|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
21.8.2008 12:43:21   
Shuka
Še ena stran kjer naj bi imeli Menogon:
http://goldpharma.com/index.php?show=search&search_srt=menogon

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
21.8.2008 12:43:55   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Schuka, kaj pa stranski učinki Estofema?
Ja to da sem noseča user posted image user posted image user posted image

Lej, marsikdaj ni priporočljivo prebrati stranske učinke, ker se potem še bolj prestrašimo na kaj vse to vpliva, ampak zdaj imaš drug cilj in to je zanositev, ki pa brez tega ne gre. Čeprav tam piše," če ste nosečni, naj ga ne bi jemali!"
Potemtakem, ne bi nobene droge, ki bi nam pomagala zanositi jemali, ker vsi imajo stranske učinke, samo v tem primeru moramo zaupati g. Preprosto moramo. Ne bi bili v tej situaciji, če bi bilo z nami vse OK. Ker pa pač ni z nami vse OK, če želimo priti do cilja, moramo probati vse, kljub stranskim učinkom.
Verjami samo v to, da ti bo pomagalo.user posted image

TI SI PRAVA CARICA. Saj sem šla nazaj iskat in sem vidla, da je to blo to pri tebi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem mislila, če ti je blo slabo, bruhanje in tako.......

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
21.8.2008 12:50:59   
Shuka
Nič od tega, nič slabo, nič bruhala, mislim pred zanositvijo, pol pa sam slabosti, samo verjetno ne zaradi Estrofema user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
21.8.2008 12:53:36   
zarja1

Nič od tega, nič slabo, nič bruhala, mislim pred zanositvijo, pol pa sam slabosti, samo verjetno ne zaradi Estrofema user posted image

TO VIDIŠ!!!!!!! Sem že full vredi volje....bi kar poplesavala......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem take čudne sorte, bolečino ful ok prenašam, slabosti pa so moja šibka točka. Sprašujem pa zato, ker imam kar nekaj dopusta, nadur in študiram, če bi bla kar doma pred ET. Kaj pravite? Al je to totalno glupo?

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
21.8.2008 12:54:06   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sej utrogestan in prometrium sta enaki zadevi user posted image  
Jap samo z drugačnim nazivom, vendar sodeč po Reševih besedah je Prometrium bolj na naravni bazi progesterona kot Utrogestan, tko je on meni to rekel.

Sam učinek imata pa isti in če je zastonj,.... user posted image

mešaš še zraven dabroston (ki je na umetni bazi!). utrogestan se ne dobi v lekarnah, ampak samo na GK ali v MB (pa mislim, da je še ena lekarna v MB, ki ga ima user posted image )

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
21.8.2008 13:01:06   
Shuka

sej utrogestan in prometrium sta enaki zadevi user posted image  
Jap samo z drugačnim nazivom, vendar sodeč po Reševih besedah je Prometrium bolj na naravni bazi progesterona kot Utrogestan, tko je on meni to rekel.

Sam učinek imata pa isti in če je zastonj,.... user posted image

mešaš še zraven dabroston (ki je na umetni bazi!). utrogestan se ne dobi v lekarnah, ampak samo na GK ali v MB (pa mislim, da je še ena lekarna v MB, ki ga ima user posted image )

Hmmm, ne vem no, ker Dobrostona na postopku niti omenjal ni in kot je meni znano ga niti ne predpisuje kot progesteron, na listu pri zarodkih pišeta samo Prometrium in Utrogestan. Se pa Dobroston predpisuje pri krvavitvah. Mogoče mi pa Utrogestana ni dal zato, ker bi ga morala iti iskat na GK?user posted image
Zdej kar je, je user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
21.8.2008 13:02:15   
zarja1
user posted image  ker ste držale pesti  in navijale zame. Ženske prav vsako od vas mam full rada...............

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
21.8.2008 13:06:54   
Shuka

TO VIDIŠ!!!!!!! Sem že full vredi volje....bi kar poplesavala......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem take čudne sorte, bolečino ful ok prenašam, slabosti pa so moja šibka točka. Sprašujem pa zato, ker imam kar nekaj dopusta, nadur in študiram, če bi bla kar doma pred ET. Kaj pravite? Al je to totalno glupo?
Pri postopku z Estrofemom ni nobenih bolečin, le ET, tle je mene vedno bolel. Slabosti se pa da preživet user posted image

Če nimaš kej počet z dopustom, pustila jim ga pa ne bi, potem ga izkoristi, ampak za kaj prijetnega, počitek, relaksacijo, pred ET ti res ni treba počivat, samo, če želiš. Tle ti ne znam svetovat, ker jest sem si samo na dan ET-ja vzela dopust, ker je pač tako naneslo, da se mi ni dalo za 4 ure v službo. Ostalo sem pa pred ET in po tem delala k zmešanauser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
21.8.2008 13:07:29   
Shuka

user posted image  ker ste držale pesti  in navijale zame. Ženske prav vsako od vas mam full rada...............

Dej k se bom še jest raznežla user posted image user posted image user posted image

aja, pa enakouser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
21.8.2008 13:10:19   
zarja1

Dej k se bom še jest raznežla user posted image user posted image user posted image

user posted image  ja, če pa je res.....zdaj pa še res jokam

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
21.8.2008 13:13:26   
zarja1

ko moj angelček zgubi krilcauser posted image , mi zmeraj pomagate, da jih najde nazaj

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
21.8.2008 13:15:02   
Shuka
Zarja dej prid mal sem no user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
21.8.2008 13:18:26   
ledenka

ko moj angelček zgubi krilcauser posted image , mi zmeraj pomagate, da jih najde nazaj

user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
21.8.2008 13:27:53   
Abra
Skuška, jaz tut še ne čutim metuljčkov user posted image tam do 25. tedna mu dam čas user posted image baje tiste, ki smo prvič noseče to kasneje čutimo. Jaz sem danes (al jutri) že polnih 18 tednov, pa še nč. Naju še vse čaka user posted image

Zarja user posted image veš, da sem kar imela tak občutek po prvem uz, sem pa hotla bit optimistična. Naslednjič se ti pa vsaj z ovulacijo ne bo treba ubadat. Estrofem bo poskrbel, da boš imela lepo sluznico in boš tik tak nosečka.
Stranske učinke pa res raje nehaj brat. Jaz sem tudi paniko lani zagnala, ko sem to dobila in vse to prebrala. Za te tri mesece ne bo panike. Proizvajalci se tko zaščitijo pred morebitnimi tožbami, od teh treh mesecev ne more bit nobene panike. Ženske, ki prihajajo v meno jemljejo to par let, tam je večji riziko ...
Pred ET-jem ti res ni treba bit doma, mogoče tiste tri dni po, ko je treba ležat na desnem boku (za razliko od nosečnosti, ko je pravi levi bok user posted image ). Mene je estrofem blazno uspaval, pa še zredila sem se ful. Se mi zdi, da sem od vsega to še najslabše prenašala.

Shuka, utrogestan ali prometrium je isto, kot pravi Ledenka, le drugi proizvajalec. Reš ima na listu napisano za tiste, ki so bližje Avstriji, ker se tam dobi utrogestan ali pa na Hrvaškem. Zato pa vedno vpraša od kod si, da te pol usmeri v bližjo lekarno. Na recept ga pa dobiš samo na GK ali MB, ga tudi imajo samo za postopke. V lekarnah ga ni. Jaz sem imela pri Rešu vse postopke na zavarovalnico, prometium pa vedno kupujem sama. Nč recepta.
Dabroston je pa sintetična različica. Me imamo zaradi krvavitev še dalje prometrium, ker je boljši. Na GK in v MB pa že kmalu po plusu dobijo Dabroston namesto utrogestana. Tudi tam šparajo. Me imamo pa skoz naravno varianto, sicer na svoj račun ... ma meni je zato že prav vseeno, sem zanj že kar veliko porabla, važno da so rezultati user posted image

ooooo, kolk ljubezni je spet tuki user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
21.8.2008 13:58:07   
gigi1
Oj oj jst bi se tud objemčkala user posted image

Zarja tebi pa res en tavelik user posted image
Vidim pa, da so te punce že pokonc spravle user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
21.8.2008 14:56:51   
mismis
Mislim, kakšno norišnico imam jaz danes v službi in nič ne kaže, da bi bilo v naslednjih dnevih kaj bolje... tako da bom sedaj obdelala samo nujne zadeve, ostalo pa zvečer

Zarja, žal mi je, da tokrat ni bilo ovulacije, ampak to pomeni, da ti je uspeh v septembru, s predpisano terapijo, zagarantiran.

Abra, saj veš, da te pogrešamo, ti si itak naša

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
21.8.2008 14:58:04   
Linda25
Hvala punce za čestitke.

A mogoče, katera ve, do kdaj in kako naj še pijem dabroston. POzabila sem vprašat ginekologa. Kako naj preneham pit te tablete, verjetno postopoma, samo ne vem na kakih intervalih delat spremembe, da ne bo šok.

Hvala.

Lp

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
21.8.2008 14:58:31   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Zarja, žal mi je, da tokrat ni bilo ovulacije, ampak to pomeni, da ti je uspeh v septembru, s predpisano terapijo, zagarantiran.

,'user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 21.8.2008 14:59:05 >

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
21.8.2008 14:59:23   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Četrtek, 21.08.
Zarja1- UZ
Lara Light - 1.Menopur

Petek, 22.08.
Obayifo - IUI

Sobota, 23.08.
Lucka25 - UZ

Sreda, 27.08.
Lara Light - UZ

Čertek, 28.08.
Ledenka - snif snaf
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Petek, 22.08.
Linda30 - pregled

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled
Nokes - NS

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

Ponedeljek, 08.09.
Jadrnica - NS

Četrtek, 11.09.
Abra - morfologija

Ponedeljek, 15.09.
Hedviga - pregled

Sreda, 17.09.
Shuka - pregled

Petek, 19.09.
Linda25 - pregled
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Dobrovoljčica greje user posted image user posted image  test 02.09.2008
Oktavija greje user posted image    test 07.09.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš.)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, septembra)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine)
  • Ledenka (2. ICSI, PO - zečetek špikanja 28.08.2008)
  • Dobrovoljcica (PO)
  • Oktavija (MB, 2. IUI)
  • Stijan (MB, 4. ICSI, 28.8. pregled)
  • Dajamaja (dr. Reš, po 26/27.8. štart špikanja)
  • Baci (1. IVF, Dipherline)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš. začetek snifanja 25.08.2008)
  • Andreja07 (PO, dr. Reš)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?) 
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
    • BEBIII
    • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn - pregled rezultatov genetike 21.8.)
    • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image , Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfish
      user posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image   

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

user posted image   Sonček85 (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4019
    21.8.2008 15:39:07   
    Anonimen
    Pozdravljene,

imam eno vprašanje za vas. Na 20. dan cikla imam sluznico debelo 78 mm ali česa. Ali je to dovolj za vgnezditev? Če ni, kaj lahko storim za odebelitev sluznice? Hvala za odgovor.

(odgovor članu mismis)
      Neposredna povezava do sporočila: 4020
    21.8.2008 15:50:35   
    zarja1
    IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene,

imam eno vprašanje za vas. Na 20. dan cikla imam sluznico debelo 78 mm ali česa. Ali je to dovolj za vgnezditev? Če ni, kaj lahko storim za odebelitev sluznice? Hvala za odgovor.

Anonimen mislim, da je naša Oktavija imela 65mm in so ji delali IUI, tak da je tvoja garant. Najboljše pa je, da ti tvoj G potrdi.

Horny Teddy

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 4021
    21.8.2008 15:52:56   
    ledenka
    zarja, maš novi avatarček user posted image  lep!

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4022
    21.8.2008 15:56:57   
    zarja1

pa ja, da vam malo poljubčkov/metuljčkov pošiljam.........dans sem čist raznežena, ne vem kaj je to!!!!!

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 21.8.2008 15:57:06 >

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 4023
    21.8.2008 16:00:15   
    ledenka

pa ja, da vam malo poljubčkov/metuljčkov pošiljam.........dans sem čist raznežena, ne vem kaj je to!!!!!

če ne veš, kaj je to, potem se lahko zmeraj zgovarjaš na luno user posted image  

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4024
    21.8.2008 16:19:53   
    sonček85
    kako ste pupe?jaz sem spala 2-3 ure in sem kot rožicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 4025
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
    Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......