Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 20.8.2008 11:03:25
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz mam ginekologinjo v ormožu. pa ti?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 20.8.2008 11:22:18
|
|
|
|
tatly
|
aham...jaz mam lukmana na ptuju...pa si za ctg v porodnisnici rabla napotnico??kaj v ormozu ma ctg?
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2008 14:53:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 20.8.2008 14:55:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne v ormožu nima ctg-ja, mi je dala napotnico in sem šla z napotnico na ptuj.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 20.8.2008 15:14:04
|
|
|
|
trezika
|
alo alo Jaz sem tu, kje ste pa ve? Glih sem od kosila, sn nam dans naredla chilli con carne... zdaj pa zbiram energijo za učenje. Pa mi nekak ne uspeva najbolj...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 20.8.2008 16:30:47
|
|
|
|
Barbara111
|
ki ste punce nobene ni za čvek?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 20.8.2008 17:08:58
|
|
|
|
trezika
|
jaz sem tu...občasno ...malo tv gledam, malo se uči, pa sem malo za rač., vmes sem še cote obešala...zdaj pa mislim, da bom morala it počasi nekaj pojest Kaj pa ve lepega počnete?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 20.8.2008 17:21:09
|
|
|
|
Barbara111
|
Jaz malo pspravljam malo gledam ven ,ker se spet čudno oblač.Malo mirim oba otroka ,ker sta si hitro v laseh.Jutri bom pakirala ,ker odhajamo čez vikend v moravske toplice.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 20.8.2008 17:21:48
|
|
|
|
Barbara111
|
trezika kaj študiraš?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 20.8.2008 17:22:00
|
|
|
|
petra *k
|
hello! kak ste? gnes bomo verjetno tudi mogli hitro računalnike vgasniti,se mi zdi. jaz sem gnes lepo rešla pri G, je vse ok, seveda sem si mogla izboriti da sem prišla do mojega g, ker je opet bil oni kot prejšnjo sredo, pa sem mojega poiskala pa mu rekla da se tak več ne grem. te pa me je vzel, čeglih danes on tega ne dela, je mel pred mano porod. pa je vse vredu. čez mesec dni mam pregled, pa te komaj dobim tote papire za csd. zaj sem pa bla malo doma pri naših, je prišel boter domov z litije, pa sem jih šla malo pogledat. kak pa ste kaj ve? kje se skrivate? tatly, še si tu, nekaj se glih ne javljaš
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 20.8.2008 17:23:50
|
|
|
|
Barbara111
|
mogoče je šla v RIM.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 20.8.2008 18:00:33
|
|
|
|
petra *k
|
mogoče pa res
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 20.8.2008 18:09:42
|
|
|
|
Barbara111
|
kaj pa pričakuje ima ali mogoče veš?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 20.8.2008 19:01:40
|
|
|
|
tatly
|
he he he ne ne še sem tu nazalost moja pupa se veselo uziva v hotelu z 10 zvezdicami petra kaj ko bom sla lahko tebi javim ker verjetno ana_p ima prevec dela z svojim korenjakom....pa se bi te avgustovkam sporocla.....jah vsi me ze tirajo naj grem,pa sprasujejo kaj ti se nisi sla,itd in kako ste ve????????
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 20.8.2008 19:02:33
|
|
|
|
Anonimen
|
alo! sem glih prišla s ptuja. sma z taščo hodle po darilo, za roj.dan, pa torto-njami. ja pa res se pa čudno dela upam da nebo spet pokalo. soseda je avto pokrila tak da se sploh vun ne vidi. jaz bi si pa mogla skoraj čistilko najet . sem bila pred kosilom eno uro v kuhinji,da sem pospravila posodo od včeraj, ja saj vem-packa. in sem skuhala in je sedaj spet tako kot prej in se mi sploh ne da pa še bazen sem mislila danes pospravit pa zgleda ne bom
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 20.8.2008 19:10:18
|
|
|
|
Barbara111
|
atly mene je obakrat presenetilo prej,tak je najboljše?Drugi pa res komaj čakajo ,da greš.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 20.8.2008 20:39:45
|
|
|
|
petra *k
|
halo tatly, veš da mi komot javiš, saj sma se tak zmenle. pa brez problema jaz lahko javim še avgustovkam, tak dosti berem na toti strani. nega problema. ja grdo se je delalo enega cejta, samo je vena mimo šlo, upam. jaz pa že od najne čistilne akcije nič ne pucam, ne rabim kuhat, pa še jutri ne rabim, ker bo tast kuhal, tak da umijem posodo od zajtrka, pa cote pospravim, tak da doma nič ne delam. saj se hitro prah nabere...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 20.8.2008 21:40:34
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 trezika kaj študiraš? Zgodovino in geografijo v mb, mam še dva poslednja izpita do konca, diplomo pa sn že začela pisat...tk da počasi mislim da bo... Ja neko čudno vreme je dans, sploh nisn bla dolgo zunaj kr je tako pihat začelo...sn raje pod streho lenarla
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 20.8.2008 21:46:03
|
|
|
|
Barbara111
|
trezika te pa si ti pridna saj si še menda tudi mlada
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 20.8.2008 21:46:59
|
|
|
|
Barbara111
|
zgleda ,da ostale že vse spijo.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 20.8.2008 22:07:28
|
|
|
|
petra *k
|
jaz vam želim sladke sanje, sem glih domov opet prišla, samo lečem okoli. no v glavnem lepo spite, pa se čujemo jutri. noč
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 21.8.2008 7:24:42
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro! Včerej pa niste ble neke čveke . no mi smo nekaj delali in sem mogla zvečer še večerjo pripravit za "delavce", tak da nisem mela časa nič sem prit. res sreča da ni blo nič hudega včeraj, me je blo tak strah da bi spet toča vdarla. nič treba se je zrihtat, te pa na , pa malega v vrtec in počasi nekaj delat. se čujemo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 21.8.2008 8:32:48
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! jaz sem včeraj tak zmatrana prišla iz službe, da sem samo padla na kavč pred tv. je bilo enega letanja gor pa dol po hodniku, pa po štengah iz pritličja v prvo nadstropje, pa spet v klet ....pa trebuh se mi je tak izbočil, kot da bi najmanj 5 mesecev že bla noseča. ko sem se vlekla proti domu zvečer so se prav za mano obračali ljudje, ki sem jih srečevala.... če se bom tak širila se bom lahko kotalila čez ormož v službo, tam pa bodo mogli hodnike in vrata širiti, da bom skoz prišla nič, grem nekaj pojest, pol pa na banko, pol pa itak lahko grem nazaj, ko začnem delat že ob 12
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 21.8.2008 8:33:36
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 trezika te pa si ti pridna saj si še menda tudi mlada ja oktobra bom že celih 25 let "mlada"...itak mi pa ni videt, da jih mam že toliko Glede na to, da bi oba rada mela vsaj 3 otroke, mislim, da sva se kr dobro odločla in "štartala" s prvim Dans pa tašča kuha tk da mam fraj dopoldan se bom šla verjetno malo potepat
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 21.8.2008 10:18:10
|
|
|
|
petra *k
|
dobro jutro, punce ste se naspale al še spite??jaz sem že iz trgovine, pospravla, aja, saj je ura že skoro pol 11.danes pa tast kuha, tak da se opet ne trebam jaz matrati .
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?