|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
21.8.2008 22:40:18   
mismis
Daisy in pa seveda vse ostale lahko noč, se beremo jutri

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
21.8.2008 22:41:13   
DaisyE
Če ti misliš, da preneseš mojga Mlakarja, se kar pripravi. Se bom celo Čikorijo na pamet naučila. user posted image user posted image user posted image  Pol pa recital. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
21.8.2008 22:41:39   
DaisyE
Lahko noč.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
21.8.2008 22:47:30   
gloria
Pozdravček!

Po dolgem času se tudi jaz oglašam. Po neuspelem marčevskem postopku grem septembra v nove boje. 2.9. grem v LJ po injekcije, takrat tudi izvem, ali se mi bo uresničila želja in bom imela kratki postopek ali ponovno dolgi, ki se vleče in vleče. Malo sem vas spremljala, držala pesti za vse, ki ste bile v postopkih, a se nisem veliko javljala ... saj veste, malo sem želela tadevo odklopiti ...
September bo pa očitno res zelo pester ... naj bo tudi ploden, a ne?

...to mi deli user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
21.8.2008 22:49:53   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Če ti misliš, da preneseš mojga Mlakarja, se kar pripravi. Se bom celo Čikorijo na pamet naučila. user posted image user posted image user posted image  Pol pa recital. user posted image user posted image user posted image

pa sej  so ljudje izumnili eno perfektno stvar, ušesne čepka...ti lahko recitiraš, jaz ga bom pa pila in modro kimala. DEAL??? user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
21.8.2008 22:50:00   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Petek, 22.08.
Obayifo - IUI
držimo pesti!!!!!!

....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
22.8.2008 0:45:03   
gigi1
Oj punčke evo mene s poslovne večerjice. Je bilo lušno user posted image
Joj kolk ste naklofkale vmes, sem komi še kej ujela user posted image

Dejzika lubica si se oglasla. Tolk smo te pogrešale. Vsaj 1x na teden je katera pojamrala. Ma šit res, da je bil takrat Kongo zaprt. Rešitev je pošlji MIški ali meni gsm št. na ZS in kontra dobiš nazaj. Pol pa ni šans, da se zgrešimo.

Mikimiška dobrodošla.

Kika se ne poznava, pa nič ne de. Se še bova user posted image

Lučka pridno pupaj pirčka.

Glorija seveda bomo me tvoja epiduralna user posted image  user posted image  user posted image

Šukica enga lupčka kar tko user posted image

Abrica ti si naš vseved. Takoj vse razložiš tako, da tud tiste ki smo (bileuser posted image ) prvič  v postopku zastopimo.

Ajsika ti pa tudi.

Zarja bravo za dobro voljo in avatarček.
Si pa spet nazaj priklicala našo teto, ki laufa user posted image . Ona je simbol laufanja na UZ. Tvoj dec, ki se user posted image  pa prov paše zraven user posted image

Miška moja kako je bilo pri vas v službici danes? Znosno? Kaj je zdej s polovnim? Zdej ga pa že par mesecev nisi vidla? Je kar dolgčas tle, k tebe nič ne razganja user posted image . Ti mormo kakšno ampulo menopurja dat za popestritev user posted image  user posted image  user posted image

OBI vso srečo jutri. Stiskamo pestke in vse mislimo nate.
Glede letala pa...najprej povej koliko časa po IUI si mislila letet.
Osebno mislim, da je vsaj nekaj dni po IUI ali ET dobro počivati. Načeloma pa Pušenjak pravi, da v zgodnji nosečnosti sploh ni problema.

Pupike nisem vseh naštela ker sem že fajn zmatrana. Ste pa vse v mojem srčku

Lupčka in nočko

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
22.8.2008 7:27:06   
lučka 25
Dobro jutro!

Najprej eno user posted image  za vse, da boste lažje vstale. No jaz se že od 4h mal premetavam po postelj, hodim po stanovanju, gledam OI, ....zdaj sem pa še malo n RR prišla pogledat, če že kaj dogaja. Me ta moj hrbet tako daje, da sem že prav user posted image  jezna. Se moram mal razmigat, da bom lahko funkcionirala.

Lep dan vsem skupaj.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
22.8.2008 7:58:02   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

...mogoče prikličem še DAISY!!user posted image user posted image

In je prišla, tanašauser posted image user posted image
Lepo, lepo! Kako si Daisy, sablja? Sept bo naš mesec, same stare borke...user posted image
Ja, jaz zopet in action, prava vojnauser posted image , streljam, bodem, lomim, krvavim, a v glavnem, če nisem sitna, se smejim!

Lučka, kako je hrbet? Kaj dogaja?

Gigika, si uživala kajuser posted image ...povej kaj ste jedli? (že spet težim s to hrano)

Grem delat, prelep petek vsaki in navijam za obayifo!user posted image

P.s.: še nekaj, kdaj si dajete injekcije, zjutraj, ko vstanete na tešče ali kasneje? Hvalauser posted image  (danes po 2.menopurja sem ok)

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
22.8.2008 7:59:37   
lara light
Pa dobro jutro vsem skupaj, mismis, gloria, abra,žabica, oba, lučka,daisy, zarja, ledenka, šukica, kikaa, miška,.....user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4135
22.8.2008 8:34:42   
Abra
Dobro jutro pupke!!
Sem včeraj pohod starih bork zamudila user posted image

Daisy, sem vedla, da boš nazaj, čim bo Lara začela stihe obračat user posted image Mlakar sicer še ni bil na tapeti, čaki, da se Lara ogreje user posted image
Kikaa, sabsa dobrodošli nazaj in naj bo tokrat uspešno
Kaj nas je Arneja tudi brala?

Gloria, zdaj si pa res že v nizkem štartu user posted image komaj čakam, da bomo zate navijale

MikiMiška, dobrodošla! Jaz sem Reševa nosečka user posted image kar veliko nas je, pa v drugih centrih tudi.

Mišmiš, kondicijo ti zavidam, že vem kako je to fajn user posted image pa pes je taka fina obveznost, da se ne poleniš. Je pa čist drug štos, če si v hiši in nekje v naravi, v bloku je samo mučenje.

Lara, pri nas so pa bolj švoh večerje, nič da bi se ti sline cedile user posted image jaz sem včeraj imela kar activio, se mi je prebava polenila, da je že kar kriza.

Gigi, kaj sem pa spet pametovala user posted image a me še nosečniška pozabljivost daje??? user posted image

Obi tebi pa vso srečo danes. Naj te plavalčki imajo radi!
Ena naša punca je kmalu po poz. testu letela, takoj po ET pa ne vem. Sicer je pri tebi malo drugače, je vse bolj podobno naravni zanositvi. Pikica se bo ok. 6. dneva po IUI vgnezdila, če se bo prej oplodila. Na to pa res ne moreš vplivat, tudi s počivanjem ne. Najbrž je v teh dneh celo bolje bit čimbolj aktiven. Držim pesti!!!

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 4136
22.8.2008 8:36:43   
Shuka
Jutrčka lubice user posted image

Vidim marjetica se je javla user posted image WB.

gigi - ti potepinka, a tolk pozno v noč se delauser posted image , user posted image vračam z user posted image

larči
- jaz sem si vedno dajala injekcije zjutraj, ko sem vstala, najprej sem odtočila pol pa na špike, na tešče, pol sem se pa zrihtala za službouser posted image , včasih še nisem bla čist dobr zbrihtana, še dons se čudim, kako mi je ratalo vse tiste ampule zmešat v polsnu user posted image . Moj včasih tud dojel ni, da sem se že špiknila, tolk sem bla pol zverzirana user posted image

lučka - par sklec, al pa en ornk pozdrav soncu pa boš čist razštelana al pa enga čuhapuha user posted image  user posted image

Obi van Kanobi
- na današnji dan user posted image in tvoj IUI
zarja - v novi sexi preobleki, joj kaj ti more tvoj delat user posted image user posted image

En lep petek vsem nosečkam, da bi ble brez težav user posted image , pa lep petek tudi vsem drogerašicam, da bi ne pikice bolele in bi se ampulce lepo zlomileuser posted image , en lep petek vsem, ki se odštevajo dnevi do postopka, naj čimprej pride dan D user posted image in našim dvem trepetalkam, da hitro mine do testa user posted image
Pa vsem k jih nisem naštela poimensko pa ste tle zraven kr tko mal za dobro voljouser posted image

Pa seveda vsem novim deklcam k se nam pridružujejouser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
22.8.2008 8:45:07   
lučka 25

P.s.: še nekaj, kdaj si dajete injekcije, zjutraj, ko vstanete na tešče ali kasneje? Hvalauser posted image  (danes po 2.menopurja sem ok)

Tudi jaz sem si jih dajala zjutraj na tešč. sem šla odlit, napol v snu odprla ampule, zmešala, poklicala dragega, da me je špiknil in že sva šla ali nazaj spat, ali pa v sužbo. Sem pa imela to čast, da mi je dve kar Reško dal, sam od sebe, se mu je zgleda glih dalo. user posted image

Je pa prav fino slišat, da ti danes ni slabo in si dobro.

Neposredna povezava do sporočila: 4138
22.8.2008 8:46:30   
lučka 25
lara, shuka moj hrbet se bo počasi razmigal in čez dan bo spet utečen. Sem ugotovila, da samo ne smem biti pri miru, ali pa ležat. Samo kaj, ko ponoči pa moram spat, pa ne morem kar v sapnju hodit. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
22.8.2008 8:48:31   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

lara, shuka moj hrbet se bo počasi razmigal in čez dan bo spet utečen. Sem ugotovila, da samo ne smem biti pri miru, ali pa ležat. Samo kaj, ko ponoči pa moram spat, pa ne morem kar v sapnju hodit. user posted image
Kdo pa še rabi spanje dons k je vse tko naspidiranouser posted image , kaj pa če ti rabiš kostolomca, da te mal naštela?user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
22.8.2008 8:48:42   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

user posted image  ker ste držale pesti  in navijale zame. Ženske prav vsako od vas mam full rada...............

Dej k se bom še jest raznežla user posted image user posted image user posted image

aja, pa enakouser posted image

user posted image  ja, če pa je res.....zdaj pa še res jokam

ko moj angelček zgubi krilcauser posted image , mi zmeraj pomagate, da jih najde nazaj

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem se pa čist raznežila....user posted image  Hvala draga Zarja kar nerodno mi jeuser posted image user posted image , saj veš da imamo tudi me tebe zeeeellooooo radeuser posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
22.8.2008 8:50:55   
želvica99
Vse sm tko lepo napisala, pa mi je nekaj vn vrglo...sovražim računalnik.

V glavnem Zarja in Lara hvala za spodbudo glede joge, zdaj definitivno začnem
user posted imageMikiMIška in Kikaa super, da se nam pridružita, bomo druga drugi težile md čakanjemuser posted image user posted imageLučka folikli majo da rastejo, to sploh ne sme bit vprašanje, ti pa za rezervo pošiljam šeuser posted image user posted image user posted image -nekaj od tega mora pomagat. Mismis a ti ne razumeš, da ti tvoj dragi samo dobro hoče, drugač bi on sprehajal kužeka. Ampak, ti moraš bit 1. fit za postopek in 2. zdj maš lepuser posted image inuser posted imageObayifo držim pesti naj bodo user posted image  hitri in učinkoviti. Tole je krajša verzija, upam da mi spet vsega tale računalnik ne zbriše.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
22.8.2008 8:51:47   
Shuka

Tudi jaz sem si jih dajala zjutraj na tešč. sem šla odlit, napol v snu odprla ampule, zmešala, poklicala dragega, da me je špiknil in že sva šla ali nazaj spat, ali pa v sužbo. Sem pa imela to čast, da mi je dve kar Reško dal, sam od sebe, se mu je zgleda glih dalo. user posted image

Če imaš zjutraj pri Rešu UZ preden si daš injekcijo jo da zmer on, tko je pri njemu, zato sem si jih jaz dajala ob 6h, ker če sem imela UZ sem lih tko na vrsto prišla, da mi jo je on dal ob 6h user posted image .

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
22.8.2008 8:52:20   
Sulfinija
Ojla!

Da se vam malo javim in povem poročilo o včerajšnjem posvetu z dr.Zornom.Izvidi kariotopa od moža in mene so normalni user posted image user posted image user posted image .vendar izvidov od nekih protiteles pa ni bilo v mojem kartonu in nato kličem v MB kjer sem dala kri in mi reče,da je izvid tam ej halo ko bi vsaj kdo rekel,da naj izivd pridem iskat jaz sem bila obveščena da izvid pošjejo k Zornu v Lj.In nič hudega smo pa naredili bojni plan za naprej.

Pri septembrski in oktobrski M klomifen imam upanje,da nama rata karje sedaj zelo možno nič zarastlin,....nato če ne bo uspeha novembra kontrola v LJ tudi z tistim izvidom in pa tudi imam že napotnico za iVF če nam z klomifenom ne rata.Zelo dober plan sliši se zelo lepo in upam da bo jesen plodna in nama končno prinese tako željeni +.

LP Mojcauser posted image

< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 22.8.2008 8:56:23 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
22.8.2008 8:54:35   
Abra
Skuška, tko je lepo videt, ko si že navsezgodaj dobre volje user posted image cel post je kar sonček zbudil. Vsaj pri meni je blo do zdaj še megleno, zdaj pa nič več. user posted image

Lara, Reš pravi, da si je najbolje ob približno isti uri dajat špike in to ok. 6-ih zjutraj, tko kot jih pri njemu dobimo.. Meni je dragi vse prištimal, sem na pol v spanju šla samo trebuh naštimat in razkužit, pol pa spat user posted image Sem prej spregledala tisti post, da si danes ok. Super! Je bla res user posted image najbrž kriva. Zdaj pa ma, da folikelčki počasi začnejo rast.

Lučka, Reš te vedno sam špikne. Pri njemu se ti ni treba sami user posted image Danes si se najbrž zadnjič. Aja, še stopka, zate ne bo nič drugače, ker gre tudi v rito. Za nas je bla bolj procedura, ker smo imele špike v trebuh user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
22.8.2008 8:58:17   
lučka 25

Kdo pa še rabi spanje dons k je vse tko naspidiranouser posted image , kaj pa če ti rabiš kostolomca, da te mal naštela?user posted image

A pa misliš, da si upam? user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
22.8.2008 8:59:34   
Abra
Želvica, preden pošlješ post si ga skopiraj, če te pol ven vrže ni panike.

Sulfinija, bravo za dobre rezultate! Držim pesti, da ti na IVF ne bo več treba it in bo s pikico tokrat vse ok.

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
22.8.2008 8:59:39   
lučka 25

Če imaš zjutraj pri Rešu UZ preden si daš injekcijo jo da zmer on, tko je pri njemu, zato sem si jih jaz dajala ob 6h, ker če sem imela UZ sem lih tko na vrsto prišla, da mi jo je on dal ob 6h user posted image .

Jaz tudi. user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
22.8.2008 9:01:40   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Lučka, Reš te vedno sam špikne. Pri njemu se ti ni treba sami user posted image Danes si se najbrž zadnjič. Aja, še stopka, zate ne bo nič drugače, ker gre tudi v rito. Za nas je bla bolj procedura, ker smo imele špike v trebuh user posted image

Tudi jaz računam na to, da me je danes dragi zadnjič. Še stopka, pa bo.  user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
22.8.2008 9:03:18   
Shuka
Abrica moja - sam zate sem sončka naročila  user posted image

Lučka - tud jest ne bi šla, k sem enkrat vidla kako je mojga fotra lomu sem hotla it do unga čajniza pa ga nazaj nalomt, jao meni to pomoje ful boliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

ime
SINEJA

Aljaž (45%)

Blaž (31%)

Tjaž (24%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!