Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:17:21
|
|
|
|
MikiMiška78
|
Mene pa zanima koliko vas je ki vam je v zadnjem času pri Rešu uspelo? Tko čist informativno....babji firbec,saj veste
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:20:17
|
|
|
|
lara light
|
Lučka, hvala ! Mikimiška, dobrodošla! Kar poskočim, ko slišim da je 2. ivf obrodil take čudovite sadove. Čestitke za nov postopek! Tudi jaz sem v 2. ivf in bova skupaj z ostalmi 'trepetali' v septembru! Gloria, ku ku!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:22:26
|
|
|
|
gloria
|
Babuške moje lepo pozdravljene, mi smo dali še ta UZ skoz, ki je pokazal, da O ni bilo. Dobila sem en tak terminski seznam, ki ga začnemo udejstvovat po , ki naj bi prišla 1/9. Napisal mi je recept za Estrofem (3x 1 tabletko na dan) in Utrogestan (od 12. dneva ciklusa naprej). Ko sem prebrala stranske učinke, me je skoraj kap (strup do strupa) A je katera že to jemala? Kakšni so stranski učinki? Men se zdijo te male plavke hudičevke prave..... Grem mal brat za nazaj.....Rada vas mam! ....joj žal mi je ...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:23:34
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Lučka, hvala ! Ni za kaj.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:24:56
|
|
|
|
gloria
|
ko moj angelček zgubi krilca , mi zmeraj pomagate, da jih najde nazaj ....joj ne no ....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:25:28
|
|
|
|
lučka 25
|
MikiMiška, dobrodošla. Naj se s pomočjo IVF vajini pikici pridruži še ena. Naj bo postopek uspešen in ob koncu sreča nepopisna. Sem pa jaz tudi v postopku in bova tako z še nekj puncami skupaj trepetali v septembru.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:27:11
|
|
|
|
gloria
|
A mogoče, katera ve, do kdaj in kako naj še pijem dabroston. POzabila sem vprašat ginekologa. Kako naj preneham pit te tablete, verjetno postopoma, samo ne vem na kakih intervalih delat spremembe, da ne bo šok. ...men je na tistem listu ko sem ga dobila da mam bolniško celo nosečnost pisalo da ga pijem do 16 tedna....in tko sem ga tudi pila...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:30:03
|
|
|
|
gloria
|
Tudi jaz sem vam pridružujem če me vzamete... Stara sem 30 let, iz Ljubljane, neporočena, koruznica torej doma pa imava že eno punčko staro dobro leto dni, "pridelana" je bila v drugem postopku IVF pri dr.Rešu... Želimo si še enega člana in to čim prej zato sva bila danes pri dr.Rešu ki nama je dal zeleno luč in pa injekcije tako da začnem že v ponedeljek ...dobrodošla
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:31:33
|
|
|
|
MikiMiška78
|
punce hvala za dobrodošlico Gloria, ti boš imela bolniško celo nosečnost? Blagorček...Za mojo ginekologinjo zanositev z IVF ni zadosten razlog za bolniško....Sej rada hodim v službo pa me je vseeno strah začetniških slabosti in drugih tegob ki so me pestile v začetku nosečnosti....a za se vse potrpi kajne...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:32:16
|
|
|
|
gloria
|
Kaj kuhate, jeste, boste jedle, ste jedle nocoj? (ups, sem prehitro prejšnje poslala) ...mi dva sva se napokala rižote z piščančjim mesom z veeeeeliiiiiiiiiiiiiiik zelenjave ter rdečo peso(to je bilo ob 17)zdej pa še pade en čokolino ...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:33:00
|
|
|
|
MikiMiška78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Kaj kuhate, jeste, boste jedle, ste jedle nocoj? (ups, sem prehitro prejšnje poslala) ...mi dva sva se napokala rižote z piščančjim mesom z veeeeeliiiiiiiiiiiiiiik zelenjave ter rdečo peso(to je bilo ob 17)zdej pa še pade en čokolino ... mi3-je isto
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:34:13
|
|
|
|
zarja1
|
MikiMiška 78 dobrodošla.... Lara ti si tud jogistka.... Lučka bom pa tolko bolj zate navijala Abra in Schuka, moj pa je pri tistih tabletah samo to videl kot stranski učinek grem pod se beremo kasneje, pa seveda
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 21.8.2008 20:35:59 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:35:31
|
|
|
|
gloria
|
Gloria, ti boš imela bolniško celo nosečnost? Blagorček...Za mojo ginekologinjo zanositev z IVF ni zadosten razlog za bolniško....Sej rada hodim v službo pa me je vseeno strah začetniških slabosti in drugih tegob ki so me pestile v začetku nosečnosti....a za se vse potrpi kajne... ....tokrat je nisem imela....sem delala vse do dobrih 6 mescov nosečnosti....pa bi še en čas da ni bilo strah da se kaj ne nardi(delam v kuhni v zelo obiskovani gostilni )....so mi pa šli zelo na roke res....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:39:56
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka zarja, maš novi avatarček lep! pa ja, da vam malo poljubčkov/metuljčkov pošiljam.........dans sem čist raznežena, ne vem kaj je to!!!!! Gloria ljubica grem še kakšnega metuljčka zate ulovit...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:41:45
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Lučka bom pa tolko bolj zate navijala Hvala, hvala. naj navijačice spodbudijo folikle.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:42:39
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Kaj kuhate, jeste, boste jedle, ste jedle nocoj? (ups, sem prehitro prejšnje poslala) ...mi dva sva se napokala rižote z piščančjim mesom z veeeeeliiiiiiiiiiiiiiik zelenjave ter rdečo peso(to je bilo ob 17)zdej pa še pade en čokolino ... Super večerjica! Mmmm, čokolino Daš malo?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:43:10
|
|
|
|
gloria
|
zarja nova oblekca....lepo.....slikce maš pa take da se nasmejim do solz..... ...no da mal povem kaj sem danes počela .....zjutraj sem imela ene opravke....pol sem nardila neki za pod zob,mal ležala....umes delala rižoto,ker se mi je zelo mudil po mojga ker sva morala še po zadnje pajacke za bebico.....tuki pa lahk plačo pustiš ....tak da imam zdej vse sam še banjica ker ne vem če bi vzela z stojalom ali brez pa čakam da me pride patronažna obiskat da jo mal povprašam...zdejle glih perem še posteljino ter pajacke ki sem ih danes kupila pol bo pa vse lepo prštimano za prihod....juter se grem še jaz uredit k frizerju,v ponedeljek na pedikuro....da bom lepa dočakala da se me že na začetku ne ustraši...kooooooooooooooomiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čakam
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:43:58
|
|
|
|
gloria
|
Super večerjica! Mmmm, čokolino Daš malo? ...z veseljem ....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:44:58
|
|
|
|
gloria
|
Gloria ljubica grem še kakšnega metuljčka zate ulovit... ....o hvala
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:46:51
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Abra in Schuka, moj pa je pri tistih tabletah samo to videl kot stranski učinek Si ne morem pomagat, ampak
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:46:54
|
|
|
|
Rakica_80
|
Lučka25, čim več foliklov
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:48:43
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Lučka25, čim več foliklov ....jaz tudi želim
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:49:06
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...no da mal povem kaj sem danes počela .....zjutraj sem imela ene opravke....pol sem nardila neki za pod zob,mal ležala....umes delala rižoto,ker se mi je zelo mudil po mojga ker sva morala še po zadnje pajacke za bebico.....tuki pa lahk plačo pustiš ....tak da imam zdej vse sam še banjica ker ne vem če bi vzela z stojalom ali brez pa čakam da me pride patronažna obiskat da jo mal povprašam...zdejle glih perem še posteljino ter pajacke ki sem ih danes kupila pol bo pa vse lepo prštimano za prihod....juter se grem še jaz uredit k frizerju,v ponedeljek na pedikuro....da bom lepa dočakala da se me že na začetku ne ustraši...kooooooooooooooomiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čakam Lepo, lepo. Tako ob koncu, ko vse pripravljaš pa vidiš, da je res že počasi čas za dan D. Gre kar malo adrenalin po žilah.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:50:04
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Lučka25, čim več foliklov ....jaz tudi želim BEBIII in glorija, hvala.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 20:51:28
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Super večerjica! Mmmm, čokolino Daš malo? ...z veseljem .... se vidi takoj, da obvladaš, ravno prav mleka je! mmmm
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......