Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 10:30:16
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Sonček2, tale pa ima kosmato rito sori ne morem spregledat pa se strinjam Res je! Stara sem , ni druge razlage, sploh nisem videla!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 10:31:30
|
|
|
|
gigi1
|
Šukica draga si me priklicala . Delavna sem k mravljica. Se pozna, da me ni bilo in je treba kar nekaj stvari popedencat. Kako si ti lubica? Lara te je pa fejst zdelalo . Upam, da se jutri ne ponovi in da je bilo tole danes ena čudna kombinacija M in prve špike. Drži se puppa. Čauko deklice. Se javim kasneje. PS Sonček 2 jaz bi tud kakšnega brez kocin na riti
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 10:32:01
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: ledenka link z lekarnami sem dala v Napotke, tako da ne bomo iskale, če bomo potrebovale Tko da zdej lohka vsako tja pošljemo Super
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 10:33:27
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lara te je pa fejst zdelalo . Upam, da se jutri ne ponovi in da je bilo tole danes ena čudna kombinacija M in prve špike. Drži se puppa. Vse ok, hvala srce! Čauko deklice. Se javim kasneje. PS Sonček 2 jaz bi tud kakšnega brez kocin na riti
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 10:37:16
|
|
|
|
ledenka
|
Lara, se zdaj spomnim, da je meni tudi blo slabo, ko sem si prvič dala sama menopur. se spomnim, da sem se tresla in bila čist prešvicana. po moje kombinacija stresa zaradi špike, velik naval hormonov in M je ubijalska kombinacija. mi je pa M usahnila, tako da sem jo imela sam ene 3 dni ti želim, da bo jutri bolje
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 10:42:01
|
|
|
|
sonček85
|
sonček85 - tale slikca je pa čist za geje prav maš kaj pa tale.men je dobra in ta
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 10:53:21
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Lara, se zdaj spomnim, da je meni tudi blo slabo, ko sem si prvič dala sama menopur. se spomnim, da sem se tresla in bila čist prešvicana. po moje kombinacija stresa zaradi špike, velik naval hormonov in M je ubijalska kombinacija. mi je pa M usahnila, tako da sem jo imela sam ene 3 dni ti želim, da bo jutri bolje Zdaj znam (do prvega incidenta ) odlomit ampulo in nimam težav s špikanjem. Ta pa je res od vraga. Vrhunsko predstavo ima! Upam, da se mi ustavi tudi meni, po mojem ju3 ne bo problemov. Hvala za skbr Zdej bom šla počas delat...sonček2, kar nadaljuj, dobro ti gre!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 11:00:19
|
|
|
|
sonček85
|
Zdej bom šla počas delat...sonček2, kar nadaljuj, dobro ti gre!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 11:07:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse lekarne sem preklicala. Baje Menogona nimajo do Milana. Fabrika je avgusta zaprta in ga ne delajo. Joj katastrofa. Grem Reša klicat.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 11:12:06
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Vse lekarne sem preklicala. Baje Menogona nimajo do Milana. Fabrika je avgusta zaprta in ga ne delajo. Joj katastrofa. Grem Reša klicat. upam, da ga kje stakneš, ali pa da ga ima on na zalogi za teh par dni. tukaj ena prodaja 8 ampul (3. sporočilo).
< Sporočilo je popravil ledenka -- 21.8.2008 11:17:48 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 11:26:15
|
|
|
|
sonček85
|
uzpam da boš našla kje kake tablete ,ki jih potrebuješ.vso srečo.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 11:39:25
|
|
|
|
Abra
|
Shuka, malo pa moram tut v ilegalo pol vsaj vem, da me pogrešate in da ne tuki samo težim Kako si ti? Lara sem našla slo deklaracijo za menopur in pod možne neželene učinke piše: "Zdravljenje z Menopurjem lahko povzroči slabost v želodcu ali bruhanje. Včasih se lahko pojavijo alergijske reakcije, npr. izpuščaji, bolečine v sklepih, zvišana telesna temperatura ali bolečina na injekcijskem mestu. Če opazite katerikoli neželen učinek, tudi če ni omenjen v tem navodilu, o tem obvestite svojega zdravnika ali farmacevta." to na koncu je tudi zaradi tega, da dr. pošiljajo proizvajalcu učinke za statistiko. Jaz si mislim, da je to kombinacije močne in inekcij. Če si zadnjič že imela menopur, potem nanj nisi alergična. Te je samo malo večja doza in tečka pohecala. Ti imaš najbrž zaradi E že tko boleče ali ne? Vem, da ene tudi bruhajo prve dneve. Če se bo jutri ponovilo, pa vsekakor pokliči Reša. Gigi, ti se pa moraš zdaj nadelat za nazaj in naprej še dobro, da uživaš v svojem delu, če se prav spomnim Bo kmalu spet bolniška, ko boš Sonček2, ti so pa tko mlečnozobi še dobro, da niso po mojem okusu. Kdo ve, da kdaj bo še treba abstinirat bo pa pol spet boljš. Anonimna, to pa res ni fajn. Upam, da ima Reš kaj na zalogi. Italija očitno res ni bla pripravljena na Reša Lani v tem času ni blo povpraševanja, zato letos najbrž niso delali poletnih zalog ... Enkrat sem nekje imela en link, za spletno nakupovanje. Grem iskat!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 11:45:25
|
|
|
|
Abra
|
Evo našla - spletni nakup zdravil za IVF https://secure.ivfmeds.com/store/index.cfm to sem enkrat na enem ameriškem forumu našla, kjer so naročali zdravila iz Evrope. Ker je naštimano za američane, so cene v dolarjih. Naj katera preveri, je tko napisan kontakt, pol lahko tudi to damo med linke. Ker je to EU trgovina, se najbrž da v parih dneh vse dobit.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 11:52:57
|
|
|
|
lara light
|
Abra, HVALA, zlata si in super tudi za link spletne trgovine! (reševa invazija na zahod je potokla vse rekorde ) Lepo se imej!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 12:01:24
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Shuka, malo pa moram tut v ilegalo pol vsaj vem, da me pogrešate in da ne tuki samo težim Kako si ti? Ti ne morš težit Mene neki hočjo ledvica bolet, ampak bom preživela Drugače pa čakam na metuljčke pa balončke v trebuhu, pa ni še nič
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 12:18:38
|
|
|
|
ledenka
|
našla sem še link za avstrijske lekarne http://www.apo.or.at/ kolikor vidim na netu, imajo menogon tudi, samo prej je treba to naročit. imajo pa dva menogona: navadnega in menogon HP (ki je pri nas Menopur in pač ustrezno dražji). navadni bi naj bil cca. 160 € za 10 ampul.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 12:19:34
|
|
|
|
zarja1
|
Babuške moje lepo pozdravljene, mi smo dali še ta UZ skoz, ki je pokazal, da O ni bilo. Dobila sem en tak terminski seznam, ki ga začnemo udejstvovat po , ki naj bi prišla 1/9. Napisal mi je recept za Estrofem (3x 1 tabletko na dan) in Utrogestan (od 12. dneva ciklusa naprej). Ko sem prebrala stranske učinke, me je skoraj kap (strup do strupa) A je katera že to jemala? Kakšni so stranski učinki? Men se zdijo te male plavke hudičevke prave..... Grem mal brat za nazaj.....Rada vas mam!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 12:22:20
|
|
|
|
ledenka
|
zarjica estrofem mislim, da je imela Shuka. mal pobrskaj nazaj! utrogestan je pa itak običajna terapija. očitno ne bodo čakali na O, ampak bodo kar umetno naredili čim boljše okolje za tvoje
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 12:25:18
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Kolk časa traja, da si sposoben saj malo joge izvajat. Sem že 100x hotla začet, pa me je strah da bom videt kot en hlod . Želvica jaz že kar nekaj let hodim na jogo, z manjšimi presledki neobiskov (pri nas pupah pač včasih ne gre). Ne boš zgledala blond. Vsi začnejo brez pojma o pojmu, vse asane se učiš počasi sproti z rednim ponavljanjem. Tud ko preideš na nove stopnje se določene asane skoz ponavljajo. Meni osebno je zakon. Ne smeš pa pričakovat, da boš kdaj vse položaje delala ali zmogla....Doma lahko delaš prav vse sama od meditacije do asan, metod sproščanja.......
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 12:25:46
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Babuške moje lepo pozdravljene, mi smo dali še ta UZ skoz, ki je pokazal, da O ni bilo. Dobila sem en tak terminski seznam, ki ga začnemo udejstvovat po , ki naj bi prišla 1/9. Napisal mi je recept za Estrofem (3x 1 tabletko na dan) in Utrogestan (od 12. dneva ciklusa naprej). Ko sem prebrala stranske učinke, me je skoraj kap (strup do strupa) A je katera že to jemala? Kakšni so stranski učinki? Men se zdijo te male plavke hudičevke prave..... Grem mal brat za nazaj.....Rada vas mam! Zarja - žal mi je da O ni prišla, no bo pa zato september uspešen Jaz sem imela terapijo pri zmrznjenčkih z Estrofemom, jemala do 13 tedna, samo s to razliko, da sem jemala skupaj s Prometriumom in ga še zdaj jemljem, na Utrogestan nisem šla, ker mi ga niti ni priporočal, čeprav sem bila v brezplačnem postopku, bi mi moral napisati recept, pa mi ga ni, samo za Estrofem je. Pomoje je to sam finta k tolk dobro služijo farmacija in on od provizije, k vse tja pošlje . Evo navijam za to terapijo, da uspe pa na eskimčke, ki te čakajo.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 12:30:12
|
|
|
|
zarja1
|
Schuka, kaj pa stranski učinki Estofema?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 12:30:56
|
|
|
|
ledenka
|
sej utrogestan in prometrium sta enaki zadevi
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 12:32:41
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 A se je Oktavija kaj javla?...ne najdem je nikjer. No testek bomo delali 7.9.2008
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 12:39:56
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Schuka, kaj pa stranski učinki Estofema? Ja to da sem noseča Lej, marsikdaj ni priporočljivo prebrati stranske učinke, ker se potem še bolj prestrašimo na kaj vse to vpliva, ampak zdaj imaš drug cilj in to je zanositev, ki pa brez tega ne gre. Čeprav tam piše," če ste nosečni, naj ga ne bi jemali!" Potemtakem, ne bi nobene droge, ki bi nam pomagala zanositi jemali, ker vsi imajo stranske učinke, samo v tem primeru moramo zaupati g. Preprosto moramo. Ne bi bili v tej situaciji, če bi bilo z nami vse OK. Ker pa pač ni z nami vse OK, če želimo priti do cilja, moramo probati vse, kljub stranskim učinkom. Verjami samo v to, da ti bo pomagalo.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.8.2008 12:41:25
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sej utrogestan in prometrium sta enaki zadevi Jap samo z drugačnim nazivom, vendar sodeč po Reševih besedah je Prometrium bolj na naravni bazi progesterona kot Utrogestan, tko je on meni to rekel. Sam učinek imata pa isti in če je zastonj,....
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......