|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
19.8.2008 8:27:09   
Barbara111
ko sem bla jaz noseča mi ni niti hrana pasala kaj pa še kava ali kapučino!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 776
   [Brisano sporočilo]
19.8.2008 9:12:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Barbara111)
  Neposredna povezava do sporočila: 777
19.8.2008 14:59:14   
tatly
ojjj   jsz sem slisala da je 21e za placat.....mater sem ze jezna da toto nase dete noce venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 778
19.8.2008 15:06:25   
Anonimen
Tatly, saj bo brez skrbi. vem pa da že komaj čakaš.
no verjetno so že podražili, v glavnem ko sem jaz šla rodit je še blo 10eur. sicer pa če še greš kaj na ctg poglej,vsaj takrat je bilo na vratih obvestilo, koliko je potrebno plačati.

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 779
19.8.2008 15:49:47   
petra *k
alo
midva sma že doma s kopanja.user posted image  samo zaj pa rečte če ni to tragedija, da moreš plačati to kaj te za roko drži. namesto da bi bli srečni da ti je tak lažje.user posted image user posted image
aleš mi odide zaj na tekmo, pa pride ob pol 8 nazaj, znoriš, kaj naj delam tacajt?? zaj mi je reka naj pridem na tekmo, pa mi tak ni, ampak da nem tu notri pa mogoče bom šla.

tatly, počakaj še 5dni do roka, te pa bo!!!! 

meta, saj prinas na mš tudi lahko komot grejo partnerji, pa po večini tudi hodijo, ampak še pa res nisem čula za to da treba plačati. ki pa te to plačaš, ko me bo v bolnico pripela, te al kak??user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 780
19.8.2008 16:28:32   
trezika
Mogoče je pa v to plačilo všteta nega za partnerja v primeru, da skup padeuser posted image user posted image user posted image  No, šalo na stran, meni se to tudi zdi totalna bedarija, res bi lahk bli veseli, da sozravn...meni osebno vem, da bo v veliko pomoč.

tatly ti se mi pa že prav smiliš...saj bo...in ko bo, bo to čakanje le še zgodovinauser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 781
19.8.2008 17:04:01   
petra *k
zaj pa grem na tekmo navijat, če se nobena ne javiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

deja, saj bi prišla gnes gor, pa nesem več htela rečti,ker sma enkrat že bla gnes doma, da smo te skup šli s tomaža. bom en dan proti koncu tedna probala sp... avto pa priletim na eno user posted image , da se malo pogučima po dugem cajtu.

zaj pa uživajte, se pišemo večer, če opet nema ki zalutalauser posted image user posted image

jutri pa pesti držte, mam pregled, da naletim na mojega G, pa da bo vse ok,glede na petek more on potrditi, da je ok, pa do kdaj nesmimo sexatiuser posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 782
19.8.2008 18:11:13   
meta21
Mogoče je pa v to plačilo všteta nega za partnerja v primeru, da skup pade

Jah,  v LJ je 16 eur za prisotnost ampak lahko plačaš tudi po porodu-dokler je mamica še v P (ker če je slučajno CR, ne sme bit zraven in potem plača brez veze). Sem pa slišala, da je za primer če partner pade skupaj-za njegovo oskrbo in spravljanje k sebi potrebno doplačat 40 ali 50 eur. Ta podatek sicer ni uradno preverjen.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 783
19.8.2008 18:16:42   
tatly
jsh glede placila-baje se to placa za tisto obleko ki jo dobi za v porodni.ce pa skup pade pa je veliko vecuser posted image user posted image zdaj smo drva nalagali upam da me bo kaj prijelo ker bi ze rada vidla svojo malo pupo

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 784
19.8.2008 18:47:03   
Anonimen
ja sem čula, da majo včasih več dela z partnerji, kot pa z porodnicami. so baje že meli primer ko je fant omedlel pa si je glavo presekal in so ga mogli šivati in ne vem kaj vse.user posted image user posted image user posted image

no mi2 sma bla zunaj pa sma glih prišla notri in me že kličejo, da morem na pijačo. tak da se čujemo zvečer

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 785
19.8.2008 19:53:24   
petra *k
jaz sem s tekme, napeta je bla, pa dobra!! zaj me pa rit boli, ki sem 2 uri sedelauser posted image . čujte, bomo že preživele, kaj zaj čemo, totih 20 eur gor al dol, jaz čem da je zraven, pa on tudi to če. te pa če bo za vse, bo za to tudi, makar ni fer, da je tak.
grem še  malo ven pred blok na studenec sedet, mi je vroče, te pa še se malo zglasim, pa opet danes hitro spat. primanjkuje spanca, jutri pa morem spet biti pred 9 na ptuju.se čujemo potem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 786
19.8.2008 20:25:40   
trezika
Js tut mislim, da me bo dans hitro zmanjkalo, mam že zdaj neki težke oči...se vidi, da popoldan nisem kaj zadremalauser posted image user posted image  joj, prav na živce si grem, ko se na trenutke vlečem ko cota pa nič se mi ne da...upam, da me bo hitro minlo to obdobje.
Joj, pa zdaj vidim, da me je sonce nažgalo zunaj na ležalnikuuser posted image  

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 787
19.8.2008 20:26:38   
trezika
petra držim pesti za jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa javi kako boš opravla

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 788
19.8.2008 20:40:08   
Barbara111
dober večer kaj delate punce!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 789
19.8.2008 20:43:07   
ada2
no evo še meneuser posted image

prvo glede prisotnosti partnerja pri porodu: cena se razlikuje od porodnišnice dio porodnišnice. v SG prvič ni bilo treba nič plačati, drugič pa 2500 sit. plača se zaščitna obleka in čaj, ki ga dobi partner. da bi se doplačalo za to, ker bi skup padel še nisem čula, je pa čisto možno. sploh pa je zapovedano, da je partner ob glavi porodnice in ne gleda ravno v porodno pot, razen, če je kak zdravstveni delavec ( ali pa npr. mesaruser posted image ) in je vajen takih reči. če pade skup ga dajo na stran in najprej končajo porod (je že res, da smo vsaj 1x ženske v ospredjuuser posted image ). potem, ko je otrok rojen, lahko partner prereže popkovino, če to želi, vendar je bolje to že v naprej povedati, ker se babice včasih glih ne spomnijo vprašat.
zdaj pa prosim vse, ki pričakujete prvega otroka pokličite partnerje naj si to preberejo :  nikoli, ampak res nikoli ne dovolite svojim ženam, da vas med popadki ugrinejo v pest..... še stisk roke je lahko precej boleč, če ne že nevaren.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 790
19.8.2008 20:43:32   
petra *k
hvala, trezika, jaz upam, da bo G vse najlepše povedal. grem pa tudi jaz zaj spat, ker res nisem naspana, tak da pridno čvekajte, če bote, zmislite se kaj na mene, pa jutri držite pesti.

user posted image user posted image user posted image  noč

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 791
19.8.2008 20:46:06   
ada2
meni je zdaj v službi čisto kuluser posted image delovnik in naloge imam prilagojene, med vikendi ne bom več delala, ker imam na srečo dovolj nadur, da jih pokoristim, zmatram se pa kljub vsemu, saj je še vedno letanje sem pa tja...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 792
19.8.2008 20:59:57   
ada2
no, zdaj sem pa očitno vse prestrašila in ste mi pobegnileuser posted image user posted image user posted image

grem pa spatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 793
19.8.2008 21:07:17   
meta21
Smo še tle, brez skrbi! Samo partnerji so pobegnili!user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 794
19.8.2008 21:09:05   
Anonimen
jaz sem tu!

sem glih aneja spat spravila in nisem mogla prej do računalnika.
jaz sem med porodom enkrat mojega za roko stisnila-konkretno mislim, drugače sem bolj stiskala tiste ročaje ob postelji.user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 795
19.8.2008 21:29:27   
trezika
Ada moj se je prav fajn nasmejal tvojemu nasvetuuser posted image user posted image  Ja upam, da te v službi res ne matrajo preveč. Jaz pa zdaj, ko sem večinoma skoz doma, kr pogrešam kakšno službo, nekaj, da bi si malo čas zapolnila. Zdaj pa nonstop neki pospravljam (vsaj čisto mamouser posted image user posted image ), kuham, neki se sicer tut učim, malo grem na kakšen sprehod, za rač. sedim, tv gledam, občasno grem na kakšno kavo...in mislim da je to to. Bom še znorela zravn tega vsakdanjika... ampak vem, da bo od marca dalje zelo pestro in se s tem tolažimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 796
   [Brisano sporočilo]
20.8.2008 7:10:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 797
20.8.2008 7:53:10   
Anonimen
dobro jutro!

ste včeraj res vse šle hitro spat.
ja morrak, sem direkt iz tomaža. pa ti- ne vem če si že kje napisala.
jaz pa zaj malega zrihtam pa gre v vrtec jaz pa delat.
se čujemo kaj!

Neposredna povezava do sporočila: 798
   [Brisano sporočilo]
20.8.2008 8:19:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 799
20.8.2008 10:59:05   
tatly
deja katerega g si ti imela?

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?