|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
21.8.2008 20:17:21   
MikiMiška78
Mene pa zanima koliko vas je  ki vam je v zadnjem času pri Rešu uspelo? Tko čist informativno....babji firbec,saj vesteuser posted image

želimo si še enega člana :-)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
21.8.2008 20:20:17   
lara light
Lučka, hvalauser posted image !

Mikimiška, dobrodošla! Kar poskočim, ko slišim da je 2. ivf obrodil take čudovite sadove.user posted image
Čestitke za nov postopek! Tudi jaz sem v 2. ivf in bova skupaj z ostalmi 'trepetali' v septembru!user posted image

Gloria, ku ku!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4052
21.8.2008 20:22:26   
gloria
Babuške moje lepo pozdravljene,
mi smo dali še ta UZ skoz, ki je pokazal, da O ni bilo.
Dobila sem en tak terminski seznam, ki ga začnemo udejstvovat po , ki naj bi prišla 1/9. Napisal mi je recept za Estrofem (3x 1 tabletko na dan) in Utrogestan (od 12. dneva ciklusa naprej). Ko sem prebrala stranske učinke, me je skoraj kap (strup do strupa)
A je katera že to jemala? Kakšni so stranski učinki? Men se zdijo te male plavke hudičevke prave.....

Grem mal brat za nazaj.....Rada vas mam!

....joj žal mi je user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
21.8.2008 20:23:34   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Lučka, hvalauser posted image !

Ni za kaj. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4054
21.8.2008 20:24:56   
gloria
ko moj angelček zgubi krilca , mi zmeraj pomagate, da jih najde nazaj

....joj ne no user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
21.8.2008 20:25:28   
lučka 25
MikiMiška, dobrodošla. Naj se s pomočjo IVF vajini pikici pridruži še ena. Naj bo postopek uspešen in ob koncu sreča nepopisna.
Sem pa jaz tudi v postopku in bova tako z še nekj puncami skupaj trepetali v septembru.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
21.8.2008 20:27:11   
gloria
A mogoče, katera ve, do kdaj in kako naj še pijem dabroston. POzabila sem vprašat ginekologa. Kako naj preneham pit te tablete, verjetno postopoma, samo ne vem na kakih intervalih delat spremembe, da ne bo šok.

...men je na tistem listu ko sem ga dobila da mam bolniško celo nosečnost pisalo da ga pijem do 16 tedna....in tko sem ga tudi pila...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
21.8.2008 20:30:03   
gloria
Tudi jaz sem vam pridružujem če me vzamete...

Stara sem 30 let, iz Ljubljane, neporočena, koruznica torej doma pa imava že eno punčko staro dobro leto dni, "pridelana" je bila v drugem postopku IVF pri dr.Rešu...

Želimo si še enega člana in to čim prej zato sva bila danes pri dr.Rešu ki nama je dal zeleno luč in pa injekcije tako da začnem že v ponedeljek

...dobrodošla user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4058
21.8.2008 20:31:33   
MikiMiška78
punce hvala za dobrodošlicouser posted image

Gloria, ti boš imela bolniško celo nosečnost? Blagorček...Za mojo ginekologinjo zanositev z IVF ni zadosten razlog za bolniško....Sej rada hodim v službo pa me je vseeno strah začetniških slabosti in drugih tegob ki so me pestile v začetku nosečnosti....a za user posted image  se vse potrpi kajne...user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
21.8.2008 20:32:16   
gloria
Kaj kuhate, jeste, boste jedle, ste jedle nocoj?

(ups, sem prehitro prejšnje poslala)

...mi dva sva se napokala rižote z piščančjim mesom z veeeeeliiiiiiiiiiiiiiik zelenjave ter rdečo peso(to je bilo ob 17)zdej pa še pade en čokolinouser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 4060
21.8.2008 20:33:00   
MikiMiška78
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...mi dva sva se napokala rižote z piščančjim mesom z veeeeeliiiiiiiiiiiiiiik zelenjave ter rdečo peso(to je bilo ob 17)zdej pa še pade en čokolinouser posted image ...

mi3-je istouser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
21.8.2008 20:34:13   
zarja1
MikiMiška 78 dobrodošla....user posted image

Lara ti si tud jogistka....user posted image user posted image user posted image
Lučka bom pa tolko bolj zate navijalauser posted image user posted image user posted image

Abra in Schuka, moj pa je pri tistih tabletah samo to videl kot stranski učinekuser posted image user posted image

grem pod user posted image user posted image se beremo kasneje, pa seveda user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 21.8.2008 20:35:59 >

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 4062
21.8.2008 20:35:31   
gloria
Gloria, ti boš imela bolniško celo nosečnost? Blagorček...Za mojo ginekologinjo zanositev z IVF ni zadosten razlog za bolniško....Sej rada hodim v službo pa me je vseeno strah začetniških slabosti in drugih tegob ki so me pestile v začetku nosečnosti....a za se vse potrpi kajne...

....tokrat je nisem imela....sem delala vse do dobrih 6 mescov nosečnosti....pa bi še en čas da user posted image  ni bilo strah da se kaj ne nardi(delam v kuhni v zelo obiskovani gostilniuser posted image )....so mi pa šli zelo na roke res....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
21.8.2008 20:39:56   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

zarja, maš novi avatarček user posted image  lep!

pa ja, da vam malo poljubčkov/metuljčkov pošiljam.........dans sem čist raznežena, ne vem kaj je to!!!!!

Gloria ljubica grem še kakšnega metuljčka zate ulovit...user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
21.8.2008 20:41:45   
lučka 25

Lučka bom pa tolko bolj zate navijalauser posted image user posted image user posted image  

Hvala, hvala. naj navijačice spodbudijo  folikle. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
21.8.2008 20:42:39   
lara light

Super večerjica! Mmmm, čokolinouser posted image  Daš malo?user posted image

Coelho

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
21.8.2008 20:43:10   
gloria
zarja nova oblekca....lepo.....slikce maš pa take da se nasmejim do solz.....

...no da mal povem kaj sem danes počelauser posted image .....zjutraj sem imela ene opravke....pol sem nardila neki za pod zob,mal ležala....umes delala rižoto,ker se mi je zelo mudil po mojga ker sva morala še po zadnje pajacke za bebico.....tuki pa lahk plačo pustišuser posted image ....tak da imam zdej vse sam še banjica ker ne vem če bi vzela z stojalom ali brez pa čakam da me pride patronažna obiskat da jo mal povprašam...zdejle glih perem še posteljino ter pajacke ki sem ih danes kupila pol bo pa vse lepo prštimano za prihod....juter se grem še jaz uredit k frizerju,v ponedeljek na pedikuro....da bom lepa dočakala da se me že na začetku ne ustraši...kooooooooooooooomiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
21.8.2008 20:43:58   
gloria
Super večerjica! Mmmm, čokolino Daš malo?

...z veseljemuser posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
21.8.2008 20:44:58   
gloria
Gloria ljubica grem še kakšnega metuljčka zate ulovit...

....o hvalauser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
21.8.2008 20:46:51   
lučka 25

Abra in Schuka, moj pa je pri tistih tabletah samo to videl kot stranski učinekuser posted image user posted image  

Si ne morem pomagat, ampak user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
21.8.2008 20:46:54   
Rakica_80
Lučka25, čim več foliklovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
21.8.2008 20:48:43   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Lučka25, čim več foliklovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....jaz tudi želim

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
21.8.2008 20:49:06   
lučka 25

...no da mal povem kaj sem danes počelauser posted image .....zjutraj sem imela ene opravke....pol sem nardila neki za pod zob,mal ležala....umes delala rižoto,ker se mi je zelo mudil po mojga ker sva morala še po zadnje pajacke za bebico.....tuki pa lahk plačo pustišuser posted image ....tak da imam zdej vse sam še banjica ker ne vem če bi vzela z stojalom ali brez pa čakam da me pride patronažna obiskat da jo mal povprašam...zdejle glih perem še posteljino ter pajacke ki sem ih danes kupila pol bo pa vse lepo prštimano za prihod....juter se grem še jaz uredit k frizerju,v ponedeljek na pedikuro....da bom lepa dočakala da se me že na začetku ne ustraši...kooooooooooooooomiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo, lepo. Tako ob koncu, ko vse pripravljaš pa vidiš, da je res že počasi čas za dan D. Gre kar malo adrenalin po žilah.  user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
21.8.2008 20:50:04   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

....jaz tudi želim

BEBIII in glorija, hvala. user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
21.8.2008 20:51:28   
lara light

Super večerjica! Mmmm, čokolino Daš malo?

...z veseljemuser posted image ....

se vidi takoj, da obvladaš, ravno prav mleka je! mmmmuser posted image

Coelho

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......