|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
20.8.2008 11:03:25   
Anonimen
jaz mam ginekologinjo v ormožu. pa ti?

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 801
20.8.2008 11:22:18   
tatly
aham...jaz mam lukmana na ptuju...pa si za ctg v porodnisnici rabla napotnico??kaj v ormozu ma ctg?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 802
   [Brisano sporočilo]
20.8.2008 14:53:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 803
20.8.2008 14:55:24   
Anonimen
Ne v ormožu nima ctg-ja, mi je dala napotnico in sem šla z napotnico na ptuj.

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 804
20.8.2008 15:14:04   
trezika
alo alo
Jaz sem tu, kje ste pa ve?user posted image  Glih sem od kosila, sn nam dans naredla chilli con carne... zdaj pa zbiram energijo za učenje. Pa mi nekak ne uspeva najbolj...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 805
20.8.2008 16:30:47   
Barbara111
ki ste punce nobene ni za čvek?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 806
20.8.2008 17:08:58   
trezika
jaz sem tu...občasnouser posted image ...malo tv gledam, malo se uči, pa sem malo za rač., vmes sem še cote obešala...zdaj pa mislim, da bom morala it počasi nekaj pojestuser posted image
Kaj pa ve lepega počnete?

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 807
20.8.2008 17:21:09   
Barbara111
Jaz malo pspravljam malo gledam ven ,ker se spet čudno oblač.Malo mirim oba otroka ,ker sta si hitro v laseh.Jutri bom pakirala ,ker odhajamo čez vikend v moravske toplice.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 808
20.8.2008 17:21:48   
Barbara111
trezika kaj študiraš?

Neposredna povezava do sporočila: 809
20.8.2008 17:22:00   
petra *k
hello!
kak ste?
gnes bomo verjetno tudi mogli hitro računalnike vgasniti,se mi zdi.
jaz sem gnes lepo rešla pri G, je vse ok, seveda sem si mogla izboriti da sem prišla do mojega g, ker je opet bil oni kot prejšnjo sredo, pa sem mojega poiskala pa mu rekla da se tak več ne grem. te pa me je vzel, čeglih danes on tega ne dela, je mel pred mano porod. pa je vse vredu. čez mesec dni mam pregled, pa te komaj dobim tote papire za csd. zaj sem pa bla malo doma pri naših, je prišel boter domov z litije, pa sem jih šla malo pogledat. kak pa ste kaj ve? kje se skrivate?
tatly, še si tu, nekaj se glih ne javljašuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 810
20.8.2008 17:23:50   
Barbara111
mogoče je šla v RIM.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 811
20.8.2008 18:00:33   
petra *k
mogoče pa resuser posted image user posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 812
20.8.2008 18:09:42   
Barbara111
kaj pa pričakuje ima user posted image aliuser posted image  mogoče veš?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 813
20.8.2008 19:01:40   
tatly
he he he ne ne še sem tu nazalostuser posted image user posted image user posted image user posted image moja pupa se veselo uziva v hotelu z 10 zvezdicamiuser posted image user posted image petra kaj ko bom sla lahko tebi javim ker verjetno ana_p ima prevec dela z svojim korenjakom....pa se bi te avgustovkam sporocla.....jah vsi me ze tirajo naj grem,pa sprasujejo kaj ti se nisi sla,itduser posted image in kako ste ve????????

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 814
20.8.2008 19:02:33   
Anonimen
alo!
sem glih prišla s ptuja. sma z taščo hodle po darilo, za roj.dan, pa torto-njami.
ja pa res se pa čudno dela upam da nebo spet pokalo.user posted image
soseda je avto pokrila tak da se sploh vun ne vidi.
jaz bi si pa mogla skoraj čistilko najetuser posted image . sem bila pred kosilom eno uro v kuhinji,da sem pospravila posodo od včeraj, ja saj vem-packa. in sem skuhala in je sedaj spet tako kot prejuser posted image  in se mi sploh ne dauser posted image  pa še bazen sem mislila danes pospravit pa zgleda ne bom

Neposredna povezava do sporočila: 815
20.8.2008 19:10:18   
Barbara111
atly mene je obakrat presenetilo prej,tak je najboljše?Drugi pa res komaj čakajo ,da greš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 816
20.8.2008 20:39:45   
petra *k
halo
tatly, veš da mi komot javiš, saj sma se tak zmenle. pa brez problema jaz lahko javim še avgustovkam, tak dosti berem na toti strani. nega problema.
ja grdo se je delalo enega cejta, samo je vena mimo šlo, upam. jaz pa že od najne čistilne akcije nič ne pucam, ne rabim kuhat, pa še jutri ne rabim, ker bo tast kuhal, tak da umijem posodo od zajtrka, pa cote pospravim, tak da doma nič ne delam. saj se hitro prah nabere...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 817
20.8.2008 21:40:34   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111

trezika kaj študiraš?

Zgodovino in geografijo v mb, mam še dva poslednja izpita do konca, diplomo pa sn že začela pisat...tk da počasi mislim da bo...
Ja neko čudno vreme je dans, sploh nisn bla dolgo zunaj kr je tako pihat začelo...sn raje pod streho lenarlauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 818
20.8.2008 21:46:03   
Barbara111
trezika te pa si ti pridnauser posted image user posted image  saj si še menda tudi mlada

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 819
20.8.2008 21:46:59   
Barbara111
zgleda ,da ostale že vse spijo.

Neposredna povezava do sporočila: 820
20.8.2008 22:07:28   
petra *k
jaz vam želim sladke sanje, sem glih domov opet prišla, samo lečem okoli. no v glavnem lepo spite, pa se čujemo jutri.

noč

Neposredna povezava do sporočila: 821
21.8.2008 7:24:42   
Anonimen
dobro jutro!
Včerej pa niste ble neke čvekeuser posted image . no mi smo nekaj delali in sem mogla zvečer še večerjo pripravit za "delavce", tak da nisem mela časa nič sem prit.
res sreča da ni blo nič hudega včeraj, me je blo tak strah da bi spet toča vdarla.

nič treba se je zrihtat, te pa na user posted image , pa malega v vrtec in počasi nekaj delat.
se čujemo

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 822
21.8.2008 8:32:48   
ada2
dobro jutro!

jaz sem včeraj tak zmatrana prišla iz službe, da sem samo padla na kavč pred tv. je bilo enega letanja gor pa dol po hodniku, pa po štengah iz pritličja v prvo nadstropje, pa spet v kletuser posted image user posted image user posted image ....pa trebuh se mi je tak izbočil, kot da bi najmanj 5 mesecev že bla noseča. ko sem se vlekla proti domu zvečer so se prav za mano obračali ljudje, ki sem jih srečevala.... če se bom tak širila se bom lahko kotalila čez ormož v službo, tam pa bodo mogli hodnike in vrata širiti, da bom skoz prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image

nič, grem nekaj pojest, pol pa na banko, pol pa itak lahko grem nazaj, ko začnem delat že ob 12user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 823
21.8.2008 8:33:36   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111

trezika te pa si ti pridnauser posted image user posted image  saj si še menda tudi mlada

user posted image user posted image  ja oktobra bom že celih 25 let "mlada"...itak mi pa ni videt, da jih mam že tolikouser posted image user posted image
Glede na to, da bi oba rada mela vsaj 3 otroke, mislim, da sva se kr dobro odločla in "štartala" s prvimuser posted image user posted image

Dans pa tašča kuha tk da mam fraj dopoldanuser posted image user posted image  se bom šla verjetno malo potepat

Neposredna povezava do sporočila: 824
21.8.2008 10:18:10   
petra *k
dobro jutro, punce

ste se naspale al še spite??jaz sem že iz trgovine, pospravla, aja, saj je ura že skoro pol 11.danes pa tast kuha, tak da se opet ne trebam jaz matratiuser posted image user posted image .

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?