|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
20.8.2008 18:28:42   
Suzi*
dan.

mlavla, user posted image user posted image  za zobek in puzanje. naši je zdej že parkrat ratalo, da se iz vseh 4ih kar vsede. user posted image  sedi pa že skor sama.

mi smo bli danes vsi 3je doma...oba tamala in jaz. smo bili dopoldne na igrišču, da se mali znorel. žana je probala banano, prve 4  konice žličke je blo njami, pol pa usta čist zaprta. user posted image  popoldne sem ji skuhala juhico (korenček, bučka, cvetača, riž) vse kar je že uvedeno, pa je pojedla glih ene 3 žličke. user posted image  pa zraven tako klati z rokami in hoče žlico prijet, da skor ne morem ust zacilat. itak jih pa zaprte drži, tako da ni šanse, da ji kej uturim. če mi pa že rata, se pa ful razburja. user posted image user posted image

anžej je šel pa spet na počitnice do petka, tokrat k mojim.

aja, noč smo imeli katastrofalno, sta se eden drugega zbujala. 1x je anžej s postle padel in jokal in je žano zbudil, drugič se je on zarad nje zbudil, ker je stokala in se pol dere v postli in me kliče da naj jo pridem dvignit. user posted image user posted image  mah, sploh ne vem kolkrat sem jo priklopla za 2 požirka, da je nazaj zaspala. je pa zjutraj spala do pol devetih, potem pa cel dan samo 20 minut, do prejle, ko je zaspala na zizi. je ne bom dolgo pustila, da ne bomo rabili ponočevat.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
20.8.2008 19:53:31   
Janey
čer
mlavla in Nežika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za puzanje.

jaka je zaspal ob pol 7 in malo spal in se zbudil in prej spet malo spal, zdaj se pa rola po tleh, pomoje smo dobri so enajstihuser posted image user posted image da bo le pol spančkal.

lubek je padel z motorjem, mu je en ven cukno spredaj, pa je po mokrem zabremzal pa ga je zabrisalouser posted image user posted image user posted image sem vedla da ni dobro a motor, jaz mam filing, en sedmi čut...hvala bogu ni nič hujšega, čist ok pa tut ni, da o motoru sploh ne govorim. pmuser posted image user posted image user posted image zdaj sta šla s kolegom ponj.

mah sem čist v bedu, sembla v takem šoku ko me je klical naj pridem ponj...grrr

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
20.8.2008 20:32:30   
Suzi*
janey, brrr, me je streslo. user posted image  samo da ni nič hujšega s tvojim.

kje pa ste vse? naša itak da je preveč spala prej in sva se skopale in je silila na zizo, jo dobila, zadremala, ampak  ko sem jo odklopla je bla ko čuk. se je valjala po postli, ko je pa slučajno prijela mojo zizo, pa taaak smeh. user posted image user posted image user posted image  pol sva se skupaj smejale. sem jo preložila v posteljico, se je pa takoj dret začela. user posted image  in se še dere. moram ta dva večera in noči ko ni tamalga malo izkoristit in jo pustit, da proba sama zaspat.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
20.8.2008 20:32:46   
mlavla
a ste vidle kaj se je zgodil v madridu? jst sem čist paf...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
20.8.2008 20:51:54   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

a ste vidle kaj se je zgodil v madridu? jst sem čist paf...

Kaj je pa bilo??? Nič ne vem user posted image

janey, upam, da bo s tvojim vse OK user posted image . Sem kar onemela.

mlavla, res sem jasnovidna, da sem zobek vidla. Malo pino nadomeščam, pa malo čaram namesto nje user posted image . A pol se Neža po trebuhu vleče, ali se na vse štiri postavlja?

suzi, Žana je tudi fenomen v razvoju user posted image . Da se kar tako lepo sama usede, pa po štirih gre... user posted image ! Superca! Kar se pa uvajanja GH tiče bo pa ona tudi enkrat začela jest, kot bodo vsi.

Imam pa eno ?:
Tiste, ki ste po ebayu zadnjič copatke naročale, koliko so pol ti copatki koštali z poštnino vred? Se je poštnina porazdelila na cel paket, ali so zaračunali za vsak par posebej? Kako je pa s carino, ker so cene v dolarjih?
Bi namreč jaz tudi kaj naročila, vendar samo v primeru, če je cenovno ugodno. Pa dajte o tem kaj več povedat, prosim! Upam, da ne bo treba elle čakat user posted image .

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
20.8.2008 21:08:41   
mlavla
Evo povezava,da boste na tekočem:
http://www.siol.net/

bamby..ja naša se po trebuhu vleče...ma je tako smešna..

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
20.8.2008 21:09:23   
larisa
Mlavla imaš ZSuser posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
20.8.2008 21:10:49   
mlavla
za copatke pa mislim,da so cale cca. 7-8 eur..če se ne motim..jst se tud pridružujem pri naslednjem nakupu..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
20.8.2008 21:15:17   
mlavla
larisa..sem ti že odgovorila...user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
20.8.2008 21:19:51   
jencili
čer,

evo meneuser posted image

Taj spi, ati gleda fuzbal, jst pa sem samo vašauser posted image

Dons smo dobili pikico in smo bli cel dan mal bol sitkani, ampak ni blo hujšgauser posted image
Sva ga pa dala za dobro urco v zgornji štuk k mami in sva se šla rekreirat. Sva šla na kolo mal gont in je blo prov super - prov pasalo jeuser posted image

Aja, še naše mere...velik je 65cm, težak pa 6640guser posted image .

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
20.8.2008 21:21:57   
jencili
če sm si prov zapomnila, je zadnjič Ella rekla, da pridejo copatki 6,90€

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
20.8.2008 21:23:06   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

suzi, Žana je tudi fenomen v razvoju user posted image . Da se kar tako lepo sama usede, pa po štirih gre... user posted image ! Superca! Kar se pa uvajanja GH tiče bo pa ona tudi enkrat začela jest, kot bodo vsi.

ma ne gre še po štirih. stoji na mestu na 4ih oz. nekej muva, pa nogo dviguje in roko, pa na prstke se postavlja, ampak da bi kobacala pa ne. vsedla se je pa takrat, ko je pripuzala v rikverc do kavča, pa ni šlo več naprej, ko sem jo pa naslednjič pogledala je pa že sedela. user posted image  pa danes ko se je v igrala zahaklala z rito. user posted image

naša je zdej vmes dobila še drugo zizo, zaspala user posted image , ampak se v postli takoj zbudila. ....dretjeeeee. user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
20.8.2008 21:34:40   
Suzi*
uhhh, moram mal čvekat, da ne mislim na dreteža. user posted image  sem bla pri njej, jo dvignila, podrla kupčka, se itak še kar dereee, ko jo uležem na rokah- histerija, ko ji pojem - histerija, dam dudo - še hujša histerija, .........ma deri se ti v postli. user posted image  mah, jaz sem že čist slabe volje zarad tega našga spanja oz. ker zaspi samo na zizi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
20.8.2008 21:40:45   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

uhhh, moram mal čvekat, da ne mislim na dreteža. user posted image  sem bla pri njej, jo dvignila, podrla kupčka, se itak še kar dereee, ko jo uležem na rokah- histerija, ko ji pojem - histerija, dam dudo - še hujša histerija, .........ma deri se ti v postli. user posted image  mah, jaz sem že čist slabe volje zarad tega našga spanja oz. ker zaspi samo na zizi. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

upam,da kmalu minejo te vaše težave s spanjem...

veš mi se pa ponoči včasih tud trikrat dojimo..sploh nevem kaj ji je..men se itak zdi da čist preveč je..

Mam eno ? kolk pa vaši otročki pojedo čez dan..v ključno z GH in mlekom, koliko obrokov imajo?? 

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
20.8.2008 21:47:05   
jencili
sej res sem se spomnila...ne ste pisale, da se vaši user posted image  zbujajo še vedno 2x na noč in še druge ste bile nad tem še bolj presenečene.
Da vam povem...naš Taj se v najboljšem primeru zbudi samo 3x na noč, v najslabšem pa 6xuser posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
20.8.2008 21:51:55   
nizy
Mam eno ? kolk pa vaši otročki pojedo čez dan..v ključno z GH in mlekom, koliko obrokov imajo??

jaz se z štetjem obrokov ne obremenjujem ,... takoj ko se zbudi je obrok iz ene dojke , pol nazaj zaspi , in spet iz druge dojke , pol je 1 obrok GH pa še enga mamo od 17-19h, vmes pa dojenje po potrebi ,čez noč pa nič vse prespi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
20.8.2008 21:53:43   
nizy
suzi in mlavla- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za napredek pikic 

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
20.8.2008 21:54:02   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

user posted image user posted image user posted image

upam,da kmalu minejo te vaše težave s spanjem...

veš mi se pa ponoči včasih tud trikrat dojimo..sploh nevem kaj ji je..men se itak zdi da čist preveč je..

midva se še vedno samo dojiva, mava pa čez dan ponavadi 5 obrokov + nekje 3 ponoči.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
20.8.2008 21:58:59   
MetiLu
user posted image user posted image user posted image user posted image ....

vse pokomentiram, pa me ven rukne user posted image

ok, uradno se ne bom več pritoževala zarad spanja, ker smo mi potem lih nekje na zlati sredini user posted image  user posted image

Suzi user posted image user posted image user posted image  ma, vem kako ti mora bit težko user posted image  jaz sploh nimam živcev za poslušanje dretja user posted image  parkrat sem že probala, sam ne gre... Je pa faca Žana, da se že takole postavlja, Janez pomojem sploh ne bo znal puzat, mu koordinacija ne potegne user posted image  user posted image

Janey, mene bi kap user posted image  moj se tud z motorjem okol voz, prej sva se oba, zdej se pa jaz ne vsedem več gor...

Mlavla user posted image  za zobka.

Midva imava še vedno 5 dnevnih obrokov, od tega 2 GH in 1-2 nočna obroka user posted image  s tem, da je dojenje včasih v pesledkih, ker se včasih sam crklja al kaj hudiča dela, ker ne poje obez ziz... sem pa malo žalostna, ker mi že 3 dni  desna ziza dela pol manj mleka kot leva, ker je začel ponoč jest samo po eno user posted image  pa ga dajem tud na desno, pa ni nič boljš user posted image  upam, da se proizvodnja še ne bo ustavila, ker pol pa ne vem kaj bomo, Janez noče flaše...
Je pa frajer dones počasi pil iz flaške od evian vode, ki ima tist rdeč cucelj za pit user posted image  user posted image  sam da ni treba vlečt (razen zize in dude, to pa še ni šlo iz programa user posted image )user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
20.8.2008 21:59:54   
mlavla
ja midve pa imava Gh okrog kosila  sadno ali zelenjavno kašico cca.50ml+dojenje...pred spanjem pa 100ml riževe kašice +dojenje
ter še vse vmes je dojenje, kar pa sploh neštejem..a se mi zdi, da se čez dan ziher ene 4-5 x dojiva..

ko poslušam tle eno sosedo..pravi da naša čist preveč je..pa ker še ponoči ene 2-3x..user posted image
rekla mi je celo,da ponoči ne rabi več jest,da se samo crklja..mah mal sem zmedena..ker je to moj 1.user posted image ..pa nič nevem o tem..user posted image
pač meni se drugače zdi ponoči lačna..saj pol itak, ko se naje zaspi naprej..ah nevem..user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
20.8.2008 22:00:52   
mala_pikica
Dober večer!

Mlavla user posted image  za zobek in plazenje. naš je tudi dobil zobek desno 1 spodaj, leva pa že tudi kuka ven. Pa lep nov avatar imata z Janey.

Suzi, daj idi no potolažiti tvojo princesko. Saj vem, da nam v časih prekipi, ko se kar brez veze nekaj derejo, saj bo boljšeuser posted image . Glede GH, pa upam, da vama bo počasi zalaufalo. Midva sva še tudi bolj na začetku, ima še samo jutranji obrok, bom jutri začela še z opoldanskim. Sicer še kar je, ko pa noče več pa ga ne silim.

Drugače pa moram pohvaliti našega Lukca, je ful priden dojenček, zelo redko kdaj joka. Pa zelo rad spi. Ponoči se še dojiva tudi po 3x ali več, ampak takoj nazaj zaspi. Pa tudi sicer, ga budnega položim v posteljo pa ga čez nekaj časa zmanjka. Pa začel je že kar lepo sedeti, pa nonstop nekaj žvrgoli. Smo imeli pa tudi mi včeraj OP in je dobil 3 pikico, pa ni niti trenil, pa tudi reakcije na cepivo na srečo ni imel. Je pa velik 69cm in tehta 6900g.

Evo jaz grem spati, ve pa še naprej lepo klepetajte! 

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
20.8.2008 22:06:48   
jencili
jst sm dala pa učer Taju za foro probat pit iz mojga kozarca, ker je itak skoz roke za njem stegoval, in dečko obvlada - prov fajn sta mu šla tista dva požirka doluser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
20.8.2008 22:12:14   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

jst sm dala pa učer Taju za foro probat pit iz mojga kozarca, ker je itak skoz roke za njem stegoval, in dečko obvlada - prov fajn sta mu šla tista dva požirka doluser posted image

tud mi to prakticiramo že kakšen teden..pa tako rada srka..user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
20.8.2008 22:12:19   
nizy
pač meni se drugače zdi ponoči lačna..saj pol itak, ko se naje zaspi naprej..ah nevem..

če se ti zdi , da je ponoči lačna ,ji kar daj , pa tudi če se samo crklja ,....... ko sem jaz našo Adno pri 15m hotela odstaviti od dojenja , mi je moja zdravnica predlagala , naj ne hitim , da mi nikoli ne bo več tako blizu kot pri dojenju,..... pa še kako prov je mela user posted image ,.... tako ,da dovoli svoji Neži crkljanje pri tebi user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
20.8.2008 22:13:29   
Janey
ja evo ga mam doma. zgleda kar vredu, pa tut prst ga manj boli. sma bla na urgenci so ga celga poslikali pa ni nič, hvala bogu. jaz sem pa tak nesrečna da ma ta motor. pa kaj čem, če je tak navdušen...zdaj sanja o nekem močnejšem, ker je bolj varn, pa daj ne seeri mi bolj varen, bicikl si kupiuser posted image user posted image

mlavla jaka je enkrat ponoči mleko, potm zjutraj mleko, potem je mlečnožitno kašico, potem kosilo (mesek, juhico, krompirček, zelenjavo, kako ribico kdaj, rižek,...svega i svašta, mleka podnevi sploh ne več, ker tako dela na fllaši da ni možno nič spit), potem ma en sadni obrok še, pa zvečer spet mleko, se pravi ma 6 obrokov od tega  3 mlečne. pa kak dan spije 180 ml vedno, kak dan pol manj, včasih poje cel krožnik, včsih niti pol ne. ne morem rečt da dosti je tak v povprečju, ampak naprimer včeraj je spil 3x po 180ml, zjutraj pojedel 150ml kašice, za kosilo en vlki kos mesa in en srednji kropmir, potem pa še 2 velika fruhwerga, ampak to je res blo OGROMNO, tolko še nikoli ni pojedel, danes je pol manj naprimer.

lubek kar spi na kavču...je zaspal v šubu, grem pa spravit pod tuš pa v postlo.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.