan svoje M da se začne dogajati! Bomo navijale, trepetale in se veselile, jokanja upam da ne bo za nobeno od nas!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 16:41:39
|
|
|
|
sonček33
|
Pija o kako lepo, da si se nam javila! Ja, september bo lep. Jesen bo lepa. IN kako lepa bosta šele pomlad/poletje 2009. Uživaj na morčku. Pa eno pivičko še zame spij!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 16:48:01
|
|
|
|
Pija76
|
Sonček bom ga spila! Sej tle prav paše, ampak sem danes kar malo za res vzela ko sem v zurnalu 24 prebrala, da naj tiste ki načrtujejo družino penehajo z alkoholom, cigareti in ostalimi substancami, pa sem se odločila da od ponedeljk naprej bo pa drugač
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 16:50:17
|
|
|
|
gigi1
|
Pija si se le oglasla . Kako napreduje diploma? Čimprej pridi domov, da greva na enega
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 17:03:52
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kako napreduje diploma? ja danes sem se spet spomnila, da moram počas začeti Morava res na enega počai leteti
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 17:12:08
|
|
|
|
lara light
|
Pija!!! Kje si borka moja? Lepo, lepo si tvojga zdresirala...sej vem, da komi čaka, da ti ustreže in razveseli. Kako zgleda bit gospa? Verjamem, da sta super tko kot prej. Mislim, da se bova midva tudi v nasl. letu...zdaj pa čakam pikovitka, še na njen podvig! Zarja, vesela sem, da si taka optimistka in da se ne daš. Pridna! Naslednji ciklus bo tvoj ! Ju3 je petek
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 17:20:12
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ku ku evo mene ja jutri zjutraj zopet odhajam na morje in pridem v petek domov.V soboto pa dekliščina punce moje.Matr gre cajt Hvala vsem,ki mislite name in ste vabljene na praznovanje dekliščine Abra,Kajsica,Gigi,Mismis,LaraL,Hedi,Grethy,Dajamaja in še vse oatale,da vas ne naštevam.LOVE YOU ALL in veliko sreče vam želi vaša Pikovitka. HVALA, bitje moje prijazno! Kmalu bo žur! Pikovitek, uživaj in si naberi moči za velik korak! Komaj čakam!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 17:31:52
|
|
|
|
sonček85
|
kako lepo da si se javila.le uživaj naprej,moj dopust se pa počasi izteka zato odštevam zadnje ure in dneve.še samo do nedelje. lp sončni pozdrav
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 17:35:40
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Zarja, vesela sem, da si taka optimistka in da se ne daš. Pridna! Naslednji ciklus bo tvoj ! Thanks, '
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 21.8.2008 17:36:08 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 17:36:45
|
|
|
|
Abra
|
Anonimna, 20. dan ciklusa bi morala bit pikica že vgnezdnjena oz. v akciji. Tale mera je meni čudna. Po vsej verjetnosti je blo 7,8 mm? Pred ovulacijo je dobro, da je ok 8 mm, dovolj je 6, potem so možnosti za vgnezditev. Seveda to ni edini pogoj. Nasvete imaš pa zgoraj med opozarjamo. Mišmiš, saj veš, da se ne bom spokala od tuki vsaj dokler vam vsem mojim soborkam ne rata. Zarja, nova oblekca, čist v drugem stilu Pija, ti pa kar z morčka uživaj še za nas. Jaz sem drugače super, je precej več takih trenutkov, kot slabih. Zate bomo pa tut vsak čas navijale Danes sem našla en članek iz dnevnika, kjer pravijo, da kmalu zdravilno pivo iz kakavovca. Sem se prav na vse ljubiteljice spomnila. Cigarete je pa res fajn opustit. Ko enkrat nehaš, sploh ne moreš verjet, kako si lahko prej tisti smrad prenašal. Jaz sem kadila v srednji šoli, na sred 1. letnika faksa sem pa že nehala, ker sem se enkrat preveč nažurala in mi je kar začelo smrdet nisem bla nč na odvajanu, je kar fajn, če ti kar neha pasat. Aja, link o zdravilnem pivu http://dnevnik.si/novice/zdravje/342067
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 17:51:55
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ciao punce!!!!!! Hvala vsem , ki ste mi pomagale informativno glede IVF!!!!!!! Danes sem šla osebno se naročiti in so me že naročili na prvi pregled 1 oktobra pri Dr.Pinter nevidim razločno kaj piše!!! Kaj mi lahko poveste o njej? Tako, na kratko.......sem fulll vesela, saj stvar se počasi premika, vsaj zame-proti koncu Vem da me še lahko veliko stvari čaka, ampak glede na to , da je za mano Laparo, Hsg, Klomifeni, Spermiogram, še vedno upam, da bo vse hitro potekalo, kaj pravite? Pa pa!!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 18:01:12
|
|
|
|
Abra
|
BEBi, meni je dr. Pinarjeva delala HSG. Je ful prijazna zdravnica, sem jo večkrat tudi na TV vidla v oddajah o neplodnosti in mi je vedno delovala ok. Nimam pa v spominu, da bi bla katera od tuki njena pacientka. Prvi korak je že, zdaj bo šlo vse hitreje. Spermiogram bo pa najbrž tvoj moral še enkrat opraviti, če ga ni delal na GK. Mogoče ne bi blo slabo, da bi še tvojega naročila in boš takrat že imela izvid. Sicer pa dr. Pintarjevi lahko pišeš na MON, odgovarja na temi Darovanje spolnih celic.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 18:07:17
|
|
|
|
Rakica_80
|
Kaj pa sledi po pregledu
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 18:17:52
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Kaj pa sledi po pregledu Verjetno diagnoza in posledično kak postopek, če ne še kakšne hormonske preiskave.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 18:18:54
|
|
|
|
Abra
|
Tega pa mi ne moremo vedet odvisno kaj je narobe oz. ni in kaj bo dr. predlagala
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 18:20:50
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Zarja, nova oblekca, čist v drugem stilu Aja, link o zdravilnem pivu http://dnevnik.si/novice/zdravje/342067 Malo sem morala zamenjat....to je bolj moj stil, grem brat o tem pivčku...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 18:21:09
|
|
|
|
želvica99
|
Kolk ste se načvekale, sj ne morem vrjet. Jest sm se po službi zataknila v enem , ja mormo se kdaj tud sprostit . Zarja čutim, da si zdej kot nova, negativno energijo si dala stran pa še tko lep avatarček maš zelo pozitiven. Je pa res, da je vedno ko ne gre kaj po planih treba stvari mal v glavi predelat, če je treba , pol pa gremo dalje . Si me pa opogumila za jogo, tko da septembra začnem, res rabim eno sprostitev. Shuka ne pozabi veliko vode spit, da ti ne bi ledvičke stavkale Sonček men so pa tele tvoje slikce kar polepšale dan (tko med nami).Tko da ti kar kdaj še kakšno prilepi. Zdaj, ko čakam pa hudička ni. Sem imela zmerj redne cikluse, trenutno pa zamuja 3 dni (pa nisem noseča - nismo zadeli termina). Vsak dan zamude mi odmika postopek v oktobru, sem tko .
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 19:07:24
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Si me pa opogumila za jogo, tko da septembra začnem, res rabim eno sprostitev. Želvica jaz (društvo Joga v vsakdanjem življenju) delam po knjigi SISTEM JOGA V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU-Paramhans Swami Maheshwarananda Opisi, fotografije, skice in načini dihanja ter vse ostalo je full lepo prikazano. Jaz sicer nisem vegetarianka, zato se vsega striktno ne držim. Izbira pa je tvoja.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:09:56
|
|
|
|
gloria
|
Gloria, nočka tudi tebi, hvala za novice o Ribici. A da je reva doživela šok zaradi CR, ma samo da je sedaj vse v redu z njo in seveda z Jakcem. ... ne ni doživela šok....to pomeni da je bila na intenzivni negi do srede....ona je men napisala da je bila v šok sobi tak da sem tudi jaz tako prenesla sem...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:11:30
|
|
|
|
lučka 25
|
Ste toliko napisale, da ne bom mogla vsem kaj napista. Zarja . Boš pa res postala septemberska borka. Si nam ušla. Nova terapija pa naj ti le pomaga k temu, da vama uspe priti do zamrznjenčkov. Lara, tudi jaz sem imela prve tri dni, ko sem začela z menogonom slabosti (bruhala k sreči nisem, ampak ni dosti manjkalo), vrtoglavico, boleli so me sklepi. Potem se je vse umirilo in ponovilo le še po 9 špiki. Ene pač res tako reagiramo. Naj se vse čim prej umiri. A menogona pa res ni daleč naokoli?! Še dobro, da sem šla takoj junija ponj, ko sem dobila zeleno luč za avgustovski postopek. Še večjo srečo pa sem imela v sredo, ko mi ga je zmanjkalo, pa mi je Reš prodal 4 ampule (je rekel, da jih je imel slučajno na zalogi, ko sta mi jih ene dva glih prodala). Samo jaz jih imam sedaj samo do jutri. Tako, da močno upam,d a bo v soboto Reš na UZ rekel, da jih ne rabim več. Ker potem pa res ne vem kaj bom naredila?Tko, da foliklčki naj res do sobote postanejo foliki, da ne bo šlo sedaj vse po gobe.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:12:16
|
|
|
|
gloria
|
Pozdravljene punce. NUhalno smo dali skozi. Vse ok. Pikec velik 51 mm. vse bp. Pregled imam 19.9..
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:12:20
|
|
|
|
MikiMiška78
|
pozdravljene punce Tudi jaz sem vam pridružujem če me vzamete... Stara sem 30 let, iz Ljubljane, neporočena, koruznica torej doma pa imava že eno punčko staro dobro leto dni, "pridelana" je bila v drugem postopku IVF pri dr.Rešu... Želimo si še enega člana in to čim prej zato sva bila danes pri dr.Rešu ki nama je dal zeleno luč in pa injekcije tako da začnem že v ponedeljek Kok sem vesela,sploh nisem vedela da se bo začelo tako hitro odvijat...Tako da imam doma že škatlo Dipherlina....Ko dobim menstruacijo pa moram k njemu in začnem z Menopurjem.... Joj kr ne morem verjet da se že dogaja tako sem vesela Upam da vas bom počasi vse spoznala in veselo upala in trepetala z vami
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:14:02
|
|
|
|
lara light
|
Tudi jaz sem za jogo! Super je za vse, meni pomaga glede slabe prekrvavitve, preplitvega dihanja, antistres, počutje nasploh...želvica, skratka just do it! Kaj
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:14:55
|
|
|
|
gloria
|
sonček škoda da sem zamudila tako lepo slikco zjutri
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:15:12
|
|
|
|
lara light
|
Kaj kuhate, jeste, boste jedle, ste jedle nocoj? (ups, sem prehitro prejšnje poslala)
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......