|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
21.8.2008 10:30:16   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Sonček2, tale pa ima kosmato rito sori ne morem spregledat

pa se strinjam user posted image user posted image user posted image   

Res je! Stara semuser posted image , ni druge razlage, sploh nisem videla! user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
21.8.2008 10:31:30   
gigi1
Šukica draga si me priklicala user posted image . Delavna sem k mravljica. Se pozna, da me ni bilo in je treba kar nekaj stvari popedencat. Kako si ti lubica?

Lara te je pa fejst zdelalo user posted image . Upam, da se jutri ne ponovi in da je bilo tole danes ena čudna kombinacija M in prve špike. Drži se puppa.

Čauko deklice. Se javim kasneje.

PS Sonček 2 jaz bi tud kakšnega brez kocin na riti user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
21.8.2008 10:32:01   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

link z lekarnami sem dala v Napotke, tako da ne bomo iskale, če bomo potrebovale user posted image  
user posted image user posted image user posted image

Tko da zdej lohka vsako tja pošljemo user posted image

Superuser posted image

Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
21.8.2008 10:33:27   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Lara te je pa fejst zdelalo user posted image . Upam, da se jutri ne ponovi in da je bilo tole danes ena čudna kombinacija M in prve špike. Drži se puppa.

Vse ok, hvala srce!

Čauko deklice. Se javim kasneje.

PS Sonček 2 jaz bi tud kakšnega brez kocin na riti user posted image

user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
21.8.2008 10:37:16   
ledenka
Lara, se zdaj spomnim, da je meni tudi blo slabo, ko sem si prvič dala sama menopur. se spomnim, da sem se tresla in bila čist prešvicana. po moje kombinacija stresa zaradi špike, velik naval hormonov in M je ubijalska kombinacija. mi je pa M usahnila, tako da sem jo imela sam ene 3 dni user posted image  ti želim, da bo jutri bolje user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 3980
21.8.2008 10:42:01   
sonček85
sonček85 - tale slikca je pa čist za geje

prav maš kaj pa tale.men je dobrauser posted image in tauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
21.8.2008 10:53:21   
lara light

Lara, se zdaj spomnim, da je meni tudi blo slabo, ko sem si prvič dala sama menopur. se spomnim, da sem se tresla in bila čist prešvicana. po moje kombinacija stresa zaradi špike, velik naval hormonov in M je ubijalska kombinacija. mi je pa M usahnila, tako da sem jo imela sam ene 3 dni user posted image  ti želim, da bo jutri bolje user posted image

Zdaj znam (do prvega incidentauser posted image ) odlomit ampulo in nimam težav s špikanjem. Ta user posted image  pa je res od vraga. Vrhunsko predstavo ima! Upam, da se mi ustavi tudi meni, po mojem ju3 ne bo problemov. Hvala za skbruser posted image

Zdej bom šla počas delat...sonček2, kar nadaljuj, dobro ti gre!user posted image

Coelho

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
21.8.2008 11:00:19   
sonček85
Zdej bom šla počas delat...sonček2, kar nadaljuj, dobro ti gre!user posted image
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3983
21.8.2008 11:07:05   
Anonimen
Vse lekarne sem preklicala. Baje Menogona nimajo do Milana. Fabrika je avgusta zaprta in ga ne delajo.
Joj katastrofa.
Grem Reša klicat.

Neposredna povezava do sporočila: 3984
21.8.2008 11:12:06   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vse lekarne sem preklicala. Baje Menogona nimajo do Milana. Fabrika je avgusta zaprta in ga ne delajo.
Joj katastrofa.
Grem Reša klicat.

user posted image  upam, da ga kje stakneš, ali pa da ga ima on na zalogi za teh par dni.

tukaj ena prodaja 8 ampul (3. sporočilo).

< Sporočilo je popravil ledenka -- 21.8.2008 11:17:48 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
21.8.2008 11:26:15   
sonček85
uzpam da boš našla kje kake tablete ,ki jih potrebuješ.vso srečo.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
21.8.2008 11:39:25   
Abra
Shuka, malo pa moram tut v ilegalo user posted image pol vsaj vem, da me pogrešate in da ne tuki samo težim user posted image user posted image Kako si ti?

Lara sem našla slo deklaracijo za menopur in pod možne neželene učinke piše: "Zdravljenje z Menopurjem lahko povzroči slabost v želodcu ali bruhanje. Včasih se lahko pojavijo alergijske reakcije, npr. izpuščaji, bolečine v sklepih, zvišana telesna temperatura ali bolečina na injekcijskem mestu.
Če opazite katerikoli neželen učinek, tudi če ni omenjen v tem navodilu, o tem obvestite svojega zdravnika ali farmacevta." to na koncu je tudi zaradi tega, da dr. pošiljajo proizvajalcu učinke za statistiko.
Jaz si mislim, da je to kombinacije močne user posted image in inekcij. Če si zadnjič že imela menopur, potem nanj nisi alergična. Te je samo malo večja doza in tečka pohecala. Ti imaš najbrž zaradi E že tko boleče user posted image ali ne? Vem, da ene tudi bruhajo prve dneve. Če se bo jutri ponovilo, pa vsekakor pokliči Reša.

Gigi, ti se pa moraš zdaj nadelat za nazaj in naprej user posted image še dobro, da uživaš v svojem delu, če se prav spomnim user posted image Bo kmalu spet bolniška, ko boš user posted image

Sonček2, ti so pa tko mlečnozobi user posted image user posted image še dobro, da niso po mojem okusu. Kdo ve, da kdaj bo še treba abstinirat user posted image bo pa pol spet boljš. user posted image

Anonimna, to pa res ni fajn. Upam, da ima Reš kaj na zalogi. Italija očitno res ni bla pripravljena na Reša user posted image Lani v tem času ni blo povpraševanja, zato letos najbrž niso delali poletnih zalog ...
Enkrat sem nekje imela en link, za spletno nakupovanje. Grem iskat!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
21.8.2008 11:45:25   
Abra
Evo našla - spletni nakup zdravil za IVF

https://secure.ivfmeds.com/store/index.cfm

to sem enkrat na enem ameriškem forumu našla, kjer so naročali zdravila iz Evrope. Ker je naštimano za američane, so cene v dolarjih. Naj katera preveri, je tko napisan kontakt, pol lahko tudi to damo med linke. Ker je to EU trgovina, se najbrž da v parih dneh vse dobit.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
21.8.2008 11:52:57   
lara light
Abra, HVALA, zlata si user posted image  in super tudi za link spletne trgovine!user posted image  (reševa invazija na zahod je potokla vse rekordeuser posted image )

Lepo se imej!user posted image

Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
21.8.2008 12:01:24   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Shuka, malo pa moram tut v ilegalo user posted image pol vsaj vem, da me pogrešate in da ne tuki samo težim user posted image user posted image Kako si ti?

Ti ne morš težit user posted image

Mene neki hočjo ledvica bolet, ampak bom preživelauser posted image

Drugače pa čakam na metuljčke pa balončke v trebuhu, pa ni še nič user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
21.8.2008 12:18:38   
ledenka
našla sem še link za avstrijske lekarne

http://www.apo.or.at/ 

kolikor vidim na netu, imajo menogon tudi, samo prej je treba to naročit. imajo pa dva menogona: navadnega in menogon HP (ki je pri nas Menopur in pač ustrezno dražji). navadni bi naj bil cca. 160 € za 10 ampul.

Neposredna povezava do sporočila: 3991
21.8.2008 12:19:34   
zarja1
Babuške moje lepo pozdravljene,
mi smo dali še ta UZ skoz, ki je pokazal, da O ni bilo.user posted image user posted image user posted image
Dobila sem en tak terminski seznam, ki ga začnemo udejstvovat pouser posted image , ki naj bi prišla 1/9. Napisal mi je recept za Estrofem (3x 1 tabletko na dan) in Utrogestan (od 12. dneva ciklusa naprej). Ko sem prebrala stranske učinke, me je skoraj kap (strup do strupa)user posted image
A je katera že to jemala? Kakšni so stranski učinki? Men se zdijo te male plavke hudičevke prave.....

Grem mal brat za nazaj.....Rada vas mam!user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
21.8.2008 12:22:20   
ledenka
zarjica user posted image user posted image user posted image  

estrofem mislim, da je imela Shuka. mal pobrskaj nazaj! utrogestan je pa itak običajna terapija. očitno ne bodo čakali na O, ampak bodo kar umetno naredili čim boljše okolje za tvoje user posted image user posted image  

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
21.8.2008 12:25:18   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Kolk časa traja, da si sposoben saj malo joge izvajat. Sem že 100x hotla začet, pa me je strah da bom videt kot en hloduser posted image .

Želvica jaz že kar nekaj let hodim na jogo, z manjšimi presledki neobiskov (pri nas pupah pač včasih ne gre). Ne boš zgledala blond. Vsi začnejo brez pojma o pojmu, vse asane se učiš počasi sproti z rednim ponavljanjem. Tud ko preideš na nove stopnje se določene asane skoz ponavljajo. Meni osebno je zakon. Ne smeš pa pričakovat, da boš kdaj vse položaje delala ali zmogla....Doma lahko delaš prav vse sama od meditacije do asan, metod sproščanja.......

Horny Teddy

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
21.8.2008 12:25:46   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Babuške moje lepo pozdravljene,
mi smo dali še ta UZ skoz, ki je pokazal, da O ni bilo.user posted image user posted image user posted image
Dobila sem en tak terminski seznam, ki ga začnemo udejstvovat pouser posted image , ki naj bi prišla 1/9. Napisal mi je recept za Estrofem (3x 1 tabletko na dan) in Utrogestan (od 12. dneva ciklusa naprej). Ko sem prebrala stranske učinke, me je skoraj kap (strup do strupa)user posted image
A je katera že to jemala? Kakšni so stranski učinki? Men se zdijo te male plavke hudičevke prave.....

Grem mal brat za nazaj.....Rada vas mam!user posted image
Zarja - žal mi je da O ni prišla, no bo pa zato september uspešen user posted image

Jaz sem imela terapijo pri zmrznjenčkih z Estrofemom, jemala do 13 tedna, samo s to razliko, da sem jemala skupaj s Prometriumom in ga še zdaj jemljem, na Utrogestan nisem šla, ker mi ga niti ni priporočal, čeprav sem bila v brezplačnem postopku, bi mi moral napisati recept, pa mi ga ni, samo za Estrofem je. Pomoje je to sam finta k tolk dobro služijo farmacija in on od provizije, k vse tja pošlje user posted image user posted image user posted image .

Evo navijam za to terapijo, da uspe pa na eskimčke, ki te čakajo. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
21.8.2008 12:30:12   
zarja1
Schuka, kaj pa stranski učinki Estofema?

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
21.8.2008 12:30:56   
ledenka
sej utrogestan in prometrium sta enaki zadevi user posted image  

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
21.8.2008 12:32:41   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

A se je Oktavija kaj javla?...ne najdem je nikjer.

No testek bomo delali 7.9.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
21.8.2008 12:39:56   
Shuka

Schuka, kaj pa stranski učinki Estofema?
Ja to da sem noseča user posted image user posted image user posted image

Lej, marsikdaj ni priporočljivo prebrati stranske učinke, ker se potem še bolj prestrašimo na kaj vse to vpliva, ampak zdaj imaš drug cilj in to je zanositev, ki pa brez tega ne gre. Čeprav tam piše," če ste nosečni, naj ga ne bi jemali!"
Potemtakem, ne bi nobene droge, ki bi nam pomagala zanositi jemali, ker vsi imajo stranske učinke, samo v tem primeru moramo zaupati g. Preprosto moramo. Ne bi bili v tej situaciji, če bi bilo z nami vse OK. Ker pa pač ni z nami vse OK, če želimo priti do cilja, moramo probati vse, kljub stranskim učinkom.

Verjami samo v to, da ti bo pomagalo.user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
21.8.2008 12:41:25   
Shuka

sej utrogestan in prometrium sta enaki zadevi user posted image  
Jap samo z drugačnim nazivom, vendar sodeč po Reševih besedah je Prometrium bolj na naravni bazi progesterona kot Utrogestan, tko je on meni to rekel.

Sam učinek imata pa isti in če je zastonj,.... user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......