Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 22:40:18
|
|
|
|
mismis
|
Daisy in pa seveda vse ostale lahko noč, se beremo jutri
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 22:41:13
|
|
|
|
DaisyE
|
Če ti misliš, da preneseš mojga Mlakarja, se kar pripravi. Se bom celo Čikorijo na pamet naučila. Pol pa recital.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 22:41:39
|
|
|
|
DaisyE
|
Lahko noč.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 22:47:30
|
|
|
|
gloria
|
Pozdravček! Po dolgem času se tudi jaz oglašam. Po neuspelem marčevskem postopku grem septembra v nove boje. 2.9. grem v LJ po injekcije, takrat tudi izvem, ali se mi bo uresničila želja in bom imela kratki postopek ali ponovno dolgi, ki se vleče in vleče. Malo sem vas spremljala, držala pesti za vse, ki ste bile v postopkih, a se nisem veliko javljala ... saj veste, malo sem želela tadevo odklopiti ... September bo pa očitno res zelo pester ... naj bo tudi ploden, a ne? ...to mi deli ...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 22:49:53
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Če ti misliš, da preneseš mojga Mlakarja, se kar pripravi. Se bom celo Čikorijo na pamet naučila. Pol pa recital. pa sej so ljudje izumnili eno perfektno stvar, ušesne čepka...ti lahko recitiraš, jaz ga bom pa pila in modro kimala. DEAL???
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 22:50:00
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Petek, 22.08. Obayifo - IUI držimo pesti!!!!!! ....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 0:45:03
|
|
|
|
gigi1
|
Oj punčke evo mene s poslovne večerjice. Je bilo lušno Joj kolk ste naklofkale vmes, sem komi še kej ujela Dejzika lubica si se oglasla. Tolk smo te pogrešale. Vsaj 1x na teden je katera pojamrala. Ma šit res, da je bil takrat Kongo zaprt. Rešitev je pošlji MIški ali meni gsm št. na ZS in kontra dobiš nazaj. Pol pa ni šans, da se zgrešimo. Mikimiška dobrodošla. Kika se ne poznava, pa nič ne de. Se še bova Lučka pridno pupaj pirčka. Glorija seveda bomo me tvoja epiduralna Šukica enga lupčka kar tko Abrica ti si naš vseved. Takoj vse razložiš tako, da tud tiste ki smo (bile ) prvič v postopku zastopimo. Ajsika ti pa tudi. Zarja bravo za dobro voljo in avatarček. Si pa spet nazaj priklicala našo teto, ki laufa . Ona je simbol laufanja na UZ. Tvoj dec, ki se pa prov paše zraven Miška moja kako je bilo pri vas v službici danes? Znosno? Kaj je zdej s polovnim? Zdej ga pa že par mesecev nisi vidla? Je kar dolgčas tle, k tebe nič ne razganja . Ti mormo kakšno ampulo menopurja dat za popestritev OBI vso srečo jutri. Stiskamo pestke in vse mislimo nate. Glede letala pa...najprej povej koliko časa po IUI si mislila letet. Osebno mislim, da je vsaj nekaj dni po IUI ali ET dobro počivati. Načeloma pa Pušenjak pravi, da v zgodnji nosečnosti sploh ni problema. Pupike nisem vseh naštela ker sem že fajn zmatrana. Ste pa vse v mojem srčku Lupčka in nočko
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 7:27:06
|
|
|
|
lučka 25
|
Dobro jutro! Najprej eno za vse, da boste lažje vstale. No jaz se že od 4h mal premetavam po postelj, hodim po stanovanju, gledam OI, ....zdaj sem pa še malo n RR prišla pogledat, če že kaj dogaja. Me ta moj hrbet tako daje, da sem že prav jezna. Se moram mal razmigat, da bom lahko funkcionirala. Lep dan vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 7:58:02
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light ...mogoče prikličem še DAISY!! In je prišla, tanaša Lepo, lepo! Kako si Daisy, sablja? Sept bo naš mesec, same stare borke... Ja, jaz zopet in action, prava vojna , streljam, bodem, lomim, krvavim, a v glavnem, če nisem sitna, se smejim! Lučka, kako je hrbet? Kaj dogaja? Gigika, si uživala kaj ...povej kaj ste jedli? (že spet težim s to hrano) Grem delat, prelep petek vsaki in navijam za obayifo! P.s.: še nekaj, kdaj si dajete injekcije, zjutraj, ko vstanete na tešče ali kasneje? Hvala (danes po 2.menopurja sem ok)
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 7:59:37
|
|
|
|
lara light
|
Pa dobro jutro vsem skupaj, mismis, gloria, abra,žabica, oba, lučka,daisy, zarja, ledenka, šukica, kikaa, miška,.....
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 8:34:42
|
|
|
|
Abra
|
Dobro jutro pupke!! Sem včeraj pohod starih bork zamudila Daisy, sem vedla, da boš nazaj, čim bo Lara začela stihe obračat Mlakar sicer še ni bil na tapeti, čaki, da se Lara ogreje Kikaa, sabsa dobrodošli nazaj in naj bo tokrat uspešno Kaj nas je Arneja tudi brala? Gloria, zdaj si pa res že v nizkem štartu komaj čakam, da bomo zate navijale MikiMiška, dobrodošla! Jaz sem Reševa nosečka kar veliko nas je, pa v drugih centrih tudi. Mišmiš, kondicijo ti zavidam, že vem kako je to fajn pa pes je taka fina obveznost, da se ne poleniš. Je pa čist drug štos, če si v hiši in nekje v naravi, v bloku je samo mučenje. Lara, pri nas so pa bolj švoh večerje, nič da bi se ti sline cedile jaz sem včeraj imela kar activio, se mi je prebava polenila, da je že kar kriza. Gigi, kaj sem pa spet pametovala a me še nosečniška pozabljivost daje??? Obi tebi pa vso srečo danes. Naj te plavalčki imajo radi! Ena naša punca je kmalu po poz. testu letela, takoj po ET pa ne vem. Sicer je pri tebi malo drugače, je vse bolj podobno naravni zanositvi. Pikica se bo ok. 6. dneva po IUI vgnezdila, če se bo prej oplodila. Na to pa res ne moreš vplivat, tudi s počivanjem ne. Najbrž je v teh dneh celo bolje bit čimbolj aktiven. Držim pesti!!! Lep dan!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 8:36:43
|
|
|
|
Shuka
|
Jutrčka lubice Vidim marjetica se je javla WB. gigi - ti potepinka, a tolk pozno v noč se dela , vračam z larči - jaz sem si vedno dajala injekcije zjutraj, ko sem vstala, najprej sem odtočila pol pa na špike, na tešče, pol sem se pa zrihtala za službo , včasih še nisem bla čist dobr zbrihtana, še dons se čudim, kako mi je ratalo vse tiste ampule zmešat v polsnu . Moj včasih tud dojel ni, da sem se že špiknila, tolk sem bla pol zverzirana lučka - par sklec, al pa en ornk pozdrav soncu pa boš čist razštelana al pa enga čuhapuha Obi van Kanobi - na današnji dan in tvoj IUI zarja - v novi sexi preobleki, joj kaj ti more tvoj delat En lep petek vsem nosečkam, da bi ble brez težav , pa lep petek tudi vsem drogerašicam, da bi ne pikice bolele in bi se ampulce lepo zlomile , en lep petek vsem, ki se odštevajo dnevi do postopka, naj čimprej pride dan D in našim dvem trepetalkam, da hitro mine do testa Pa vsem k jih nisem naštela poimensko pa ste tle zraven kr tko mal za dobro voljo Pa seveda vsem novim deklcam k se nam pridružujejo
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 8:45:07
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light P.s.: še nekaj, kdaj si dajete injekcije, zjutraj, ko vstanete na tešče ali kasneje? Hvala (danes po 2.menopurja sem ok) Tudi jaz sem si jih dajala zjutraj na tešč. sem šla odlit, napol v snu odprla ampule, zmešala, poklicala dragega, da me je špiknil in že sva šla ali nazaj spat, ali pa v sužbo. Sem pa imela to čast, da mi je dve kar Reško dal, sam od sebe, se mu je zgleda glih dalo. Je pa prav fino slišat, da ti danes ni slabo in si dobro.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 8:46:30
|
|
|
|
lučka 25
|
lara, shuka moj hrbet se bo počasi razmigal in čez dan bo spet utečen. Sem ugotovila, da samo ne smem biti pri miru, ali pa ležat. Samo kaj, ko ponoči pa moram spat, pa ne morem kar v sapnju hodit.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 8:48:31
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 lara, shuka moj hrbet se bo počasi razmigal in čez dan bo spet utečen. Sem ugotovila, da samo ne smem biti pri miru, ali pa ležat. Samo kaj, ko ponoči pa moram spat, pa ne morem kar v sapnju hodit. Kdo pa še rabi spanje dons k je vse tko naspidirano , kaj pa če ti rabiš kostolomca, da te mal naštela?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 8:48:42
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 ker ste držale pesti in navijale zame. Ženske prav vsako od vas mam full rada............... Dej k se bom še jest raznežla aja, pa enako ja, če pa je res.....zdaj pa še res jokam ko moj angelček zgubi krilca , mi zmeraj pomagate, da jih najde nazaj Jaz sem se pa čist raznežila.... Hvala draga Zarja kar nerodno mi je , saj veš da imamo tudi me tebe zeeeellooooo rade
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 8:50:55
|
|
|
|
želvica99
|
Vse sm tko lepo napisala, pa mi je nekaj vn vrglo...sovražim računalnik. V glavnem Zarja in Lara hvala za spodbudo glede joge, zdaj definitivno začnem . MikiMIška in Kikaa super, da se nam pridružita, bomo druga drugi težile md čakanjem . Lučka folikli majo da rastejo, to sploh ne sme bit vprašanje, ti pa za rezervo pošiljam še -nekaj od tega mora pomagat. Mismis a ti ne razumeš, da ti tvoj dragi samo dobro hoče, drugač bi on sprehajal kužeka. Ampak, ti moraš bit 1. fit za postopek in 2. zdj maš lep in . Obayifo držim pesti naj bodo hitri in učinkoviti. Tole je krajša verzija, upam da mi spet vsega tale računalnik ne zbriše.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 8:51:47
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: lara light P.s.: še nekaj, kdaj si dajete injekcije, zjutraj, ko vstanete na tešče ali kasneje? Hvala (danes po 2.menopurja sem ok) Tudi jaz sem si jih dajala zjutraj na tešč. sem šla odlit, napol v snu odprla ampule, zmešala, poklicala dragega, da me je špiknil in že sva šla ali nazaj spat, ali pa v sužbo. Sem pa imela to čast, da mi je dve kar Reško dal, sam od sebe, se mu je zgleda glih dalo. Je pa prav fino slišat, da ti danes ni slabo in si dobro. Če imaš zjutraj pri Rešu UZ preden si daš injekcijo jo da zmer on, tko je pri njemu, zato sem si jih jaz dajala ob 6h, ker če sem imela UZ sem lih tko na vrsto prišla, da mi jo je on dal ob 6h .
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 8:52:20
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Da se vam malo javim in povem poročilo o včerajšnjem posvetu z dr.Zornom.Izvidi kariotopa od moža in mene so normalni .vendar izvidov od nekih protiteles pa ni bilo v mojem kartonu in nato kličem v MB kjer sem dala kri in mi reče,da je izvid tam ej halo ko bi vsaj kdo rekel,da naj izivd pridem iskat jaz sem bila obveščena da izvid pošjejo k Zornu v Lj.In nič hudega smo pa naredili bojni plan za naprej. Pri septembrski in oktobrski M klomifen imam upanje,da nama rata karje sedaj zelo možno nič zarastlin,....nato če ne bo uspeha novembra kontrola v LJ tudi z tistim izvidom in pa tudi imam že napotnico za iVF če nam z klomifenom ne rata.Zelo dober plan sliši se zelo lepo in upam da bo jesen plodna in nama končno prinese tako željeni +. LP Mojca
< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 22.8.2008 8:56:23 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 8:54:35
|
|
|
|
Abra
|
Skuška, tko je lepo videt, ko si že navsezgodaj dobre volje cel post je kar sonček zbudil. Vsaj pri meni je blo do zdaj še megleno, zdaj pa nič več. Lara, Reš pravi, da si je najbolje ob približno isti uri dajat špike in to ok. 6-ih zjutraj, tko kot jih pri njemu dobimo.. Meni je dragi vse prištimal, sem na pol v spanju šla samo trebuh naštimat in razkužit, pol pa spat Sem prej spregledala tisti post, da si danes ok. Super! Je bla res najbrž kriva. Zdaj pa ma, da folikelčki počasi začnejo rast. Lučka, Reš te vedno sam špikne. Pri njemu se ti ni treba sami Danes si se najbrž zadnjič. Aja, še stopka, zate ne bo nič drugače, ker gre tudi v rito. Za nas je bla bolj procedura, ker smo imele špike v trebuh
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 8:58:17
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 lara, shuka moj hrbet se bo počasi razmigal in čez dan bo spet utečen. Sem ugotovila, da samo ne smem biti pri miru, ali pa ležat. Samo kaj, ko ponoči pa moram spat, pa ne morem kar v sapnju hodit. Kdo pa še rabi spanje dons k je vse tko naspidirano , kaj pa če ti rabiš kostolomca, da te mal naštela? A pa misliš, da si upam?
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 8:59:34
|
|
|
|
Abra
|
Želvica, preden pošlješ post si ga skopiraj, če te pol ven vrže ni panike. Sulfinija, bravo za dobre rezultate! Držim pesti, da ti na IVF ne bo več treba it in bo s pikico tokrat vse ok.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 8:59:39
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: lara light P.s.: še nekaj, kdaj si dajete injekcije, zjutraj, ko vstanete na tešče ali kasneje? Hvala (danes po 2.menopurja sem ok) Tudi jaz sem si jih dajala zjutraj na tešč. sem šla odlit, napol v snu odprla ampule, zmešala, poklicala dragega, da me je špiknil in že sva šla ali nazaj spat, ali pa v sužbo. Sem pa imela to čast, da mi je dve kar Reško dal, sam od sebe, se mu je zgleda glih dalo. Je pa prav fino slišat, da ti danes ni slabo in si dobro. Če imaš zjutraj pri Rešu UZ preden si daš injekcijo jo da zmer on, tko je pri njemu, zato sem si jih jaz dajala ob 6h, ker če sem imela UZ sem lih tko na vrsto prišla, da mi jo je on dal ob 6h . Jaz tudi.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 9:01:40
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Lučka, Reš te vedno sam špikne. Pri njemu se ti ni treba sami Danes si se najbrž zadnjič. Aja, še stopka, zate ne bo nič drugače, ker gre tudi v rito. Za nas je bla bolj procedura, ker smo imele špike v trebuh Tudi jaz računam na to, da me je danes dragi zadnjič. Še stopka, pa bo.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 9:03:18
|
|
|
|
Shuka
|
Abrica moja - sam zate sem sončka naročila Lučka - tud jest ne bi šla, k sem enkrat vidla kako je mojga fotra lomu sem hotla it do unga čajniza pa ga nazaj nalomt, jao meni to pomoje ful boli
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
imeSINEJAAljaž (
45%)
Blaž (
31%)
Tjaž (
24%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!